Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Μαγκες respect.
Παρακολουθω χρονια βολλευ γιατι μου αρεσει πολυ ως αθλημα. Θα την πω την αμαρτια μου, ημουν πορωμενος αρκετα με την ομαδα βολλευ της γριας τα χρονια που εφτιαχναν υπερομαδες. (το ξερω ΠΑΟΚ μου, εχω αμαρτησει)
Ηξερα πολλα τεχνικα πραγματακια, αλλα οι αναλυσεις και τα "μαθηματα" που κανετε μεσω των αρθρων ειναι το κατι αλλο.
Να μπουνε ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες, που γουσταρουν με την ομαδα που εχει ανεβει τα τελευταια χρονια, στην κεντρικη για να μαθουνε κιολας καποια πραγματα για το βολλευ.
Παρακολουθω χρονια βολλευ γιατι μου αρεσει πολυ ως αθλημα. Θα την πω την αμαρτια μου, ημουν πορωμενος αρκετα με την ομαδα βολλευ της γριας τα χρονια που εφτιαχναν υπερομαδες. (το ξερω ΠΑΟΚ μου, εχω αμαρτησει)
Ηξερα πολλα τεχνικα πραγματακια, αλλα οι αναλυσεις και τα "μαθηματα" που κανετε μεσω των αρθρων ειναι το κατι αλλο.
Να μπουνε ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες, που γουσταρουν με την ομαδα που εχει ανεβει τα τελευταια χρονια, στην κεντρικη για να μαθουνε κιολας καποια πραγματα για το βολλευ.
- thomas Murg
Ρε Δημήτρη, γιατί αμαρτία;
Αρκετοί νομίζω ήμασταν καψουρεμένοι με την υπερομάδα που είχε φτιάξει η γριά στο βόλει (είχα πάει και σε ματς με τον βάζελο στον οποίο έπαιζε τότε η παιχτούρα ο Ντάντε. Στη γριά ο Κλέιτον Στάνλει και η παρέα του).
Κρίμα που δεν πήραν το ευρωπαϊκό τότε οι γριές. Το δικαιούνταν. Και θα τους είχε φύγει κι ένα μέρος του κόμπλεξ που έχτισαν με πολύ κόπο τόσα χρόνια.
Αρκετοί νομίζω ήμασταν καψουρεμένοι με την υπερομάδα που είχε φτιάξει η γριά στο βόλει (είχα πάει και σε ματς με τον βάζελο στον οποίο έπαιζε τότε η παιχτούρα ο Ντάντε. Στη γριά ο Κλέιτον Στάνλει και η παρέα του).
Κρίμα που δεν πήραν το ευρωπαϊκό τότε οι γριές. Το δικαιούνταν. Και θα τους είχε φύγει κι ένα μέρος του κόμπλεξ που έχτισαν με πολύ κόπο τόσα χρόνια.
Συγχαρητήρια παιδιά, ευχαριστούμε για τις υπέροχες αναλύσεις.
Μπράβο και σε όλους όσους συνεισφέρουν με σχόλια στη συζήτηση.
Προσπαθώ να μην ενδώσω στις σκέψεις για προβλέψεις σχετικά με τη φετινή σεζόν...

Μπράβο και σε όλους όσους συνεισφέρουν με σχόλια στη συζήτηση.
Προσπαθώ να μην ενδώσω στις σκέψεις για προβλέψεις σχετικά με τη φετινή σεζόν...

Ρε μονο ΠΑΟΚ ρε!thomas Murg έγραψε:Ρε Δημήτρη, γιατί αμαρτία;

Κι γω ειχα παει στο Κατσανειο καποιες φορες η αληθεια ειναι και οσο κι αν φαινεται περιεργο η καψουρα δεν ηταν ο Στανλει, αλλα ο τρομερος Λοι Μπολ.
Τελος παντων, ας ειναι καλα ο ΠΑΟΚ που "ξυπνησε" και βλεπουμε και την αγαπημενη μας ομαδα να παιζει ωραιο βολει εδω και καποια χρονια.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε τι είναι αυτοί εδώ βρε;;;
Ποια γριά βρε;;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια γριά βρε;;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχ να πω την αμαρτία μου και εγώ χθες μετά τον αγώνα μας με τον Μίλωνα, έκατσα να δω τον ευρωπαϊκό τελικό της γριάς με την Τρεβίζο. Απίστευτο παιχνίδι. Ο Fei των Ιταλών σε 4 σετ τελείωσε με γύρω στους 35 πόντους ενώ στο τελευταίο οι γριές αυτοκτόνησαν από το 17-20. Μακάρι να μας κάνει και εμάς τέτοια ομαδάρα ο Κάλμα!
- Dimitris_L4
Ξεχασατε να αναφέρετε και το πως έφτιαχνε αυτές τις ομάδες η γριά.. Αντε γτ σηκώθηκαν μέχρι και οι τρίχες από τη μασχάλη...
Καλη χρονια σε όλους..
Καλη χρονια σε όλους..
Τότε ούτε κατά διάνοια δεν είχα τρίχες στη μασχάλη οπότε συγχώρεσε μου την άγνοια
Καλή χρονιά σε όλους

Καλή χρονιά σε όλους

Ο Μπολ ήταν πραγματικά παικτάρα βασικά είχαν κάποιους υπερπαικτες Ελληνες (κραβαρικ μπαεφ γκιουρδα μποζιδη και μετά τον δικό μας σμαραγδη) και φυσικά τους ξένους τους συν τον λεωνη που ήταν πολύ καλός για την εποχή του, παρόλα αυτά η γριά είναι γριά, κομπλεξικοί και γελοίοι, προσωπικά χαίρομαι με την κατάντια τους σε κάθε άθλημα
-
Oι αδικημενες γριες
https://www.tovima.gr/2013/03/12/societ ... ekat-eyrw/
Ολοι αυτοι οι παικτες και οι τιτλοι ειναι μουφα και θυμιζουν απειρα τον γαυρο
Βρωμοσωματειο αισχρο
https://www.tovima.gr/2013/03/12/societ ... ekat-eyrw/
Ολοι αυτοι οι παικτες και οι τιτλοι ειναι μουφα και θυμιζουν απειρα τον γαυρο
Βρωμοσωματειο αισχρο
Το ωραίο είναι που η κυβέρνηση Κούλη μετέφερε τα περιουσιακά στοιχεία στο νέο σωματείο και έσβησε τα χρέη. Το σκάνδαλο είναι μεγέθους πέντε Βατοπαίδια.
-
Ετσι αδιανοητα πραγματα..Τρόμος έγραψε:Το ωραίο είναι που η κυβέρνηση Κούλη μετέφερε τα περιουσιακά στοιχεία στο νέο σωματείο και έσβησε τα χρέη. Το σκάνδαλο είναι μεγέθους πέντε Βατοπαίδια.
Το πιο ευνοημενο σωματειο στην Ελλαδα.
Η ομαδα τραβεστι με τα 1000 ΑΦΜ και το μεγαλυτερο σκανδαλο πλαστων τιμολογιων
Και τον ΣτάνλεϊDescartes έγραψε:Kαι τον Κράβαρικ ο ΠΑΟΚ τον έφερε.