ΠΑΟΚ Β'

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2021/22...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευση από tzelas »

Πρώτη φορά όχι μόνο σε αποστολή αλλά και σύνδεση με την β ομάδα για τον Κωνσταντέλια και πολύ καλό για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Επανέρχονται στην αποστολή μετά από καιρό ο Τσαούσης, ο Γιάξης και ο Γαιτανίδης ενώ εκτός αποστολής μετά από καιρό οι Παναγιώτου, Κουλούρης, Πανίδης, Ταλιχμανίδης και Αποστολόπουλος.

Τιμητικό για την β ομάδα να έχει διεθνή παίκτη της στην αποστολή του Κόπα Άφρικα οπότε η απουσία του Ουεντραόγκο θα πρέπει να την θεωρούμε ως θετική για τον παίκτη και την ομάδα μας.

Mia πιθανή 11άδα:

-----------------------Bourganis-----------------------
Kaloytsikidis--Manolioudis-Koulierakis-Tsaousis-
--------Giaxis---- Konstantelias---Chatzistravos--
------Gaitanidis-------Koutsias----------Tzimas---
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

BlackFriday έγραψε:Θα το δείξει πουθενά? Στην ΕΡΤ δεν είδα κάτι. Το ΠΑΟΚ tv?
Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.
Η ΕΡΤ3 θα δείξει ΑΕΛ - Ξάνθη και η ERTSPORTS Καλλιθέα - ΑΕΚ Β΄. Μόνο αν το δείξει το PAOK TV, αλλά αυτοί μάλλον κοιμούνται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

tzelas έγραψε: Mia πιθανή 11άδα:

Χατζηστραβός μαζί με Κωνσταντέλια; Δύσκολο μου φαίνεται. Λες να κάνει τέτοια αλχημεία ο PG;
Εγώ πιο πιθανό βλέπω να παίζει στο 8 ο Σαλαμούρας ενώ στο 6 μπορεί να ξεκινήσει ο Μελετίδης. Πιθανότητες δίνω και στον Αποστολόπουλο δεξιά.
Θα δοκιμάσει, πιστεύω, όλους τους παίκτες που μπορεί, γιατί ο αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικότητας.
Θέλω γκολ από Ντέλια και τουλάχιστον δύο από Κούτσια. Και άλλα δύο από Γκορντε στο β΄ ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
tzelas έγραψε: Mia πιθανή 11άδα:

Χατζηστραβός μαζί με Κωνσταντέλια; Δύσκολο μου φαίνεται. Λες να κάνει τέτοια αλχημεία ο PG;
Εγώ πιο πιθανό βλέπω να παίζει στο 8 ο Σαλαμούρας ενώ στο 6 μπορεί να ξεκινήσει ο Μελετίδης. Πιθανότητες δίνω και στον Αποστολόπουλο δεξιά.
Θα δοκιμάσει, πιστεύω, όλους τους παίκτες που μπορεί, γιατί ο αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικότητας.
Θέλω γκολ από Ντέλια και τουλάχιστον δύο από Κούτσια. Και άλλα δύο από Γκορντε στο β΄ ημίχρονο.
Πιθανό να παίξει ο Σαλαμούρας στο 8 αν και η θέση αν δείς το βίντεο συνέντευξης του Χατζηστραβού δεν του είναι άγνωστη η θέση απλά προτιμά να παίζει 10άρι ωστόσο λόγο πιο αδύναμου αντιπάλου να τον βάλει τώρα στο 8.
Ο Αποστολόπουλος είναι εκτός αποστολής. Αυτό που μπορεί να παίξει είναι το σχήμα με προωθημένο αριστερό μπακ και αντί του Τζήμα ή του Γαιτανίδη να πάρουν την αριστερή πτέρυγα Τσαούσης και Τάχατος.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Γιαξής μετά από καιρό οπότε εκτός από Μελετίδη δίνω πιθανότητες και σε Γρόσδη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για τον Αποστολόπουλο έχεις δίκιο. Ο αριστεροπόδαρος Γρόσδης παίζει 8ρι συνήθως. Αύριο, λόγω αντιπάλου, μπορεί να δοκιμαστεί και αλλού. Θα ιδούμε.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

2 θετικά κρούσματα στην ομάδα.

Λογικά ένας ο Αποστολόπουλος;
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον Αποστολόπουλο έχεις δίκιο. Ο αριστεροπόδαρος Γρόσδης παίζει 8ρι συνήθως. Αύριο, λόγω αντιπάλου, μπορεί να δοκιμαστεί και αλλού. Θα ιδούμε.
Για την τελευταία πρόταση μη παίρνεις και όρκο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Με τον Μπραντονιτς που δεν έχει μπει μέχρι τώρα ούτε σε αποστολή έχουμε μάθει τι παίζει? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ? Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ κοντεύει να κλείσει ένας χρόνος από την ημέρα που αποκτήθηκε δεν έχει γράψει ούτε μια συμμετοχή σε αποστολή ούτε με την πρώτη ούτε με την δεύτερη ομάδα
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

O Μπράντονιτς υποβάλλεται σε θεραπείες, για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και να μη χρειαστεί να οδηγηθεί στο χειρουργείο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

3 μήνες θεραπείες; Καλύτερα να είχε εγχειριστεί.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η καβαλα σε ολα τα παιχνιδια μεχρι τωρα, χανει 5-0 στο 30, και μετα οι αντιπαλοι της, κανουν fair play. Aς το εχουμε υποψη μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να δούμε δηλαδή μόνο το πρώτο ημίχρονο;
(αν το δούμε, που μάλλον ΔΕΝ θα το δούμε)
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Χαχαχα. Για την ακριβεια εχει χασει τεσσερα παιχνιδια με 7-0, τρια με 6-0 και ενα με 5-0, συνολο oκτω ματς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Τετ 29 Δεκ 2021, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ε πολύ κρίμα να μην υπάρχει κάλυψη! Το ΠΑΟΚ tv τι το έχουμε? Μόνο για ταινίες και βιντεάκια?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έλα μου ντε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2021-2022”