οχι με την γυναικα και η κορη ειμαστε μια γροθια....καποιοι πολυ δικοι μου, ποιο δικοι μου ανθρωποι δεν γινεται με φερθηκαν πολυ βρωμικα και υπουλα σχεδον κινδυνευσα να καταστρεψω την οικογενεια μου με την αφελεια-εμπιστοσυνη μου , και αυτο ανακαλυφθηκε τωρα....τελος παντων ευτυχως το εσωσα τελευταια σιγμη αλλα ειμαι ακομη σοκαρισμενος,σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια .....υγεια πανω απο ολα.....Wonderland έγραψε:Μαλλον χωρισμος σου συμβαινει Πτολ. Καλή δυναμη.
Πολυ χαρηκα στο βιντεο τον Χάρη και τα αλλα ΠΑΟΚτσακια μας.
6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
- ΑποστόληςΑ
Κληρονομικά κλπ λογικά..
Αφού υπάρχει υγεία όλα τα υπόλοιπα έρχονται.. ΠΑΟΚ είσαι..
Να ξέρεις (αν και μεγάλος) ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κανέναν σήμερα.
Ευτυχώς με τα σόγια την έφαγα νωρίς νωρίς και έμαθα, και ξεμπερδεψα κι όλας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
μη μασας τιποτα αλανι, αφου δεν ειναι θεμα υγειας ολα περνανεeorptol1 έγραψε:τι παληκαρος εισαι εσυ ρε τσιγγαρα.......ειδα το εκπληκτικο βιντεο με τον τελικο .....τεραστιο ρισπεκτ στον ιβαναρο στο παμπλο αλλα και στους παικτες ......στην δυσκολοτερη στιγμη της ζωης μου (ευτυχως δεν ειναι τουλαχιστον θεμα υγειας),το ειδα το απολαυσα και πραγματικα με χαλαρωσε με ηρεμησε και εμεινα στο τελος με ενα χαμογελο.....ο ΠΑΟΚ σε κανει να ξεφευγεις απο την μιζερη ,τοξικη πολλες φορες πραγματικοτητα......![]()
Ρε κουτσομπόληδες αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο, χωρισμός είναι, όχι κληρονομικά κλπ.
Ο,τι θέλει ας είναι.
Εορπτολ χρόνια πολλά κ ένα καλύτερο 2022 εύχομαι.
Water under the bridge…
Ο,τι θέλει ας είναι.
Εορπτολ χρόνια πολλά κ ένα καλύτερο 2022 εύχομαι.
Water under the bridge…
οχι χωρισμος αλλα πουλημα στεγνο απο εναν γονεα μανα και αδερφη ,αυτο στεγνο ομως που το ανακαλυψα τωρα ,ενω εγω ο μ.....κας σκιζομουνα σε δυσκολες καταστασεις για αυτους .....τελος εδω οπως ειπε και ο Αποστολης οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει ποιο δυνατο και εγω για μια στιγμη υο φοβηθηκα πολυ αυτο , θα διαβασει το τοπικ ο χαρης ο γσιγγαρας και θα πει δικαιολογημενα το παιδι.....αυτος ο τυπος μου κατεστρεψε το τοπικ......σορυ Χαρη σταματαω εδω.....

μεγαλες αληθειεςParolos έγραψε:Κληρονομικά κλπ λογικά..
ετσι αδερφεDimg4 έγραψε:μη μασας τιποτα αλανι, αφου δεν ειναι θεμα υγειας ολα περνανεeorptol1 έγραψε:τι παληκαρος εισαι εσυ ρε τσιγγαρα.......ειδα το εκπληκτικο βιντεο με τον τελικο .....τεραστιο ρισπεκτ στον ιβαναρο στο παμπλο αλλα και στους παικτες ......στην δυσκολοτερη στιγμη της ζωης μου (ευτυχως δεν ειναι τουλαχιστον θεμα υγειας),το ειδα το απολαυσα και πραγματικα με χαλαρωσε με ηρεμησε και εμεινα στο τελος με ενα χαμογελο.....ο ΠΑΟΚ σε κανει να ξεφευγεις απο την μιζερη ,τοξικη πολλες φορες πραγματικοτητα......![]()
- ΑποστόληςΑ
Μου άρεσες χθες. Μπράβο! Συνέχισε έτσι.
Αυτό που με κατέπληξε είναι το μήνυμα στον αδελφό σου στο instagram, που ήταν στα Αγγλικά.
Δεν δέχεται Ελληνικά το ινστα;

Αυτό που με κατέπληξε είναι το μήνυμα στον αδελφό σου στο instagram, που ήταν στα Αγγλικά.
Δεν δέχεται Ελληνικά το ινστα;

-
τσιριγωτης
Χαχαχαχαχα..αφού είναι της μοδος ρε φίλε..εάν δεν ρίξεις το αγγλικό σου, δεν είσαι τρεντι στα μίντια
Μα είναι δυνατόν;;; Έλληνες κ να γράφουν στα αγγλικά; στην πυρά.
Ρε κ αυτό μας πειραζει; έλεος.
Ρε κ αυτό μας πειραζει; έλεος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
montekristo
Πολυ καλα και χρησιμα τα τρεξιματα του αλλα ενας πληρης χαφ οταν βρεθει μονος του πανω στη γραμμη της μεγαλης περιοχης φατσα καρτα με την εστια το μπουμπουναει ακομα και με το αναποδο ποδι απ το καλο του!
Χθες που βρηκε την ευκαιρια δεν το κανε σπαταλωντας μια καλη ευκαιρια που θα ειχαμε με ενα απλο τελειωμα.-
Για κοφτης ειναι καλος για το rotation αλλα για box to box θεωρω οτι εχει ακομα πολλη δουλεια μπροστα του.-
Χθες που βρηκε την ευκαιρια δεν το κανε σπαταλωντας μια καλη ευκαιρια που θα ειχαμε με ενα απλο τελειωμα.-
Για κοφτης ειναι καλος για το rotation αλλα για box to box θεωρω οτι εχει ακομα πολλη δουλεια μπροστα του.-
Εμενα τοσο ο Τσιγγαρας οσο και ο Λυρατζης δυστυχως δεν με εχουν εντυπωσιασει.Ειναι σαφως προτιμοτερες λυσεις rotation απο ακριβοπληρωμενους ξενους, αλλα μεχρι τωρα, μεχρι εκει τους βλεπω προσωπικα.Ναι μεν ειναι αρκετα καλοι στα τελευταια παιχνιδια αλλα μιλαμε για παιχνιδια ενος ΠΑΟΚ επιπεδου πολλων χρονων πισω οποτε δεν μου λεει κατι αυτο.