Νέος ΤΔ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Νέος ΤΔ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θα πάμε αεροδρόμιο;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όχι, θα έρθει οδικώς.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Αύριο έρχεται και ανακοινώνεται?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έτσι γράφουν

Ελπιζω να έχει κάνει την προεργασία του και να έρχεται με έτοιμες λύσεις, γιατί ο χρόνος περνάει
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Και εγώ αυτό ελπίζω. Να έχει ήδη μια εικόνα και μια λίστα με επιλογές.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Νομίζω δεν θα γίνουν πάνω από 3,4 κινήσεις τώρα, ίσως λέω και πολλές.

Πάντως σε κανένα κλαμπ στον πλανήτη δεν πετυχαίνουν όλες οι μεταγραφές, στατιστικά μιλώντας οι μισοί αν πιάσουν είναι καλά, ακόμα και στη Μπαρτσελόνα φέρανε παικταράδες που στοίχισαν κοντά στα 100 εκατομμύρια -ο ένας- και δεν πιάσανε..
Θέλω να πω ο άνθρωπος που φέρνουμε σίγουρα νιώθει από το αντικείμενο, ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του και αν δεν πιάσουν κάποιες κινήσεις του μην τον σταυρώσουμε α λα Άρνεσεν και γκρινιάζουμε όλη μέρα...
Ήδη στα ετζιανά τον παρουσιάζουν ως τον Μεσσία και όλοι ξέρουμε τι θ αρχίσουν να λένε στην πρώτη κιόλας μεταγραφή που δεν θα πιάσει, "σάμπως θέλαμε τεχνικό διευθυντή με τέτοιο μισθό για να έρθει τούτο το παλτό" και τις λοιπές αηδίες τους, σα να τ ακούω ήδη
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

pisakaipoupoula έγραψε:Νομίζω δεν θα γίνουν πάνω από 3,4 κινήσεις τώρα, ίσως λέω και πολλές.

Πάντως σε κανένα κλαμπ στον πλανήτη δεν πετυχαίνουν όλες οι μεταγραφές, στατιστικά μιλώντας οι μισοί αν πιάσουν είναι καλά, ακόμα και στη Μπαρτσελόνα φέρανε παικταράδες που στοίχισαν κοντά στα 100 εκατομμύρια -ο ένας- και δεν πιάσανε..
Θέλω να πω ο άνθρωπος που φέρνουμε σίγουρα νιώθει από το αντικείμενο, ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του και αν δεν πιάσουν κάποιες κινήσεις του μην τον σταυρώσουμε α λα Άρνεσεν και γκρινιάζουμε όλη μέρα...
Ήδη στα ετζιανά τον παρουσιάζουν ως τον Μεσσία και όλοι ξέρουμε τι θ αρχίσουν να λένε στην πρώτη κιόλας μεταγραφή που δεν θα πιάσει, "σάμπως θέλαμε τεχνικό διευθυντή με τέτοιο μισθό για να έρθει τούτο το παλτό" και τις λοιπές αηδίες τους, σα να τ ακούω ήδη
Ισχυει, εδω ολοκληρη μαν γιου με 50 σκαουτερ δεν μπορει να κανει σοβαρη ομαδα, και η μπαρτσα δεν εχει σταυρωσει σοβαρη μεταγραφη εδω και απειρα χρονια..

Μερικες φορες ειναι και θεμα τυχης. Στην Αγλλια και την Ισπανια βεβαια ολες οι ομαδες ειναι οργανωμενες και υπαρχει τεραστιος ανταγωνισμος.

Απο την αλλη βεβαια στην Ελλαδα εχεις και αστειο ανταγωνισμο και απο πλευρας χρηματων και απο πλευρας οργανωσης...
Οποτε θεωρητικα κανοντας απλα τα βασικα, πρεπει να εισαι πολυ κοντα στο γαυρο και μιλια μακρυα απο τους υπολοιπους
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

pisakaipoupoula έγραψε:Νομίζω δεν θα γίνουν πάνω από 3,4 κινήσεις τώρα, ίσως λέω και πολλές.

Φίλε Pisakaipoupoula, Χρόνια Πολλά. Ένα αυθόρμητο χαμόγελο μου βγήκε όταν διάβαζα αυτό που έγραψες, δηλαδή να μην τον κράξουμε τον Μπότο εάν δεν του βγει μια μεταγραφή. Ο συνειρμός με το nickname σου μια παραδοξότητα τη γέννησε. :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπότο και τα μυαλά στο μπλέντερ. Άντε να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν. Η δική μου αίσθηση είναι πως θα γίνουν 3 ελεύσεις στην ομάδα. Το πόσες αναχωρήσεις για άλλες πολιτείες άγνωστο.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εικόνα

ο πίσω είναι ο Murg, o μπροστά με το μουστάκι ποιος να ναι; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τελικα θα ειναι αυριο βραδυ (23:00) εδω, απο οτι γραφουν.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Με τη άφιξη του νέου ΤΔ ,νομίζω ότι καταλάβανε στην ΠΑΕ , ότι αντί για μπότο(ξ) μας χρειαζόταν τελικά ένας Μπότο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φερε κανεναν ρε. ΓΡΗΓΟΡΑ. Πεθαινει κοσμος
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πες το ψέματα. Μπότο, στο τσακ μπαμ οι δουλειές, ε!
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Φήμες λένε ότι έχει κλείσει εισητήριο για Θεσσαλονίκη με Antonov ώστε να χωρέσει μαζί του τις απαραίτητες χειμερινές μεταγραφέςx
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”