Οι προεδροι εξαιρουνται?Amsterdamer_87 έγραψε:Ανευ ορων υποστηριξη στην ομαδα βεβαιως ΝΑΙ..
Ανευ ορων υποστηριξη σε προπονητες η παιχτες ΠΟΤΕ..
Razvan Lucescu
- kataramenos5
Re: Razvan Lucescu
Συγνώμη αλλά ας μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την @@@@@.sic-4 έγραψε:Αυτο που γινοταν στο τοπικ του Φερεϊρα δεν ξεπερνιεται... Ο εν ενεργεια προπονητης του ΠΑΟΚ αντιμετωπιζοταν χειροτερα απο προπονητη του gay ή του σκουληκιου. Σε μονιμη βαση. Καθημερινα και κατα ριπας. Γινοταν διαγωνισμος για το ποιος θα τον μειωσει περισσοτερο και πιο εξυπνα. Που, οκ, ο καθενας μπορει να εχει τη γνωμη του, αλλα αντικειμενικα δεν εκανε και τιποτα εγκληματα ο ανθρωπος για να αξιζει να του φερονται σαν να ειναι εχθρος της ομαδας. Απο εκει "κρυωσα" εντελως με το φορουμ...DimitrisS έγραψε:Eχει 1-2 χρονια που συνολικα το forum εχει γινει αρκετα τοξικο.
Νομιζω ομως εχει σπασει το τοξικομετρο σε αυτο το τοπικ, τους τελευταιους μηνες.
Συγχαρητηρια!
Οι ιδιοι και οι ιδιοι, να λενε τα ιδια και τα ιδια. Στις νικες, στις ηττες, στις ισοπαλιες. Εδω.
Η ομαδα τελειωνει το 2021 με ενα καλο σερι νικων και ενω ηταν στα χειροτερα της. Εδω παλι, τα ιδια.
Να πιανομαστε απο καθε λεξη του προπονητη, απο καθε κινηση του, απο καθε αλλαγη του.
Τι να πει κανεις....
Καλες γιορτες, καλο κουραγιο και καλα μυαλα.
Το βασικο "καθηκον" του οπαδου που ειναι η ανευ ορων στηριξη στην ομαδα, φαινεται να μην εχει καμια θεση σε ενα ...οπαδικο φορουμ. Εφτασε μαλιστα να λοιδωρειται ως ...σεριφιλικι, yesmaniliki, υπαλληλικι και δεν ξερω γω τι...
Ο Φερέιρα ήταν ένας προπονητής ο οποίος κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να βάλει απέναντι του όλες τις προσωπικότητες της ομάδας,συμπεριφέροντας τους σαν εχθρούς. Παίκτες σημαίες της ομάδας. Και όλα αυτά γιατί τον ΠΑΟΚ τον είχε γραμμένο στα @@ του και ενδιαφερόταν αποκλειστικά για την πάρτη του.
Ένας άνθρωπος που ήρθε από το πουθενά και μας έβλεπε σαν μυρμήγκια...ας μην τον βάζουμε στην ίδια πρόταση με τον άνθρωπο που μας χάρισε απίστευτες στιγμές χαράς
- Kabamaru11
-
- paok re niamou
Ο Αμπελ μπορει να είχε στραβά ναι αλλα το έβλεπε το σημερινό έργο και ήθελε την ανανέωση.
Γιαυτό και πολεμηθηκε με νύχια και με δόντια απο το σάπιο σύστημα που δρα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Όλοι γράφαμε μετα το νταμπλ οτι ο πρώτος στόχος θα έπρεπε να είναι η σταδιακή ηλικιακή ανανέωση του ροστερ.
Ο Πάμπλο το τολμησε και στο τέλος δικαιώθηκε αλλα δυστυχώς εχει πολλές ατέλειες ακόμα για νσ κοουτσαρει ομάδα.
Ο Λουτσε εκανε μια τεράστια και ανεπανάληπτη πρωτη θητεία αλλά αυτά που κάνει στην δεύτερη είναι αλλόκοτα ανεπιτρεπτα και απαράδεκτα για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Τοξικό είναι το κλίμα οταν ηθελημένα προβάλλονται επιχειρήματα που είναι αντίθετα με αυτά που βλεπουν τα ματια μας και ειναι φυσικό να προκαλουν αντιδράσεις
Γιαυτό και πολεμηθηκε με νύχια και με δόντια απο το σάπιο σύστημα που δρα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Όλοι γράφαμε μετα το νταμπλ οτι ο πρώτος στόχος θα έπρεπε να είναι η σταδιακή ηλικιακή ανανέωση του ροστερ.
Ο Πάμπλο το τολμησε και στο τέλος δικαιώθηκε αλλα δυστυχώς εχει πολλές ατέλειες ακόμα για νσ κοουτσαρει ομάδα.
Ο Λουτσε εκανε μια τεράστια και ανεπανάληπτη πρωτη θητεία αλλά αυτά που κάνει στην δεύτερη είναι αλλόκοτα ανεπιτρεπτα και απαράδεκτα για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Τοξικό είναι το κλίμα οταν ηθελημένα προβάλλονται επιχειρήματα που είναι αντίθετα με αυτά που βλεπουν τα ματια μας και ειναι φυσικό να προκαλουν αντιδράσεις
- sourmenetes
- Moderator
Ο Άμπελ δεν είχε θέμα με το έργο. Είχε θεμα με τους ηθοποιούς γιατί δεν μπορούσε να τους χειριστεί.
Η ομάδα όταν ήρθε αυτούς τους ηθοποιούς είχε(πετυχημένους σε μεγάλο βαθμό). Αν δεν ήθελε ας μην αναλάμβανε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα όταν ήρθε αυτούς τους ηθοποιούς είχε(πετυχημένους σε μεγάλο βαθμό). Αν δεν ήθελε ας μην αναλάμβανε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Ετσι ακριβως..sourmenetes έγραψε:Ο Άμπελ δεν είχε θέμα με το έργο. Είχε θεμα με τους ηθοποιούς γιατί δεν μπορούσε να τους χειριστεί.
Προφανώς και συμφωνώ με τον renegade 100%.
Αν είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνουμε τον Λουτσέσκου (τον πιο επιτυχημένο βάση αποτελεσμάτων προπονητή της ιστορίας μας) με τον φερειρα που παρέλαβε πρωταθλήτρια νταμπλουχο (δις με το κλεμμένο)αήττητη ομάδα και καταφερε αν μην παίξει ευρώπη την πρώτη χρονιά και να μην πάρει τίποτα, και να παραδώσει μία φοβική ομάδα στον Γκαρσία στην αρχή της δεύτερης που δεν πήγαινε για τίποτα με παίκτες υπό ψυχολογική κατάρρευση.
Το να συγκρίνουμε αυτούς τους δύο είναι δώρο στο Λουτσέσκου γιατί του βάζουμε χαμηλά τον πήχη.
Και πιο είναι επιτέλους αυτό το σάπιο σύστημα που πολέμησε τον φερέιρα θα μας πείτε συγκεκριμένα?
Αν είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνουμε τον Λουτσέσκου (τον πιο επιτυχημένο βάση αποτελεσμάτων προπονητή της ιστορίας μας) με τον φερειρα που παρέλαβε πρωταθλήτρια νταμπλουχο (δις με το κλεμμένο)αήττητη ομάδα και καταφερε αν μην παίξει ευρώπη την πρώτη χρονιά και να μην πάρει τίποτα, και να παραδώσει μία φοβική ομάδα στον Γκαρσία στην αρχή της δεύτερης που δεν πήγαινε για τίποτα με παίκτες υπό ψυχολογική κατάρρευση.
Το να συγκρίνουμε αυτούς τους δύο είναι δώρο στο Λουτσέσκου γιατί του βάζουμε χαμηλά τον πήχη.
Και πιο είναι επιτέλους αυτό το σάπιο σύστημα που πολέμησε τον φερέιρα θα μας πείτε συγκεκριμένα?
Εγώ που στήριζα Ίβιτς,Άμπελ, Γκαρσία κ Λουτσέσκου μάλλον έχω θέμα. Δεν εννοώ ότι είναι σίγουρα κ οι 4 καλοί ούτε τους συγκρίνω μεταξύ τους αλλά στηρίζω όλους τους επαγγελματίες κ τους κρίνω φυσικά , κ τπτ άνευ όρων αλλά επειδή θελω να είμαι αυστηρός με τους επαγγελματίες ,όπως έκανα κ με τους υπαλλήλους μου όταν είχα , για να έχει νόημα η σκληρή κριτική κ να μην είναι άδικη θα πρέπει να έχουν λιγότερες ως κ καθόλου δικαιολογίες. Θα πρεπει οι συνθήκες εργασίας κ ο χώρος να είναι κατάλληλος κ επίσης χρειάζεται κ χρόνος. Ίσως για αυτό κάποια στιγμή φανηκα αμπελοσκυλο μετά κολλημένος με Γκαρσία κ τώρα χειροκροτητης του Λουτσέσκου.ο Λουτσέσκου είναι ο μόνος που τα είχε σχεδόν όλα στην πρωτη του θητεία κ τα κατάφερε καλυτερα απο ότι θα περιμενε ακομα κ ο πατερας του. Μας έχει αποδείξει λοιπόν ότι το έχει αλλά του δόθηκε κ η ευκαιρία.
Μπορεί να είμαι ο καλυτερος γιατρος του κόσμου αλλά αν δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία , χώρο κ χρόνο δεν θα τα καταφέρω το ίδιο καλά.
Από εκεί κ περα προσωπικές αντιπάθειες/κολλήματα ή γουστα μπορεί να έχει ο καθένας μας αλλά δεν κρίνεται βάση αυτών ένας επαγγελματίας.
Μπορεί να είμαι ο καλυτερος γιατρος του κόσμου αλλά αν δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία , χώρο κ χρόνο δεν θα τα καταφέρω το ίδιο καλά.
Από εκεί κ περα προσωπικές αντιπάθειες/κολλήματα ή γουστα μπορεί να έχει ο καθένας μας αλλά δεν κρίνεται βάση αυτών ένας επαγγελματίας.
Ωραίο το χριστουγεννιάτικο βίντεο ειδικά εκεί που ανακοινώθηκε ότι ο Ομάρ θα είναι μέλος του τεχνικου επιτελείου στον τομέα φυσικής κατάστασης 

Έβλεπα το βίντεο με το γεύμα.
Εγώ αν ήμουν στην ΠΑΕ θα είχα το ίδιο τραπέζι με μία θέση και ένα σερβίτσιο λιγότερο, στη γωνία ένα δεύτερο τραπέζι, και τον Βαρελα μόνο του να κάθεται εκεί, να τρώει μπάμιες λύσσα στο αλάτι, κρασί ξυνισμένο και για γλυκό νερατζάκι.
Εγώ αν ήμουν στην ΠΑΕ θα είχα το ίδιο τραπέζι με μία θέση και ένα σερβίτσιο λιγότερο, στη γωνία ένα δεύτερο τραπέζι, και τον Βαρελα μόνο του να κάθεται εκεί, να τρώει μπάμιες λύσσα στο αλάτι, κρασί ξυνισμένο και για γλυκό νερατζάκι.
Συμφωνώ, αλλά θα πρέπει να δώσουμε ένα ελαφρυντικό στον Λουτσέσκου και αυτό είναι η υποχρέωση που νιώθει απέναντι σε αυτούς που του έφεραν το ντάμπλ. Είπε να τους δώσει μια ευκαιρία να αποδείξουν πράγματα, τους πίστεψε, όμως πέρα του Καντουρί, δεν ανανέωσε κάποιον. Ήδη ακούμε ότι ο Βαρέλα είναι φευγάτος, ο Κρέσπο παραδέχτηκε ότι μεγάλωσε και ο Βιεϊρίνια πάει για πόστο. Άρα η ομάδα θα πάει για ανανέωση και μέσω αυτής της διαδιακασίας δεν πληρώσαμε αποζημιώσεις. Φορτωθήκαμε όμως μια χρονιά καρκίνου, δεν έγιναν επιλογές παικτών με αθλητικά προσόντα, όπως οι Ολιβέιρα, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, ενώ οι Μιτρίτα και Τέιλορ ήταν αστείες επιλογές, στις οποίες έφερε μεγάλη ευθήνη ο Λουτσέσκου, ελλείψη ΤΔ.paok re niamou έγραψε:Ο Αμπελ μπορει να είχε στραβά ναι αλλα το έβλεπε το σημερινό έργο και ήθελε την ανανέωση.
Η βαθμολογική συγκομοιδή της ομάδας φέτος είναι καλύτερη από πέρυσι, με πιο γηρασμένο ρόστερ. Δηλαδή φέτος έχει 28βαθμούς/15αγώνες = 1,87 βαθμοί/αγώνα, ενώ πέρυσι είχε 47βαθμούς/26αγώνες = 1,81 και μετά τα πλέι οφ: 64βαθμούς/36αγώνες = 1,78 (λογική η μικρή πτώση στα πλέι οφ λόγω της δυσκολίας των παιχνιδιών). Επιθετικά, έχουμε την καλύτερη επίθεση ου πρωταθλήματος για κάποιον περίεργο λόγο, δίχως φορ κίλερ και με ένα Ζίβκοβιτς μόνο στα εξτρέμ, δίχως 10άρι (Μπίσε παίζει αριστερά κυρίως). Από την άλλη έχουμε μια τραγική άμυνα, παρόλο που η ομάδα σε αρκετούς αγώνες χρησιμοποιεί τον Αυγκούστο στο 10, που θεωριτικά θα μας βελτιώνε αμυντικά. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη πληγή στην εικόνα μας /ψυχολογία ήταν το 44 που έγινε μετά από 4-4, καθώς και οι λάθος προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στην αρχή του πρωταθλήματος (με ευθήνη Λουτσέσκου/διοίκησης).
Στους στόχους:
1. Η ομάδα είναι ακόμη στην Ευρώπη και μάζεψε επιτέλους πολύτιμους πόντους, σε πολύ εύκολο όμως όμιλο, και για μένα θα είναι επιτυχής η διαδρομή μόνο αν περάσουμε και από την επόμενη ομάδα, που είναι βατός αντίπαλος.
2. Είμαστε μέσα στο κύπελλο
3. Βγήκαμε από τη διεκδήκιση του πρωταθλήματος πολύ νωρίς. Υποτιμήσαμε πολύ όμως ως ομάδα και οπαδοί την αξία του γαύρου, που έχει κάνει φοβερές κινήσεις, ενώ πάντα ανανεώνει το ρόστερ του. Δηλαδή μας τυφλώνει το παρασκήνιο με ΝΔ/διαιτησία, και δεν αξιολογούμε σωστά το αγωνιστικό. Φέτος και πέρυσι έχουμε πολύ καλό γαύρο και από κάποιους χαρακτήριστηκε εδώ μέσα, παράλογα για μένα, ως ο χειρότερος των τελευταίων 20 ετών. Ο γαύρος έχει κάνει το 13/2/0 μέχρι τώρα και μόνο ο αήττητος νταμπλούχος ΠΑΟΚ θα μπορούσε να του το πάρει.
Καταλήγω στο ότι ο Λουτσέσκου χρειάζεται χρόνο και έχει τη δυνατότητα να επανέλθει και να ανανεώσει την ομάδα, τώρα που έπεσαν οι μάσκες για τους παλιούς. Το ότι έδειξε loyalty σε αυτούς που του έφεραν τα 2 νταμπλ, ίσως να κάνουν καλό στη φήμη του ως προπονητή μέσα στα αποδυτήρια, δηλαδή ότι τιμάει/στηρίζει τον παίκτη που τον σήκωσε ψηλά και δεν τον πετάει στα σκουπίδια μόλις πέσει. Έχει αποδείξει την αξία του και με τον νέο ΤΔ θα πάμε για πολλά γούστα. Θέλει υπομονή όμως και στήριξη.
- PAOKevolution
Πολεμήθηκε ο Αμπέλ? Ή μήπως πολέμησε αυτός τον ΠΑΟΚ? Βρε άντε τώρα χρονιάρες μέρες με τον Πικάσο της κακιάς ώρας. Ο ΠΑΟΚ θέλει κάκαλα και όχι δημόσιες σχέσεις!