47. Chuba Akpom

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: 47. Chuba Akpom

Δημοσίευση από Parolos »

Έλα μωρέ θα περιμένουμε τον Ολιβέιρα τον καλύτερο επιθετικό της ιστορίας μας , χρυσό παπούτσι και χρυσή μπάλα μαζί αφού. Γι αυτό δεν κερδίζαμε αφού.

Αυτό το γκολ ούτε σε 100 ζωές.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Мир

47. Chuba Akpom

Δημοσίευση από Мир »

Αν έχει γυναίκα και παιδί Αγγλία, πολύ δύσκολο.

Από την άλλη το Μιντλεσπρο είναι απο τα χειρότερα μέρη να ζεις, καθε μερα ειναι να ρίχνεις ξύλο με ντόπιους.

Ας περιμένουμε να δούμε αν θα έχει διάρκεια.

Φανταζομαι εχει μπει ρητρα επαναγοράς
:-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 23 Δεκ 2021, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

και στη Θεσσαλονίκη, δόξα το θεό έχει ντόπιους να ρίχνεις ξύλο..κάθε μέρα :lol: :opaokara:
Мир

47. Chuba Akpom

Δημοσίευση από Мир »

Εμείς έχουμε ήδη χαρακτηριστεί μαου μαου όμως, οι άλλοι; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

dragon έγραψε:
gika έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:8 γκολ σε μισή σεζόν πρέπει να είναι ρεκόρ καριέρας.
Σιγά, το αμυντικό μας χαφ έχει 10 σε μισή σεζόν. Κι ο Τσουμπα ως επιθετικός έχει λιγοτερα!
Αμα χτυπούσε τα πεναλτι
Θα ειχε 10+
Κ σχεδόν στα 2/3 του χρόνου
Βέβαια προτιμώ κουρτιτς στα πεναλτι
Άμα χτυπούσε τα πεναλτυ ο Τσουμπα, θα είχαμε ποσοστο γύρω στο 25%.

Από εκεί και πέρα η κόκκινη κάρτα δείχνει πολλά. Τα γκολ επίσης. Δεύτερο παιχνίδι μέσα στη χρονιά που ήταν κομβικος για την ομάδα και μάλιστα συνεχόμενο.

Για επαναγορά πάντως δεν το συζητω, δεν θα πόνταρα για κανένα λόγο πάνω του, τα κουσούρια του είναι απαγορευτικά για να μπούμε σε τέτοια διαδικασία με ένα συμβόλαιο εκατομμυρίου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι η χθεσινή εμφάνιση του Τσούμπα έπεισε και τον πιο κακόπιστο ότι η ομάδα πλέον ΔΕΝ χρειάζεται άλλο φορ τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Мир έγραψε: Φανταζομαι εχει μπει ρητρα επαναγοράς
:-)
Ναι, έχει μπει. Στα 3 εκ ευρώ. Επίσης το συμβόλαιό του είναι 800Κ. Στους Άγγλους ήταν 1,2 εκ και τους χάρισε 400Κ, για να έρθει να παίξει δανεικός σε εμάς.

Είναι σε καλή ανοδική τροχιά η απόδοσή του. Παρά το μέτριο ξεκίνημα που είχε φέτος, με τα γνωστά σκουντουφλήματα, που σε κάθε δεύτερο βήμα γλιστρούσε και έπεφτε.

Το ζητούμενο όμως είναι η διάρκεια, για να μπούμε σε συζήτηση για την αγορά του.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εγώ λέω πάντως να πάρουμε ένα χάφ, στύλ Μίσιτς, που να βγάζει καμιά κάθετη, απρόβλεπτη μπαλιά στον χώρο, και όχι να περιμένουμε τον Μπίσεσβαρ να βγάλει μια ασσιστ στα 10 μάτς..τότε θα γράψει ακόμα περισσότερα γκόλ

(ίσως όμως καλύτερα να το κάνουμε αυτό, το καλοκαίρι, πριν τον βγάλουμε πρώτο σκόρερ και θέλει να πάει πάλι να κατακτήσει την Πρέμιερ..)
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

NikLiverpool έγραψε:Είχε το όνειρο ότι μπορεί να πάει πρεμιερ. Κακό δεν είναι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μας κάνει να μπούμε σε διαπραγμάτευση με την μιντλεσμπρο.
Πάντως προσωπικά θα κρατούσα ολιβειρα και ακπομ και θα έδινα σβι.
Μωρέ καλά έκανε, εγώ δεν θέλω παίκτες χωρίς φιλοδοξίες για υψηλότερα. Αλλά αφού δεν καθόταν κάτι καλό, έπρεπε να κάνει λίγη ακόμα υπομονή ο βλάκας. Αν μπαίναμε ομίλους εκείνο το καλοκαίρι με τον ίδιο βασικό, που μια ανάσα ήμασταν ως συνολικά καλύτεροι της Κρασνοντάρ, μετά θα χτυπούσε καλύτερη ομάδα από την Μίντλεσμπρο. Ας ελπίσουμε όταν ξαναφύγει να είναι υπό τέτοιους όρους.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Μπραβο Τσουμπα, ωραια γκολακια καρφωσες
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Να μη βιαζόμαστε, λέω εγώ.
Να δούμε πως θα πάει μέχρι το καλοκαίρι, να δούμε αν θέλει και ο παίχτης να επιστρέψει, τι λέει και η Μίντλεσμπρο κι από κει και πέρα το συζητάμε. Πάντως τα τρία μύρια για επαναγορά συν ένα μύριο συμβόλαιο για κάθε χρόνο είναι πολλά....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Parolos έγραψε:Έλα μωρέ θα περιμένουμε τον Ολιβέιρα τον καλύτερο επιθετικό της ιστορίας μας , χρυσό παπούτσι και χρυσή μπάλα μαζί αφού. Γι αυτό δεν κερδίζαμε αφού.

Αυτό το γκολ ούτε σε 100 ζωές.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτον ο ολιβειρα πέταξε ωραία γκολ όσο έπαιξε.

Κατά τ άλλα μέχρι να αρχίσει να ζεσταίνεται ο ακπομ, κι ακόμα δεν έχει τόση σταθερότητα, είδαμε και πάθαμε.

Το ότι οι επιθετικοί μας φταίνε που δεν κερδίσαμε γύρω στα 3-4 ματς είναι σίγουρο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

papwolf έγραψε:Να μη βιαζόμαστε, λέω εγώ.
Να δούμε πως θα πάει μέχρι το καλοκαίρι, να δούμε αν θέλει και ο παίχτης να επιστρέψει, τι λέει και η Μίντλεσμπρο κι από κει και πέρα το συζητάμε. Πάντως τα τρία μύρια για επαναγορά συν ένα μύριο συμβόλαιο για κάθε χρόνο είναι πολλά....
Σωστά!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγω γουστάρω που κράζουν τον Τσούμπα οι ΑΡΔ του γαύρου.

Ακόμα τους πονάει η πούτσα από το 3-1 του 2019.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

από τις φωνές για άμεση διακοπή δανεισμού πριν....καμιά εβδομάδα.....στις συζητήσεις για πληρωμή της ρήτρας και αγοράς του.....δεν υπάρχει καμία σωτηρία σε αυτή τη χώρα....είμαστε λαός για όλα ή γάμος ή κηδεία....τίποτα ενδιάμεσο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”