Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από tzelas »

trouman έγραψε:Πω πω, πόσο με ψήνει εμένα η ενεργοποίηση του Σαββίδη..
Καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις, τους προβληματισμούς, τα λάθη, τις αισθητικές διαφωνίες αλλα ρε,

ποια άλλη συνθήκη είναι και αναγκαία και ικανή, απ'την τρέλα αυτή, που μπορεί να φτιάξει στιγμές που θα είναι απόλυτα ΠΑΟΚ???

Το τι είναι μια στιγμή ΠΑΟΚ για τον καθένα μας, έχει άλλο περιεχόμενο αλλά και πολλά κοινά σημεία σίγουρα.

Απο το ψαράκι του Πάπριτσα στο 80, το τρίποντο του Στογιάκοβιτς που μας έστειλε αεροδρόμιο, το κάρφωμα στα μούτρα του Μουρεσάν και η συνάντηση με τα σκουλήκια στη Διαγώνιο μετά, τους 13 πόντους στην πρώτη επιστροφή του Φασούλα με τους γαύρους στο πέταλο (ήμουν), τα όργια του Κασναφερη που τα εζησα σε ενα μαγαζί (που το εσοασαν από τα νεύρα τους) υπόγειο με παράνομη σύνδεση νόβα (?) κάπου στο Βερολίνο ως ερασμιακος φοιτητής, το γαμημενο σουτ του Ραγκατσι στο ειρήνης και φιλίας,
τη βροχερή εξάρα στα μέρη μας στα Σέρρας, το φάουλ του Αντελινιο στο Αγρίνιο, το αεροπλανακι πάνω απ' τα κεφάλια μας με το εκεί εκεί... και τόσα άλλα πολλά..

Ναι θέλει τεχνοκράτες, ναι θέλει στελέχη, ναι θέλει θέλει θέλει.. αλλά όλα αυτά τι μπορεί να τα δρομολογήσει και να αποτελέσει τη συνεκτική ουσία που θα τα κάνει να είναι ΠΑΟΚ?

Η τρέλα αυτή του κόσμου, η χωρίς λογική και όριο, που πιστεύω ότι κουβαλάει κι αυτός, λεω εγω, και γουστάρω πολύ που επιστρέφει.

Τα σοσιαλ, οι υπερβολές, οι παρεμβάσεις και δεν ξέρω γω τι άλλο του αποδίδεται και είναι αλήθεια, ολα με φαίνονται δευτερεύοντα μπροστά στην προοπτική να ξαναζήσουμε πράγματα και κυρίως να πάμε για πρώτη φορά εκεί που δεν πήγαμε ποτέ. Το πιστεύω. Τον ξέρω τον αντίλογο. Κρατήστε τον για εσάς.

Γουστάρω που βλέπω γαύρους, σκουλήκια και λοιπούς, να σφίγγονται στο άκουσμα της ενεργοποίησης του Σαββίδη.
+1926
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Για το γλοιώδη φραγκοφονιά θα γίνει κάτι ή περιμένεις από το Λουτσέσκου;
Άβαταρ μέλους
Alkatraz-4b

Δημοσίευση από Alkatraz-4b »

Τι να περιμενει απο τον Λουτσεσκου !!
Ο Ραζβαν τον φραγκοκιλλερ τον πηρε στην αποστολη !!!
ALexkarag4

Δημοσίευση από ALexkarag4 »

trouman έγραψε:Πω πω, πόσο με ψήνει εμένα η ενεργοποίηση του Σαββίδη..
Καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις, τους προβληματισμούς, τα λάθη, τις αισθητικές διαφωνίες αλλα ρε,

ποια άλλη συνθήκη είναι και αναγκαία και ικανή, απ'την τρέλα αυτή, που μπορεί να φτιάξει στιγμές που θα είναι απόλυτα ΠΑΟΚ???

Το τι είναι μια στιγμή ΠΑΟΚ για τον καθένα μας, έχει άλλο περιεχόμενο αλλά και πολλά κοινά σημεία σίγουρα.

Απο το ψαράκι του Πάπριτσα στο 80, το τρίποντο του Στογιάκοβιτς που μας έστειλε αεροδρόμιο, το κάρφωμα στα μούτρα του Μουρεσάν και η συνάντηση με τα σκουλήκια στη Διαγώνιο μετά, τους 13 πόντους στην πρώτη επιστροφή του Φασούλα με τους γαύρους στο πέταλο (ήμουν), τα όργια του Κασναφερη που τα εζησα σε ενα μαγαζί (που το εσοασαν από τα νεύρα τους) υπόγειο με παράνομη σύνδεση νόβα (?) κάπου στο Βερολίνο ως ερασμιακος φοιτητής, το γαμημενο σουτ του Ραγκατσι στο ειρήνης και φιλίας,
τη βροχερή εξάρα στα μέρη μας στα Σέρρας, το φάουλ του Αντελινιο στο Αγρίνιο, το αεροπλανακι πάνω απ' τα κεφάλια μας με το εκεί εκεί... και τόσα άλλα πολλά..

Ναι θέλει τεχνοκράτες, ναι θέλει στελέχη, ναι θέλει θέλει θέλει.. αλλά όλα αυτά τι μπορεί να τα δρομολογήσει και να αποτελέσει τη συνεκτική ουσία που θα τα κάνει να είναι ΠΑΟΚ?

Η τρέλα αυτή του κόσμου, η χωρίς λογική και όριο, που πιστεύω ότι κουβαλάει κι αυτός, λεω εγω, και γουστάρω πολύ που επιστρέφει.

Τα σοσιαλ, οι υπερβολές, οι παρεμβάσεις και δεν ξέρω γω τι άλλο του αποδίδεται και είναι αλήθεια, ολα με φαίνονται δευτερεύοντα μπροστά στην προοπτική να ξαναζήσουμε πράγματα και κυρίως να πάμε για πρώτη φορά εκεί που δεν πήγαμε ποτέ. Το πιστεύω. Τον ξέρω τον αντίλογο. Κρατήστε τον για εσάς.

Γουστάρω που βλέπω γαύρους, σκουλήκια και λοιπούς, να σφίγγονται στο άκουσμα της ενεργοποίησης του Σαββίδη.

Ομορφα,απλα και ΠΑΟΚτσηδικα.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Το Ιδανικότερο, ειναι να <παντρεύονται> η τεχνοκρατεία, και η Παοκτσίδικη(Γιωργης) τρελα... :opaokara: :opaokara:
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

aivas19 έγραψε:Οτι ειπε ο τρουμαν μεχρι κεραιας. Μπραβο Τρουμαν

Αιντε, μας πολεμανε απο παντου, η συσπειρωση ειναι η μονη λυση. Παντα αυτη ηταν η λυση.
+1926
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Εικόνα μόλις το ανέβασε
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Με τα καλά κ τα κακά προτιμω με 1000 τον Γιώργο καυλωμενο
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

O Γιώργος με αυτή την ανάρτηση, δείχνει τη σαφή πρόθεση για υιοθέτηση μοντέλου Σαχτάρ, με δημιουργία σύγχρονης ταχυδυναμικής ομάδας, με αρκετά νεαρό μέσο όρο ηλικίας.

Το προφίλ του νέου ΤΔ μας, ταιριάζει γάντι με αυτή την στόχευση και πρόθεση.

Το ερώτημα είναι κατά πόσο, αυτή η στόχευση - πρόθεση, ταιριάζει με το προφίλ του Λουτσέσκου ως προπονητού.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Νομίζω πως το πρότζεκτ Σαχτάρ το έχουμε ξαναπεί στο φόρουμ (κάποια χρονάκια πίσω)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

PAOK_1926 έγραψε:O Γιώργος με αυτή την ανάρτηση, δείχνει τη σαφή πρόθεση για υιοθέτηση μοντέλου Σαχτάρ, με δημιουργία σύγχρονης ταχυδυναμικής ομάδας, με αρκετά νεαρό μέσο όρο ηλικίας.

Το ερώτημα είναι κατά πόσο, αυτή η στόχευση - πρόθεση, ταιριάζει με το προφίλ του Λουτσέσκου ως προπονητού.
Κ γω αυτό βλέπω
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

PAOK_1926 έγραψε:O Γιώργος με αυτή την ανάρτηση, δείχνει τη σαφή πρόθεση για υιοθέτηση μοντέλου Σαχτάρ, με δημιουργία σύγχρονης ταχυδυναμικής ομάδας, με αρκετά νεαρό μέσο όρο ηλικίας.

Γιατί όχι; όταν είχε παιχτες που τους πιστευε τους έβαζε στο ροτέισον κ με αυξημένο ρόλο ανεξάρτητα από την ηλικία τους ( Λημνιός, ζαμπα, ακπομ, Σβιντερσκι, πελκα)
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

dragon έγραψε: Γιατί όχι; όταν είχε παιχτες που τους πιστευε τους έβαζε στο ροτέισον κ με αυξημένο ρόλο ανεξάρτητα από την ηλικία τους ( Λημνιός, ζαμπα, ακπομ, Σβιντερσκι, πελκα)
O κορμός της ομάδας του ΠΑΟΚ με Λουτσεσκου στο νταμπλ ήταν κυρίως παίκτες 28-30 ετών. Με Μάτος και Βιερίνια στα 32 τους.

Αυτό που ποσταρισε ο Γιώργος, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Μιλάμε για ομάδα με κορμό, στη συντριπτική πλειονότητα, από πιτσιρίκια.

Εξού και τέθηκε το ερώτημα, για το αν ταιριάζει το προφίλ του προπονητή μας, με αυτό το μοντέλο, που έχει προεκτάσεις και στην αγωνιστική φιλοσοφία.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

dragon έγραψε:Με τα καλά κ τα κακά προτιμω με 1000 τον Γιώργο καυλωμενο

Μαζί σου! Και χωρίς πλάκα θέλω και τον Γιώργο στο scouting team. Την τελική έγκριση όμως να τη δίνει ο Μπότο. Αφού τη γουστάρει τη φάση ο Γιώργης ε ας εκπαιδευτεί δίπλα στον καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

PAOK_1926 έγραψε:
dragon έγραψε: Γιατί όχι; όταν είχε παιχτες που τους πιστευε τους έβαζε στο ροτέισον κ με αυξημένο ρόλο ανεξάρτητα από την ηλικία τους ( Λημνιός, ζαμπα, ακπομ, Σβιντερσκι, πελκα)
O κορμός της ομάδας του ΠΑΟΚ με Λουτσεσκου στο νταμπλ ήταν κυρίως παίκτες 28-30 ετών. Με Μάτος και Βιερίνια στα 32 τους.

Αυτό που ποσταρισε ο Γιώργος, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Μιλάμε για ομάδα με κορμό, στη συντριπτική πλειονότητα, από πιτσιρίκια.

Εξού και τέθηκε το ερώτημα, για το αν ταιριάζει το προφίλ του προπονητή μας, με αυτό το μοντέλο, που έχει προεκτάσεις και στην αγωνιστική φιλοσοφία.
Σε αυτό δε διαφωνώ , βέβαια για να βάλεις 10 παίχτες στα 22-23 κ να πηγαινεις για πρωτάθλημα πρέπει αρχικά να τους έχεις. Για να βρείς /αγοράσεις τέτοιους πρεπει να δώσεις πολλα λεφτά η να έχεις δίκτυο. Κ για να δημιουργήσεις θέλει τρελή δουλειά στις ακαδημίες. Βλέπω να πηγαινουμε προς τα εκεί. Δεν έχω λόγο να πιστευω οτι θα έχει θέμα ο Λουτσέσκου κ αν έχει δεν ταιριάζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”