ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ο Κρμεντσικ ,έγραψε φίλος εδώ μέσα οτι έβγαλε ένα χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού το οποίο θα τον ακολουθεί από εδώ και πέρα.
Δεν έχει μπορέσει να καθιερωθεί στην Σλαβια μέχρι τώρα,μένοντας ανά τακτά διαστήματα εκτός αποστολής.
Δεν έχει μπορέσει να καθιερωθεί στην Σλαβια μέχρι τώρα,μένοντας ανά τακτά διαστήματα εκτός αποστολής.
++++CCCP έγραψε:Να επαναλαβω. Ολο το κλειδι, ειναι να φερεις για νουμερο ενα σεντερ μπακ εναν πραγματικο παικταρα κωλονα της αμυνας.
Εαν εχεις αυτο στο 1. τοτε ακομα και αυτους που εχεις να κρατησεις, δηλαδη 2.ινγκασον 3. Μιχαιλιδης 4. Κρεσπο 5. ΜΙχαι , ειναι μια χαρα ροστερ στα σεντερ μπακ.
Το θεμα ειναι να φερεις ενα παικταρα ωστε ο ρολος των αλλων να ειναι να πλαισιωσουν και θα τους κανει και καλυτερους.
Οπωσδήποτε βασικό στόπερ. Να ξεκινάει η ενδεκάδα από αυτόν.
-
Όχι απλά μοιάζει να είναι Ελλάδα, αλλά μάλλον είναι φωτό έξω από την Τούμπα, από τη Θύρα 1. Μάλλον καταριέται τον ευτό του που άφησε τον ουρανό της ελλάδας γι'αυτόν της Τσεχίας...EugenePAOKI έγραψε:Ο Krmencik ανέβασε ύποπτο στορι. Μπορεί να υπάρχει φωτιά αλλά μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα απολύτως.
Μοιάζει να είναι Ελλάδα πάντως.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγόρασα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο για το κινητό μπας και μου βγάλει αυτήν και την επόμενη μεταγραφική περίοδο πριν χαλάσει το f5.
- stravostomis
Ο Κρμέντσικ και σε αναπηρικό καροτσάκι καλύτερος είναι από τον Σβιντέρσκι. Μακάρι να έρθει για πάντα στον ΠΑΟΚ
-
EugenePAOKI έγραψε:Ο Krmencik ανέβασε ύποπτο στορι. Μπορεί να υπάρχει φωτιά αλλά μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα απολύτως.
Μοιάζει να είναι Ελλάδα πάντως.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στο ίδιο στόρυ έχει το παιδί του ντυμένο με φανέλα του ΠΑΟΚ
Κμρεντσικ μέχρι θανάτου.
Το καλύτερο φορ που έχω δει
στον ΠΑΟΚ.
Μακάρι!
Το καλύτερο φορ που έχω δει
στον ΠΑΟΚ.
Μακάρι!
Βρε λες να έχει πουληθεί ο Τζόφρυ και να έρθει ο Πορν σταρ στη θέση του που είναι και πιο περιοχάτος;
Ο Τζοφρι ειναι ο Σβιντερσκι; ΚΛΑΙΩbane1980 έγραψε:Βρε λες να έχει πουληθεί ο Τζόφρυ και να έρθει ο Πορν σταρ στη θέση του που είναι και πιο περιοχάτος;
Το σχόλιο της χρονιάς, πέθαναbane1980 έγραψε:Βρε λες να έχει πουληθεί ο Τζόφρυ και να έρθει ο Πορν σταρ στη θέση του που είναι και πιο περιοχάτος;

Υγ. ΜΑΚΑΡΙ
- kataramenos5
Αρα εκλεισε σιγουρα.obanebane έγραψε:Ο Κρμεντσικ ,έγραψε φίλος εδώ μέσα οτι έβγαλε ένα χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού το οποίο θα τον ακολουθεί από εδώ και πέρα.
- ΑποστόληςΑ