Σωστο κι αυτο...Immemoric έγραψε:Ρε συ γιατί νομίζεις ότι ο Λουτσεσκου δεν θέλει γρήγορους παίκτες; Ή επίσης ποιος λέει ότι δεν μπορεί να έχει καποιος τεχνικη και ταχύτητα. Την χρόνια του Νταμπλ εκτοσ Από Σακχωφ, Καντουρι, Μαουρισιο, Μπισε (ο οποιος μπορεί να μην είναι και Μπολτ αλλά μπορεί να κινηθεί γρήγορα ανάμεσα στις γραμμεσ Του αντιπάλου) είχες παίκτες με ταχυδυναμικη και ένταση όπως ακπομ, πελκα, Λημνιό, Ζαμπα, Ματος κι επίσης Κανιας στο κέντρο (συν βιερι και Κρεσπο και βαρελα ήταν νεότεροι και πιο γρήγοροι από ότι τώρα).
Νέος ΤΔ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2022
- Amsterdamer_87
Re: Νέος ΤΔ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2022
- Amsterdamer_87
Σιγουρα δεν ειναι λυση..xrisitsapa έγραψε:Δεν νομιζω οτι ειναι λυση αυτο.
Συμφωνω 100%..
Αν ομως ο (οποιοσδηποτε) αλλος δεν εχει επαγγελματικη ευελιξια και στηλωνει τα ποδια σε φιλοσοφιες κλπ..
Παυεις να ασχολεισαι μαζι του και προχωρας με αλλον..
-
xrisitsapa
Μαλλον εκφραστηκα λαθος, ισως επρεπε να πω ενταση, οχι ταχυτητα.Immemoric έγραψε:Ρε συ γιατί νομίζεις ότι ο Λουτσεσκου δεν θέλει γρήγορους παίκτες; Ή επίσης ποιος λέει ότι δεν μπορεί να έχει καποιος τεχνικη και ταχύτητα. Την χρόνια του Νταμπλ εκτοσ Από Σακχωφ, Καντουρι, Μαουρισιο, Μπισε (ο οποιος μπορεί να μην είναι και Μπολτ αλλά μπορεί να κινηθεί γρήγορα ανάμεσα στις γραμμεσ Του αντιπάλου) είχες παίκτες με ταχυδυναμικη και ένταση όπως ακπομ, πελκα, Λημνιό, Ζαμπα, Ματος κι επίσης Κανιας στο κέντρο (συν βιερι και Κρεσπο και βαρελα ήταν νεότεροι και πιο γρήγοροι από ότι τώρα).
Πιο πολυ με ανησυχει ο τροπος που επιλεγει να παιξει, οχι τοσο τα χαρακτηριστικα των παικτων.
Αν και οι επιλογες του κατι δειχνουν.
πχ ο Πελκας μπηκε οταν τραυματιστηκε ο Καντουρι, και μετα εχασε τη θεση του απο τον Μπισε.
ο Ακπομ οταν εφυγε ο Πριγιο.
ο Γιαννουλης ηταν δανεικος αλλου.
Κανιας - Σαχοφ ειναι αργα χαφ, αλλα επεμενε να ανανεωσουν.
παντως η αληθεια ειναι οτι ειχε κανει μια ωραια μιξη μεταξυ ταχυδυναμικων και εμπειρων, γι αυτο και τα αποτελεσματα.
Εχω εμπιστοσυνη οτι μπορει να το κανει παλι.
- Amsterdamer_87
Αποσπασμα απο συνεντευξη Μποτο
Όσο για τη συνεργασία με τον προπονητή και τη διοίκηση; Ο Μπότο πρόσθεσε:
"Σίγουρα, είναι σημαντικό να έχεις τις δικές σου σκέψεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι δε δουλεύεις για τον εαυτό σου. Εμένα μου αρέσει να δουλεύω σε ένα καλό περιβάλλον. Αν ένας προπονητής έρθει σε μένα και μου πει ότι ένας παίκτης δεν ταιριάζει στα δικά του "θέλω", τότε δεν έχω βοηθήσει το σύλλογο. Πρέπει να βλέπεις τα πράγματα με τα δικά σου μάτια, να κρίνεις με την εμπειρία σου και να παίρνεις τις αποφάσεις. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας, ότι αν κάνουμε μία επιλογή παίκτη, που δεν παίζει τελικά, τότε έχουμε αποτύχει".
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Τροφη για θετικη σκεψη..
Όσο για τη συνεργασία με τον προπονητή και τη διοίκηση; Ο Μπότο πρόσθεσε:
"Σίγουρα, είναι σημαντικό να έχεις τις δικές σου σκέψεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι δε δουλεύεις για τον εαυτό σου. Εμένα μου αρέσει να δουλεύω σε ένα καλό περιβάλλον. Αν ένας προπονητής έρθει σε μένα και μου πει ότι ένας παίκτης δεν ταιριάζει στα δικά του "θέλω", τότε δεν έχω βοηθήσει το σύλλογο. Πρέπει να βλέπεις τα πράγματα με τα δικά σου μάτια, να κρίνεις με την εμπειρία σου και να παίρνεις τις αποφάσεις. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας, ότι αν κάνουμε μία επιλογή παίκτη, που δεν παίζει τελικά, τότε έχουμε αποτύχει".
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Τροφη για θετικη σκεψη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Τρί 21 Δεκ 2021, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΚΡΙΒΩΣ! Πιο πολυ με ενθουσιαζει η προοπτικη να οργανωσει κατι απολυτα επαγγελματικο και προτογνωρο για τα Ελληνικα δεδομενα με την τεχνογνωσια που δεδομενα εχει, παρα να βρει 2-3-4 παικτες εδω και τωρα. Οι παικτες μπορει να βγουν μπορει και οχι. Οι παραμετροι ειναι καθε φορα αμετρητοι. Το θεμα ειναι μεσα απο την τεχνογνωσια 1. να περιοριζεις οσο γινεται το ρισκοGospi έγραψε:Την εριξα μια ματια στα πεταχτα, και μου επιβεβαιωσε την αποψη μου πως ο Μποτο δεν εχει καμια σχεση με τον Αρνεσεν. Δίνει έμφαση στην ανακάλυψη παιχτών μέσω ενός οργανωμένου τμήματος σκάουτινγκ και όχι αποκλειστικά μέσω των γνωριμιών και των διασυνδέσεων με μανατζαραιους. Θεωρω πως μεχρι το καλοκαιρι θα δουλέψει με τις λίστες που έχει ήδη έτοιμες και ταυτόχρονα θα αρχίσει το στήσιμο του τμήματος σκάουτινγκ με τον τρόπο που το θέλει ώστε από του χρόνου να γίνονται οι μεταγραφές μέσα από εκεί.nunies4 έγραψε:Διαβαστε την συνεντευξη στο SDNA. Εχει πολυ ζουμι....
Μονο εγω νοιωθω λιγο πιο σιγουρος σημερα για το που βαδιζει ο ΠΑΟΚ;
Μιλαμε οτι μπαινει ενα σουπερ γραναζι στην μηχανη που ασχετα με την επιλογη παικτων και αν αυτοι βγουν η οχι θα οργανωσει το τμημα εντοπισμου παικτων σε ενα τελειως διαφορετικο λεβελ....
Δεν ξέρω ποιος τον πρότεινε στον Σαββίδη ή πως τον ανακάλυψε ο Σαββίδης, αλλά στην θεωρία και με βάση το βιογραφικό του δείχνει ακριβώς αυτός που είχε αναγκή η ομαδα εδω και χρόνια. Ένας ποδοσφαιράνθρωπος, με προπονητικό μπακ γκραουντ, με γνώσεις ποδοσφαιρικές και οργανωτικές και την ικανότητα να τις εφαρμόσει. Μάλιστα δείχνει να αρέσκεται να επικοινωνεί απευθείας με τον Ιδιοκτήτη, και πως το χει στο να πείθει για να γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις.
Το αν θα πετύχει σε εμάς είναι άγνωστο, αλλά δεν θυμάμαι άλλον στα τόσα χρόνια να πληρούσε καλύτερα τις προϋποθέσεις.
2. να προλαβαινεις τους υπολοιπους που ψαρευουν στα ιδια νερα
Και αυτος εδω ο τυπος ειναι ο πλεον καταλληλος.
Το ξαναλεω...δεν ξερω αλλα απο χθες ειμαι παρα πολυ αισιοδοξος. Δεν γινεται αυτη η κινηση του Ιβαν να ειναι πυροτεχνημα. Μοιαζει για αλλαγη νοοτροπιας και μαλιστα εντυπωσιακη.
- NikLiverpool
Μακάρι φίλε μου. Είναι μια κίνηση που πραγματικά μπορεί να μας πάει ψηλά. Άμα μάθουν και μερικοί δικοί μας κοντά του (βλέπε Αντρέ όπως έγραψε ένας φίλος) τότε θα δημιουργηθεί και μια ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον.Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι Νικ το ειδα..NikLiverpool έγραψε:Έγραψα ένα ποστ προηγουμένως γιατί δεν πρόκειται να πουλήσουμε ποτε παίκτη για τόσα λεφτα. Αν το καταφέρει σε κλίμακα πάλι καλά θα είμαστε.
Απλα εγω δεν αναφερομαι στον να πουλησουμε παιχτη σ' αυτα τα λεφτα,αλλα στην αγορα ενος παιχτη τετοιας προοπτικης..
Βεβαια αν το καταφερει κλιμακωτα οπως λες,θα ειναι ονειρωδες..
Ειμαι πολυ ικανοποιημενος παντως απο αυτη την κινηση..
ΥΓ. Ας πάρει και τον Γιώργη απο κοντά αν γίνεται
- Kabamaru11
Εγω βλεπω και ορθως δηλαδη,οτι ο ενθουσιασμος για αυτην την κινηση,ειναι μεγαλυτερη ακομα και αν φερναμε ενα σουπερ παικταρα για τα δικα μας δεδομενα.Εχω πιστη πως θα συνεργαστει καλα με το προπονητικο τιμ αλλα κυριως με την δυσκολη οικογενεια Σαββιδη.Αν καποιος μπορει να γυρισει το κουμπι και να μας κανει σοβαρο ευρωπαικο κλαμπ σε οτι αφορα το scouting,τοτε ενας σαν τον Μποτος μπορει.Ειμαι αισιοδοξος......
Υ.Γ. Δικεφαλε,γ@μα το βυσσινι αλογακι κ το κοντοπιθαρο μπαγλαμα.
Υ.Γ. Δικεφαλε,γ@μα το βυσσινι αλογακι κ το κοντοπιθαρο μπαγλαμα.
-
mbison
Eκεινος ο Ισπανός που ειχαμε φερει από τη Μασία που είναι, τον έχουμε ακόμα?
- PAOK_Antarctica
Πάει αυτός, εδώ και πολύ καιρό.
Πανάθεμα αν μάθαμε ποτέ τι ήρθε να κάνει και τι έκανε τελικά.
Πανάθεμα αν μάθαμε ποτέ τι ήρθε να κάνει και τι έκανε τελικά.
- Kabamaru11
Εχει πανω απο χρονο που εχει φυγει,βασικα οπως ηρθε,εφυγε.mbison έγραψε:Eκεινος ο Ισπανός που ειχαμε φερει από τη Μασία που είναι, τον έχουμε ακόμα?
- thomas Murg
Συγγνώμη που δεν θα συνταχθώ με τους περισσότερους εδώ....αλλά ποσώς με ενδιαφέρει πόσο θα πουλάει η ομάδα εάν ταυτόχρονα δεν γαμεί και δέρνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Πιο πολύ με ενδιαφέρει η υγεία της ομάδας γενικώς (μέσα σ'αυτή βλέπω και την απομάκρυνση τύπων που μας στερούν στην καλύτερη βαθμούς και έσοδα-όπως φέτος. και στη χειρότερη πρωταθλήματα- όπως τη μέρα που ακούστηκε το τιναφτόρε!). Και με ενδιαφέρει και η ψυχική υγεία και ηρεμία και του συμφορουμίτη Doomlord (άντε να κάνει μια φοβερή χρονιά στην Ευρώπη η ομάδα να γουστάρουμε ρε γαμώτο).
Και ό,τι και να λέμε είναι τρελός ο Πόντιος και κάθε φορά μας το βουλώνει και μυαλό δε βάζουμε (πόσες μ@λακίες για το ότι παράτησε την ομάδα διάβασα και δω μέσα από το καλοκαίρι έως τώρα δε λέγεται).

Πιο πολύ με ενδιαφέρει η υγεία της ομάδας γενικώς (μέσα σ'αυτή βλέπω και την απομάκρυνση τύπων που μας στερούν στην καλύτερη βαθμούς και έσοδα-όπως φέτος. και στη χειρότερη πρωταθλήματα- όπως τη μέρα που ακούστηκε το τιναφτόρε!). Και με ενδιαφέρει και η ψυχική υγεία και ηρεμία και του συμφορουμίτη Doomlord (άντε να κάνει μια φοβερή χρονιά στην Ευρώπη η ομάδα να γουστάρουμε ρε γαμώτο).
Και ό,τι και να λέμε είναι τρελός ο Πόντιος και κάθε φορά μας το βουλώνει και μυαλό δε βάζουμε (πόσες μ@λακίες για το ότι παράτησε την ομάδα διάβασα και δω μέσα από το καλοκαίρι έως τώρα δε λέγεται).
Το ότι παρουσιάζεται ο προπονητής ως ένας χαζός που δεν θέλει τους γρήγορους παίκτης που παίζουν με ένταση και προτιμάει τους αργούς για να παίζει ένα αργό ποδόσφαιρο... απλά με ξεπερνάει
- stravostomis
Δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής στον κόσμο που να μην προτιμά συγκεκριμένα δίκτυα μάνατζερ έστω και σε μικρό βαθμό. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας για αφελείς και ρομαντικούς. Απλά κάποιοι το παρακάνουν σε υπερβολικό βαθμό.
- abc_o_ karpouzas
thomas Murg έγραψε:.......... και μυαλό δε βάζουμε (πόσες μ@λακίες ........
αδελφε τομας....
αυτο ειναι το ...ΠΑΟΚ εισαι....
αλλιως θα ειμασταν σαν αυτους που βλεπουμε στις γειτονιες ...οπαδους της γειτονιας...που λενε ολοι τα ιδια....
- thomas Murg
Και έρχεται σύντομα η αμήχανη στιγμή που θα φτάσει στο αεροδρόμιο ο...πανάγνωστος παίκτης και δεν θα μπορούμε να γκρινιάξουμε γιατί θα είναι επιλογή Μπότο..
Και κάπως έτσι θα προκύψει και νέο αρνητικό ρεκόρ στις σελίδες του τόπικ για μεταγραφές.
Τάνα ζωή

Και κάπως έτσι θα προκύψει και νέο αρνητικό ρεκόρ στις σελίδες του τόπικ για μεταγραφές.
Τάνα ζωή