31. Lucio Filomeno

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Lucio Filomeno

Δημοσίευση από eorptol »

καλως τον να ειναι γερος και πολλα γκολ με την ΠΑΟΚΑΡΑ να παρει τιτλους με την ομαδα μας..... :D :D
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

καμια φωτο απο την παρουσιαση εχουμε?
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

αύριο είναι η παρουσίαση αδερφέ..
Άβαταρ μέλους
Isovitis

Δημοσίευση από Isovitis »

κανενα μονταζ με την φανελα του Π.Α.Ο.Κ. μπορουμε να κανουμε για να δουμε πως θα ειναι οταν θα σηκωνει το πρωταθλημα? :twisted:
oXithemis

Δημοσίευση από oXithemis »

Kαλώς ήρθες Lucio. Πρώην συμπαίκτης του και συγκεκριμένα αμυντικός από τη Βέροια σε συζήτηση που είχαμε, σχολίασε: "πολύ μπατάκι o Lucio".Εύχομαι όσο μπατάκι είναι στην προσωπική του ζωή τόσο γενναιόδωρος να είναι στισ αντίπαλες εστίες!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μεταγραφή λίρα εκατό. Καλή αρχή παλίκαρε. Και πάντα υγιής...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Isovitis έγραψε:κανενα μονταζ με την φανελα του Π.Α.Ο.Κ. μπορουμε να κανουμε για να δουμε πως θα ειναι οταν θα σηκωνει το πρωταθλημα? :twisted:
χαχαχα ε μερικοί είστε τελείως Θεοπάλαβοι!!!!

Kai για όσους βιάζονται..
Εικόνα
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Με προσέγγισε με εξαιρετικό τρόπο ο Βρύζας και επέλεξα να έρθω σε μία ομάδα με φανατικό κόσμο και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα".
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άντε γιατί αργήσαμε....
Λούσιο παικτάκι τρελό, καλως ήρθες στην ΠΑΟΚάρα μας!!

Εικόνα

(το τόπικ την κάνει απ τη μεταγραφολογία.... :shock: )
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

εφαγα το μυαλο μου 10 μερες τωρα να βρω ποιον μου θυμιζει.και μου ηρθε φλασια τωρα μολις.

ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ.ειναι ιδιοι
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Καλως ηρθς ρε παιχταρα , 10 γκολακια τα εχεις !!
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Ελα ρε παιχταρα Λουσιο!Καλως ηρθες και ελπιζω να βαλεις πολλα γκολ αλλα και να προσφερεις και αλλου ειδους βοηθειες!Τον ηθελα απο περυσι αθτον τον παιχτη που εκανε παπαδες με την Τριπολη!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

khaledfreepaok έγραψε:εφαγα το μυαλο μου 10 μερες τωρα να βρω ποιον μου θυμιζει.και μου ηρθε φλασια τωρα μολις.

ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ.ειναι ιδιοι
Μη μας ξενερωνεις ρε αδερφε τωρα :) ειπαμε οτι ειναι Μπατιστουτοφατσα ο τυπος.Σαν εκεινον που ειδα στις ειδησεις που μετα απο 9 πλαστικες καταφερε να κανει τη μουρη του σαν του Μαικλ Τζακσον :) αλλα ο Λουσιο εχει και το στυλ του Μπατιγκολ
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

MANIAKOS έγραψε:Πήρε Φιλομένο με έκπτωση 50%
Για να καταλάβετε τι εστί μεταγραφικό παζάρι, αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι ο Λούσιο Φιλομένο αξίωνε 600.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, αλλά ύστερα από τρεις μήνες έμελλε να ρίξει τις αρχικές απαιτήσεις του στο ήμισυ (300.000).

Δηλαδή, ο «δικέφαλος» του Βορρά κατάφερε ουσιαστικά να «ψωνίσει» τον 29χρονο Αργεντινό επιθετικό με έκπτωση 50%! Και ξέρετε ποιο είναι το ωραίο της ιστορίας; Η προ μηνών πρόταση του ΠΑΟΚ, η οποία είχε απορριφθεί από τον Φιλομένο, ανερχόταν στις 450.000 ευρώ (συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς πρόσφεραν συνολικά 900.000 ευρώ για διετή συνεργασία). Ελα, όμως, που τότε το όνομα του παίκτη «έπαιζε» στα ρεπορτάζ των ομάδων του τέως ΠΟΚ και προφανώς ήλπιζε σε μία επίσημη κίνηση από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Ασχέτως, βέβαια, ότι στην πορεία έφτασε σε σημείο να ρίξει πάλι «γέφυρες» προς τον Αστέρα Τρίπολης (ενδεικτικό του πόσο μετέωρος ένιωθε), που όμως είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ετσι, λοιπόν, ανέλαβε εσχάτως δράση ο μάνατζέρ του, ο Χουάν Κρουζ. Οταν, πάντως, ο Αργεντινός ατζέντης μετέβη την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, δεν είχε στην άκρη του μυαλού του τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Είναι ενδεικτικό πως το πρώτο του ραντεβού έγινε με εκπρόσωπο του Αρη, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν στο οικονομικό και ακολούθως ο Κρουζ έκανε άνοιγμα στο «δικέφαλο» του Βορρά.

Εξυπακούεται, βέβαια, πως υπό αυτές τις συνθήκες ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση. Γι’ αυτό και οι 600.000 του περασμένου Μάρτη έπεσαν στα μισά. Υπάρχει, μάλιστα, και μία ιδιαιτερότητα αναφορικά με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, αφού η προ ημερών συμφωνία προβλέπει 12 δόσεις των 25.000 ευρώ. Ο Φιλομένο, δηλαδή, θα πληρώνεται με μισθό, έστω και «παραφουσκωμένο» για τα δεδομένα του μέσου πολίτη.

Το εντυπωσιακό, δε, στοιχείο είναι πως σε ένα μήνα θα λάβει όσα «καρπώθηκε» πέρυσι σε όλη τη σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης (!), τουλάχιστον αν πιστέψουμε το κατατεθειμένο συμβόλαιό του στη Super League, το οποίο ανέγραφε τέσσερις δόσεις των 6.250 ευρώ. Ανεπισήμως, βέβαια, οι απόψεις διίστανται για τις αποδοχές του. Αλλοι λένε στην πιάτσα πως εισέπραττε 300.000 το χρόνο και άλλοι 400.000...

koutsou
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3139609
Πολυ ωραίο άρθρο,για να κατααλάβουν και κάποιοι τι γίνεται στις μεταγραφές. Ο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του,για την οικογένεια του,να εξασφαλήσει οσα περισσότερα χρήματα μπορεί.Και οχι για τις δηλώσεις μετά "περι τρελού κόσμου" , "ήρθα για το φανταστικό,μοναδικό κόσμο τις ομάδας" κτλ.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

η εφορια ας περασει λιγο απο τον αστερα...αυτο που εννοει ο ρεπορτερ μαγκες ειναι οτι τα παιρνει μαυρα....ενταξει ειπαμε να κρυβουμε κατιτις αλλα μη το ξεφτιλιζουμε.....σημερα πληρωσα ετακ και γιαυτο ειμαι σπασμενος απο το καθε μακακα που κλεβει το κρατος και τη πληρωνουν οι υπολοιποι.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”