Νέος ΤΔ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Re: Νέος ΤΔ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Δημοσίευση από -keeper- »

Ελπίζω να βγει καλύτερος του Μπρανκο
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

με έφεση στην αγορά της βραζιλίας διαβάζω...

τέιλορ και ροντρίγκο?
ή λίνο και μάτος?
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

ΓΑΜΗΣΤΕΡΗ είναι η επιλογή τού Ιβάν που μου κάνετε τις δύσκολες :lol:

Μεγάλη κίνηση προς τα εμπρός. Επιτέλους εισακουστήκαμε.

Αναμένω μεταγραφικούς παπάδες αρχής γεννομένης (έστω και σε δείγμα) από Γενάρη.

Προπονητάρα έχουμε
Προεδράρα έχουμε
Ρευστό έχουμε
Μεγάλο λαό έχουμε
Διευθυντάρα πήραμε

Άντε να στρώσουμε και την ομάδα τώρα να τελειώσει η σεζόν μέσα στα Τίρανα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό το είπε στην τηλεδιάσκεψη με τους συνδέσμους.
Πώς βγήκε από τον φευγατο ότι τραβάει χειρόφρενο??
Είπα κ εγω δε θα βγει κάποιος να κράξει η να πει τη βλακεια του....
Βραβείο χαζομάρας σου ανήκει πλέον....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

-keeper- έγραψε:Ελπίζω να βγει καλύτερος του Μπρανκο

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....δεν υπαρχουμε....

:lol: :lol: :lol:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Οι ουκρανοι ειναι λεει σοκαρισμενοι γιατι δεν περιμεναν να πληρωσει καποιος την ρητρα του μποτο ποσο λετε να εσκασε? αυτος μωρε π παραταει την ομαδα κ φευγει ο σαββιδης καλα τον ειπα?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Rexaris έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕΡΗ είναι η επιλογή τού Ιβάν που μου κάνετε τις δύσκολες :lol:

Μεγάλη κίνηση προς τα εμπρός. Επιτέλους εισακουστήκαμε.

Αναμένω μεταγραφικούς παπάδες αρχής γεννομένης (έστω και σε δείγμα) από Γενάρη.

Προπονητάρα έχουμε
Προεδράρα έχουμε
Ρευστό έχουμε
Μεγάλο λαό έχουμε
Διευθυντάρα πήραμε

Άντε να στρώσουμε και την ομάδα τώρα να τελειώσει η σεζόν μέσα στα Τίρανα :opaokara:
Τα είπες ΌΛΑ

Οι Σαββίδηδες είναι εδώ!

Το έδειξαν ξανά σήμερα και με την Νέα ΑΜΚ και με την επιλογή τδ!!

Τα καλύτερα έρχονται
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αυτό το είπε στην τηλεδιάσκεψη με τους συνδέσμους.
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Το καλοκαίρι και τον Δεκέμβρη του 19 είχαμε προβλήματα με το ffp τα οποία και λύσαμε με τις πωλήσεις και την μείωση των μεταγραφικών εξόδων.
Το φετινό καλοκαίρι και ενώ ξέραμε ότι πάρα πολλά συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 22 και επίσης αρκετοί παίκτες δεν δείχνουν να αξίζουν να είναι στο ρόστερ, δεν κάναμε μεταγραφές με αποτέλεσμα να φτάσουμε Δεκέμβρη και να ξέρουμε ότι για του χρόνου χρειαζόμαστε καινούργια ομάδα.
Θα κάνω ένα τραβηγμένο σενάριο και θα πω ότι το πλάνο ήταν να πέσει χρήμα και να χτιστεί ξανά η ομάδα υπό τις οδηγίες ενός μεγάλου ονόματος στην θέση του τεχνικού διευθυντή και γι'αυτό οι κινήσεις του καλοκαιριού ήταν τόσο όσο και κυρίως δανεικοί.
Ξέρω ότι το να είχαμε τέτοιο μακροπρόθεσμο πλάνο είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα γίνουν επενδύσεις-μεταγραφές..σαν την χρονιά αρνεσεν
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

JohnDag έγραψε:Όχι δεν παίρνεις απλα ένα στέλεχος μεγαλύτερης ομάδας και το αναβαθμίζεις.

Παίρνεις τον Head Scout μιας ομάδας με τις πιο επιτυχημένες αγορές/πωλήσεις μαζί με Πόρτο και Μπενφικα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Με ένα δίκτυο γνωριμιών αλλά και γνώση παιχτών εξωπραγματικη για τα ελληνικά δεδομένα.

Το τι δουλειά θα κάνει και αν θα μας βγει είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο, συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει υπογράψει κάνεις.

Αλλα σαν κίνηση είναι έντυπωσιακη, τι να κάνουμε τώρα.

Ας πούμε και καμια φορά το καλό, δεν θα πάθουμε τίποτα. Έτσι για αλλαγή.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω να τον δω όταν θα παίρνει τα 3 εκατομμύρια ως ταβανι για μεταγραφή τα μούτρα του :lol:
Και αυτόν άχρηστο θα τον βγάλουμε,εδώ θα είμαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 20 Δεκ 2021, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

WestBlock4 έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό το είπε στην τηλεδιάσκεψη με τους συνδέσμους.
Είπα κ εγω δε θα βγει κάποιος να κράξει η να πει τη βλακεια του....
Βραβείο χαζομάρας σου ανήκει πλέον....
Μάλλον σου ανήκει, γιατί δεν κατάλαβες ούτε για ποιον το έγραψα ούτε για ποιον λόγο.

Σημ. Οι διαχειριστές, βεβαίως, είναι πάντοτε επιλεκτικά ευαίσθητοι.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Στην Σαχτάρ που βρισκόταν απο το 2018, έφερε κυρίως πολυ νεαρούς βραζιλιάνους με μεγάλο ποτένσιαλ

Να έχουμε υπομονή. Δεν φαίνεται απο αυτούς που ας πούμε θα έφερναν φτασμένους 30αρηδες, έτοιμους να μπουν κατευθείαν στα βαθιά. Προτιμά να κοιτάει προς το μέλλον. Κάτι που θέλω προσωπικά στον ΠΑΟΚ εδώ και πολυ καιρό

:pano:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

tsachou έγραψε:Το καλοκαίρι και τον Δεκέμβρη του 19 είχαμε προβλήματα με το ffp τα οποία και λύσαμε με τις πωλήσεις και την μείωση των μεταγραφικών εξόδων.
Το φετινό καλοκαίρι και ενώ ξέραμε ότι πάρα πολλά συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 22 και επίσης αρκετοί παίκτες δεν δείχνουν να αξίζουν να είναι στο ρόστερ, δεν κάναμε μεταγραφές με αποτέλεσμα να φτάσουμε Δεκέμβρη και να ξέρουμε ότι για του χρόνου χρειαζόμαστε καινούργια ομάδα.
Θα κάνω ένα τραβηγμένο σενάριο και θα πω ότι το πλάνο ήταν να πέσει χρήμα και να χτιστεί ξανά η ομάδα υπό τις οδηγίες ενός μεγάλου ονόματος στην θέση του τεχνικού διευθυντή και γι'αυτό οι κινήσεις του καλοκαιριού ήταν τόσο όσο και κυρίως δανεικοί.
Ξέρω ότι το να είχαμε τέτοιο μακροπρόθεσμο πλάνο είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα γίνουν επενδύσεις-μεταγραφές..σαν την χρονιά αρνεσεν
Προφανώς το να φέρνεις έναν τέτοιο άνθρωπο και πείθοντάς τον να αφήσει μια ομάδα όπως η Σαχταρ, του έχουν δωθεί εγγυήσεις για μεγάλο μπάτζετ..

Είπαμε τα καλύτερα έρχονται!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Demir έγραψε:παντως με ενα γρηγορο σερφαρισμα.. το 2017 ηταν ενα βημα απο χεντ σκαουτ της μαν γιου, το 2020 τον ηθελε η ρομα για τεχνικο δ. η εβερτον το καλοκαιρι ..
Πωπω ρε φίλε και ξαφνικά του έκατσε η λαχειαρα που λέγεται Super League και ΠΑΟΚ και τα παράτησε όλα.

Πέρα από την πλάκα, ο Πορτογάλος, έτσι όπως τα κατάλαβα εγώ τα γράμματα, ειναι ενας αρχισκαουτ πολύ καλός στην δουλειά του (Μπενφίκα, Σαχτάρ) τον οποίο για τον φέρουμε τον αναβαθμίσαμε σε Τεχνικό Διευθυντή.

Καλή κίνηση, με ρίσκο βέβαια, αλλά μη δουλευομαστε μεταξύ μας. Άλλο job description έχει ο sports director άλλο ο head of scouting.

Δεν έχει στήσει ούτε μια ομάδα ποτέ στη καριέρα του. Πάντα είχε προϊστάμενο, πάντα είχε μια στρατηγικη να φέρει εις πέρας, πάντα ακολουθούσε ένα πλάνο που το είχε χαράξει άλλος.

Πρώτη απόπειρα να χαράξει ο ίδιος στρατηγική και σχέδιο ολοκληρωμένο είναι η ομάδα μας.

Του εύχομαι καλή επιτυχία.

Αυτές είναι οι απόψεις μου με τα οποία επιχειρηματα και δεν χρειάζεται να ειρωνευομαστε ο ένας τον άλλο.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Δευ 20 Δεκ 2021, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”