Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Παιδια οσο και να μην γουσταρουμε Γκαγκατση
1. Αυτα που τον αφηνει ο Ιβαν λεει. Τι θελετε να πει; Τον ΤΔ ο Γκαγκατσης θα τον κλεισει; Αν ρωτησε τον Ιβαν τι να πει στον κοσμο για τον ΤΔ στην ΓΣ και ο Ιβαν του ειπε μην πεις τιποτα, τι να κανει ο Γκαγκατσης; Η θα βρεξει η θα χιονισει η καλο καιρο θα κανει
2. Ο Γκαγκατσης ειναι χρονια στην ΠΑΕ, ο Ιβαν τον κραταει δεν μενει μονος του. Καταλαβαινω την δυσαρεσκεια, αλλα Που ωφελει να χτυπαμε το σαμαρι; Δεν λεω να λεμε να φυγει ο Ιβαν οπως καποια τρολ κανουν, στην απλη λογικη κριτικη προς την διοικηση αναφερομαι
1. Αυτα που τον αφηνει ο Ιβαν λεει. Τι θελετε να πει; Τον ΤΔ ο Γκαγκατσης θα τον κλεισει; Αν ρωτησε τον Ιβαν τι να πει στον κοσμο για τον ΤΔ στην ΓΣ και ο Ιβαν του ειπε μην πεις τιποτα, τι να κανει ο Γκαγκατσης; Η θα βρεξει η θα χιονισει η καλο καιρο θα κανει
2. Ο Γκαγκατσης ειναι χρονια στην ΠΑΕ, ο Ιβαν τον κραταει δεν μενει μονος του. Καταλαβαινω την δυσαρεσκεια, αλλα Που ωφελει να χτυπαμε το σαμαρι; Δεν λεω να λεμε να φυγει ο Ιβαν οπως καποια τρολ κανουν, στην απλη λογικη κριτικη προς την διοικηση αναφερομαι
Και τι κάνατε εσείς ως διοίκηση να αποτρέψετε αυτά που γίνανε; Πληρώσαμε τον αγλέουρα παλι αλλά δεν μπορεί να μην φταίει κανένας ποτέ. Τι κάνατε για τις πόρτες που άνοιξαν; Τι κάνατε για τους ανεμβόλιατους; Πως προστατέψατε την ομάδα για να μην φάει τα πρόστιμα και τα κεκλεισμένων; ( που για εμας που έχουμε και διαρκείας αλλά και γενικότερα μια κουβέντα δεν είπες). Ο γαύρος έκανε ολόκληρο θεατρικό και γλύτωσε τις μεγαλύτερες ποινές. Εμείς τι κάναμε;
Παιδια δεν μπορεί όλοι να κρύβονται πίσω από τον Ιβαν. Και σε ότι αφορά τις μεταγραφές και τα αγωνιστικά να το καταλάβω. Σε θέματα ομως καθαρά διοικητικά δεν έχουν καμία δικαιολογία.
Δεν κοιμούνται, απλά κάνουν μόνο λάθη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως για μένα η ιστορία με τον αρχηγό περσυ μου έδειξε ποσό χαμηλών δυνατοτήτων διοίκηση έχω. Ναι αυτή που έπρεπε να μιλήσει ο Ιβαν με τον αρχηγό για τα βρουνε. Και δεν περιμένω κάτι άλλο από αυτούς παρά να μεσολαβουσανε να γινόταν η συνάντηση στην ώρα της και να είχα δεξί μπακ με την Κρασνονταρ. Από αυτό και μόνο μου δείχνουν ότι στα θέματα που καίνε δεν κάνουν ενέργειες και απλά κρύβονται πίσω απόν Ιβαν.
Χρυσοστομε, η ομάδα είχε κλείσει ΤΔ και ούτε που το ήξερες και μιλούσες για εβδομάδες διαπραγματεύσεων που έρχονται. Ή είσαι χαζός ή είσαι γλάστρα. Ή για απόλυση ή για παραίτηση. Ελπίζω να μην υπάρχεις αύριο το πρωί στην ομάδα.
Σοβαρά τώρα;
Εγώ, εαν τον είχα υπεύθυνο στην επιχείρηση μου, και το ταμείο μετά απο τόσα χρόνια ήταν και πάλι μείον,να κάνω μετοχικές αυξήσεις για το τίποτα,πάλι,να με τρυπάνε με χίλιους τρόπους όπου με βρίσκουν, με πωλήσεις και υπερχρεώσεις χωρίς αντίκρυσμα και πλάνο, ο σύλλογος απροστάτευτος ηθικά,νομικά,μεντιακά,αγωνιστικά,ουσιαστικά, η ομάδα σε μαύρο χάλι στο γήπεδο... και δεκάδες άλλους λόγους που μου γυρνάνε το μυαλό, πέστε μου, για ποιόν γαμημένο λόγο να τον κρατάω ακόμα υπεύθυνο;
Μάκη, την άλλη φορά που θα βγείς να μιλήσεις να μας πείς τί έκανες τόσα χρόνια για την ανάπτυξη της ομάδας μας και εάν έχεις, να μας παρουσιάσεις ένα ξεκάθαρο πλάνο για το μέλλον, όπως και να μας αναλύσεις το τί πήγε στραβά μέχρι τώρα και πώς σκοπεύεις να διορθώσεις τα μεγάλα λάθη που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται καθημερινά απο εσένα και τους συνεργάτες σου. Δέν είστε διοίκηση σε μπακάλικο που να πάρει.
Πέραν αυτού όμως μας έχετε αποδείξει το πόσο άχρηστοι και ανίκανοι είστε να διοικήσετε μια ομάδα στο μέγεθος του τεράστιου Π.Α.Ο.Κ.
Ιβάν, κάνε επιτέλους το αυτονόητο.
Εγώ, εαν τον είχα υπεύθυνο στην επιχείρηση μου, και το ταμείο μετά απο τόσα χρόνια ήταν και πάλι μείον,να κάνω μετοχικές αυξήσεις για το τίποτα,πάλι,να με τρυπάνε με χίλιους τρόπους όπου με βρίσκουν, με πωλήσεις και υπερχρεώσεις χωρίς αντίκρυσμα και πλάνο, ο σύλλογος απροστάτευτος ηθικά,νομικά,μεντιακά,αγωνιστικά,ουσιαστικά, η ομάδα σε μαύρο χάλι στο γήπεδο... και δεκάδες άλλους λόγους που μου γυρνάνε το μυαλό, πέστε μου, για ποιόν γαμημένο λόγο να τον κρατάω ακόμα υπεύθυνο;
Μάκη, την άλλη φορά που θα βγείς να μιλήσεις να μας πείς τί έκανες τόσα χρόνια για την ανάπτυξη της ομάδας μας και εάν έχεις, να μας παρουσιάσεις ένα ξεκάθαρο πλάνο για το μέλλον, όπως και να μας αναλύσεις το τί πήγε στραβά μέχρι τώρα και πώς σκοπεύεις να διορθώσεις τα μεγάλα λάθη που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται καθημερινά απο εσένα και τους συνεργάτες σου. Δέν είστε διοίκηση σε μπακάλικο που να πάρει.
Πέραν αυτού όμως μας έχετε αποδείξει το πόσο άχρηστοι και ανίκανοι είστε να διοικήσετε μια ομάδα στο μέγεθος του τεράστιου Π.Α.Ο.Κ.
Ιβάν, κάνε επιτέλους το αυτονόητο.
- abc_o_ karpouzas
gika έγραψε:Χρυσοστομε, η ομάδα είχε κλείσει ΤΔ και ούτε που το ήξερες και μιλούσες για εβδομάδες διαπραγματεύσεων που έρχονται. Ή είσαι χαζός ή είσαι γλάστρα. Ή για απόλυση ή για παραίτηση. Ελπίζω να μην υπάρχεις αύριο το πρωί στην ομάδα.
πραγματικα...τωρα...ρε φιλε...
ειναι δυνατον να πιστευεις οτι δεν γνωριζε???
- Mitsospaoki4
- Moderator
- paok re niamou
Μια και η λεξη προληψη ειναι για εσας αγνωστη λεξη, βλεπε διχτυ με γαβρο, αυξημενα μετρα με ρουλη, και η ομαδα εφαγε ποινη για 4 αγωνιστικες κεκλεισμενων, σκεφτηκες καποιος απο την αγια τριαδα των ανικανων και αχρηστων στελεχων, να δωσετε καποιο εκπτωτικο κουπονι για το ΠΑΟΚ ΤΒ σε ολους τους κατοχους διαρκειας ?
Μπα εεε ? που να βρειτε ωρα να ασχολειθητε με τον κοσμο που απο το υστερημα του αγοραζει το διαρκειας του.....
Μπα εεε ? που να βρειτε ωρα να ασχολειθητε με τον κοσμο που απο το υστερημα του αγοραζει το διαρκειας του.....
- Sick Bastard
Γιατί και πως απέτυχε το ''ρόστερ πρωταθλητισμου'';Totem_pk έγραψε:Και τι κάνατε εσείς ως διοίκηση να αποτρέψετε αυτά που γίνανε; Πληρώσαμε τον αγλέουρα παλι αλλά δεν μπορεί να μην φταίει κανένας ποτέ. Τι κάνατε για τις πόρτες που άνοιξαν; Τι κάνατε για τους ανεμβόλιατους; Πως προστατέψατε την ομάδα για να μην φάει τα πρόστιμα και τα κεκλεισμένων; ( που για εμας που έχουμε και διαρκείας αλλά και γενικότερα μια κουβέντα δεν είπες). Ο γαύρος έκανε ολόκληρο θεατρικό και γλύτωσε τις μεγαλύτερες ποινές. Εμείς τι κάναμε;
Όλες οι απαντήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δια μέσου του Μάκη του Γκαγκάτση εδώ:

- sourmenetes
- Moderator
Η μία ανάγνωση...paok re niamou έγραψε:Μια και η λεξη προληψη ειναι για εσας αγνωστη λεξη, βλεπε διχτυ με γαβρο, αυξημενα μετρα με ρουλη, και η ομαδα εφαγε ποινη για 4 αγωνιστικες κεκλεισμενων, σκεφτηκες καποιος απο την αγια τριαδα των ανικανων και αχρηστων στελεχων, να δωσετε καποιο εκπτωτικο κουπονι για το ΠΑΟΚ ΤΒ σε ολους τους κατοχους διαρκειας ?
Η δεύτερη ανάγνωση είναι ότι η ομάδα χάνει πολλά χιλιάρικα από εισητηρια πρόστιμα κτλ κτλ.
Σκέφτηκαν οι μπουκαδοροι τα έσοδα αυτά;;;
Επίσης το παοκτβ ισχύει για το εξωτερικό. Δεν είναι για εντός Ελλάδας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
η ομαδα πρεπει να ασχοληθει ενεργα και πολυ προσεκτικα με την προληψη και ειδικα για τους 20-50 δεν νομιζω οτι θα ηταν μεγαλο προβλημα να τους σαπισουν στο ξυλο για να μην τολμησει κανεις στο μελλον να το ξανακανει.
Θα μπορουσε με καποιου ειδους ξεκλειδωμα στον λογαριασμο τους στο ΠΑΟΚ ΤΒ να εξαιρεθουν οι κατοχοι διαρκειας για την αιλαδα, και αν δεν γινεται, το λιγοτερο εκπτωτικο κουπονι στην μπουτικ και εκπτωση για εισιτηριο διαρκειας του χρονου.
Ο οπαδος - πελατης θελει και απαιτει τον ελαχιστο σεβασμο που του αρμοζει.
Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα ......
Θα μπορουσε με καποιου ειδους ξεκλειδωμα στον λογαριασμο τους στο ΠΑΟΚ ΤΒ να εξαιρεθουν οι κατοχοι διαρκειας για την αιλαδα, και αν δεν γινεται, το λιγοτερο εκπτωτικο κουπονι στην μπουτικ και εκπτωση για εισιτηριο διαρκειας του χρονου.
Ο οπαδος - πελατης θελει και απαιτει τον ελαχιστο σεβασμο που του αρμοζει.
Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα ......