ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ανοίγω topic για νέο ΤΔ (τα memes επιτρέπονται), αυτό ας μείνει για μεταγραφές παικτών, να τραβάμε τα βυζγιά μας παρέα.
Χρεαζόμαστε μια ολόκληρη άμυνα (και αναπληρωματικούς μαζί), έναν τερματοφύλακα, 2-3 ποιοτικούς μέσους και τουλάχιστον έναν καλό επιθετικό.
Απο εκεί και πέρα, είμαστε ΟΚ.
-
Δεν παίζουμε βόλεϊ αγαπητέ εδώDescartes έγραψε:Χρεαζόμαστε μια ολόκληρη άμυνα (και αναπληρωματικούς μαζί), έναν τερματοφύλακα, 2-3 ποιοτικούς μέσους και τουλάχιστον έναν καλό επιθετικό.
- NikLiverpool
Αυτά μόνο στο play station γίνονται εκτός αν εννοείς σε 3-4 μεταγραφικές περιόδους. Για την άμυνα ειδικά θεωρείς δηλαδή ότι Μιχαηλίδης, Μιχαι και Λύρατζης δεν κάνουν ούτε για αναπληρωματικοί στον ΠΑΟΚ?Descartes έγραψε:Χρεαζόμαστε μια ολόκληρη άμυνα (και αναπληρωματικούς μαζί), έναν τερματοφύλακα, 2-3 ποιοτικούς μέσους και τουλάχιστον έναν καλό επιθετικό.
Κώδικας: Επιλογή όλων
Άντερς Πάλσον: «Ο Τσόλακ τα πήγε πολύ καλά φέτος. Την επόμενη χρονιά θα είναι 29 ετών και είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να είναι μια λογική συμφωνία για εμάς.
Μας κάνουν ανατολίτικα παζάρια.
Που να τους δανείζαμε και τον Εσιταρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- black_star_ninja
Μου εδωσες ιδεα.. Μπορουμε να απαντησουμε με την κορυφαια ελληνικη νοοτροπια..Мир έγραψε:Οι Σουηδοί ζητάνε και προίκα για τον Τσόλακ.Κώδικας: Επιλογή όλων
Άντερς Πάλσον: «Ο Τσόλακ τα πήγε πολύ καλά φέτος. Την επόμενη χρονιά θα είναι 29 ετών και είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να είναι μια λογική συμφωνία για εμάς.
Μας κάνουν ανατολίτικα παζάρια.
Που να τους δανείζαμε και τον Εσιταρο.
Τους δινουμε Τσολακ, Εσιτι για 5 χαρτια. Κοστος μεταγραφης που θα δηλωσουμε: 4.5 για Τσολακ, 500.000 για Εσιτι. Οποτε γλιτωνουμε και το 35%..
Εγω δεν πιστευω τπτ να επαναφέρετε τον johnpet να μας πει τι ξερει.
Εχει και αλλους που πρεπει να παιρνουν σειρα.TheCursed έγραψε:Εγω δεν πιστευω τπτ να επαναφέρετε τον johnpet να μας πει τι ξερει.
Αν ζηλευουν που δεν εγιναν ΠΑΟΚ ή που δεν έχουν πρόεδρο με λεφτα, ποτε δεν ειναι αργα …
Ο pet απλά το είχε τερματίσει με φανταστικές συνομιλίες συνδεσμιτών/Σαββιδη.
- thomas Murg
Χαχαχα!TheCursed έγραψε:Εγω δεν πιστευω τπτ να επαναφέρετε τον johnpet να μας πει τι ξερει.
Με πρόλαβες, βρε. Αυτό έμπαινα να γράψω αλλά για τον τέσσερις παρά δέκα.

- thomas Murg
Αυτά είναι τα ωραία! Επέστρεψε ο Γιώργος στο ινστα. Τώρα θα έχουμε να περιμένουμε όχι μόνο κερασάκι αλλά και τούρτα ολόκληρη στις μεταγραφέςpagotatzis έγραψε:Επιβεβαίωση από Γιωργη στο Ινστα

TheCursed έγραψε:Εγω δεν πιστευω τπτ να επαναφέρετε τον johnpet να μας πει τι ξερει.
εμ βιαστήκατε να τον σουτάρετε
αφήστε τον εδώ να βλέπει
gk.box16 έγραψε:Δευτέρα ανακοινώνεται τεχνικός διευθυντής
Πέμπτη πρώτη μεταγραφή.
Ανήμερα Χριστουγέννων η δεύτερη.
Θα γίνει χαμός στο φόρουμ...
Σασταλεγάκιας.... είμαι λίγο
- Μπαρκαρούτσος
Έχω ανοίξει topic για τον ΤΔ και έρχεστε και συζητάτε εδώ για τον ΤΔ;;;;