21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Εντάξει το πρώτο γκολ που τρώμε, ξεκινάει από δικό του ΜΗ μαρκάρισμα, αλλά και η γενικότερη αμυντική λειτουργία και αντίδραση της ομάδας σε εκείνη τη φάση ήταν συνολικά τραγική.
Από εκεί και πέρα, 26 στα 26 φετινά επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Σε όλα!
Μου θυμίζει εκείνη τη διαφήμιση με το λαγουδάκι της duracell. Και συνεχίζει...συνεχίζει...συνεχίζει!
Νομίζω ότι η φετινή διαχείριση που έχει γίνει στον Μπίσεσβαρ είναι τραγική. Δηλαδή πάλι καλά που αναγνωρίστηκε από τον κόουτς, αυτό το παραπάνω και πλέον τον προστατεύει.
Που όπως δήλωσε, ''βρίσκεται υπό προστασία όσον αφορά στο φορτίο που δέχεται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι βρίσκεται σε διακοπές, πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή.''
Αυτό για τις διακοπές που είπε ο κόουτς, δεν θέλω να πιστέψω, ότι έχει σχέση με κάποια περυσινά και προπέρσινα σχόλια, που χαρακτήριζαν τον Μπίσεσβαρ, ως τουρίστα.
Φέτος ο Μπίσεσβαρ ξεκίνησε τη σεζόν πολύ καλά και πρόσφερε στην ομάδα, αλλά πλέον ξεζουμίστηκε. Πρέπει να μπαίνει ως αλλαγή, για 30-35 ποιοτικά λεπτά.
Από εκεί και πέρα, 26 στα 26 φετινά επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Σε όλα!
Μου θυμίζει εκείνη τη διαφήμιση με το λαγουδάκι της duracell. Και συνεχίζει...συνεχίζει...συνεχίζει!
Νομίζω ότι η φετινή διαχείριση που έχει γίνει στον Μπίσεσβαρ είναι τραγική. Δηλαδή πάλι καλά που αναγνωρίστηκε από τον κόουτς, αυτό το παραπάνω και πλέον τον προστατεύει.
Που όπως δήλωσε, ''βρίσκεται υπό προστασία όσον αφορά στο φορτίο που δέχεται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι βρίσκεται σε διακοπές, πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή.''
Αυτό για τις διακοπές που είπε ο κόουτς, δεν θέλω να πιστέψω, ότι έχει σχέση με κάποια περυσινά και προπέρσινα σχόλια, που χαρακτήριζαν τον Μπίσεσβαρ, ως τουρίστα.
Φέτος ο Μπίσεσβαρ ξεκίνησε τη σεζόν πολύ καλά και πρόσφερε στην ομάδα, αλλά πλέον ξεζουμίστηκε. Πρέπει να μπαίνει ως αλλαγή, για 30-35 ποιοτικά λεπτά.
Δεν χρειάζεται σχολιασμός για τον συγκεκριμένο. Μια λιτή ανακοίνωση στο τέλος της χρονιάς.
- ΑποστόληςΑ
Είναι σαφώς κουρασμένος και κακώς ο προπονητής τον ξεκινάει. Θα μπορούσε να ξεκινήσει Murg, ελλείψει άλλου, που ναι μεν δεν κάνει τίποτε το ιδιαίτερο, αλλά δεν είναι χειρότερος του κουρασμένου Bise και να βάλει τον Σουριναμέζο μετά το 60΄ όταν οι υπόλοιποι θα έχουν κάπως κουρασθεί και ο Μπίσε με 2-3 ενέργειες θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά, που ποτέ δεν θα κάνει ο ξεκούραστος Μουργκ.
Έχει φέτος 26 συμμετοχές σε 26 αγώνες.
Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να τον βάλει ΚΑΙ την Τετάρτη.
Έχει φέτος 26 συμμετοχές σε 26 αγώνες.
Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να τον βάλει ΚΑΙ την Τετάρτη.
Στη θεση 10 εδωσε ευκαιριες στον Καγκαβα στον Μπισε στον Μουργκ και οι 3 εδειξαν οτι δεν μπορουν. Εχεις ενα νεαρο παικτη που αν τον δουλεψεις εχει προοπτικη να γινει νεος Τζολης και τον κριβεις στο εγκατα τον αποδυτηριων. Ο μπισε εναντιων σοβαρης ομαδας ουτε για αλλαγη δεν ειναι.
- ΑποστόληςΑ
Το πρώτιστο φταίξιμο στον κόουτς που τον ξεφτιλίζει. Δεν άλλαξε ο Μπις.
Πάλι καλά που ζήτησε κι ο ίδιος αλλαγή, γιατί θα τον κρατούσε μέσα.
Πάλι καλά που ζήτησε κι ο ίδιος αλλαγή, γιατί θα τον κρατούσε μέσα.
Ας ελπίσουμε το χειμώνα να πάρουμε 2 παίχτες αριστερά και στο 10 και ο ντιεγκο να παίζει σαν αλλαγή μετά το 60…
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
- Shivaspace
- Σουριναμέζος
Σοβαρές ομάδες σαν την ΑΕΚ εννοείς?Λεμεσος4 έγραψε:Ο μπισε εναντιων σοβαρης ομαδας ουτε για αλλαγη δεν ειναι.
- stavrospgr
Για φέτος θα πρέπει να παίζει μέγιστο 30 λεπτά μετά το 60, στα παιχνίδια που δεν μπορούμε να σκοράρουμε σε άμυνες λεωφορεία. Ακόμα και φέτος μας δίνει λύσεις, όσο και αν κράζουμε. Τον αγαπήσαμε, τον αποθεώσαμε, να βγει η χρονιά και να φύγει με ένα ωραίο ματς επίδειξης. Πάμε παρακάτω
Όσο είναι προπονητής ο Ρουμάνος στον ΠΑΟΚ, ο Μπίσε δεν φεύγει! Να το εμπεδώσουν, παρακαλώ, οι αρνητές.