Ο Κόλκας στη forza, έγραψε ότι μάλλον δεν ισχύει. Γράφτηκε επίσης σε site, ότι από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα για Γουέμπ.DimitrisS έγραψε:Οταν γραφτηκε το ονομα του Ντειβιντ Γουεμπ, υπηρξε καποια διαψευση;
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Έχω μείνει με την εντύπωση ότι αυτό πήγε να πει, νομίζω ότι του ψιλοξέφυγε, εν τη ρύμη του λόγου, του Ιατρίδη και μετά κάπως το μάσησε, μόλις το κατάλαβε.dimitris88 έγραψε:το σε μεγάλη ξένη ομάδα δεν ειπώθηκε, εγνωσμένης αξίας και πολύπειρος ναι ειπώθηκε....PAOK_1926 έγραψε:Στο Total Football είπαν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ΤΔ, ξένο, εγνωσμένης αξίας, που έχει δουλέψει σε αυτό το πόστο σε μεγάλη ξένη ομάδα. Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.
Πόρκυ από Ιβηρική χερσόνησο ποντάρω κι εγώ.
Λέτε να είναι κανένας Θουμπιθαρέτα, που είχε ακουστεί το καλοκαίρι και παραμένει χωρίς ομάδα;
Επίσης έχω μείνει με την εντύπωση, ότι αυτός το γνώριζε το όνομα. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
αυτός ήταν και 10 χρόνια στην Μπαρτσελόνα...αν και πρέπει να ήταν αθλητικός και όχι τεχνικός διευθυντής
Υπάρχει πλάνο.Γκαγκάτσης: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τεχνικό διευθυντή, ευελπιστούμε πως θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος τεχνικός διευθυντής. Είναι πιθανό να έρθει, είναι πιθανό να μην ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις και να μην έρθει».
Ξεκάθαρο...
Αυτές οι επόμενες βδομάδες, οι ώρες, οι μέρες.
Γι'αυτό ας αράξουμε, εκεί προς τα τέλη του μήνα κάτι θα γένει.
Του άλλου μήνα.
Αυτές οι επόμενες βδομάδες, οι ώρες, οι μέρες.
Γι'αυτό ας αράξουμε, εκεί προς τα τέλη του μήνα κάτι θα γένει.
Του άλλου μήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Minority4 την Δευ 20 Δεκ 2021, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- pagotatzis
Αυτό είναι χθεσινό ;;Mīngus έγραψε:Υπάρχει πλάνο.Γκαγκάτσης: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τεχνικό διευθυντή, ευελπιστούμε πως θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος τεχνικός διευθυντής. Είναι πιθανό να έρθει, είναι πιθανό να μην ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις και να μην έρθει».
Γιατί κάτι παρόμοιο είχε ειπωθεί και στο παρελθόν
Δεν θυμάμαι καλά μάλλον μετα την φύγει το Ρεμπε !
Όπως και το « Το application του paoktv για την Samsung θα είναι έτοιμο στις επόμενες εβδομάδες»
Κάποτε πριν μερικά χρόνια από τον Αρονιαδη

- ΑποστόληςΑ
Δεν ξέρω πόσο ικανό στέλεχος είναι ο Μάκης Γκαγκατσης και πόσο σημαντικός είναι στην διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά ας κάνει μια χάρη στον εαυτό του κι σε μας και ας μην μιλάει, γιατί το μπλα μπλα δεν το έχει καθόλου.
Εγώ θα πόνταρα πιο πολύ σε Πορτογαλία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Μία εξαιρετική επιλογή θα ήταν ο 55χρονος Πορτογάλος Carlos Freitas, που προ ετών πέρασε και από Βάζελο.PAOK_1926 έγραψε:Στο Total Football είπαν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ΤΔ, ξένο, εγνωσμένης αξίας, που έχει δουλέψει σε αυτό το πόστο σε μεγάλη ξένη ομάδα. Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.
Πόρκυ από Ιβηρική χερσόνησο ποντάρω κι εγώ.
Λέτε να είναι κανένας Θουμπιθαρέτα, που είχε ακουστεί το καλοκαίρι και παραμένει χωρίς ομάδα;
Βέβαια, θα πουν κάποιοι, γιατί τον διωξανε άμα ήτανε καλός? Απλά θα θυμησω ότι υπήρξε Τεχνικός Διευθυντής επί "τριανδρίας" Τζιγκερ, Πατέρα, Αφραγκουζου! Της πουτανας γινότανε! Σηκώθηκε κι έφυγε μόνος του, ενώ άπαντες είχαν την καλύτερη άποψη!
- NikLiverpool
Από αυτά που διάβασα για τον Raul Sanllehí και την δράση του στην Άρσεναλ μακριά και αγαπημενοι.
Πέρα απο τις μπηχτές για υπεραξίες κτλπ το βασικό ρεζουμέ ήταν ότι εν τέλει ήταν τελείως ακατάλληλος για τον ρόλο γιατί απλά η πρυπηρεσία του ήταν στο μάρκετινκ και μετά πήρε προαγωγή σε γενικός διεθυντής ποδοσφαιρου όπου ουσιαστικά έκανε τη δουλειά της Γκοντζάρεβα.
Πέρα απο τις μπηχτές για υπεραξίες κτλπ το βασικό ρεζουμέ ήταν ότι εν τέλει ήταν τελείως ακατάλληλος για τον ρόλο γιατί απλά η πρυπηρεσία του ήταν στο μάρκετινκ και μετά πήρε προαγωγή σε γενικός διεθυντής ποδοσφαιρου όπου ουσιαστικά έκανε τη δουλειά της Γκοντζάρεβα.
DimitrisS έγραψε:Δεν ξέρω πόσο ικανό στέλεχος είναι ο Μάκης Γκαγκατσης και πόσο σημαντικός είναι στην διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά ας κάνει μια χάρη στον εαυτό του κι σε μας και ας μην μιλάει, γιατί το μπλα μπλα δεν το έχει καθόλου.
Συμφωνώ απόλυτα, τρικυμία πραγματική δεν μπορεί να βγάλει κάποιος νόημα από τα λεγόμενα του.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Θα εχει φαση να περασουμε ολη τη μεταγραφικη περιοδο προσπαθωντας να κλεισουμε ΤΔ και να μην κανουμε μεταγραφες γιατι και καλα ο ΤΔ θα θελει να αξιολογισει τους παικτες και μετα να κανει προτασεις, οποτε το Μαη θα μαστε καλά.
Θα μιλαμε για χαρακιρι γιατι το ροστερ μας ειναι τρομερα unbalanced.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα μιλαμε για χαρακιρι γιατι το ροστερ μας ειναι τρομερα unbalanced.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν γίνει αυτό τότε πρέπει να πάρεις παίχτες με χαμηλό κόστος που παίζουνε ήδη . Για 1.5 χρόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα για να βγει η χρόνια και το καλοκαίρι να πας να τα σκάσεις για παιχταράδες.
Ενδεικτικά λοντιγκιν, σουντγκρεν, μπερτολιο , σονι ή τον άλλον από τον Βόλο …
Ενδεικτικά λοντιγκιν, σουντγκρεν, μπερτολιο , σονι ή τον άλλον από τον Βόλο …