5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- NikLiverpool
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Σαφώς και δεν φταίει μόνο ο Βαρέλα για την πτώση της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν έκανε όμως και κάτι για να την αποτρέψει όσο μπορούσε με την εικόνα του μέσα στο γήπεδο. Βαρύς, ράθυμος, αδιάφορος.
Σαφώς και είναι απόλυτα λογικό αυτό που έκανε με τον γιό του. Και εγώ να ήμουν το ίδιο θα έκανα. Έπρεπε όμως να ξεκαθαρίσει τη θέση του με τον ΠΑΟΚ απο την πρώτη στιγμή. Μάγκες εγώ το καλοκαίρι δεν θα ανανεώσω, πάω πίσω Πορτογαλία και κοιτάω να δω που θα πάει και το παιδί. Κανείς δε θα του έλεγε τίποτα. Να συνδέει όμως δικιά του ανανέωση με τον γιο του και μα μου είναι μαλακίες. Συγγνώμη κιόλας αλλά ο γιος του είναι 16. Μέχρι τα 40 θα τον ανανεώναμε για να φτάσει το παληκάρι 20 να δούμε αν θα είναι για πρώτη ομάδα? Αυτά είναι ασόβαρα πράγματα.
Τέλος για μια ακόμα φόρα αποδυκνείεται ότι αυτοί οι συναισθηματισμοί θα μας φάνε. Σαν κάτι τύπους που σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι είμαστε γαμώτο.
Σαφώς και είναι απόλυτα λογικό αυτό που έκανε με τον γιό του. Και εγώ να ήμουν το ίδιο θα έκανα. Έπρεπε όμως να ξεκαθαρίσει τη θέση του με τον ΠΑΟΚ απο την πρώτη στιγμή. Μάγκες εγώ το καλοκαίρι δεν θα ανανεώσω, πάω πίσω Πορτογαλία και κοιτάω να δω που θα πάει και το παιδί. Κανείς δε θα του έλεγε τίποτα. Να συνδέει όμως δικιά του ανανέωση με τον γιο του και μα μου είναι μαλακίες. Συγγνώμη κιόλας αλλά ο γιος του είναι 16. Μέχρι τα 40 θα τον ανανεώναμε για να φτάσει το παληκάρι 20 να δούμε αν θα είναι για πρώτη ομάδα? Αυτά είναι ασόβαρα πράγματα.
Τέλος για μια ακόμα φόρα αποδυκνείεται ότι αυτοί οι συναισθηματισμοί θα μας φάνε. Σαν κάτι τύπους που σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι είμαστε γαμώτο.
- ΑποστόληςΑ
Τις τελευταίες τρεις σεζόν (μετά ακριβώς από το νταμπλ και κατά σύμπτωση μετά την ανανέωση) έχει γίνει πολύ αργός και αυτό μας στερεί βαθμούς.
Βάλε το ΠΑΟΚ γάβρος 3-1 να δεις αν ο Βαρέλα ήταν Άργος ή όχι. Ο Βαρέλα την χρονιά του νταμπλ ήταν ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος στατιστικά και ψηλά και χαμηλά...και μετά από δύο μήνες ( δεν μιλάω για σήμερα )έγινε η μετενσάρκωση του κνολ.Immemoric έγραψε:Δηλαδή ξαφνικα ο Βαρελα από το 9 πήγε στο 6 με το που υπέγραψε το συμβόλαιο;
Ο Βαρελα ποτε δεν ήταν φοβερά γρήγορος. Αλλά η ταχύτητα του Κρεσπο βοηθούσε και κάλυπτε. Επίσης ο Βαρελα σήμερα είναι 34. Φυσικά και δεν είναι ούτε υπέργηρος αλλά ούτε νιατο. Και από τα 30 και πάνω, κάθε χρόνος είναι κι ένα έξτρα βαρίδιο. Συνέχισε να έχει την εμπιστοσύνη των προπονητών του, όποτε αυτά που λες δεν ισχύουν στον βαθμό που θα ήθελες: οτι δηλαδή ως κακός επαγγελματίας, δεν τον ένοιαζε πια η καριέρα του και ξαφνικα το έριξε στα μπιφτέκια και παράτησε την ομάδα.
Στα περί γιου, κι εγώ περίμενα μια πιο τίμια προσέγγιση. Τουλάχιστον να μιλήσει με την ομάδα, που τόσα του έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, αγαπήθηκε και αγάπησε. Αλλα από την στιγμή που γνωρίζει ότι δεν θα ανανεώσει, γιατί να ανανεώσει τον γιο του; Να φύγει άλλου και να τον αφησει εδώ, ενώ αυτοσκοπός ουτως ή άλλως είναι να παίξει το παιδί στην Πορτογαλία; Εσυ αμα ήσουν στην θέση του θα έκανες κάτι άλλο;
Όσο για μένα και τι θα εκανα υποθετικά σε μια παρόμοια περίπτωση με του Φερνάντο, φυσικά και θα έδινα τον πρώτο και τελευταίο λόγω στην ομάδα που μου άλλαξε ολόκληρη τη ζωή , δική μου και της οικογένειας μου
-
spiridoula
- NikLiverpool
Εύκολο να τα λέμε αυτά όταν δεν αφορούν εμάς και την οικογένεια μας.
Ο Βαρέλα πριν γίνει αυτή η ιστορία μπορεί να ανανέωνε μπορεί και να μην. Αν ανανέωνε υπήρχε περίπτωση να ανανεώσει για πάνω απο ένα χρόνο? Με τίποτα. Μετά τι θα γινόταν? Θα γύρναγε πισω πορτογαλία και θα άφηνε εδώ τον γιο του? Θα κοίταζε να σπάσει συμβόλαιο τότε?
Για μένα ότι έκανε καλώς το έκανε και σαν πατέρας και γω θα έκανα το ίδιο ακριβώς. Το λάθος του ήταν ότι δε το ξεκαθάρισε απο την αρχή και έκανε κολπάκια. Εκεί για μένα είναι τελείως λάθος και έθεσε τον ευατό του εκτός ομάδας.
Αυτά με ομάδες που άλλαξαν ζωές και τέτοια ξεχάστε τα. Επαγγελματίες είναι.
Με την ίδια λογική άμα εγώ δουλεύω στην μπαρμπα Μητσος logistics και έχουυν πάρει το γιο μου για να μαθαίνει αλλά έρχεται η Dell και του κάνει πρόταση να πάει να μάθει εκεί εγώ να πω α όχι που πας.
Γιατί στο Ευρωπαικό στερέωμα παληκάρια αυτή είναι η αναλογία.
Ο Βαρέλα πριν γίνει αυτή η ιστορία μπορεί να ανανέωνε μπορεί και να μην. Αν ανανέωνε υπήρχε περίπτωση να ανανεώσει για πάνω απο ένα χρόνο? Με τίποτα. Μετά τι θα γινόταν? Θα γύρναγε πισω πορτογαλία και θα άφηνε εδώ τον γιο του? Θα κοίταζε να σπάσει συμβόλαιο τότε?
Για μένα ότι έκανε καλώς το έκανε και σαν πατέρας και γω θα έκανα το ίδιο ακριβώς. Το λάθος του ήταν ότι δε το ξεκαθάρισε απο την αρχή και έκανε κολπάκια. Εκεί για μένα είναι τελείως λάθος και έθεσε τον ευατό του εκτός ομάδας.
Με την ίδια λογική άμα εγώ δουλεύω στην μπαρμπα Μητσος logistics και έχουυν πάρει το γιο μου για να μαθαίνει αλλά έρχεται η Dell και του κάνει πρόταση να πάει να μάθει εκεί εγώ να πω α όχι που πας.
Οκ ναι, αργός δεν ήταν, αλλά όσο ναναι έχουν περάσει και 3 χρόνια, 34 είναι τώρα. Το συγκεκριμένο για να αποδειχτεί χωρις αμφιβολία γίνεται μόνο μέσω μετρήσεων, που εμεις δεν έχουμε τέτοια πρόσβαση. Έχω δει όλα τα παιχνίδια σχεδόν και μπορώ να πω ότι έχω προσωπική άποψη, όπως όλοι μας εδώ μέσα. Αν επισης ο Βαρελα είχε βάλει κιλά, θα είχε παρατηρηθεί από το προπονητικό τημ, πράγμα που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου.
Συμφωνώ στο δεύτερο κομμάτι, όπως προείπα. Αλλά με αστερίσκο. Αυτό που κυρίως θέλω να πω είναι ότι ας τον αφήσουνε να φύγει από τώρα και να πάει στην Πορτογαλία. Η ανθρωποφαγία είναι περιττή.
Συμφωνώ στο δεύτερο κομμάτι, όπως προείπα. Αλλά με αστερίσκο. Αυτό που κυρίως θέλω να πω είναι ότι ας τον αφήσουνε να φύγει από τώρα και να πάει στην Πορτογαλία. Η ανθρωποφαγία είναι περιττή.
-
Dimg4
Ολοι το ιδιο λεμε. Οχι σαν πατερας, σαν επαγγελματιας φερθηκε ανηθικα.NikLiverpool έγραψε:Εύκολο να τα λέμε αυτά όταν δεν αφορούν εμάς και την οικογένεια μας.
-
Grigorios_PAOK
Πολλά είπαμε για τον λίγο. Τα ίδια έκανε κ ο χιλιανός , έβαλε την οικογένεια μπροστά κ κατέληξε στο γαυρο. Εδώ μπορεί λόγω ηλικίας κ σαφώς χαμηλότερης ποιοτητας να μη παει αυτός αλλά κ μόνο για το πικαρισμα είμαι βέβαιος πως ο μικρός θα καταλήξει στο σκουλήκι μέσω γαυρου.
- ΑποστόληςΑ
Ο Garcia που ήταν ο μόνος που δέχθηκε μείωση μισθού έγινε μισητός από μερίδα (μικρή ευτυχώς) των ΠΑΟΚτσήδων.
- ΑποστόληςΑ
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Είχε συμβόλαιο σε ισχύ και το μείωσε??ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Garcia που ήταν ο μόνος που δέχθηκε μείωση μισθού έγινε μισητός από μερίδα (μικρή ευτυχώς) των ΠΑΟΚτσήδων.
Αν έληξε και υπέγραψε νέο με μικρότερο ποσό, σημαίνει ότι δέχθηκε μείωση??
Όταν έφυγε υπέγραψε με μεγαλύτερο ποσό στην Ξάνθη??
Αν όχι, να υποθέσω ότι το έκανε γιατί αγαπούσε τη Ξάνθη??
Το παραμύθι με την αποδοχή μείωσης ως ένδειξη αγάπης προς την ομάδα δεν στέκει.
Σημ 1. Ο Βιερίνια επίσης υπέγραψε με το 1/3 του προηγούμενου συμβολαίου του. Τον βλέπεις να άξιζε το ποσό του συμβολαίου του που έληξε πέρσι?
2. Το ότι δεν αποδεχόμαστε κάποιοι τα παραμύθια δεν σημαίνει ότι μας είναι και μισητός. Το μίσος είναι ακριβό συναίσθημα.
3. Αν υπογράψει σήμερα ο Βαρέλα με 500000€ θα λέμε ότι δέχθηκε μείωση και ότι είναι ΠΑΟΚαρα
- Shivaspace
μας έσκισε αυτή η τηλεκπαίδευση ρε Φερνάντο..αυτός θα βγάλει uefa pro πρίν τον Πάμπλο 
Σπάνια συμφωνώ έστω και με μια λέξη από τις τοποθετήσεις σου αλλά εδώ ταυτίζομαι μέχρι τέλειας.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Είχε συμβόλαιο σε ισχύ και το μείωσε??
Αν έληξε και υπέγραψε νέο με μικρότερο ποσό, σημαίνει ότι δέχθηκε μείωση??
Όταν έφυγε υπέγραψε με μεγαλύτερο ποσό στην Ξάνθη??
Αν όχι, να υποθέσω ότι το έκανε γιατί αγαπούσε τη Ξάνθη??
Το παραμύθι με την αποδοχή μείωσης ως ένδειξη αγάπης προς την ομάδα δεν στέκει.
Σημ 1. Ο Βιερίνια επίσης υπέγραψε με το 1/3 του προηγούμενου συμβολαίου του. Τον βλέπεις να άξιζε το ποσό του συμβολαίου του που έληξε πέρσι?
2. Το ότι δεν αποδεχόμαστε κάποιοι τα παραμύθια δεν σημαίνει ότι μας είναι και μισητός. Το μίσος είναι ακριβό συναίσθημα.
3. Αν υπογράψει σήμερα ο Βαρέλα με 500000€ θα λέμε ότι δέχθηκε μείωση και ότι είναι ΠΑΟΚαρα