ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
4
3%
ΣΙΝΤΚΛΕΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΡΕΣΠΟ
54
39%
ΛΥΡΑΤΖΗΣ
18
13%
ΚΟΥΡΤΙΤΣ
42
30%
ΤΣΙΓΓΆΡΑΣ
2
1%
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
3
2%
ΖΊΒΚΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
2
1%
ΑΚΠΟΜ
10
7%
ΣΒΑΜΠ
2
1%
ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
1
1%
ΜΟΥΡΓΚ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 138

trouman

Re: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από trouman »

Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ γιατί είμαστε άρρωστοι και φάρμακο δεν υπάρχει...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Αν ήμουν ΠΑΕ σήμερα κιόλας θα ανανέωνα για ένα χρόνο (με ένα χαμηλό συμβόλαιο εννοείται) τον Κρέσπο. Ως επιβράβευση για το πάθος και το ενδιαφέρον που δείχνει για την ομάδα αν και ξέρει ότι ίσως αυτή να είναι η τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Κρέσπο, Λύρατζης και Κούρτιτς ξεχώρισα σήμερα. Ακολούθησαν Αντρίγια, Αουγκούστο, Ινγκασον και ελπιδοφόρα η επιστροφή Βιερίνια που έδωσε στο τέλος ενέργειες από αριστερά αντί του Σίντκλει που φάνηκε σήμερα επηρεασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

sourmenetes έγραψε:
15_50 έγραψε:Ψήφισα Μπισεσβαρ.
Η αλήθεια είναι ότι θα ψήφιζα Πασχαλάκη όπως σε κάθε αγωνιστική που δεν παίζει ο Βαρέλα ή ο Καντουρί αλλά σήμερα θα ήθελα επιβραβεύσω τον Μπίσεσβαρ για τον καταπληκτικό τρόπο με τον οποίο τοποθετεί τα χέρια του στην μέση ή στα γόνατα σε κάθε υποψία σπριντ η μακακίας που κάνει.
Σόρρυ τροχονόμε, την επόμενη αγωνιστική θα σου την ρίξω πάλι την ψήφο.

Αυτός είσαι!

Ούτε στην ψηφοφορία...

Μπορείς να συνεχίσεις να είσαι μαλωμένος με την πραγματικότητα για όσο θέλεις, ούτε θα σκάσω αλλά ούτε και να μαλώσω, γι' αυτό άλλωστε ο Στρατηγός μοιράζει καθρεφτάκια σε κάθε δήλωσή του. Ξέρει σε ποιους απευθύνεται.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Προφανώς λείπει ταχυδυναμη από την ομάδα.
Μπράβο για την νίκη μπράβο στον Κρέσπο για την νοοτροπία, στον Κουρτιτς για τα δύο στα δύο πέναλτι, στον Ακποπ για την γκολαρα με ατομική προσπάθεια και στον Λυρατζη γι την εμφάνιση γενικά.
Ο Τσιγγαρας βοηθάει πολύ με τα τρεξίματα του.
Από εκεί και πέρα.
Ο Πασχαλακης είναι πρόβλημα για την ομάδα οχι πως τα γκολ που δέχτηκε σήμερα είναι απαράδεκτο να τα δεκτει τερματοφυλακας αλλά επειδή δεν μας γλιτώνει τίποτα και δεν δίνει καθόλου ηρεμία στην ομάδα. Προσωπικα θα ήθελα τώρα να έρθει ένας εκ των Τσιφτση Μανδα για να έχει ανταγωνισμό και κάποιος πολύ καλός το καλοκαίρι, για βασικός όταν με το καλό αποχωρήσει.
Μιχαι δεν είναι έτοιμος για ΠΑΟΚ ευτυχώς έπαιζε σήμερα ο Κρεσπο.
Ο Σιντλευ έχει σκάσει και φαίνεται. Θα ήθελα να δω με Λάρισα βασικό τον Τσαουση και σε καμία περίπτωση τον Βιερίνια που χάρηκα που γύρισε.
Ο Μπισε δεν γίνεται να παίζει βασικός, είναι βιολογικό το ζήτημα, μόνο σαν αλλαγή μετά το 65.
Ζιβκοβιτς πάντα φιλότιμος αλλά φοβάμαι πως και αυτός θα σκάσει.
Ο Αουγκουστο προσπαθεί, προσφέρει ότι μπορεί αλλά δεν είναι παίκτης για ΠΑΟΚ, αν βρεθεί ομάδα καλό θα ήταν να παραχωρηθεί.
Όταν βλέπω τον μουργκ ανεβάζω πίεση με κάνει να βλέπω τον Ζαμπα σαν να πήραμε παίκτη από μπαρτσελονα.
Πρέπει να ενεργοποιηθεί ο Κωνσταντελιας άμεσα.

Υ. Γ. Γιατί ήταν εκτός ο Μιχαηλίδης?
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Εικόνα

1η Καλύτερη Επίθεση
5η Χειρότερη Άμυνα.......
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Περαστε να πειτε ενα μπραβο κι απο εδω, για την δυσκολη νικη της ομαδας βρε παιδια.
Δεν χαρηκατε καθολου για την νικη;

Πειτε και τα αρνητικα εννοειται αφου υπηρχαν και σημερα.

Παλι ψαχνω καποιους μετα απο νικη και τους βρισκω να κριτικαρουν μονο στα ατομικα τοπικς.

Ελατε να πειτε και ενα μπραβο δεν ειναι κακο.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή σε ένα δύσκολο διάστημα για την ομάδα.
Να κλείσει με το καλό το 2021 με νίκες και να δούμε από την νέα χρονιά την απαραίτητη ενίσχυση.

Για όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, πως τους φάνηκαν οι Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Σίτο και Σόνι;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Τσιφτσης πρεπει να αποκτηθει.

Οι υπολοιποι δεν ξερω αν αξιζει.

Ο Σιτο μαλιστα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

15_50 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
15_50 έγραψε:Ψήφισα Μπισεσβαρ.
Η αλήθεια είναι ότι θα ψήφιζα Πασχαλάκη όπως σε κάθε αγωνιστική που δεν παίζει ο Βαρέλα ή ο Καντουρί αλλά σήμερα θα ήθελα επιβραβεύσω τον Μπίσεσβαρ για τον καταπληκτικό τρόπο με τον οποίο τοποθετεί τα χέρια του στην μέση ή στα γόνατα σε κάθε υποψία σπριντ η μακακίας που κάνει.
Σόρρυ τροχονόμε, την επόμενη αγωνιστική θα σου την ρίξω πάλι την ψήφο.

Αυτός είσαι!

Ούτε στην ψηφοφορία...

Μπορείς να συνεχίσεις να είσαι μαλωμένος με την πραγματικότητα για όσο θέλεις, ούτε θα σκάσω αλλά ούτε και να μαλώσω, γι' αυτό άλλωστε ο Στρατηγός μοιράζει καθρεφτάκια σε κάθε δήλωσή του. Ξέρει σε ποιους απευθύνεται.

Η ειρωνεία σου είναι το προσόν σου!

Αρα γιατί να ασχοληθώ;;

Εγώ βέβαια είμαι μαλωμένος γιατί έδωσα τα συγχαρητήρια σε αυτούς που ανέφερες..

Αλλά δε. Θέλω να στο χαλάσω. Εχεις δίκιο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DimitrisS έγραψε:Περαστε να πειτε ενα μπραβο κι απο εδω, για την δυσκολη νικη της ομαδας βρε παιδια.

Παλι ψαχνω καποιους μετα απο νικη και τους βρισκω να κριτικαρουν μονο στα ατομικα τοπικς.

Τι να το πεις το μπράβο;;

Εχουμε να θάψουμε κόσμο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

DimitrisS έγραψε:Περαστε να πειτε ενα μπραβο κι απο εδω, για την δυσκολη νικη της ομαδας βρε παιδια.

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Να πει κάποιος μπράβο στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την νίκη με τον αστέρα, είναι προσβλητικό και ανόητο.

Μπράβο για την εμφάνιση, μπράβο για την προσπάθεια, μπορώ να το καταλάβω, με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αλλά μπράβο για την νίκη σε πολύ λίγα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος αξίζουν, αν πραγματικά ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη ομάδα που όλοι πιστεύουμε.

Αν έπαιζε με πάθος και έχανε, εγώ θα έλεγα μπράβο. Αν παίξει χάλια με την Λάρισα και κερδίσει, μου κάθεται κάπως να πω μπράβο. Δεν ξέρω αν με πιάνεις.

Μπράβο λέει κάποιος για ένα κατόρθωμα, όχι για κάτι που θεωρεί αυτονόητο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Κυρ 19 Δεκ 2021, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

WeWillRockYou έγραψε:Πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή σε ένα δύσκολο διάστημα για την ομάδα.
Να κλείσει με το καλό το 2021 με νίκες και να δούμε από την νέα χρονιά την απαραίτητη ενίσχυση.

Για όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, πως τους φάνηκαν οι Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Σίτο και Σόνι;

Αυτός ο Σόνι, πάει εκεί που δεν πάει κανένας από τους Αφρικανούς της ομάδας μας που ούτε λίγο ούτε πολύ κοστίζουν και κανένα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Τι βύσμα να έχει η κουφάλα που δεν έχει κανένας από τους δικούς μας;
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μπράβο στην ομάδα που κέρδισε ,με υπομονή και ψυχραιμία γύρισε το παιχνίδι . Οι αδυναμίες γνωστές αλλά σήμερα αν και πήγαν αρνητικά τα πράγματα από την αρχή η ομάδα είχε τα ψυχικά αποθέματα να το γυρίσει .
Μου άρεσε ο Σβαμπ που ήταν πολύ χώμα στα προηγούμενα να μπει 30 λεπτά και να προσφέρει .
Να κλείσει με μια μεγάλη νίκη την Τετάρτη η χρονιά ,πιστεύω ότι η επόμενη θα είναι πολύ καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Το δικό μου μπράβο σήμερα είναι για το 8 λεπτό 37-45', όπου η ομάδα ήταν απολαυστική. Κατευθείαν gegenpress όταν έχανε τη μπάλα, συνεργασίες σε μικρούς χώρους, και υπέροχο γκολ. Έτσι έπρεπε να παίζει στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”