6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Μεχρι στιγμης και στα 2 ματς μου εχει βγαλει τα ματια. Ναι το ξερω θα σας φανει υπερβολικο αλλα το σχολιο εχει να κανει ως προς το ποσο αμεσα παιζει. Δεν ζαλιζει την μπαλα, δεν κανει φιοριτουρες, δεν σκεφτεται 10 λεπτα πριν την επομενη κινηση. Αμεσο παιχνιδι, ταχυτατη σκεψη.
Και κατι ακομα. Περασαν κατι μηνες για να δουμε χαφ του ΠΑΟΚ να κανει τακλιν για να ανακοψει επιθεσεις η για επανακατοχη μπαλας..
Το οτι μαλιστα μπηκε με αυτο τον τροπο μετα απο τοσο μεγαλη απουσια και , κακα τα ψεμματα, γνωριζοντας οτι δεν ηταν και στις πρωτες επιλογες του προπονητη του, δειχνει οτι ειναι και πνευματικα δυνατος.
Νομιζω οτι αρπαξε την ευκαιρια και δεν βλεπω να βγαινει συντομα απο την 11αδα.
Και κατι ακομα. Περασαν κατι μηνες για να δουμε χαφ του ΠΑΟΚ να κανει τακλιν για να ανακοψει επιθεσεις η για επανακατοχη μπαλας..
Το οτι μαλιστα μπηκε με αυτο τον τροπο μετα απο τοσο μεγαλη απουσια και , κακα τα ψεμματα, γνωριζοντας οτι δεν ηταν και στις πρωτες επιλογες του προπονητη του, δειχνει οτι ειναι και πνευματικα δυνατος.
Νομιζω οτι αρπαξε την ευκαιρια και δεν βλεπω να βγαινει συντομα απο την 11αδα.
- Shivaspace
μ αρέσει που τρέχει και βρίσκεται σχεδόν πάντα πρώτος, κοντά στον παίχτη που σκόραρε, για να πανηγυρίσει μαζί του!
η είσοδός του στην 11αδα δίνει αρκετή ενέργεια στην ομάδα, κάτι που είχε φανεί από πέρσι αλλά και στους αγώνες προετοιμασίας. Γενικότερα όποτε αγωνίζεται δεν περνάει απαρατήρητος και εύκολα διακρίνεται με βάση τις κινήσεις του στο γήπεδο.
η είσοδός του στην 11αδα δίνει αρκετή ενέργεια στην ομάδα, κάτι που είχε φανεί από πέρσι αλλά και στους αγώνες προετοιμασίας. Γενικότερα όποτε αγωνίζεται δεν περνάει απαρατήρητος και εύκολα διακρίνεται με βάση τις κινήσεις του στο γήπεδο.
Μάτια ο Χάρης δεν βγάζει σε καμία των περιπτώσεων προς το παρόν. Απλά από τη χαρά του αντιπάλου που ήμασταν, γίναμε πιο ορθολογικοί.
Παιχνίδια να συνεχίσει να παίρνει το παιδί και πιστεύω πως έχει να δώσει πολλά περισσότερα πράγματα, καθώς έχει πολύ πιο ψηλό ταβάνι.
Παιχνίδια να συνεχίσει να παίρνει το παιδί και πιστεύω πως έχει να δώσει πολλά περισσότερα πράγματα, καθώς έχει πολύ πιο ψηλό ταβάνι.
Μιλησα για το ποσο αμεσα παιζει και ποσο μυαλωμενα. Οχι οτι βγαζει ματια με την λογικη ενος ολοκληρωμενου χαφ. Προφανως εχει πολυ μεγαλυτερο ταβανιSera4 έγραψε:Μάτια ο Χάρης δεν βγάζει σε καμία των περιπτώσεων προς το παρόν. Απλά από τη χαρά του αντιπάλου που ήμασταν, γίναμε πιο ορθολογικοί.
Δεν θελουμε να βγαζει ματια. Μας τα βγαλαν αλλοι εδω και καιρο. Να ειναι αθλητης θελουμε, να τρεχει χωρις να παθαινει θλαση θελουμε, να μην κανει λαθη και να πουλαει την μπαλα θελουμε, να κανει κανενα κλεψιμο θελουμε, να παιζει γρηγορα θελουμε, να δινει καμια καθετη θελουμε, νε ειναι γρηγορος θελουμε, να μην ψοφαει στο απο το 40 λεπτο θελουμε. Ολα αυτα τα κανει ο μικρος τον εχουμε μεσα στα χερια μας και με μεγαλη μου λυπη βλεπω οτι αυτα που δινει στην ομαδα υπαρχει προσπαθεια υποτιμησης ή να μειωσουμε το ποσο σημαντικα ειναι. Ε ναι πως θα ερθει ο 35αρης σωτηρας μας που θελει 1,5εκατομμυριο και μας κανει και την δυσκολη η γυναικα του. Μαλλον χαλαει πολλα και πολλους να μπαινουν μικρα παιδια που εχουν ορεξη
Απολυτα κατανοητο.
Υ.Γ. Κουτσιας αμα βρει χρονο και ρυθμο τα ιδια θα κανει και αυτος
Υ.Γ. Κουτσιας αμα βρει χρονο και ρυθμο τα ιδια θα κανει και αυτος
- Metagrafakias
τι ματια περιμενετε να βγαλει ο Χαρης...αν μας βγει ενας νεος Βιτολο η Τσιμιροτ θα μας χαλαει δλδ???καθαρος κοφτης ειναι το παιδι αλλα μπορει να κρατησει την μπαλα και να την μοιρασει και σωστα μπροστα...
- pisakaipoupoula
Έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ, τα τρεξίματα που μας δίνει και μόνο στα χαφ είναι άκρως απαραίτητα ώστε να μην ξαναβγεί απ την 11άδα. Έχουμε πόσα χρόνια χωρίς 6άρι, κάποτε Κάνιας Σάχοφ κάνανε αυτή τη δουλειά χωρίς να είναι 6άρια, Σβαμπ Κούρτιτς και Εσίτι είδικά και οι 3 μαζί αργοί που είναι δεν μπορούν. Κανονικά Σβαμπ και Κούρτιτς θα έπρεπε να εναλλάσσονται στην 11άδα και όχι ο Χάρης.
Κ εγώ νομίζω όπως κ ο φίλος από πάνω ότι ο Χάρης έχει πιο ψηλό ταβάνι απ' αυτό που βλέπουμε τώρα αλλά θέλει παιχνίδια και εμπιστοσύνη.
Κ εγώ νομίζω όπως κ ο φίλος από πάνω ότι ο Χάρης έχει πιο ψηλό ταβάνι απ' αυτό που βλέπουμε τώρα αλλά θέλει παιχνίδια και εμπιστοσύνη.
συνεχισε να τρεχεις και μην ακους τιποτα. εχει δεσει το κεντρο 2 ματς τωρα μονο απο το τρεξιμο σου. ελευθερωθηκε κ ο κουρτιτς μαζι σου
https://repress.gr/tactical-analysis-po ... rtits-vid/ariskatiforos έγραψε:Οποίος ειδε το ματς κ δε καταλαβε τι ακριβώς προσέφερε ο τσιγγαρας κ ειδε μόνο μια δυο ενέργειας παρακολουθεί άλλο άθλημα
Ας τους βοηθήσουμε μ αυτό το βιντεάκι μήπως καταλάβουν. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πώς κάποιοι δεν βλέπουν την ωριμότητα του παιχνιδιού του Τσιγγαρα στα 21 του! Όχι ότι δεν τα δείχνε και πέρυσι δλδ. Αλλά έπρεπε να χαθεί το πρωτάθλημα για να δούμε αυτό που ξέραμε. Όπως κ όλοι ξέραμε ότι καιγόμαστε για τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Και άλλα πολλά.
Τεσπά για μένα ο ιδιος ο Τσιγγαρας πρέπει κι από μόνος του να δουλέψει την εκρηξή του στα πρώτα μέτρα κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερον και τα σουτ του για να τσιμπάει τα "ριμπάουντ" εκτός περιοχής. Αλλά αν ανέβει σε θέμα εκρηκτικότητας θα κάνει παπάδες.
φίλε δεν είναι καθαρός κόφτης ο Τσιγγάρας ... ίσα ίσα θεωρώ ότι το σημείο που πρέπει να βελτιώσει περισσότερο από όλα είναι η ενέργεια στα μαρκαρίσματα του και η ικανότητα του να κόβει ...Metagrafakias έγραψε:τι ματια περιμενετε να βγαλει ο Χαρης...αν μας βγει ενας νεος Βιτολο η Τσιμιροτ θα μας χαλαει δλδ???καθαρος κοφτης ειναι το παιδι αλλα μπορει να κρατησει την μπαλα και να την μοιρασει και σωστα μπροστα...
είναι πιο πολυσύνθετος χάφ ... με μεγάλη ικανότητα στην προώθηση του παιχνιδιού ... τουλάχιστον μέχρι την περιοχή ... μετά οι επαφές του δεν έχουν την ποιότητα πχ του Κούρτιτς ... ή ακόμα και του Σβάμπ ...
για εμένα στο κόψιμο έχει το θέμα ή αλλιώς στο πως βεντουζάρει πάνω στους αντιπάλους ... όπως το έκανε όπως είπες ο Τσίμιροτ ...
αυτό το θέμα όμως βελτιώνεται ... για αυτό και έχω ελπίδες ότι ο Τσιγγάρας μπορεί να ανέβει πολύ σε αξία ... θα πρέπει και αυτός και κυρίως ο ΠΑΟΚ να αποφασίσουν σε ποια θέση θα παίζει και εκεί να δουλέψουν με μεγάλη προσήλωση στην λεπτομέρεια ... και για εμένα όπως λες πρέπει να γίνει κόφτης αλλά εκεί θέλει βελτίωση
Αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι πως το παιχνίδι του Χάρη, χωρίς να είναι κάτι το θεαματικό προσφέρει τη συνεκτική κόλλα μεταξύ των γραμμών (ακούγεται τόσο απλό, αλλά δεν είναι), χαλαρώνοντας έτσι και τους συμπαίκτες του και πως το έλεγε μια ψυχή.. ισορροπία, balance...
-
john4serres
- Shivaspace
νομίζω είχε πολύ κλειστό κέντρο σήμερα ο αστέρας με αρκετούς παίκτες και μικρές αποστάσεις..κάπου χάθηκε ο Τσιγγάρας
επίσης και πνευματικά μου φάνηκε λίγο ανέτοιμος, επόμενο όμως όταν γίνεται τόση κουβέντα για έναν παίκτη που μπαίνει στην ομάδα
συγκέντρωση και ακόμη περισσότερη προσπάθεια
επίσης και πνευματικά μου φάνηκε λίγο ανέτοιμος, επόμενο όμως όταν γίνεται τόση κουβέντα για έναν παίκτη που μπαίνει στην ομάδα
συγκέντρωση και ακόμη περισσότερη προσπάθεια
-
dimitris88
έχεις δίκιο, κάνει τα απλά πράγματα και πολλές φορές αυτό είναι το δύσκολο στο ποδόσφαιρο να κάνεις σωστά τα απλά πράγματα. Να βάλουμε τα πράγματα σε σωστό πλαίσιο. Δεν είπαμε ότι ο Τσιγγάρας είναι ο ανυπέρβλητος χαφ αλλά αυτό που λέγαμε είναι ότι είναι ισάξιος παίκτης και έπρεπε να είναι στο ροτέϊσον. Είδατε τι ωραία σήμερα μπήκε ο Σβάμπ φρέσκος και ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι; Εάν δεν υπήρχε ο Τσιγγάρας αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει.tolis01 έγραψε:Αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι πως το παιχνίδι του Χάρη, χωρίς να είναι κάτι το θεαματικό προσφέρει τη συνεκτική κόλλα μεταξύ των γραμμών (ακούγεται τόσο απλό, αλλά δεν είναι), χαλαρώνοντας έτσι και τους συμπαίκτες του και πως το έλεγε μια ψυχή.. ισορροπία, balance...
Ο Τσιγγάρας αποτελεί ένα ακόμη σοβαρό λάθος του Ράζβαν στην αξιολόγηση του ρόστερ. Αυτός προτίμησε να ποντάρει στον Εσίτι και να προσπαθήσει να τον "εξελίξει" ποδοσφαιρικά....Δεν καταλάβαινε ο Ράζβαν ότι ο Εσίτι δεν μπορεί να ξεφύγει πολύ από τις εργοστασιακές του προδιαγραφές. Δεν γίνεται να μάθει μπάλα τώρα. Έτσι, λόγω Ράζβαν αρνηθήκαμε το καλοκαίρι πρόταση από την αραβία για Εσίτι και τον κρατήσαμε, εις βάρος του Τσιγγάρα και τελικά της ομάδας. Γιατί εάν έφευγε ο Εσίτι, θα γλυτώναμε το βαρύ του συμβόλαιο και τη θέση ξένου που πιάνει και θα μπορούσαμε να κάνουμε μια άλλη επιλογή.
το μεγαλυτερο προσον του τσιγγαρα ειναι πως μπορει να προσφερει σε πολλα κομματια του παιχνιδιου που χρειαζεται μια ομαδα απο ενα χαφ ωστε να λειτουργει καλα...
ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια απο χαμηλα, μπορει να κανει μετρα με αυτην καθετα και επισης θα εχει 2-3 κλεψιματα σε καθε αγωνα δινοντας ενταση σε φαση αμυνας...
σε κανενα δεν ειναι φοβερος αλλα επειδη βοηθαει σε ολα ειναι πολυ χρησιμος στο ροστερ μιας ομαδας και ηταν αδιανοητο που επρεπε να φτασουμε δεκεμβριο για να ενεργοποιηθει...
ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια απο χαμηλα, μπορει να κανει μετρα με αυτην καθετα και επισης θα εχει 2-3 κλεψιματα σε καθε αγωνα δινοντας ενταση σε φαση αμυνας...
σε κανενα δεν ειναι φοβερος αλλα επειδη βοηθαει σε ολα ειναι πολυ χρησιμος στο ροστερ μιας ομαδας και ηταν αδιανοητο που επρεπε να φτασουμε δεκεμβριο για να ενεργοποιηθει...