ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 19/12 19:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 19/12 19:30 NovaSports
Μουργκ είσαι θεουλης
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
που το ειδες το επιθετικο ρε πουστοπουστα !!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
Επικινδυνα εμμονικος. Ελπιζω ο ΤΔ που θα ρθει να ξεκινησει την αξιολόγηση αππ τον Λουτσεσκου και το τιμ του.Dimg4 έγραψε:Ρε αλλεργια εχεις στους μικρους γαμω το φελεκι μου? Βαλε τον Ντελια μια γαμημενη φορα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδη δεν με ξερεις εσυ πετας αρλουμπες-keeper- έγραψε:Συγνώμη αλλά η μόνη λάθος τοποθέτηση είναι η δικια σου φίλε μου ..aivas19 έγραψε:Πολυ λαθος τοποθετηση, ειναι εξω και η μπαλα σκαει μπροστα τουsourmenetes έγραψε:Τι ευθύνη έχει ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ στο δεύτερο ρε παιδιά;;
Τι λέτε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι φοβερό να πετάμε ότι αρλουμπα να ναι για να φορτώσουμε ευθύνες σε κάποιον που δε γουστάρουμε
Εμπάθεια σκέτη
Ειμαι απο αυτους που εχει στηριξει τον Πασχα στο παρελθον (πχ στο 1ο γκολ που μπηκε) οποτε παρτο αλλιως, δεν υπαρχει καμια εμπαθεια
Ειναι φυσιολογικο να τρωει κεφαλια πριν το πεναλτι
Αν χαρακτηρίζεις έτσι την άποψη που δεν δέχεσαι... λυπάμαι για σένα-keeper- έγραψε:Συγνώμη αλλά η μόνη λάθος τοποθέτηση είναι η δικια σου φίλε μου ..aivas19 έγραψε:Πολυ λαθος τοποθετηση, ειναι εξω και η μπαλα σκαει μπροστα τουsourmenetes έγραψε:Τι ευθύνη έχει ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ στο δεύτερο ρε παιδιά;;
Τι λέτε;;
Είναι φοβερό να πετάμε ότι αρλουμπα να ναι για να φορτώσουμε ευθύνες σε κάποιον που δε γουστάρουμε
Εμπάθεια σκέτη
Ωχ ρε proedros ντάξει το εμπεδώσαμε.
Ανάθεμα αν έχεις κάνει ένα θετικό ποστ.
Ο Μουργκ έβγαινε τετ α τετ και έκοψε προς τα πίσω;; Καλά είδα;; γιατι έχω θολώσει λίγο...
Πες τα γιατί αν τα πω εγώ θα με πουν στο τέλος κολλητό του Πασχαλάκη-keeper- έγραψε:Συγνώμη αλλά η μόνη λάθος τοποθέτηση είναι η δικια σου φίλε μου ..aivas19 έγραψε:Πολυ λαθος τοποθετηση, ειναι εξω και η μπαλα σκαει μπροστα τουsourmenetes έγραψε:Τι ευθύνη έχει ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ στο δεύτερο ρε παιδιά;;
Τι λέτε;;
Εμπάθεια σκέτη
Όταν βλέπω την ομάδα να παίζει καλά, κάνω φίλε...Minority4 έγραψε:Ωχ ρε proedros ντάξει το εμπεδώσαμε.
Του έφυγε το κοντρόλ και γυρισε πισωnunies4 έγραψε:Ο Μουργκ έβγαινε τετ α τετ και έκοψε προς τα πίσω;; Καλά είδα;; γιατι έχω θολώσει λίγο...