23. Shinji Kagawa
- WeWillRockYou
Re: 23. Shinji Kagawa
Επίσημο πλέον το διαζύγιο. Ένα στοίχημα που δεν βγήκε.
Καλή συνέχεια στον Shinji
Καλή συνέχεια στον Shinji

- Mitsospaoki4
- Moderator
Στο καλό Σιντζι
Ασχέτως που δεν μας βγήκε, από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν
Ασχέτως που δεν μας βγήκε, από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν
Oταν ήμουνα μικρός έλεγα ότι παίκτης που έχει κάνει προπόνηση στη Μάντσεστερ θα κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν έρθει στα 50 του. Ήμουνα μικρός και αθώος τότε.
Έλα και συ τι ζητάςShivaspace έγραψε:σχεδον εναν χρονο στην ομαδα και δεν βρεθηκε ενας δημοσιογραφος (εστω απ την πατριδα του) να του αποσπασει μια συνεντευξη..στ αζητητα
Οι ανθρωποι είναι απασχολημένοι με 251 παλαιμάχους τον χρόνο και με παγκόσμιας πρωτοτυπίας ερωτήσεις,οπως:
Πιστεύετε πως μπορεί η ομάδα να πετυχει τους στόχους της;
Για να ακολουθήσει απάντηση που ξεκινάει απ την λέξη .."Σίγουρα"
Ποιος Kagawa τώρα...
Ο κλασσικός αμαθής, αγράμματος και απαίδευτος Έλληνας δημοσιογράφος ρωτά αθλητή που μόλις κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο "πως αισθάνεται"! Τι να σχολιάσουμε περαιτέρω!Doomlord4 έγραψε:Έλα και συ τι ζητάςShivaspace έγραψε:σχεδον εναν χρονο στην ομαδα και δεν βρεθηκε ενας δημοσιογραφος (εστω απ την πατριδα του) να του αποσπασει μια συνεντευξη..στ αζητητα
Οι ανθρωποι είναι απασχολημένοι με 251 παλαιμάχους τον χρόνο και με παγκόσμιας πρωτοτυπίας ερωτήσεις,οπως:
Ποιος Kagawa τώρα...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- navigator11
Μας εφαγε σε ενα χρονο οσα μας εφαγε ο λεβεκ σε τρια.
Με διαφορα η χειροτερη μεταγραφη αναλογουμενης αξιας και χρηματων
Με διαφορα η χειροτερη μεταγραφη αναλογουμενης αξιας και χρηματων
Οικονομικά, πιθανόν έχεις δίκιο, δεν ξέρω τα ποσά ακριβώς, αλλά λογικά έπαιρνε περισσότερα.
Η διαφορά είναι ότι αυτός δεν το έπαιζε τραυματίας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διαφορά είναι ότι αυτός δεν το έπαιζε τραυματίας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
Δεν νομίζω να χρειάζεται να έχει κανείς τόσο ανώτατη παιδεία ώστε να κάνει κάποιες απλές ερωτήσεις..GEOL έγραψε:Ο κλασσικός αμαθής, αγράμματος και απαίδευτος Έλληνας δημοσιογράφος ρωτά αθλητή που μόλις κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο "πως αισθάνεται"! Τι να σχολιάσουμε περαιτέρω!Doomlord4 έγραψε:Έλα και συ τι ζητάςShivaspace έγραψε:σχεδον εναν χρονο στην ομαδα και δεν βρεθηκε ενας δημοσιογραφος (εστω απ την πατριδα του) να του αποσπασει μια συνεντευξη..στ αζητητα
Ποιος Kagawa τώρα...
πχ περιμέναμε πολλά από εσένα και τελικά δεν ακούμπησες..κατά την γνώμη σου τι πήγε στραβά σ αυτήν την συνεργασία..
ποιά τα συναισθήματά σου για την ομάδα μετά από έναν χρόνο στην Θεσσαλονίκη..
τίποτα απολύτως..
εμένα για ομερτά μου κάνει πιο πολύ και δείχνει αρκετά πράγματα για το πόσο ανεξάρτητο είναι το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.
έχουν λίγο καιρό , όσο ο παίκτης είναι (?) ακόμα εδώ..δεν το πολυπιστεύω όμως οτι θα διαβάσουμε κάτι..