5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Τα μπλέξες όλα και τα πέταξες σε ένα ποστ.

Σωστα προώθησε έναν παίκτη που τράβαγε η ομάδα.

Απο κει και πέρα δε σου φταίει καμια παε.

Και ο παίκτης με την ψυχρή λογική δε φταίει. Απλά θεωρούμε πολύ πουστικο τον τρόπο, άσχετα αν είναι εντός ορίων.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε καλα, οχι που δεν θα πεταγοσουν...
Μια χαρα ευθυνες εχει και η ΠΑΕ και ολοι για αυτο το χαλι με τα συμβολαια στις ακαδημιες και τους κατα καιρους εκβιασμους απο τους μανατζαραιους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί απαγορεύεται ή πρέπει να σε ρωτήσω;;

Ποιο είναι το χάλι στα συμβόλαια στις Ακαδημίες;

Επίσης οι μανατζαραιοι υπάρχουν παγκοσμίως παντού!
Δεν είναι επίτευγμα δικό μας.

Ξερω ξερω, ολα καλα στην παε σε ολους τους τομεις...
Γ αυτο ο Τσιγγαρας μπήκε και επαιζε χωρις να χει ανανεωσει το συμβολαιο περσι...
Τεσπα, ο καθενας εχει την αποψη του. Εσυ προφανως εχεις αποφασισει να τα βλεπεις ολα καλα. Εγω δεν εχω φτασει ακομη σ αυτο το σημειο.

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τελος οικογενειακη αποφαση. Παει η φαμιλια Λισαβωνα (ωραια και φτωχη πολη) συνεχιζει την ζωη της κια ο γιοκας στην Μπενφικα. Αν εμενε εδω θα επρεπε να μεινουν ολοι τους εδω. Το μονο στραβο ειναι οτι φαγαμε τον παπα οτι ο βαρελας ηθελε να μεινει Σαλονικα ενω το μονο που ηθελε ηταν ενα τελευταιο καλο συμβολαιο. Δεν τον αδικω σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

WeWillRockYou έγραψε:-Από τη στιγμή που κλήθηκε ο μικρός στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, ήταν σίγουρο πως θα προέκυπτε ενδιαφέρον από τη χώρα τους. Την ΠΑΕ δεν μπορώ να την κατηγορήσω για το γεγονός πως δεν υπήρχε συμβόλαιο νωρίτερα, διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το παιδί είναι φέτος μόλις 16 χρόνων και οποιαδήποτε συζήτηση γινόταν πέρσι, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει το μέλλον του πατέρα.

-Σε αντίθεση με τους περισσότερους, δεν πιστεύω πως τα συναισθήματα της οικογένειας Βαρέλα ήταν ψεύτικα την πρώτη τριετία, που ολοκληρώθηκε με το νταμπλ. Στον ΠΑΟΚ όταν προσφέρεις, η αγάπη που θα πάρεις πίσω θα είναι πολλαπλάσια και είναι δύσκολο να μην σε συνεπάρει.

-Βέβαια, πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την πίεση και την κριτική, όταν αρχίσει η αγωνιστική πτώση και η προσφορά είναι δυσανάλογη. Δεν θα κατηγορήσω τον Φερνάντο για το συμβόλαιο που διεκδίκησε: μιλάμε για έναν άνθρωπο που εγκατέλειψε στα 17 του το σχολείο, διότι έγινε πατέρας και έπρεπε να δουλέψει. Μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν είχε βγάλει μεγάλα ποσά από το ποδόσφαιρο.

-Θα τον κατηγορήσω για την αγωνιστική πτώση που ήρθε μετά την ανανέωση. Ο Βαρέλα του νταμπλ, έκανε έξτρα προπονήσεις και διατροφή, έμπαινε στο γήπεδο με σημειώσεις σε χαρτάκι για τις κινήσεις κάθε αντίπαλου επιθετικού και έβγαζε πάθος στα αποδυτήρια. Από την επόμενη χρονιά, όντας πλέον αρχηγός και με το ακριβότερο συμβόλαιο αμυντικού, δεν αντιμετώπισε με την ίδια προσήλωση την δουλειά του. Την συνέχεια την είδαμε όλοι.

- Για μένα, οι σκέψεις του να φύγουν δεν ξεκίνησαν φέτος, αλλά από την αρχή της περσινής σεζόν, όταν είχε ξεκινήσει να τα ακούει. Τότε υπήρξαν τα ποσταρίσματα της γυναίκας του, στη συνέχεια δήλωσε ο ίδιος πως αν δεν τον θέλουμε, θα αποχωρήσει και ούτω καθεξής. Από εκεί και έπειτα, φαινόταν πως το μυαλό του ήταν στο πως θα τελειώσει το σχολείο και στο πως θα βοηθήσει τον γιο του να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά, ώστε να επιστρέψουν στην Πορτογαλία.

- Πριν 1 μήνα όταν έφτασε στις 200 συμμετοχές με την ομάδα, έγραψε στη λεζάντα ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για να πετύχει με το κλαμπ ''είτε μας αρέσει είτε όχι'', αναφερόμενος προφανώς στο κράξιμο που έχει φάει.

- Το γεγονός πως δεν απάντησαν καν στα καλέσματα της ΠΑΕ για υπογραφή συμβολαίου και δεν φρόντισαν να ενημερώσουν για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, είναι το ανέντιμο του πράγματος. Δεν είναι αυτή συμπεριφορά σε έναν σύλλογο που σου εξασφάλισε το παρόν και το μέλλον, όλης της οικογένειας σου.

- Από την άλλη, πριν ούτε 10 μέρες, είχαμε κόσμο να γράφει, Βαρέλα σήκω φύγε και πάρε και τον γιο σου μαζί. Ε αυτή η κατηγορία ανθρώπων φαντάζομαι θα είναι χαρούμενη με αυτή την είδηση.
100%

- Ίσως το γεγονός του το ότι δεν απάντησαν στην ΠΑΕ μπορεί να δείχνει πολλά περισσότερα για την σχέση του Βαρέλα με την ΠΑΕ αυτό τον καιρό γενικότερα. Δεν γνωρίζω, μια ερώτηση/υπόθεση κάνω.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Για θέματα ηθικής θεωρώ ότι κανείς δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο καθώς αποτελούν θέματα που ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και δεν μπορεί να τις επιβάλει στον άλλο. Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να χαρακτηρίσω λέξεις και απόψεις που γράφονται εδώ μέσα για τον άνθρωπο Βαρέλα. Απλά θα παραθέσω τα γεγονότα όπως τα θυμάμαι.
Ο Βαρέλα όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει την μεγάλη καριέρα δεν είχε κάνει το μεγάλο συμβόλαιο. Στα πρώτα ματς ήταν πολύ μέτριος, με τον καιρό δούλεψε πολύ φτιάχνοντας το σώμα του, τις αντιδράσεις του και την τακτική του. Με τον ερχομό του Κρέσπο έφτιαξαν ένα δίδυμο που όμοιο του, εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει στον ΠΑΟΚ και κατά τεκμήριο το καλύτερο που έχει υπάρξει καθώς είχαν κάνει γιο γιο όλου; ανεξαιρέτως τους επιθετικούς της σούπερ λιγκ.
Στις θέσεις των σέντερ Μπακ είχαμε υποφέρει πολύ φέρνοντας τον κάθε πικραμένο και μάλιστα με ψηλά συμβόλαια.Δεν θα κάνω αναδρομή στα σέντερ μπακ μας της τελευταίας 20 ετιας αλλά από τους πιο πρόσφατους θυμαστε τον...ζαμπρανο;;;; Τεσπα ο οικογενειάρχης με τρία παιδιά Βαρέλα δούλεψε, έχτισε με τον Κρέσπο το καλύτερο στην ιστορία μας δίδυμο και όντως στα 30 φεύγα του ετοιμαζόταν να κλείσει το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Και η ΠΑΕ τι έκανε;; ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ .....ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ ΜΕ ΥΨΗΛΌΤΕΡΟ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ.... Η ιστορία μετά είναι γνωστή. Όπως είναι γνωστό το ότι τις επόμενες από το νταμπλ χρονιές η ομάδα πονούσε, και συνεχίζει να πονάει στο αμυντικό χαφ, στα ακραία μπακ με αποτέλεσμα τα κεντρικά μπακ να τρώνε όλη την γιουχα για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας λες και επειδή είχαν μεγάλα συμβόλαια έπρεπε να παίζουν για τρεις...
Ήδη έχω γράψει πολλά και δεν θέλω να κουράσω άλλο, για σκεφτείτε όμως, ποιο σέντερ μπακ θυμάστε την τελευταία 20 ετια με μεγαλύτερη προσφορά και επιτεύγματα από αυτά του Βαρέλα;;;;
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν φτάνανε όλα τα άλλα, πάει και στον γάβρο τής Πορτογαλίας κι από πάνω. Τέλος πάντων.

Ο Βαρέλα θα μείνει στατιστικά στην ιστορία μαζί με τον Κρέσπο ως οι παίκτες που κατέκτησαν τους περισσότερους τίτλους με τον ΠΑΟΚ - ελπίζω να σπάσει το ρεκόρ σύντομα. Δεν το λες και λίγο αλλά είναι ένα στατιστικό.

Που ανήκει η καρδιά του παίκτη είναι άλλη υπόθεση και σαφώς θα δει το καλό του παιδιού του πρώτα, όπως αυτός το αντιλαμβάνεται. Απλά με τον άκομψο τρόπο που το έκανε λες και μας έχει και αντιπάθεια κι από πάνω.

Κι όμως στο τελευταίο - μεγάλο - του συμβόλαιο δεν πρόσφερε ουσιαστικά τίποτα ενώ και οι γιοί του στηρίχθηκαν. Θα κάνω μια πρόβλεψη, στην Μπενφίκα θα αποτύχει. Το ξαναλέω για όσους δεν ξέρουν, είναι ο γάβρος τής Πορτογαλίας, καλόμαθαν στον ΠΑΟΚ, άστους εκεί να δουν πως είναι να σε στίβουν σαν λεμονόκουπα και να σε πετάνε. Μόνο μην τολμήσει η ΠΑΕ να τον ξαναπληρώσει ως σκάουτερ ή κάτι τέτοιο.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

WeWillRockYou έγραψε:-Από τη στιγμή που κλήθηκε ο μικρός στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, ήταν σίγουρο πως θα προέκυπτε ενδιαφέρον από τη χώρα τους. Την ΠΑΕ δεν μπορώ να την κατηγορήσω για το γεγονός πως δεν υπήρχε συμβόλαιο νωρίτερα, διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το παιδί είναι φέτος μόλις 16 χρόνων και οποιαδήποτε συζήτηση γινόταν πέρσι, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει το μέλλον του πατέρα.

-Σε αντίθεση με τους περισσότερους, δεν πιστεύω πως τα συναισθήματα της οικογένειας Βαρέλα ήταν ψεύτικα την πρώτη τριετία, που ολοκληρώθηκε με το νταμπλ. Στον ΠΑΟΚ όταν προσφέρεις, η αγάπη που θα πάρεις πίσω θα είναι πολλαπλάσια και είναι δύσκολο να μην σε συνεπάρει.

-Βέβαια, πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την πίεση και την κριτική, όταν αρχίσει η αγωνιστική πτώση και η προσφορά είναι δυσανάλογη. Δεν θα κατηγορήσω τον Φερνάντο για το συμβόλαιο που διεκδίκησε: μιλάμε για έναν άνθρωπο που εγκατέλειψε στα 17 του το σχολείο, διότι έγινε πατέρας και έπρεπε να δουλέψει. Μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν είχε βγάλει μεγάλα ποσά από το ποδόσφαιρο.

-Θα τον κατηγορήσω για την αγωνιστική πτώση που ήρθε μετά την ανανέωση. Ο Βαρέλα του νταμπλ, έκανε έξτρα προπονήσεις και διατροφή, έμπαινε στο γήπεδο με σημειώσεις σε χαρτάκι για τις κινήσεις κάθε αντίπαλου επιθετικού και έβγαζε πάθος στα αποδυτήρια. Από την επόμενη χρονιά, όντας πλέον αρχηγός και με το ακριβότερο συμβόλαιο αμυντικού, δεν αντιμετώπισε με την ίδια προσήλωση την δουλειά του. Την συνέχεια την είδαμε όλοι.

- Για μένα, οι σκέψεις του να φύγουν δεν ξεκίνησαν φέτος, αλλά από την αρχή της περσινής σεζόν, όταν είχε ξεκινήσει να τα ακούει. Τότε υπήρξαν τα ποσταρίσματα της γυναίκας του, στη συνέχεια δήλωσε ο ίδιος πως αν δεν τον θέλουμε, θα αποχωρήσει και ούτω καθεξής. Από εκεί και έπειτα, φαινόταν πως το μυαλό του ήταν στο πως θα τελειώσει το σχολείο και στο πως θα βοηθήσει τον γιο του να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά, ώστε να επιστρέψουν στην Πορτογαλία.

- Πριν 1 μήνα όταν έφτασε στις 200 συμμετοχές με την ομάδα, έγραψε στη λεζάντα ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για να πετύχει με το κλαμπ ''είτε μας αρέσει είτε όχι'', αναφερόμενος προφανώς στο κράξιμο που έχει φάει.

- Το γεγονός πως δεν απάντησαν καν στα καλέσματα της ΠΑΕ για υπογραφή συμβολαίου και δεν φρόντισαν να ενημερώσουν για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, είναι το ανέντιμο του πράγματος. Δεν είναι αυτή συμπεριφορά σε έναν σύλλογο που σου εξασφάλισε το παρόν και το μέλλον, όλης της οικογένειας σου.

- Από την άλλη, πριν ούτε 10 μέρες, είχαμε κόσμο να γράφει, Βαρέλα σήκω φύγε και πάρε και τον γιο σου μαζί. Ε αυτή η κατηγορία ανθρώπων φαντάζομαι θα είναι χαρούμενη με αυτή την είδηση.
Πράγματι πολύ καλή τοποθέτηση.
Λείπει όμως μια λεπτομέρεια.
Πως η ΠΑΕ δε στήριξε και δεν πίεσε τον παίκτη Βαρέλα, ώστε η ανανέωση του ενός μυρίου να μην πάει στο βρόντο.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Pellaios έγραψε:Για θέματα ηθικής θεωρώ ότι κανείς δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο καθώς αποτελούν θέματα που ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και δεν μπορεί να τις επιβάλει στον άλλο. Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να χαρακτηρίσω λέξεις και απόψεις που γράφονται εδώ μέσα για τον άνθρωπο Βαρέλα. Απλά θα παραθέσω τα γεγονότα όπως τα θυμάμαι.
Ο Βαρέλα όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει την μεγάλη καριέρα δεν είχε κάνει το μεγάλο συμβόλαιο. Στα πρώτα ματς ήταν πολύ μέτριος, με τον καιρό δούλεψε πολύ φτιάχνοντας το σώμα του, τις αντιδράσεις του και την τακτική του. Με τον ερχομό του Κρέσπο έφτιαξαν ένα δίδυμο που όμοιο του, εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει στον ΠΑΟΚ και κατά τεκμήριο το καλύτερο που έχει υπάρξει καθώς είχαν κάνει γιο γιο όλου; ανεξαιρέτως τους επιθετικούς της σούπερ λιγκ.
Στις θέσεις των σέντερ Μπακ είχαμε υποφέρει πολύ φέρνοντας τον κάθε πικραμένο και μάλιστα με ψηλά συμβόλαια.Δεν θα κάνω αναδρομή στα σέντερ μπακ μας της τελευταίας 20 ετιας αλλά από τους πιο πρόσφατους θυμαστε τον...ζαμπρανο;;;; Τεσπα ο οικογενειάρχης με τρία παιδιά Βαρέλα δούλεψε, έχτισε με τον Κρέσπο το καλύτερο στην ιστορία μας δίδυμο και όντως στα 30 φεύγα του ετοιμαζόταν να κλείσει το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Και η ΠΑΕ τι έκανε;; ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ .....ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ ΜΕ ΥΨΗΛΌΤΕΡΟ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ.... Η ιστορία μετά είναι γνωστή. Όπως είναι γνωστό το ότι τις επόμενες από το νταμπλ χρονιές η ομάδα πονούσε, και συνεχίζει να πονάει στο αμυντικό χαφ, στα ακραία μπακ με αποτέλεσμα τα κεντρικά μπακ να τρώνε όλη την γιουχα για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας λες και επειδή είχαν μεγάλα συμβόλαια έπρεπε να παίζουν για τρεις...
Ήδη έχω γράψει πολλά και δεν θέλω να κουράσω άλλο, για σκεφτείτε όμως, ποιο σέντερ μπακ θυμάστε την τελευταία 20 ετια με μεγαλύτερη προσφορά και επιτεύγματα από αυτά του Βαρέλα;;;;
Φίλε μου, βλέπεις έστω και έναν από όσους έχουν σχολιάσει να μην θεωρούν τον Βαρέλα έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που είχαμε? Προφανώς όλοι συμφωνούμε. Από την άλλη όμως, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να τον βλέπουμε να παίζει μέχρι να βγάλουμε καρκίνο στα μάτια...
Ίσως βγει και ένα καλό από αυτήν την ιστορία με τον γιο του και φύγει μια ώρα αρχύτερα και γλιτώσουμε από το τεράστιο συμβόλαιό του και πάρουμε κάποιον ποιοτικό ενδεκαδάτο σέντερ μπακ.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Μάλλον σαν μάθημα για τους οπαδούς, η ομάδα είναι πάνω από όλα τα πρόσωπα. Φάγαμε τον παππα τότε και υπήρχε γκρίνια για την ανανέωση με όποιο κόστος.

Άσχετο, έστω για το γαμ. το, δικαιούμαστε τίποτα τροφεια
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

To ισοζύγιο έδωσε - πήρε είναι σίγουρα αρνητικό. Δεν είναι ο μόνος φυσικά τουλάχιστον αυτός βοήθησε και σε τίτλους ενώ άλλοι απλά πέρασαν και πληρώθηκαν. Οπαδιλικη από ξένο παίκτη δεν θα περίμενα και η Μπενφικα είναι μεγαλύτερο όνομα από τον ΠΑΟΚ στον κόσμο. Όλα καλά. Ανανεωση χθες με 1 μυρριο για 3 χρόνια για καλή σύνταξη (μπλακ χιούμορ)
Pellaios

thios4 έγραψε:
Pellaios έγραψε:Για θέματα ηθικής θεωρώ ότι κανείς δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο καθώς αποτελούν θέματα που ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και δεν μπορεί να τις επιβάλει στον άλλο. Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να χαρακτηρίσω λέξεις και απόψεις που γράφονται εδώ μέσα για τον άνθρωπο Βαρέλα. Απλά θα παραθέσω τα γεγονότα όπως τα θυμάμαι.
Φίλε μου, βλέπεις έστω και έναν από όσους έχουν σχολιάσει να μην θεωρούν τον Βαρέλα έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που είχαμε? Προφανώς όλοι συμφωνούμε. Από την άλλη όμως, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να τον βλέπουμε να παίζει μέχρι να βγάλουμε καρκίνο στα μάτια...
Ίσως βγει και ένα καλό από αυτήν την ιστορία με τον γιο του και φύγει μια ώρα αρχύτερα και γλιτώσουμε από το τεράστιο συμβόλαιό του και πάρουμε κάποιον ποιοτικό ενδεκαδάτο σέντερ μπακ.
Ο Βαρέλα με 1.2 μύρια συμβόλαιο έχει παίξει και εγώ δεν ξέρω σε πόσα ματς με τραυματία ιγκανσον και ανέτοιμο μιχαι και ακούει ότι δεν έχει ακούσει κανένας. Την ίδια περίοδο ο Καγκάβα παίρνει 550 χιλιάρικα για να κάνει διακοπές. Ο μέγας Πάμπλο πέρυσι έδωσε δανεικούς τον Μπισε των 750 χιλιάδων, τον εσιτι των 3,5 μυρίων και τσολακ των 3 μυρίων. Τελικά ποιος τιμάει τα λεφτά που ξοδεύει η ΠΑΕ;;;;
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Pablo Contreras.
Pellaios

GEOL έγραψε:
Pablo Contreras.
Black humor????
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Προφανώς δεν πρόσφερε περισσότερα ο Κοντρέρας από τον Βαρέλα, αλλά καμία σχέση οι δύο παίχτες, 1 κλάση διαφορά είχαν. Θα πούλαγε την ψυχή του στον διάβολο ο Βαρέλα προκειμένου να ήξερε την μπάλα που ήξερε ο Κοντρέρας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Ε καλα, οχι που δεν θα πεταγοσουν...
Μια χαρα ευθυνες εχει και η ΠΑΕ και ολοι για αυτο το χαλι με τα συμβολαια στις ακαδημιες και τους κατα καιρους εκβιασμους απο τους μανατζαραιους.

Γιατί απαγορεύεται ή πρέπει να σε ρωτήσω;;

Ποιο είναι το χάλι στα συμβόλαια στις Ακαδημίες;

Επίσης οι μανατζαραιοι υπάρχουν παγκοσμίως παντού!
Δεν είναι επίτευγμα δικό μας.

Ξερω ξερω, ολα καλα στην παε σε ολους τους τομεις...
Γ αυτο ο Τσιγγαρας μπήκε και επαιζε χωρις να χει ανανεωσει το συμβολαιο περσι...
Τεσπα, ο καθενας εχει την αποψη του. Εσυ προφανως εχεις αποφασισει να τα βλεπεις ολα καλα. Εγω δεν εχω φτασει ακομη σ αυτο το σημειο.

Σορρυ αλλά οταν δεν ξέρεις τι να πεις μου λες άσχετα θέματα.

Προφανώς έχουν κάνει μπόλικες μαλακιες αλλά τι σχέση έχει ένας επαγγελματίας παίκτης όπως ο τσιγγαρας με τον 16χρονο;;

Που κολλάει ο τσιγγαρας;;

Pellaios

thios4 έγραψε:Προφανώς δεν πρόσφερε περισσότερα ο Κοντρέρας από τον Βαρέλα, αλλά καμία σχέση οι δύο παίχτες, 1 κλάση διαφορά είχαν. Θα πούλαγε την ψυχή του στον διάβολο ο Βαρέλα προκειμένου να ήξερε την μπάλα που ήξερε ο Κοντρέρας.
Όπως την πούλησε ο Κοντρέρας που μετά μία χρονιά γέφυρα στην Κόλο Κόλο πήγε στον αγαπητό του γαβρο.....Μην ξεχνιόμαστε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”