Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
GEOL

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από GEOL »

Καπάκι και η είδηση !!! για τη μεταγραφή και του 2ου MVP των αγώνων με τα Νησιά Φερόε για να συνεχιστεί το φάγωμα εδώ μέσα αφού εμείς φέρνουμε Ζαμπά :mrgreen: Τι ακριβώς περιμένετε και τον κρατάτε ακόμη εδώ μέσα φίλοι admins? Παραθέτω - σαν υπενθύμιση - και τον ορισμό της προβοκάτσιας: Γενικά προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο.https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Γαμιεται ο αρης κι ο πειραιας
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κι ο Μανωλάς....
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Мир έγραψε:Φιλε johnpet σε βρισκω πιο ενημερωμένο για τα νεα του γαυρου απο οτι στα του ΠΑΟΚ.

Μηπως εισαι φαν του Μανωλάδα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δυστυχώς βλέπω τα τελευταία 2 χρόνια η απόσταση από τον γαύρο να μεγαλώνει, ενώ κανονικά μετά τα 2 ντάμπλ θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και ακόμα πιο δυστυχώς αυτό έγινε με δικιά μας ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

johnpet έγραψε:Ο Γαύρος Μανωλά και 'μεις... Ζαμπά
https://www.youtube.com/watch?v=FArW7LyJ1-I
Σοβαρα τωρα ρε φιλε?
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

δηλαδη ρε johnpet μετα απο ολα οσα εγραψες σημερα για συναντηση ιβαν με συνδεσμους κτλ ερχεσαι και ποσταρεις αυτο...
μετα αναρωτιεσαι γιατι αμφισβητουνται τα κινητρα σου?
δεν πειθεις...
Мир

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Мир »

Να παρουμε τον Βυντρα να ρεφαρουμε.

Ποιος μανωλας τωρα

Sent from my iPhone using Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Σας πονάει τόσο ο Ιβάν ε;;;

και πού είστε ακόμα...
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

GEOL έγραψε:Καπάκι και η είδηση !!! για τη μεταγραφή και του 2ου MVP των αγώνων με τα Νησιά Φερόε για να συνεχιστεί το φάγωμα εδώ μέσα αφού εμείς φέρνουμε Ζαμπά :mrgreen: Τι ακριβώς περιμένετε και τον κρατάτε ακόμη εδώ μέσα φίλοι admins? Παραθέτω - σαν υπενθύμιση - και τον ορισμό της προβοκάτσιας: Γενικά προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο.https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1
Εγώ πες ότι είμαι προβοκάτορας, εσύ βγες και πες ότι είσαι ευχαριστημένος με τον Ζαμπά.
Εάν είσαι τότε θέλεις τον ΠΑΟΚ μικρομεσαίο.
Εγώ που είμαι προβοκάτορας δεν γουστάρω τον ΠΑΟΚ μικρομεσαίο, εγώ τον θέλω πρώτο και τους Ζαμπάδες, τους Καγκάβες και τα άλλα λιμά να τα παίρνει ο γαύρος.
Συνεννοηθήκαμε?
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

WeWillRockYou έγραψε:Διαβάζοντας τα ποστ του johnpet στις τελευταίες σελίδες, η χρήση των ''ρητορικών'' ερωτήσεων, μου θύμισε τον τρόπο με τον οποίο μιλούν κάτι ραδιοφωνικοί παραγωγοί αθλητικών εκπομπών της πόλης, όταν θέλουν να προσελκύσουν κοινό, δημιουργώντας σούσουρο, γύρω από διάφορα θέματα. Δεν ενδιαφέρονται να πληροφορήσουν πραγματικά, ούτε να ασκήσουν κριτική για κάτι. Μόνο να δημιουργήσουν θέμα, γιατί έχουν κέρδος από αυτό.
Η δε τελευταία ανάρτηση για τη μεταγραφή Μανωλά, επιβεβαιώνει και τις προθέσεις.
Λέτε, λέτε, λέτε, μόνο για την ταμπακιέρα δε λέτε. Γιατί η συνάντηση αποδείχθηκε ότι έγινε, όπως και τα υπόλοιπα θα αποδειχθούν ότι ειπώθηκαν, υπομονή εδω είμαστε και θα φανεί ποιός λέει αλήθειες.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δεν έκανες δουλίτσα με το θέμα που πήγες να πασάρεις, το γύρισες στον Ζαμπά τώρα μπας και πείσεις λίγο παραπάνω ...
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Norte έγραψε:δηλαδη ρε johnpet μετα απο ολα οσα εγραψες σημερα για συναντηση ιβαν με συνδεσμους κτλ ερχεσαι και ποσταρεις αυτο...
μετα αναρωτιεσαι γιατι αμφισβητουνται τα κινητρα σου?
δεν πειθεις...
Ναι ρε, γιατί θα εκραγώ στο τέλος με τα εγκλήματα που γίνονται τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα και το χειρότερο είναι ότι δεν μιλάει κανείς μήπως τυχόν και θυμώσει κανείς στο εξωτερικό. Η σιωπή όμως δεν βοηθάει γιατί τα εγκλήματα συνεχίζονται 13β πίσω από τον πρώτο Δεκέμβριο μήνα, τι άλλο να πω...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τι τραβάς κι εσύ..
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

trouman έγραψε:Δεν έκανες δουλίτσα με το θέμα που πήγες να πασάρεις, το γύρισες στον Ζαμπά τώρα μπας και πείσεις λίγο παραπάνω ...
Εσύ για πήγαινε να μάθεις τι έγινε την Τρίτη το βράδυ και άσε εμένα...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγώ ένα από τα πράματα που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τα γράφεις στο τοπικ του Ιβαν αυτά που γράφεις. Γιατί δεν τ γράφεις στ τοπικ των άλλων μελών της διοίκησης. Μιλασ Για μεταγραφές. Δεν είδα καμία μπηχτή σε Αυτούς που βάλανε τον Ιβαν να δώσει 3 μυρι για Εσιτι και 3,5 για Τσολακ. Γιατί ο Ιβαν τα εδωσε. Αλλά προφανώς θέλεις ακόμη και μεσα να διαβάλεις τον μεγάλο πρόεδρο μας.
Δεν είδα να τα χώνεται σε αυτούς που μας κορόιδευαν στα μούτρα μας. Οχιιι εδώ μπας και μαγαρίσουμε και εμείς λιγάκι το πρόσωπο του Ιβαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”