Mitsospaoki4 έγραψε:Και από που η πληροφόρηση φίλε μου;
Ήσουν παρών στην συνάντηση σαν;
Ιβάν Σαββίδης V
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Έχεις προσωπικό πρόβλημα με τον Ιβάν;
Παλεύεις για το καλό του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να πείσεις, τόσο άστοχα, ότι ο Ιβάν θέλει, σε αντίθεση με εσένα, το κακό του ΠΑΟΚ;
Παλεύεις για το καλό του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να πείσεις, τόσο άστοχα, ότι ο Ιβάν θέλει, σε αντίθεση με εσένα, το κακό του ΠΑΟΚ;
Υπονομευτικά φίλε μου λειτουργούν αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα και όχι εγώ.korfas έγραψε:Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις σκοπίμως εντυπώσεις. Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι λειτουργείς υπονομευτικά.
Ευθύνες να ζητήσετε από αυτούς που τα είπαν προχθές το βράδυ γύρω στις 8 και μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα...
Εφόσον τα μεταφέρεις εδώ αναρωτιέμαι κι εσύ τι ακριβώς εξυπηρετείς...johnpet έγραψε:Υπονομευτικά φίλε μου λειτουργούν αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα και όχι εγώ.korfas έγραψε:Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις σκοπίμως εντυπώσεις. Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι λειτουργείς υπονομευτικά.
Ευθύνες να ζητήσετε από αυτούς που τα είπαν προχθές το βράδυ γύρω στις 8 και μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα...
Ιβάν Σαββίδης V
Συνδέσμων; Έχουν όνομα οι σύνδεσμοι που συμμετείχαν στο σκαηπ;
Εγώ δεν έχω ενημέρωση για συνάντηση με συνδέσμους.
Αλλά αν είχαν ειπωθεί πραγματα σαν αυτά που αναφέρεις σίγουρα θα είχε βγει ήδη ανακοίνωση από τους ΣΦ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλά αν είχαν ειπωθεί πραγματα σαν αυτά που αναφέρεις σίγουρα θα είχε βγει ήδη ανακοίνωση από τους ΣΦ
Φυσικά και δεν έχω προσωπικό θέμα με τον Ιβάν αφού δεν τον γνωρίζω ούτε με γνωρίζει. Εγώ ξέρω να μιλησω για τον εαυτό μου και λέω ότι θέλω το καλό του ΠΑΟΚ.trouman έγραψε:Έχεις προσωπικό πρόβλημα με τον Ιβάν;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Προφανώς και δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου. Άλλωστε αναφέρομαι σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ημέρα, ώρα, πράγματα που συζητήθηκαν...Мир έγραψε:Συνδέσμων; Έχουν όνομα οι σύνδεσμοι που συμμετείχαν στο σκαηπ;
Εγώ μιλάω συγκεκριμένα, εσύ λες εξυπνάδες...Mitsospaoki4 έγραψε:Σαν να ακούω εκπομπή του καραφλοκορακα
Ιβάν Σαββίδης V
Δηλαδή Τρίτη 14/12/2021, 20:00 εγινε σκαηπ Ιβαν με Θυρα4.
Οκ, πολυ εύκολο να διασταυρωθεί αν ισχυει ή οχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 16 Δεκ 2021, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάλι λέω ότι ισχύουν στο ακέραιο. Μιλάω με ημέρα, ώρα, και συγκεκριμένα θέματα.korfas έγραψε:Αν το θέλεις δεν το δείχνεις. Ξαναλέω όσα αναφέρεις δεν ισχύουν επ' ουδενί.
Και όχι μόνο...Мир έγραψε:Δηλαδή Τρίτη 14/12/2021, 20:00 εγινε σκαηπ Ιβαν με Θυρα4.