Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

PAOK_1926 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Δεν νομιζω οτι ο Ιβαν θα ειχε ιδιαιτερο προβλημα να χρυσωσει τον μικρο και να τον κρατησει..
Εξαλου δεν εχει δωσει η δειξει τετοια δειγματα..
Το αντιθετο μαλιστα..
Για την ακρίβεια ο Ιβάν, έκανε πρόταση για να χρυσώσει τον Τζόλη. Είχε ματσάρει την προσφορά της Νόριτς και τον ρώτησε προσωπικά εάν είναι σίγουρος ότι θέλει να φύγει.

Πολλά τα φετινά λάθη του κόουτς, αλλά η φυγή / πώληση Τζόλη, δεν μπορεί χρεώνεται στον Λουτσέσκου.
Οκ φιλος δεν ηξερα οτι ο Ιβαν του εκανε προταση..Ευχαριστω..
Ημουν ομως 100% σιγουρος οτι δεν θα ηθελε να χασει τον παιχτη για να παρει τα 10..
Εγω δεν θελω σωνει και καλα να χρεωσω την φυγη του στο Λουτσε..
Η συνεντευξη του ομως που εμμεσα τον απαξιωνε,δημιουργησε σε πολυ κοσμο αυτην την εντυπωση..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σε κανέναν δεν δημιουργήθηκε ποτέ τέτοια εντύπωση.
Μόνο 2-3 προσπαθούν ξαφνικά να τη δημιουργήσουν τώρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε: Αν ζητουσε να μην πουληθει ο Τζολης ο μικρος θα ηταν ΕΔΩ !!
Οκ, τώρα ξεφύγαμε και επισήμως.
Μας έριξε μια μεγαλοπρεπεστατη μούντζα όπως και ο μπαμπάκας του και Αντε γεια

Μης λες ότι θες ρε φίλε!!

Ημαρτον!

Ειλικρινα χάνεις το δίκιο που έχεις σε άλλα πράγματα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Δείτε λιγο τις δηλώσεις Τζόλη με το που ολοκληρώθηκε ηε μεταγραφή στη Νοριτς. Το δηλώνει ευκρινώς ότι με το που έμαθε για ενδιαφέρον απο Νοριτς δεν έκανε δεύτερη σκέψη.
Παίδες ότι και να λέμε Πρεμιερ είναι αυτή. Δεν μπορείς να τον κρατήσεις τον άλλο. Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να παίξει σε έδρες όπως το Ανφιλντ, το Τράφορντ, τι λέμε τώρα.
Σόρρυ κιόλας αλλά είναι σαν να πηγαινεις απο τη στάνη (σουπαλιγκ) σε χλιδάτο πεντάστερο. Δεν μπορεί να πει όχι ο άλλος.

Συμφωνώ στο ότι οι δηλώσεις του Λουτσ ήταν ατυχείς. Πες ένα οτι το παληκάρι είχε πρόταση απο πρεμιερ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και τέλος.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο Ρασβαν ειναι ενας καλο προπονητης αλλα πρεπει να αρχισει να διορθωνεται σαν ανθρωπος σε καποια θεματα.
Εχει 3 θεματα που ειναι πολυ λαθος.

Το 1ο μεγάλο μείον του ειναι οτι δεν μπορει να διαχειριστεί 2 ματς την εβδομάδα.
πχ Πρωτάθλημα/Ευρωπη ή Πρωταθλημα/ Κυπελο με οχι λοιμο αντιπαλο
Η αιτια ειναι γιατι δεν εμπιστεύεται ολο το ροστερ του ή θελει να καλοπιανει συγκεκριμενους παικτες.

Το 2ο μεγαλο μείον ειναι οτι δεν προσαρμόζεται στον αντιπαλο κατα συνθήκη.
Το οποιο έχει λογικη για την Ελλαδα αλλα μονο οταν εχεις το τοπ αγωνιστικό μπατζετ ή σύνολο.
Ευρωπη δεν παιζει να το εχεις.
Φετος δεν το εχεις ουτε για Ελλαδα.
Οποτε διδαξε και ενα 3-4-3/3-5-2 για οταν το απατει η περισταση.

Το 3ο ειναι οτι μειωνει τους νεους Ελληνες παικτες ή οποιον δε γουσταρει επι προσωπικου.
Λες τον Τζολη οτι δεν ειναι balanced ή ολοκληρωμένος παικτης και λιωνεις απο χαρα που πωληθηκε και τον ξεφορτωθηκες;
Και μου εχεις βασικο τον Μουργκ;
Ειναι ο Μουργκ ή ο Μιτριτσα ή ο και ο γερο Μπισε;
Γελανε και πετρες, ποιος παιζει αμυνα απο αυτους; Αντε ο Μπισε δινει το παραπανω στην επιθεση αλλα με πολλα μειων.
Τον Λυρατζη και Τσιγγαρα τους πιστεψε μολις τραυματιστηκαν ολοι οι αλλοι ή εμεινε εκτος στοχων.

Το Εσιτι vs Τσιγγαρας ειναι εξαιρετικο ερωτημα, αλλα μπορουσαν τουλαχιστον να συμπληρωνονται κατα περισταση.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Αήττητο πρωτάθλημα πήρε ο κ. Λουτσέσκου με δυο ματς την εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη και έπειτα σε κάποιες περιπτώσεις με δυο ματς την εβδομάδα πήρε και το κύπελλο επιτυγχάνοντας το πρώτο νταμπλ στην ιστορία μας. Οπότε το συμπέρασμα οτι δεν μπορεί να διαχειριστεί δυο παιχνίδια είναι αβάσιμο.
Αυθαίρετο συμπέρασμα επίσης ότι μειώνει τους νέους Έλληνες παίχτες ή όποιον δεν γουστάρει, όπως και τα υπόλοιπα φαιδρά που του καταλογίζεις για την περίπτωση Τζόλη. Πως είσαι βέβαιος ότι τους πίστεψε πρώτον και οτι αυτό οφείλεται στους τραυματισμούς των υπολοίπων; Ο Σβαμπ να θυμίσω ήταν διαθέσιμος για το χθεσινό παιχνίδι όπως και ο Εσίτι.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Αήττητο πρωτάθλημα πήρε ο κ. Λουτσέσκου με δυο ματς την εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη και έπειτα σε κάποιες περιπτώσεις με δυο ματς την εβδομάδα πήρε και το κύπελλο επιτυγχάνοντας το πρώτο νταμπλ στην ιστορία μας. Οπότε το συμπέρασμα οτι δεν μπορεί να διαχειριστεί δυο παιχνίδια είναι αβάσιμο.
Αυθαίρετο συμπέρασμα επίσης ότι μειώνει τους νέους Έλληνες παίχτες ή όποιον δεν γουστάρει, όπως και τα υπόλοιπα φαιδρά που του καταλογίζεις για την περίπτωση Τζόλη. Πως είσαι βέβαιος ότι τους πίστεψε πρώτον και οτι αυτό οφείλεται στους τραυματισμούς των υπολοίπων; Ο Σβαμπ να θυμίσω ήταν διαθέσιμος για το χθεσινό παιχνίδι όπως και ο Εσίτι.
2 αγωνες εννοεις με αποκλεισμο απο τη διοργάνωση από λοιμό στους ομιλους;
Αν δεν τα χτυπας τα παιχνιδια, ειναι σαν να μην παιζεις.

Ηταν ξεκαθαρη η βαρυτητα σε πρωταθλημα

Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ξεχνάς τις δηλώσεις του το καλοκαιρι....
για τα ευρωπαίκά μετά το 1-4 μέσα στην Μπάτε
Το ότι τα άφησε σε 2η μοίρα

Αυτός τα ειπε,κανένας δεν έκανε ερώτηση για διευκρινησεις,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Мир έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Αήττητο πρωτάθλημα πήρε ο κ. Λουτσέσκου με δυο ματς την εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη και έπειτα σε κάποιες περιπτώσεις με δυο ματς την εβδομάδα πήρε και το κύπελλο επιτυγχάνοντας το πρώτο νταμπλ στην ιστορία μας. Οπότε το συμπέρασμα οτι δεν μπορεί να διαχειριστεί δυο παιχνίδια είναι αβάσιμο.
2 αγωνες εννοεις με αποκλεισμο απο τη διοργάνωση από λοιμό στους ομιλους;
Αν δεν τα χτυπας τα παιχνιδια, ειναι σαν να μην παιζεις.

Ηταν ξεκαθαρη η βαρυτητα σε πρωταθλημα

Διαφορετική η τελευταία σου διατύπωση και το νόημά της απο την προηγούμενη που ανέλυσα.
@Doomlord4 τις έχω ακούσει τις δηλώσεις του Λουτσέσκου και τις θυμάμαι. Θυμάμαι και τις δηλώσεις που έκανε τότε μετά τις ευρωπαϊκές αποτυχίες. Το πιθανότερο σενάριο, χωρίς να έχω γνώση των καταστάσεων μέσα στην ομάδα, η επιλογή αυτή να ήταν κοινή απόφαση διοίκησης και προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως φέτος στην Ευρώπη πάμε σχετικά καλά. Στο πρωτάθλημα είμαστε μακριά από εκεί που στοχεύαμε.
Επίσης σχεδόν σε κάθε συνέντευξη τύπου λέει πόσο σημαντική είναι η Ευρώπη.

Είναι λογικό να γίνεται κριτική στον Ρουμάνο, αλλά πιστεύω πως τα περισσότερα που γράφονται είναι υπερβολικά.

Στο θέμα των 2 διοργανώσεων που αναφέρεται τόσο σε όλα τα τόπικ (κάποιοι το ανέφεραν 86 φορές για να το εμπεδώσουμε), εγώ συμφωνώ με τον Ρουμάνο μέχρι ένα σημείο. Δεν γίνεται με αυτό το ρόστερ να παλεύεις σε 2-3 μέτωπα. Δεν γίνεται να έχεις πρόβλημα στην δημιουργία όταν δεν παίζει ο 35χρονος Μπίσεσβαρ και να έχεις απαιτήσεις. Σε βάθος χρόνου, και όταν φτιάξουμε την ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε 3 διοργανώσεις, θα κριθεί αναλόγως.

Στο επόμενο "καυτό" θέμα, αυτό των πιτσιρικάδων, είμαι υπέρ της χρησιμοποίησής τους, αλλά και πάλι είναι υπερβολικό αυτό που γίνεται. Δεν γίνεται να απαξιώνουμε όλους τους παίκτες και να βλέπουμε πιτσιρίκια με 5 και 10 επαγγελματικές συμμετοχές σαν παικταράδες που θα δίνουν μόνοι τους νίκες. Κάπου μπάστα. Σε λίγο καιρό βέβαια θα τρέχουμε να κράξουμε τα συγκεκριμένα παιδιά, γιατί ΠΑΟΚ είσαι. Οπότε καλώς να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά ας δώσουμε τον χρόνο στον προπονητή να τους εξελίξει και να τους διαχειριστεί όπως νομίζει.

Εκεί που νομίζω έχει μεγάλες ευθύνες είναι οι αμυντικές επιδόσεις και ο καταρτισμός του ρόστερ.

Καλύτερα πονόματος με νίκες 1-0 παρά αυτό το πράγμα αμυντικά. Το ότι έχουν περάσει 6 μήνες και ακόμα είμαστε η χαρά του κάθε άμπαλου επιθετικού, πρέπει να προβληματίσει έντονα τον προπονητή. 4 γκολ από τον Βόλο και 2 από τον Ατρόμητο απαγορεύεται να τρως.

Τέλος, το αν ήταν 100% επιλογή του η στήριξη στους παλιούς ή αναγκαία κίνηση λόγω περιορισμένης χρηματοδότησης, θα φανεί σύντομα. Αν υπήρχε "απεριόριστο budget" και επέλεξε να πάει με αυτούς τους παίκτες, θα πρέπει να προσληφθεί άμεσα τεχνικός διευθυντής. Αν η διοίκηση "έκλεισε την κάνουλα" και ακολουθεί άλλη πολιτική για τους δικούς της λόγους, οφείλουν να ενημερώσουν τον κόσμο και να αποσυμφορίσουν την ομάδα και τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Έτερε
Αν είχαν αποφασισει παραιτηση για εκείνη χρονια
αποφάσισαν και για την επόμενη
Με 3 "ξεκούραστες"ισοπαλίες
αποφεύγαμε τον Αγιαξ

ΑΓΝΟΙΑ για όλα τα δεδομένα,το χω γράψει,το χω αναλύσει

Αυτή την άγνοια λουζόμαστε τώρα
Мир

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Мир »

Φετος του εβαλε ορο την πρόκριση και πορεια στην ευρώπη ο Ιβαν και έσφιξε.

Πιάσαμε Νοεβριο και λεει οτι «ήταν λάθος»!!!! η δηλωση οτι παμε για πρωτάθλημα.

Κατα τη γνωμη μου καμια ομαδα δεν μπορει είναι βιώσιμη οικονομικα χωρις την UEFA.
Οποτε δεν υπαρχει αλοθι περι δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη, πρεπει να χτυπας πρωταθλημα και να μαζευεις βαθμους στην Ευρωπη.

Δεν ειναι πολυτελεια αλλα αναγκη.

Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Doomlord4 έγραψε:Έτερε
Αν είχαν αποφασισει παραιτηση για εκείνη χρονια
αποφάσισαν και για την επόμενη
Με 3 "ξεκούραστες"ισοπαλίες
αποφεύγαμε τον Αγιαξ

ΑΓΝΟΙΑ για όλα τα δεδομένα,το χω γράψει,το χω αναλύσει

Αυτή την άγνοια λουζόμαστε τώρα
Είτε άγνοια είτε συνειδητή επιλογή δεν ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος ο προπονητής. Όπως και να έχει το πάθημα πρέπει να έγινε μάθημα. Σημαντικό η ομάδα να κάνει την πορεία που της αρμόζει στην Ευρώπη.

@Мир ο Λουτσέσκου είπε ότι ήταν λάθος στρατηγική να πει στην πρώτη του συνέντευξη πως πάμε για πρωτάθλημα θέλοντας να περάσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Γνωρίζεις με τόση ακρίβεια τους όρους της συμφωνίας; Μπορείς να μας γράψεις αναλυτικά και τους υπόλοιπους όρους; Θα μας βοηθούσε πολύ.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Doomlord4 έγραψε:Ξεχνάς τις δηλώσεις του το καλοκαιρι....
για τα ευρωπαίκά μετά το 1-4 μέσα στην Μπάτε
Το ότι τα άφησε σε 2η μοίρα

Αυτός τα ειπε,κανένας δεν έκανε ερώτηση για διευκρινίσεις,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ
Να μην ξεχνάμε όμως και τις δύο νίκες με Βασιλεία εκείνη την χρονιά, όπως και τη νίκη - ισοπαλία με Σπαρτακ Μόσχας του Προμες, ούτε την ισοπαλία στο Ντα Λουζ.
Κακώς ο ΠΑΟΚ υποτιμά σαν οργανισμός την Ευρωπη και σηκώνει μεγάλη συζήτηση γιατί το κάνει, νομιζω όμως πως είναι λάθος να στεκόμαστε στην πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας μας στο γιατί αποκλειστήκαμε από τους 32 στο Uefa.
Πιο λογικό να ασκηθεί κριτική κατα τη γνώμη μου στους αποκλεισμούς από Σλόβαν και Εστερσουντ παρά εκεί.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Είτε άγνοια είτε συνειδητή επιλογή
Αν υπήρχε συνειδητή επιλογή θα είχαμε επικίνδυνους στην ομάδα

Στη τελική ο Λου θα έπρεπε να ήξερε όλα τα δεδομένα
Αν τα ήξερε και δεν κατεβηκε για ενα ευκολο σενάριο για 3 ισπολίες με λιμά (χάσαμε γιατί κατεβήκαμε για -αν θα κάτσει νίκη-και όχι στρατηγική ισοπαλία) είναι το λιγότερο ΜΗ ευέλικτος
Όσο πιο ....τρυφερά...μπορώ να χαρακτηρίσω αυτό που σκέφτομαι......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”