αδερφε gika συμφωνω ελπιζω οι μεγαλοι συνδεσμοι να μας αναβασουν αρκετα.........gika έγραψε:Ρε σεις, μένουν μονο 6 μέρες για ανανέωση διαρκείας και δεν έχουν πάρει ούτε οι μισοι... Η θα γίνει τρελο ντου απο Δευτέρα ή την πατήσαμε...
Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
- ContrerasPablo
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Μεγάλη ήττα??gika έγραψε:Μακάρι... Θα είναι μεγάλη ήττα αν δεν φύγουν όλα...Yiankos έγραψε: το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγουν όλα.
Ας σταματήσουμε να σκεφτόμαστε έτσι.
Δεν κάνουμε τίποτα για να φανούμε ή να αποδείξουμε κάτι.
Αγοράζω διαρκείας γιατί έτσι αισθάνομαι, γιατί δεν θέλω να χάσω αυτή τη συγκίνηση, την ηδονή, την ανατριχίλα κάθε Κυριακή.
Όποιος δεν αγοράζει, για τους δικούς του λόγους, το σίγουρο είναι ότι θα γκρινιάζει μεσα στη χρονιά, γιατί δε βρισκει εισιτήριο.
Τα διαρκείας θα εξαντληθούν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Όποιος θέλει να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, συμμετέχει με το δικό του τρόπο. Ας γίνουμε μεγάλη ομάδα και στη νοοτροπία που έχουμε εμείς οι ίδιοι. Κοιτάμε να κάνουμε την υποχρέωσή μας απέναντι στον εαυτό μας και τη συνείδησή μας και δεν κοιτάμε τι κάνει ο γείτονας.
Πάντως να ετοιμαστούμε όλοι για μεγάλες στιγμές πλέον, για πολλές συγκινήσεις...

Δεν εννοώ μεγάλη ήττα το να έχουμε λιγότερα διαρκείας απο άλλους... Εννοώ ότι θα είναι ήττα απο οικονομική άποψη για την ΠΑΕ...
-
Καλημέρα αδέρφια.
Επιτέλους αξιώθηκα να πάρω το διαρκείας μου το Σάββατο. Πήγα μαζί με φιλαράκι και ανανεώσαμε τα 5 διαρκείας της παρέας στην 1
Το κλίμα ήταν φανταστικό, τα κορίτσια πολύ εξυπηρετικά !!!
Το σημαντικότερο ήταν τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων όσων ήταν στην ουρά !!!
Για εμένα το σημαντικότερο ήταν ότι πήγα πρώτη φορά τον πιτσιρικά στον ναό. Είναι 3,5 ετών. Τον αμώλησα και αυτός βέβαια πήγε μία βόλτα στην 4 και έπειτα κλασικά μπούκαρε στο γήπεδο !!!
Πήγε μέχρι την σέντρα τρέχοντας και βέβαια πήραμε και την πρώτη μας παρατήρηση γιατί πατήσε το χόρτο και αυτό "απαγορεύεται" !!!
Αθάνατε ΠΑΟΚ !!!
Επιτέλους αξιώθηκα να πάρω το διαρκείας μου το Σάββατο. Πήγα μαζί με φιλαράκι και ανανεώσαμε τα 5 διαρκείας της παρέας στην 1
Το κλίμα ήταν φανταστικό, τα κορίτσια πολύ εξυπηρετικά !!!
Το σημαντικότερο ήταν τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων όσων ήταν στην ουρά !!!
Για εμένα το σημαντικότερο ήταν ότι πήγα πρώτη φορά τον πιτσιρικά στον ναό. Είναι 3,5 ετών. Τον αμώλησα και αυτός βέβαια πήγε μία βόλτα στην 4 και έπειτα κλασικά μπούκαρε στο γήπεδο !!!
Πήγε μέχρι την σέντρα τρέχοντας και βέβαια πήραμε και την πρώτη μας παρατήρηση γιατί πατήσε το χόρτο και αυτό "απαγορεύεται" !!!
Αθάνατε ΠΑΟΚ !!!
εγω πηγα την πεμπτη και ανανεωσα.εξυπηρετηση αψογη. τιποτα αλλο. οσον αφορα αυτο που ειπε ο tad εγω πηγα με την κορη μου 4,5 και μπουκαρε μεσα ετρεξε σε ολο το γηπεδο μπηκε γκολ στην εστια και η χαρα μου ηταν απεριγραπτη. μπορει να εβγαλα και 100 φωτογραφιες. ο προβληματισμος μου ειναι οτι αν την παρω την τεταρτη θα θελει παλι να μπει μεσα

παλιοχουλιγκανοι!!!
καντε κανα κονε τα παιδια σας να βγαλετε 100% ΠΑΟΚια

καντε κανα κονε τα παιδια σας να βγαλετε 100% ΠΑΟΚια

Ανντε παιδια να τα τσακιζουμε λιγο λιγο...με 500 ανανεωσεις την μερα σε 1 μηνα απο τωρα τα εχουμε παρει και εχουμε φυγει..εγω πιστευω και ευελπιστω οι ανανεωσεις απο τους συνδεσμους να ειναι ενα 5χιλιαρο....αλη σε μες που θα στηθουμε απο της 7 το πρωι στις 7/7 για να παρουμε το πολυποθητο..... 

Ξέρει κανείς αν οι παρακάτω επιστολές είναι στα πλαίσια προώθησης των διαρκείας ή της επερχόμενης ΑΜΚ??

φιλε vobito η επιστολη εσταλη προς τους κατοχους εισητηριων διαρκειας..
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =147NL0FNR
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =147NL0FNR
thanks παίδες
(πω...ρόμπα έγινα....και στη σελίδα της ΠΑΕ και στην αρχική του paokmania το λέει....)
(πω...ρόμπα έγινα....και στη σελίδα της ΠΑΕ και στην αρχική του paokmania το λέει....)
Η πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση ανέβηκε πρώτα στα διάφορα site και μετά σε αυτό της ΠΑΕ !!!!
Τώρα που το λες, όντως....
Εμένα πάντως σήμερα μου ρθε και ταχυδρομικώς...
Α ρε Ζαγόρ ήξερες ότι δε την είχα διαβάσει και μου την έστειλες και σπίτι!!

Εμένα πάντως σήμερα μου ρθε και ταχυδρομικώς...
Α ρε Ζαγόρ ήξερες ότι δε την είχα διαβάσει και μου την έστειλες και σπίτι!!