19. Λευτέρης Λύρατζης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- falconakis
Re: 19. Λευτέρης Λύρατζης
Μπράβο για σήμερα συνέχισε έτσι!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Στον σωστο δρομο, τα ειπαμε και απο κοντα πριν λιγες μερες, χαιρομαι για την αυτοπεποίθηση σου και τη δουλεια που κανεις με το σωμα σου!!! συνεχισε και μονο να κερδισεις εχεις!
- WeWillRockYou
Συγκινημένος ο Λευτέρης Λύρατζης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του που πέρασε δύσκολα, αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει.
Όσα είπε στη NOVA ο Λευτέρης Λύρατζης:
«Δύσκολο παιχνίδι, προσπαθούσαμε να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλον. Θέλαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι κυριαρχίας και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτομέρεια. Πριν δεχθούμε το πρώτο γκολ νομίζω υπήρξε φάουλ. Δεν την έχω δει ξανά τη φάση. Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω και μέσα στα αποδυτήρια ήμουν ευάλωτος. Αφιερώνω το γκολ στον πατέρα μου που πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα είναι καλά».
Όσα είπε στη NOVA ο Λευτέρης Λύρατζης:
«Δύσκολο παιχνίδι, προσπαθούσαμε να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλον. Θέλαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι κυριαρχίας και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτομέρεια. Πριν δεχθούμε το πρώτο γκολ νομίζω υπήρξε φάουλ. Δεν την έχω δει ξανά τη φάση. Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω και μέσα στα αποδυτήρια ήμουν ευάλωτος. Αφιερώνω το γκολ στον πατέρα μου που πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα είναι καλά».
- Metagrafakias
αυτη τη στιγμη καλυτερος απο Ροντριγκο και Τειλορ...ναι δεν ειναι Ματος αλλα απο του αλλους 2 καλυτερος,πιο κοντρολαρισμενος και απο δεξια παντα πηγη κινδυνου αν βρει χωρο...
Καταρχήν να πούμε ότι το παιδί έχει δουλέψει πολύ το σώμα του και πλέον μπορεί να σταθεί αντρικά. Πολλά μπράβο γι αυτό.
Περιμένουμε πλέον να δούμε, αν μέσα από τα παιχνίδια μπορεί να ξεκλειδώσει και επιθετικά περισσότερο.
Για χθες ένα μπράβο και για το γκολ που σημείωσε σε μια δύσκολη καμπή του παιχνιδιού.
Περιμένουμε πλέον να δούμε, αν μέσα από τα παιχνίδια μπορεί να ξεκλειδώσει και επιθετικά περισσότερο.
Για χθες ένα μπράβο και για το γκολ που σημείωσε σε μια δύσκολη καμπή του παιχνιδιού.
Σήμερα ήσουν πολύ σταθερός … ήσουν ο πιο σταθερός στην θέση σου …
Δεν ανέβηκες καθόλου όμως … ίσως λόγω εντολής … εντάξει με μουργκ δεν περίμενα να συνδυαστείς … χρειάζεται να έχει ο άλλος έστω και λίγο μυαλό …
Συνεχίζουμε όλο και καλύτερα και με εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου
Δεν ανέβηκες καθόλου όμως … ίσως λόγω εντολής … εντάξει με μουργκ δεν περίμενα να συνδυαστείς … χρειάζεται να έχει ο άλλος έστω και λίγο μυαλό …
Συνεχίζουμε όλο και καλύτερα και με εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου
Αυτό που μου αρέσει πολύ στον Λυρατζη είναι πως πλέον έχει αποκτήσει δύναμη να μαρκάρει τα αντίπαλα εξτρεμ όταν προσπαθούν με κάθετες μπαλιές να τους βγάλουν στο χώρο. Αυτό στο Βόλο δεν το είχε.
Εμένα χτες μου άρεσε πολύ σε παιχνίδι που έπρεπε να αμυνθεί πάρα το γεγονός πως είχε μπροστά του τον μουργκ.
Σίγουρα η καλύτερη επιλογή από τους τρεις μπακ για δεξιά, μπράβο γιατί έχει δουλέψει πράγματα και φαίνεται.
Εμένα χτες μου άρεσε πολύ σε παιχνίδι που έπρεπε να αμυνθεί πάρα το γεγονός πως είχε μπροστά του τον μουργκ.
Σίγουρα η καλύτερη επιλογή από τους τρεις μπακ για δεξιά, μπράβο γιατί έχει δουλέψει πράγματα και φαίνεται.
-
-
στο α κακος αμυντικα. του φυγανε πολλες φορες στην πλατη. στο β βαλαμε 3 οποτε κομπλε. γενικα δεν ανεβηκε πολυ γιατι ειχε και το μουργο στην πλευρα που δεν μαρκαρει
- ΑποστόληςΑ
Ηταν κακος τακτικα γιατι τα Γιαννενα χτυπουσαν με 3 παικτες τη μερια του.
Ο Μουργκ κουτουλουσε, χαφ δεν πηγε ποτε για βοηθεια και τα στοπερ δεν ηταν κοντα ή δεν επαιζαν σωστα το τεχνιτο οφσαητ.
Σιγουρα μπορουσε να συμπεριφερθει καλυτερα ανασταλτικα, αλλα αυτο θελει εμπειρια για να αποκτησεις.
πχ να μην εμπειστευτεις οτι ο Μουργκα θα μαρκαρει σωςτα ή οτι πρεπει να εισαι πιο πισο γιατι τα στοπερ δεν θα παιξουν σωστα το οφσαητ ή δεν θα καλυψουν.
Επι τις ουσιας κανενα απο τα μπακ που διαθετει η ομαδα (Τεηλος, Ροντριγκο, Σιγκλεη, Βιερινια) δεν μπορει να ανταποκριθει στις συγκεκριμενες συνθήκες χωρις να δωσει εντολη ο προπονητης να συγκλινουν αμυντικα εξτρεμ, χαφ ή στοπερ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Μουργκ κουτουλουσε, χαφ δεν πηγε ποτε για βοηθεια και τα στοπερ δεν ηταν κοντα ή δεν επαιζαν σωστα το τεχνιτο οφσαητ.
Σιγουρα μπορουσε να συμπεριφερθει καλυτερα ανασταλτικα, αλλα αυτο θελει εμπειρια για να αποκτησεις.
πχ να μην εμπειστευτεις οτι ο Μουργκα θα μαρκαρει σωςτα ή οτι πρεπει να εισαι πιο πισο γιατι τα στοπερ δεν θα παιξουν σωστα το οφσαητ ή δεν θα καλυψουν.
Επι τις ουσιας κανενα απο τα μπακ που διαθετει η ομαδα (Τεηλος, Ροντριγκο, Σιγκλεη, Βιερινια) δεν μπορει να ανταποκριθει στις συγκεκριμενες συνθήκες χωρις να δωσει εντολη ο προπονητης να συγκλινουν αμυντικα εξτρεμ, χαφ ή στοπερ.
Sent from my iPhone using Tapatalk