αυτο ειναι το ζουμι για τη μεταγραφικη του Ιανουαριουnunies4 έγραψε:Άλλους 3 θέλουμε με αυτά τα τρεξίματα και ας ξέρουν λιγότερη μπαλαΑποστόληςΑ έγραψε:Τα τρεξίματα του Αντρίγια είναι φοβερά!
χιλιες φορες αθλητες να τρεχουν, παρα σοφτ τεχνιτες
αυτο ειναι το ζουμι για τη μεταγραφικη του Ιανουαριουnunies4 έγραψε:Άλλους 3 θέλουμε με αυτά τα τρεξίματα και ας ξέρουν λιγότερη μπαλαΑποστόληςΑ έγραψε:Τα τρεξίματα του Αντρίγια είναι φοβερά!
Δεν θα σου πω για κριστιανο αλλά αυτό δεν είναι σώμα 22χρονου ποδοσφαιριστηGrigorios_PAOK έγραψε:bicii82 έγραψε:Ο αδερφός μου πάντως 16 χρονών πιο γυμνασμένος είναι από τον λυρατζη
Άλλο γυμνασμένος και φέτες και λίπος στο 8% και άλλο ποδοσφαιρικο σώμα. Και μην μου πεις για Κριστιάνο, με όλη την καλή διάθεση θα σου πω πως είναι η εξαίρεση αλλά μετά από τόσα χρόνια αν ακόμα στα 36 βγάζει σπυριά μετά απο τόσο προσεγμενη διατροφή, τότε μόνον ο Κεντερης μου έρχεται στο μυαλό
XAXAXAXAXAXAXA μολις τωρα εστειλα σε σκουλικι φιλο μου,εκδικηση για εσαςDimitrisS έγραψε:Αυτο φιλοι μας Γιαννιωτες για να μαθετε να κερδιζετε 0-5 τον συμπολιτη μας!
Αυτη ειναι η τιμωρια σας!
Δε το συζητάμε..NikLiverpool έγραψε:Μια φορά είδα αγώνα απο τη δουλειά και 0-4. Με βλέπω καθε Κυριακή να ρχομαι στο γραφείο λολ
Και εγώ το ίδιο. Ιδια σκέψη κάναμε αδερφέ !!!NikLiverpool έγραψε:Μια φορά είδα αγώνα απο τη δουλειά και 0-4. Με βλέπω καθε Κυριακή να ρχομαι στο γραφείο λολ