ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 15/12 17:15 NovaSports 2
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 15/12 17:15 NovaSports 2
Murg η μαύρη τρύπα και ο πρώτος που πρέπει να γίνει αλλαγή με Biseswar(αλλαγή πλευράς με Zivkovic) η Κωνσταντέλια.Αρκετα καλά τα πάνε Τσιγγαρας με Kurtic στο κέντρο. Άντε να δούμε
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Απελπιστικά μονος στην περιοχη ο ακπομ.icue έγραψε:Ο Ακπομ ακομα μια φορα ειναι σε αλλο γηπεδο. Δεν ξερει την θεση. Αυτοσχεδιαζει. Ο Μουργκ ακομα μια φορα ανυπαρκτος και οχι μονο μπροστα αλλα δεν πολυβοηθαει και πισω. Ολες τις φασεις απο εκει τις φαγαμε. Ο Λυρατζης προφανως δεν ειναι τοπ αμυντικος.
Οι υπολοιποι θετικοι.
Δεν γινεται ξαφνικα να γίναν αθλιοι και Σφιντερσκι και Ακπομ. Στο κατω κατω τους ξερουμε 3 χρονια.
Εφοσον δεν γεμίζει ποτε η περιοχη, δημιουργείται παντοτε κατασταση ακπομ vs 3 στην διεκδικηση των ελαχίστων πασών που γινονται προς αυτον
-
panpangr77
Έτσι όπως είμαστε θα έβγαζα Μουργκ ,θα έβαζα τον Ακπομ εξτρέμ ,όσο αντέξεις αγόρι μου θα του έλεγα ,άλογο είσαι βάλε την μπάλα μπροστά και τρέχα,όλη η γραμμή δική σου. Σήμερα όπου και να βάλει τον Μουργκ άφαντος θα είναι
- NikLiverpool
Νομίζω ότι επιθετικά απο αυτά που βλέπω το βασικό μας πρόβλημα ότι δεν έχουμε εξτρεμ. Δεν έχουμε παίκτες να είναι στον ασβέστη και να τραβάνε τους αμυντικούς.
Επίσης δεν βλέπω ποτέ να δημιουργούμε υπεραριθμίες. Αποτέλεσμα ο Ακπομ είναι μονίμως κλεισμένος.
Θα μου πεις τις χρονιές των πρωταθλημάτων επίσης δεν είχες καθαρά εξτρεμ. Είχες όμως Μάτος, Βιερίνια που ερχόταν απο πίσω και λειτουργούσαν σαν εξτρεμ δημιουργώντας αυτές τις υπεραριθμίες. Αυτό τώρα δεν το έχεις.
Επίσης δεν βλέπω ποτέ να δημιουργούμε υπεραριθμίες. Αποτέλεσμα ο Ακπομ είναι μονίμως κλεισμένος.
Θα μου πεις τις χρονιές των πρωταθλημάτων επίσης δεν είχες καθαρά εξτρεμ. Είχες όμως Μάτος, Βιερίνια που ερχόταν απο πίσω και λειτουργούσαν σαν εξτρεμ δημιουργώντας αυτές τις υπεραριθμίες. Αυτό τώρα δεν το έχεις.
Το πρόβλημα σήμερα φαίνεται να είναι οι Αουγκούστο και Μούργκ.
Ο πρώτος δεν μπορεί να δημιουργήσει με τίποτα, πολύ χειρότερος όλων των άλλων εμφανίσεών του.
Ο δεύτερος όμως είναι... άστα να πάνε! Μπροστά τίποτα και πίσω τρύπα...
Οι υπόλοιποι, λίγο λιγότερο, λίγο περισσότερο ο καθένας, κάτι κάνουν... με ερωτηματικό τον Λύρατζη. Φταίει και αυτός, ή απλά τον κρεμάει συνέχεια ο Μούργκ?
Ο πρώτος δεν μπορεί να δημιουργήσει με τίποτα, πολύ χειρότερος όλων των άλλων εμφανίσεών του.
Ο δεύτερος όμως είναι... άστα να πάνε! Μπροστά τίποτα και πίσω τρύπα...
Οι υπόλοιποι, λίγο λιγότερο, λίγο περισσότερο ο καθένας, κάτι κάνουν... με ερωτηματικό τον Λύρατζη. Φταίει και αυτός, ή απλά τον κρεμάει συνέχεια ο Μούργκ?
Στην φάση του 45 έπρεπε να είναι πιο δυναμικός. Άργησε και πήγε πολύ χαλαρά.skalon έγραψε:Γιατί δεν σου άρεσε ο Σίντκλεϊ?apple64 έγραψε:O Σίντκλεϊ υπάρχουν στιγμές που λες... καλούτσικος είναι.
Υπάρχουν στιγμές που τραβάς τα μαλλιά σου.
Από τη μεριά του δεν έχει περάσει κουνούπι και μόνον από εκεί μπορεί να κατέβει η μπάλα μπροστά.
Τι άλλο πρέπει να κάνει το παιδί?
Γενικά μιλώντας όμως ο Σίντκλεϊ είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να είναι βασικός σε έναν ΠΑΟΚ που θα διεκδικούσε πρωτάθλημα. Πρέπει όμως να βελτιωθεί στην άμυνα.
Ίσως πρέπει να χάσει και κανένα κιλό.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο Λύρατζης μπροστά στους Βραζιλιάνους από τα lidl Rodrigo και τον ακόμα πιο αστείο Taylor φαντάζει Danny Alvesmarkos4 έγραψε:Ο Λυρατζης δείχνει σαν να μην ξέρει καθόλου την θέση του δεξιού μπακ..
Εγώ το κλείνω δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα,εχουν την μπάλα στα πόδια και δεν ξέρουν τι να την κάνουν..
Καλύτερα να διαβάζω το forum..
- Alkatraz-4b
Δεν φταιει σε κατι ο Ακπομ-το κεντρο δεν υπαρχει-ποιος θα του βγαλει μπαλιες οταν η μπαλα παει συνεχεια προς τα πισω
Με ένα παιχνίδι δεν γίνεται κανένας παιχταρας αλλά ούτε κ άχρηστος. Υπομονή κ από τους υποστηρικτές του όταν δεν παιζει αλλά κ από τους αυστηρούς όταν ακομα εχει δικαιολογίεςCCCP έγραψε:Nαι βεβαια να πουμε και οτι ο Λυρατζης ειναι για γελια που φαγωθηκαν μερικοι να παιξει
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Dani Alves χωρις σεντρα ντρίπλα κάθετη και 2 ανεβάσματα στο ημιχρονο δεν νομιζω. Πειτε οτι θελετε για την αμυντικη συμπεριφορα του Τευλορ, αλλα μπροστα ειναι καλοςboogeyman77 έγραψε:Ο Λύρατζης μπροστά στους Βραζιλιάνους από τα lidl Rodrigo και τον ακόμα πιο αστείο Taylor φαντάζει Danny Alvesmarkos4 έγραψε:Ο Λυρατζης δείχνει σαν να μην ξέρει καθόλου την θέση του δεξιού μπακ..
Εγώ το κλείνω δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα,εχουν την μπάλα στα πόδια και δεν ξέρουν τι να την κάνουν..
- NikLiverpool
Επίσης ο Λύρατζης με θυμίζει Σνάουτσερ χωρίς τα αμυντικά skills. Για μπακ απ ίσως να κάνει.
Αυτος ειναι ο τροπος που πρεπει να αντιμετωπιζει η ομαδα
τα παιχνιδια φετος με αυτο το ροστερ. Μισο μηδεν και αν.
Ωστοσο δεν υπαρχει κινηση και κυριως ταχυτητα και παθος.
Κακοι Λυρατζης και Μουργκ στο πρωτο. Καμια λυση στον παγκο ομως....
Εκτος αν βαλει Σιντκλευ πισ δεξια και Τσαουση αριστερα.
Δυστυχως δεν ξεχωρισε κανεις εκτος ισως απο τον Κουρτιτς λογω ψυχραιμιας.
Πραγματικο φαντασμα το πουλεν μου Ακπομ. Μεγαλο κριμα.
Στο δευτερο Εσιτι αντι Αουγκουστο Τσιγγαρα και λιγο 4-3-3
για να παρουμε το κεντρο. Τι Ακπομ τι Σφιντερσκι......
Στο τελος Μπισε και Σβαμπ. Προσοχη στα δεξια μας.....
τα παιχνιδια φετος με αυτο το ροστερ. Μισο μηδεν και αν.
Ωστοσο δεν υπαρχει κινηση και κυριως ταχυτητα και παθος.
Κακοι Λυρατζης και Μουργκ στο πρωτο. Καμια λυση στον παγκο ομως....
Εκτος αν βαλει Σιντκλευ πισ δεξια και Τσαουση αριστερα.
Δυστυχως δεν ξεχωρισε κανεις εκτος ισως απο τον Κουρτιτς λογω ψυχραιμιας.
Πραγματικο φαντασμα το πουλεν μου Ακπομ. Μεγαλο κριμα.
Στο δευτερο Εσιτι αντι Αουγκουστο Τσιγγαρα και λιγο 4-3-3
για να παρουμε το κεντρο. Τι Ακπομ τι Σφιντερσκι......
Στο τελος Μπισε και Σβαμπ. Προσοχη στα δεξια μας.....
- sourmenetes
- Moderator
Το αργό τέμπο ειναι εντολή.Gospi έγραψε:Τραγικη η ομαδα παρα το γκολ.
Τραγικη αδυναμια κυκλοφοριας καθετα της μπαλας και τραγικα αργο τεμπο.
Ακινδυνοι επιθετικα και μονιμα επιφοβοι αμυντικα. Ο πας εκανε πιο σοβαρες φασεις απο μας
Ο Ακπομ απλα περιφερεται...
Ο Μουργκ ελπιζω να αποχωρησει τον γεναρη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ορθά την ώρα που σε ετρεχε ο κάθε πικραμενος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά μη τρελαθουμε κιόλας, το παιδί απλά είναι πιο σταθερά στα αμυντικά καθήκοντα.boogeyman77 έγραψε:Ο Λύρατζης μπροστά στους Βραζιλιάνους από τα lidl Rodrigo και τον ακόμα πιο αστείο Taylor φαντάζει Danny Alvesmarkos4 έγραψε:Ο Λυρατζης δείχνει σαν να μην ξέρει καθόλου την θέση του δεξιού μπακ..