ΠΑΟΚ Β'
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ Β'
Καλά με ένα από τα φαβορί για άνοδο παίζουμε, χαλαρώστε
Δεν νομίζω να περίμενε κανείς να κάνουμε περίπατο στην Β εθνική
Ο ρόλος της Β ομάδας είναι άλλος
Απαραδεκτος αγωνιστικος χωρος για ποδοσφαιρο.
Ειμαι πολυ χαρουμενος για τα παλικαρακια μας που τα δινουν ολα και με το ξυλικι που πεφτει στο γηπεδο δεν μασανε και τρωνε και δινουν. Ωριμαζουν καλα.
Ειμαι πολυ χαρουμενος για τα παλικαρακια μας που τα δινουν ολα και με το ξυλικι που πεφτει στο γηπεδο δεν μασανε και τρωνε και δινουν. Ωριμαζουν καλα.
-
paok düsseldorf
Mitsospaoki4 έγραψε:Καλά με ένα από τα φαβορί για άνοδο παίζουμε, χαλαρώστε
Δεν μπορουν να κανουν ουτε τα στοιχειωδη.
Αυτοι δεν αξιζουν να παιζουν ουτε στον ΠΑΟΚ Ω
Και πρεπει καποια στιγμη το γκρουπ να «κλειδωσει» καπως. Πρωτη χρονια ειναι θα μαθουμε ολοι να δουλευουμε τετοιες ομαδες. Ειναι λιγο δυσκολο την μια μερα να παιζει Κουτσιας Κωνσταντελιας και την επομενη οχι. Πως θα δημιουργηθει συνοχη στην ομαδα. Αλλα φρεσκο φρουτο ειναι ακομη αυτη η ομαδα. Βημα προς τα μπροστα με τα οποια προβληματα αντιμετωπιζουμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δύσκολο να παίξεις μπάλα σε αυτό το χωράφιpaok düsseldorf έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Καλά με ένα από τα φαβορί για άνοδο παίζουμε, χαλαρώστε
Δεν μπορουν να κανουν ουτε τα στοιχειωδη.
Αυτοι δεν αξιζουν να παιζουν ουτε στον ΠΑΟΚ Ω
Η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία
Το ζήτημα είναι τέλος της χρονιάς να μπορούν 3-4 από αυτά τα παιδιά να πάρουν ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα
-
BlackFriday
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αυτός είναι ο αγωνιστικός χώρος που ντεμέκ ρίξαμε λεφτά και φτιαξαμε; δηλαδή πριν πως ήτανε;DimitrisS έγραψε:O αγωνιστικος χωρος του γηπεδου δυστυχως ειναι ντροπη για το αθλημα και επικινδυνος για την σωματικη ακεραιοτητα των ποσφαιριστων.
Τρείς ομάδες παίζουν στο ίδιο γήπεδο, κάθε μέρα να το φτιάχνουν θα χαλάειboogeyman77 έγραψε:Αυτός είναι ο αγωνιστικός χώρος που ντεμέκ ρίξαμε λεφτά και φτιαξαμε; δηλαδή πριν πως ήτανε;DimitrisS έγραψε:O αγωνιστικος χωρος του γηπεδου δυστυχως ειναι ντροπη για το αθλημα και επικινδυνος για την σωματικη ακεραιοτητα των ποσφαιριστων.
Γενικα, χωρις να βλεπω τι κανουν οι αλλες β ομαδες, ελπιζω να ειναι κατανοητο οτι σχεδον ολοι παικτες του ροστερ του ΠΑΟΚ β, προκειται για παιδια που αγωνιζονται πρωτη φορα στην ζωη τους σε επαγγελματικη κατηγορια ετσι;
Μεχρι περσι επαιζαν στην K19. Αυτο για να ειμαστε ολοι μας λιγο συγκρατημενοι στην κριτικη μας.
Μεχρι περσι επαιζαν στην K19. Αυτο για να ειμαστε ολοι μας λιγο συγκρατημενοι στην κριτικη μας.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
BlackFriday
Αυτό ακριβώς! Μιλάμε για παιδιά 18-19-20 χρονών και για 30χρονους αντιπάλουςDimitrisS έγραψε:Γενικα, χωρις να βλεπω τι κανουν οι αλλες β ομαδες, ελπιζω να ειναι κατανοητο οτι σχεδον ολοι παικτες του ροστερ του ΠΑΟΚ β, προκειται για παιδια που αγωνιζονται πρωτη φορα στην ζωη τους σε επαγγελματικη κατηγορια ετσι;
Πραγματικά όμως.. πόσο τεμπελιάtzelas έγραψε:6 λεπτά περάσαν και ακόμη να καταλάβουν ότι ο Σπυρίδης παίζει και όχι ο Μελετίδης .