Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

Διπλό στην Τρανσυλβανία
ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ρίξτε μια ματιά στα βιντεάκια του Κορεάτη Ταξιδιώτη τα νέα παιδιά, φιλάθλους του ΠΑΟ που προσέγγισαν στο τέλος του παιχνδιου τη Da Yeong για φωτογραφίες και θετικά σχόλια. Επίσης, σε άλλο βίντεο ο προπονητής της Alba την προσεγγίζει στο πάρκινγκ έξω απο το Παλατάκι και φέρεται να της λέει οτι είναι η κορυφαία πασαδόρος στον κόσμο. Η δημοφηλία αυτή δεν περνά απαρατήρητη.

O οργανισμός ΠΑΟΚ καταλαβαίνει, ψάχνεται καθόλου? ή μας έκατσε το λαχείο και εντάξει βλέπουμε?

Υ.Γ. Η άλλη... Εύα μόνιμα ξυνή και αχώνευτη. Καλή παίκτρια, αλλά απο χαρακτήρα... Στο παιχνίδι ανδρών ΠΑΟ - ΟΣΦΠ την έπιασε η κάμερα στις κερκίδες να χειροκροτά σε υβριστικά συνθήματα εναντίον του αντιπάλου, εκείνου που την έφτιαξε ως παίκτρια και όνομα.

Υ.Γ.2 Η συγκριτική διαφορά περιβάλλοντος και εγκαταστάσεων, υποδομών έξω απο τα γήπεδα.... η Θεσσαλονίκη πίσω απο τα βόδια. Κρατάτε γερά συμπολίτες, εκεί γερά, κολλημένοι στο 1950, παπάκια με τρύπια εξάτμιση και γήπεδα που στάζουν, και αφήστε τα κορόιδα τους Αθηναίους με το Μετρό, το Τράμ και την άνετη πρόσβαση στα γήπεδα.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

https://www.acpaok.gr/el/article/10255- ... sh-emeis!-

Μεγαλη μερα σημερα! Παιζεται η προκριση στο CEV Cup στη Ρουμανια, 6 μερες μετα την ηττα με 1-3 στο Παλατακι.

Θυμιζω η ομαδα μας χρειαζεται ΚΑΘΑΡΗ νικη (3-0 ή 3-1) για να μπορεσει να στειλει το ματς σε golden set ωστε να κριθει εκει η προκριση.

Με δικια μας νικη 3-2 ή με ηττα με οποιοδηποτε σκορ, τοτε αποκλειομαστε..

Οπως αναφερει και η ανακοινωση του ερασιτεχνη, μεταδοση θα εχει εδω μεσω Facebook:
https://www.facebook.com/www.ab.ro/

Descartes έγραψε:
O οργανισμός ΠΑΟΚ καταλαβαίνει, ψάχνεται καθόλου? ή μας έκατσε το λαχείο και εντάξει βλέπουμε?

Δεν καταλαβαινει τιποτα.... :cry:

Με τα σημερινα δεδομενα θεωρω απιθανο να μεινει στην Ελλαδα η Ντα Γιονγκ, περασε ο πρωτος γυρος και ακομα η διοικηση δεν εχει κανει τα οργανωτικα που πρεπει για να ανεβει επιπεδο. Βεβαια, η χρονια δεν τελειωσε ακομα - εχει χρονο να βελτιωθει - αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος..
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Εγώ έχω ψηλοξενέρωση ήδη.
Αναρωτιέμαι ειλικρινά πως ήρθαν. Ομάδες δεν είχε στην, έστω Μαλαισία η Σιγκαπούρη που είναι και ποιο δημοφιλές η δίδυμες, να φαγωθούν να τις πάρουνε;
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Να κάνω μία παρατήρηση για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, που νομίζω ότι σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι χρειάζεται στη διαγώνιο.

Είδα τα ποσοστά σε στοιχηματική εταιρεία για το πρωτάθλημα σε βόλεϊ ανδρών : γάβρος 2.00, βάζελος 3.00, ΠΑΟΚ 4,5
και γυναικών γάβρος 1.85, ΠΑΟΚ 4.00 και βάζελος 4.00. Αποδόσεις που σε καμία περίπτωση δεν αντανακλούν τη σημερινή κατάσταση του γάβρου. Αυτό μου δείχνει ότι ο μπουκ περιμένει ενίσχυση του γάβρου με αλλαγή-ες παικτών.

Έχω την εντύπωση ότι στις γυναίκες δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά, γιατί το πρόβλημά τους είναι στον ελληνικό κορμό και όχι στις ξένες.

Αντίθετα σε μας η "αδυναμία" είναι συγκεκριμένη και με 1 στοχευμένη κίνηση στη διαγώνιο μπορούμε να βελτιωθούμε άμεσα και αρκετά. Θέλω να πω ότι δεν είναι σαν το ποδόσφαιρό μας που δεν ξέρεις τί να πρωτοαλλάξεις.
Είναι κρίμα πραγματικά φέτος που μας ήρθαν μάννα εξ ουρανού οι δίδυμες (και νομίζω ότι μια χρονιά θα τις ζήσουμε) να μην γίνει αυτή η μοναδική κίνηση.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!

PAOK로 가자!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Διπλο στην Ρουμανια, ΠΑΟΚ λε ολε...... ΠΑΟΚ μπορεις,μπορεις να προκριθεις....
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Μπορεί κάποιος να μας πει αν είναι δωρεάν η μετάδοση στα στριμ που δίνουν στην σελίδα τους στο φέισμπουκ γιατί ζητάει διάφορα.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δωρεάν είναι...

https://www.facebook.com/VoleiAlbaBlaj/ ... 2261325575

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Άκυρο, όπου να ναι κοιτούσα...11-6 τάιμ άουτ, πολύ κρύα μπήκαμε
george188

Δημοσίευση από george188 »

Υποδοχή σωστή ούτε με αίτηση δεν βγαίνει σήμερα
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Εμφανής η διαφορά ποιοτητας
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Υποδοχή καταδικαστικη...

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

miburosaito έγραψε:Επειδη στις λεπτομερειες ειναι η διαφορα, και με αφορμη αυτα που αναφεραμε για την απουσια οργανωσης της ομαδας, μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτη η φωτογραφια απο τον ερασιτέχνη

Εικόνα

Σε μια περιοδο που ειναι εμφανως κουρασμενη η ομαδα, αντι να παρουν αεροπλανο για να πανε Ρουμανια, παιρνουν λεωφορειο για να ταξιδεψουν :roll:

Εγω απο τωρα λεω οτι ΔΕΝ θα κανω καμια κριτικη στα κοριτσια στα επομενα δυο ματς (δηλαδη μεχρι τη διακοπη), ουτε για κουραση ουτε για τιποτα...

Οταν η ιδια η διοικηση δεν μπορει να διαχειριστει τα συνεχομενα παιχνιδια με σοβαροτητα, εγω δεν μπορω να εχω απαιτησεις απο το αγωνιστικο τμημα...

Παει το 1ο σετ, παμε μπας και παρουμε το 2ο :pano:
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Υποδοχή ανύπαρκτη με τέτοιο αντίπαλο, σβηστό 3-0...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”