Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- Metagrafakias
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
μακαρι μετα τον Λυρατζη να παρει ευκαιρια και ο Τσαουσης που μπορει να μπει και εξτρεμακι αν θελεις να κλειδωσεις καποιο ματς αμυντικα...βεβαια εγω ονειρευομαι επιστροφη Μπαλογιαννη για βασικο αριστερο μπακ ακομα και απο τον Ιανουαριο στον ΟΦΗ βγαζει ματια
Για τον Μπαλογιάννη, συμφωνώ απόλυτα ... και μακάρι να γίνει κίνηση γιατί από τους άλλους που έχουμε αριστερά είναι καλύτερος ... ο Σίντκλευ είναι κανονικός ποδοσφαιριστής αλλά φαίνεται ότι δεν κάνει για βασικός ... δεν έχει την ποιότητα για βασικός στον ΠΑΟΚ ... μπακ απ βραζιλιάνος δεν χρειάζεται όταν έχεις ποιότητα από παιδιά όπως ο Μπαλογιάννης ...
Ο Τσαούσης είναι καλός παίχτης αλλά έχει μείνει στάσιμος λίγο ... ας παίξει φέτος όλη την χρονιά βασικός στην Β να δείξει εάν μπορεί να εξελιχθεί ... αριστερά έχουμε και άλλους παίχτες αλλά δεν φαίνεται ακόμα κάποιος να έχει την ποιότητα για να πεις φέρτον κατευθείαν πρώτη ομάδα ...
Κατά τα άλλα απορώ με την αισιοδοξία κάποιων ως προς τις μεταγραφές ... η ομάδα έχει ακόμα την ίδια οργάνωση και με αυτήν είμαστε εντελώς αποτυχημένοι μεταγραφικά .... επομένως όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις κάνουν οι ίδιοι αποτυχημένοι τόσο το καλύτερο ... Ιδίως Ιανουάριο οι επιλογές είναι ελάχιστες ... εγώ θα πήγαινα σε 2-3 κινήσεις δανεικών αλλά καλών παιχτών που είναι κινήσεις χαμηλού ρίσκου ...
Κατά προτεραιότητα δεξί μπακ, δεκάρι ή χάφ 8άρι, εξτρέμ ...
Η ομάδα θέλει επίσης δύο τερματοφύλακες ... εγώ δεν θα κρατούσα κανένα από αυτούς που έχουμε ... εκτός αν θέλει ο Πάσχα να μείνει με 200 που αξίζει ...
Επίσης σέντερ φορ ... αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Πορτογάλο που επιστρέφει, με Τσόλακ και με πιθανή μεταγραφή Σβι ... πολλά θέματα για να πάρεις και άλλον παίχτη ... ο Τσούμπα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και δεν μπορείς να το σπάσεις χωρίς κόστος ... χωριά ότι είναι ακριβό ...
Γενικά για τον γενάρη έχω πολύ χαμηλά την μπάλα ... ας κοιτάξει ο Λούτσε να βελτιώσει την διαχείριση του υλικού του δίνοντας κυρίως ευκαιρίες σε αυτούς που αξίζει και όχι σε παλτά ...
μακάρι επίσης η ομάδα τον γενάρη να πουλήσει κανέναν ... Ο Εσίτι έκανε καλό πρώτο μέρος σεζόν και σίγουρα έχει αξία ... θα στεναχωρηθώ εάν πουληθεί αλλά κάποιοι πρέπει να θυσιαστούν ...
επίσης από τις ανανεώσεις έχουμε δύο εκκρεμότητες σημαντικές ... Ίνγκασον νέο συμβόλαιο και Μιχαϊλίδης επέκταση ...
Ο Τσαούσης είναι καλός παίχτης αλλά έχει μείνει στάσιμος λίγο ... ας παίξει φέτος όλη την χρονιά βασικός στην Β να δείξει εάν μπορεί να εξελιχθεί ... αριστερά έχουμε και άλλους παίχτες αλλά δεν φαίνεται ακόμα κάποιος να έχει την ποιότητα για να πεις φέρτον κατευθείαν πρώτη ομάδα ...
Κατά τα άλλα απορώ με την αισιοδοξία κάποιων ως προς τις μεταγραφές ... η ομάδα έχει ακόμα την ίδια οργάνωση και με αυτήν είμαστε εντελώς αποτυχημένοι μεταγραφικά .... επομένως όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις κάνουν οι ίδιοι αποτυχημένοι τόσο το καλύτερο ... Ιδίως Ιανουάριο οι επιλογές είναι ελάχιστες ... εγώ θα πήγαινα σε 2-3 κινήσεις δανεικών αλλά καλών παιχτών που είναι κινήσεις χαμηλού ρίσκου ...
Κατά προτεραιότητα δεξί μπακ, δεκάρι ή χάφ 8άρι, εξτρέμ ...
Η ομάδα θέλει επίσης δύο τερματοφύλακες ... εγώ δεν θα κρατούσα κανένα από αυτούς που έχουμε ... εκτός αν θέλει ο Πάσχα να μείνει με 200 που αξίζει ...
Επίσης σέντερ φορ ... αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Πορτογάλο που επιστρέφει, με Τσόλακ και με πιθανή μεταγραφή Σβι ... πολλά θέματα για να πάρεις και άλλον παίχτη ... ο Τσούμπα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και δεν μπορείς να το σπάσεις χωρίς κόστος ... χωριά ότι είναι ακριβό ...
Γενικά για τον γενάρη έχω πολύ χαμηλά την μπάλα ... ας κοιτάξει ο Λούτσε να βελτιώσει την διαχείριση του υλικού του δίνοντας κυρίως ευκαιρίες σε αυτούς που αξίζει και όχι σε παλτά ...
μακάρι επίσης η ομάδα τον γενάρη να πουλήσει κανέναν ... Ο Εσίτι έκανε καλό πρώτο μέρος σεζόν και σίγουρα έχει αξία ... θα στεναχωρηθώ εάν πουληθεί αλλά κάποιοι πρέπει να θυσιαστούν ...
επίσης από τις ανανεώσεις έχουμε δύο εκκρεμότητες σημαντικές ... Ίνγκασον νέο συμβόλαιο και Μιχαϊλίδης επέκταση ...
Ωραια ονειρα τριτοτεταρτου ΠΑΟΚ εχεις. Ετσι θα χτυπησεις πρωταθλημα; Με Μπαλογιαννηδες; Παικταραδες θελουμε οχι μετριους. Αν μας πουν δεν υπαρχει μπατζετ το ξανασυζηταμε.Metagrafakias έγραψε:μακαρι μετα τον Λυρατζη να παρει ευκαιρια και ο Τσαουσης που μπορει να μπει και εξτρεμακι αν θελεις να κλειδωσεις καποιο ματς αμυντικα...βεβαια εγω ονειρευομαι επιστροφη Μπαλογιαννη για βασικο αριστερο μπακ ακομα και απο τον Ιανουαριο στον ΟΦΗ βγαζει ματια
- john4serres
Και με τους 750.000€ - 1.000.000€ τριτοτέταρτος θα είναι ο τωρινός -άρρωστος- ΠΑΟΚ.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Ειμαστε ηδη εκτος στοχων 13 βαθμους και κερδιζουμε με το ζορι.serres60 έγραψε:Ωραια ονειρα τριτοτεταρτου ΠΑΟΚ εχεις. Ετσι θα χτυπησεις πρωταθλημα; Με Μπαλογιαννηδες; Παικταραδες θελουμε οχι μετριους. Αν μας πουν δεν υπαρχει μπατζετ το ξανασυζηταμε.Metagrafakias έγραψε:μακαρι μετα τον Λυρατζη να παρει ευκαιρια και ο Τσαουσης που μπορει να μπει και εξτρεμακι αν θελεις να κλειδωσεις καποιο ματς αμυντικα...βεβαια εγω ονειρευομαι επιστροφη Μπαλογιαννη για βασικο αριστερο μπακ ακομα και απο τον Ιανουαριο στον ΟΦΗ βγαζει ματια
Αν δεν βαλεις τωρα του παικτες που διακρινονται απο τις ακαδημιες, ποτε θα τους βαλεις;
Συμφωνω οτι με αυτα που εχουμε. δει, σε ομαδα που ηταν στην 1η θεση, θα εκαναν για 3ος μπακ ή 4-5χαφ.
Αλλα απο τη στιγμη η διοικιση φερνει παικτες οπως οι Τεηλορ, Περειρα, Ροντριγκους κτλ γιατι να παίζουν αυτοι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
H καλυτερη εποχη για το βασικο ξεσκαρταρισμα
και την εισοδο νεων παιχτων ειναι τωρα.
Το να παρουμε δυο-τρεις παιχτες που λεγαμε
(και εγω) πριν ενα μηνα δεν ισχυει πια
καθοσον το πρωταθλημα μας τελειωσε.
Αρα τωρα ειναι η ευκαιρια και για ξεσκαρταρισμα και
γα μεταγραφες παιχτων μαζικα και
για να παιξουν οι πιτσιρικαδες.
Οπως εγραψα και οπως και συμφορουμιτης
ανεφερε παραπανω:
Ζιφκο, Ροντριγκο, Καγκαβα, Βειρινια (νεο ποστο)
αποδεσμευονται με 500Κ συνολικα τωρα.
Μιτριτσα, Ακπομ διακοπη δανεισμου τωρα.
ΠΩΛΗΣΕΙΣ (γιατι τωρα θελουμε παιχτες,
γιατι πολλα λεφτα δε θα μπουν και γιατι
τωρα δε μας νοιαζει αν εχουμε μια θεση κενη)
Ειναι και το κυριοτερο. Σφιντερσκι(οπωσδηποτε 4-5 Μ)
πριν χασει την οποια αξια εχει. Αουγκουστο(δεν προκεται
να γινει κατι καλυτερο 1-2 Μ), Εσιτι (Αραβια 1-2 Μ),
Μουργκ (οσο-οσο), Τσολακ (1-2 Μ), Ζαμπα (Αραβια 1-2 Μ),
και οποιος αλλος φερει καλη προταση.
Αρα εχουμε 4 αποδεσμευσεις, δυο διακοπες δανεισμου
και μεσο ορο τρεις πωλησεις. ΣΥΝΟΛΟ 9.
Οπως ξαναεγραψα 8 μεταγραφες τωρα!
Παιρνεις μια δεκαρα απο πωλησεις, ριχνεις
καμια δεκαπενταρα και εχεις καινουρια ομαδα.
Το καλοκαιρι κανεις διορθωτικες κινησεις και
πουλας Ινγκασον, Αντρει (δε μενει αλλο δυστυχως)
Τελειωνεις Βαρελα, Κρεσπο δινοντας τους ποστο
και δουλευεις μια ηδη δουλεμενη ομαδα
εξι μηνων συν δυο-τρεις κινησεις του καλοκαιριου.
και την εισοδο νεων παιχτων ειναι τωρα.
Το να παρουμε δυο-τρεις παιχτες που λεγαμε
(και εγω) πριν ενα μηνα δεν ισχυει πια
καθοσον το πρωταθλημα μας τελειωσε.
Αρα τωρα ειναι η ευκαιρια και για ξεσκαρταρισμα και
γα μεταγραφες παιχτων μαζικα και
για να παιξουν οι πιτσιρικαδες.
Οπως εγραψα και οπως και συμφορουμιτης
ανεφερε παραπανω:
Ζιφκο, Ροντριγκο, Καγκαβα, Βειρινια (νεο ποστο)
αποδεσμευονται με 500Κ συνολικα τωρα.
Μιτριτσα, Ακπομ διακοπη δανεισμου τωρα.
ΠΩΛΗΣΕΙΣ (γιατι τωρα θελουμε παιχτες,
γιατι πολλα λεφτα δε θα μπουν και γιατι
τωρα δε μας νοιαζει αν εχουμε μια θεση κενη)
Ειναι και το κυριοτερο. Σφιντερσκι(οπωσδηποτε 4-5 Μ)
πριν χασει την οποια αξια εχει. Αουγκουστο(δεν προκεται
να γινει κατι καλυτερο 1-2 Μ), Εσιτι (Αραβια 1-2 Μ),
Μουργκ (οσο-οσο), Τσολακ (1-2 Μ), Ζαμπα (Αραβια 1-2 Μ),
και οποιος αλλος φερει καλη προταση.
Αρα εχουμε 4 αποδεσμευσεις, δυο διακοπες δανεισμου
και μεσο ορο τρεις πωλησεις. ΣΥΝΟΛΟ 9.
Οπως ξαναεγραψα 8 μεταγραφες τωρα!
Παιρνεις μια δεκαρα απο πωλησεις, ριχνεις
καμια δεκαπενταρα και εχεις καινουρια ομαδα.
Το καλοκαιρι κανεις διορθωτικες κινησεις και
πουλας Ινγκασον, Αντρει (δε μενει αλλο δυστυχως)
Τελειωνεις Βαρελα, Κρεσπο δινοντας τους ποστο
και δουλευεις μια ηδη δουλεμενη ομαδα
εξι μηνων συν δυο-τρεις κινησεις του καλοκαιριου.
Ξέρει κάποιος να μας πει πόσες αλλαγές δικαιούμαστε στο ροστερ στην Ευρώπη?
Ρε παιδιά αλήθεια, έχετε δει ΟΦΗ και σας φάνηκε ότι κάνουν τη διαφορά ο Μπαλογιαννης και ο Διαμαντής που έχει αναφερθεί παλαιότερα; μπακ απ' έχουμε αρκετούς τέτοιους, νόμιζα ψάχναμε βασικούς.
- Alkatraz-4b
Συνφωνω με τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ-τωρα πρεπει αρχισει το ξεσκαρταρισμα-οχι το καλοκαιρι
- Metagrafakias
για να φερεις παικταραδες που ολοι ονειρευομαστε πρεπει να εχεις ηδη ενα δεμενεο συνολο,εναν κορμο που θα ερθει ο παικταρας και θα δεσει...κορμο πως θα κανεις??με Τειλορ και Εσιτι??οταν εισαι εκτος πρωταθληματος απο Νοεμβριο γιατι να μη διαμορφωσεις σιγα σιγα τον κορμο με δικα σου παιδια???αν ειναι να εχω Τειλορ ναι προιτμω Λυρατζη και για τον Μπαλογιαννη που σας φαινεται λιγος ο ΟΦΗ εχει καλυτερη αμυντικη λειτουργια απο τον ΠΑΟΚ και απο τον Σιντκλει που θα δαπανησεις 2μυρια να τον αγορασεις ο Μπαλογιαννης εχει πολυ μεγαλυτερες προοπτικες...ο ΠΑΟΚ αμα θελει να κανει ομαδα επιτελους πρεπει να επενδυσει και να στηριχτει στα δικα του του παιδια και σε 7-8 ξενους παικταραδες ομως!!!serres60 έγραψε:Ωραια ονειρα τριτοτεταρτου ΠΑΟΚ εχεις. Ετσι θα χτυπησεις πρωταθλημα; Με Μπαλογιαννηδες; Παικταραδες θελουμε οχι μετριους. Αν μας πουν δεν υπαρχει μπατζετ το ξανασυζηταμε.Metagrafakias έγραψε:μακαρι μετα τον Λυρατζη να παρει ευκαιρια και ο Τσαουσης που μπορει να μπει και εξτρεμακι αν θελεις να κλειδωσεις καποιο ματς αμυντικα...βεβαια εγω ονειρευομαι επιστροφη Μπαλογιαννη για βασικο αριστερο μπακ ακομα και απο τον Ιανουαριο στον ΟΦΗ βγαζει ματια
- Metagrafakias
ναι αυτα τα 2 παιδια κανουν την διαφορα στον ΟΦΗ που ειναι μαζι μας πανω κατω στην βαθμολογια ...και κανεις δεν ειπε να ερθουν να μπουνε βασικοι...προτιμω τα μπακ απ μου να ειναι αυτοι ομως απο Εσιτι,Βαρελα και Τειλορ αρχιζεις να δημιουργεις εναν κορμο με δικα σου παιδια,εχεις ενα πλανο και μια προοπτικη...george188 έγραψε:Ρε παιδιά αλήθεια, έχετε δει ΟΦΗ και σας φάνηκε ότι κάνουν τη διαφορά ο Μπαλογιαννης και ο Διαμαντής που έχει αναφερθεί παλαιότερα; μπακ απ' έχουμε αρκετούς τέτοιους, νόμιζα ψάχναμε βασικούς.
-
- Metagrafakias
δαπανηθηκε ενα ποσο γυρω στα 500χιλ για τον δανεισμο του που μαζι με το συμβολαιο του ο ΠΑΟΚ θα χρεωθει κοντα στα 1,2εκ για ενα παικτη που δεν εχει προσφρει τπτ μεχρι τωρα και ουτε δειχνει να μπορει να προσφερει στο αμεσο μελλον....και εκει ερχομαι εγω και ρωταω τοσο χειροτερος ηταν ο Λαμπρου???δεν λεω οτι βγαζει ματια αλλα αν ειναι να φερνω Μιτριτσα και Μουργκ 10000 φορες να εχω Λαμπρου...panpangr77 έγραψε:Τον Μιτριτσα μην τον ξεγραφετε.
-
Ο παίκτης έχει στοιχεία για αυτόν λόγω ηλικίας θα έκανα υπομονή . Δες τον Λόπεζ του γαύρου ,ήρθε θεοχοντρος και έστρωσε μετά από δύο μήνες.
Ο παίκτης είναι καλός αν θα δουλέψει ή άν θα πιάσει η δουλειά που πρεπει να κάνει είναι άλλο θέμα. Θέλει υπομονή μην τον ξεγραφετε.
Ο παίκτης είναι καλός αν θα δουλέψει ή άν θα πιάσει η δουλειά που πρεπει να κάνει είναι άλλο θέμα. Θέλει υπομονή μην τον ξεγραφετε.
Και εγώ πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να αρχίσει να βγάζει μπροστά τα δικά της παιδιά. Όχι φυσικά όλους, αυτούς που αξίζουν πραγματικά και έχουν όρεξη να δουλέψουν παραπάνω για να βελτιώσουν την συνολική τους απόδοση και να σβήσουν τις πλείστες των αδυναμιών τους. Αλλά αυτά τα παιδιά πρέπει να πλαισιωθούν από 5 Ζίβκοβιτς και φυσικά αξιόπιστο και σταθερό τερματοφύλακα. Και καλοί και απαραίτητοι σε κάθε ομάδα οι ρολίστες τύπου Σβαμπ και Κούρτιτς. Και η δουλειά πρέπει να αρχίσει από τώρα με 3 τουλάχιστον ποιοτικές προσθήκες, παίκτες επιπέδου που θα είναι έτοιμοι να παίξουν ακόμα και στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς.
Σε ότι αφορά το δικαίωμα κάθε ομάδας για μέχρι 3 αλλαγές στην επόμενη φάση του Con.L., δεν θα ήθελα να δω αυτοί οι τρεις να είναι απαραίτητα και μόνοι οι Ίγκανσον (αυτός σίγουρα μπορεί), Ολιβέιρα (που δεν πιστεύω πως θα είναι πλήρως έτοιμος και δεν ξέρουμε πως θα επιστρέψει) και Ζαμπά.
Σε ότι αφορά το δικαίωμα κάθε ομάδας για μέχρι 3 αλλαγές στην επόμενη φάση του Con.L., δεν θα ήθελα να δω αυτοί οι τρεις να είναι απαραίτητα και μόνοι οι Ίγκανσον (αυτός σίγουρα μπορεί), Ολιβέιρα (που δεν πιστεύω πως θα είναι πλήρως έτοιμος και δεν ξέρουμε πως θα επιστρέψει) και Ζαμπά.