Πανιά λάβαρα και ιερά κειμήλια
- paoktrella
Σκυλόψαρο και γαύρος για ψήσιμο δε θα 'χει δηλαδή??midenistis έγραψε:XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXgash042 έγραψε:και βάλε το ότι μπορεί να πέσει και κανας ποντικός στο κεφάλι σου αν σηκωθεί!
Μπορεί και καμιά ψαρότρατα μάχημη!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Είσαι τρελός!!!!!
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Παιδιά, περιμένω ένα από τα δύο, όπως πέρυσι, να το δω την Κυριακή και νομίζω ότι τα παιδιά έχουν προνοήσει..
- midenistis
- Επικοινωνία:
Ναι και το έχουν στον πάτο τους.Ioannis82 έγραψε:Ρε παιδια ξέρει κανένας να πει αν το πανό της Μηχανιώνας το έχουμε?γιατί ένας κιτρινιάρης προπαγανδιστής αναφέρει ότι το έχουν πάρει αυτοί και έχω ψιλοτρομάξει με την ιδέα και μόνο...Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει...THANKS
Έλεος ρε..
Τι να κλάσουν οι ανύπαρκτοι ρε.
?????????????nobody4 έγραψε:Εγώ έχω ακούσει κάτι για το πανό (εννοείτε οτι δεν το έχει πάρει κάποιος άλλος, πως να το κουβαλήσουν άραγε), αλλά δεν θέλω να το βγάλω στην φόρα για πολλούς λόγους. Μου το έχει πει μια αρκετά αξιόπιστη πηγή, χωρίς σαφώς να το έχω διασταυρώσει προσωπικά ή να είμαι απολύτος βέβαιως οτι ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως δεν υπάρχει κανένας λόγος από το άτομο που μου το μετέφερε να μου είπε ψέματα ή να ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Τι θελει να πει ο ποιητης???
- midenistis
- Επικοινωνία:
- steliospaoknikaia
Για να ανέβει το πανί είναι τεράστια διαδικασία και χρειάζεται πολλά άτομα σε όλη την διάρκεια του ματς, πέραν του να μεταφερθεί και να σηκωθεί.nobody4 έγραψε:Δεν είπα οτι έχει κλαπεί, απλώς είπα οτι δεν μπορώ να το πω εδώ μέσα για διάφορους λόγους, γιατί αυτό που άκουσα δεν είναι και οτι πιο ευχάριστο. Ίσως αν ξέρει κάποιος κανέναν τρόπο που να μην διαρρεύσει, γιατί καλό το forum, αλλά ......
Όντως στο ματς με την αεκ ήταν να σηκωθεί (η φανέλα) αλλά λόγω καιρικών συνθηκών δεν ανέβηκε.
Πανιά λάβαρα και ιερά κειμήλια
Σε πολλά Ευρωπαικά παιχνίδια τα πανό είναι τόσα πολλά που δεν χωράνε να αναρτηθούν στα κάγκελα της Θύρας 4 και όχι μόνο.
Δεν έχουν λείψει και οι καυγάδες για το που και πως θα στηθούν στον ΝΑΟ.
Πολλές φορές στήνονται μπροστά στην 4 στο ταρτάν του γηπέδου εκεί που τα καπνογόνα πέφτουν σαν υγρό πύρ.
Το θέαμα θυμίζει εθνική Αγγλίας με την εικόνα αυτή.
Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε τα περισσότερα πανό ομάδων άντε και η Παρτιζάν σε όλη την Ευρώπη.
Ανοίγω το τόπικ με θέμα φώτος απο πανό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ή ότι άλλο σχετικό.
Στο παρόν θα γίνει και συγχώνευση της συζήτησης του πανό της Μηχανιώνας.
Το μεγαλύτερο κάποτε στον κόσμο.
Όποιος έχει φώτος απο τα περήφανα λάβαρα ας αναρτήσει.
Δεν έχουν λείψει και οι καυγάδες για το που και πως θα στηθούν στον ΝΑΟ.
Πολλές φορές στήνονται μπροστά στην 4 στο ταρτάν του γηπέδου εκεί που τα καπνογόνα πέφτουν σαν υγρό πύρ.
Το θέαμα θυμίζει εθνική Αγγλίας με την εικόνα αυτή.
Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε τα περισσότερα πανό ομάδων άντε και η Παρτιζάν σε όλη την Ευρώπη.
Ανοίγω το τόπικ με θέμα φώτος απο πανό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ή ότι άλλο σχετικό.
Στο παρόν θα γίνει και συγχώνευση της συζήτησης του πανό της Μηχανιώνας.
Το μεγαλύτερο κάποτε στον κόσμο.
Όποιος έχει φώτος απο τα περήφανα λάβαρα ας αναρτήσει.
Re: Πανιά λάβαρα και ιερά κειμήλια
Oταν λες καποτε γκασ τι εννοεις?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ....Μηπως ρε παιδια ειναι αληθεια?αν και δε φενεται καλα στο video...
http://www.youtube.com/watch?v=Zo5o8yA5RKE
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ....Μηπως ρε παιδια ειναι αληθεια?αν και δε φενεται καλα στο video...
http://www.youtube.com/watch?v=Zo5o8yA5RKE
Δεν ξέρω αν ακόμα θεωρείται ασχέτως αν για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί να αναρτηθεί.
Πάντως δεν υπάρχει κανένα νεώτερο πέρα την φανέλλα.
Πάντως δεν υπάρχει κανένα νεώτερο πέρα την φανέλλα.
- sidpanos
το πανό της μηχανιώνας ζυγίζει κάτι τόνους....Και μεταφέρεται πολύ δύσκολα....Τώρα αν ο καθένας έχει όνειρο να το πάρει,ας μείνει στα όνειρα...
Η απάντηση βρίσκεται εδώMALEF έγραψε:Oταν λες καποτε γκασ τι εννοεις?
Εκείνο που βλέπεις, είναι ένα πανί της Καλαμαριάς και χρονολογείται από το 2006..
Το μεγάλο της Μηχανιώνας δε βγαίνει γιατί πολύ απλά έχει φθορές και είναι και πολύ δύσκολο στο κουβάλημα..
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς απάντηση στις παρά φύσιν φήμες..