ΠΑΟΚ -Λαμία 2-1,Mvp Σχολια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
3
2%
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
2
2%
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
12
9%
ΛΥΡΑΤΖΗΣ
35
27%
ΣΙΝΤΚΛΕΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΟΥΡΤΙΤΣ
28
22%
ΤΣΙΓΓΆΡΑΣ
36
28%
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
1
1%
ΖΊΒΚΟΒΙΤΣ
9
7%
ΜΟΥΡΓΚ
1
1%
ΑΚΠΟΜ
1
1%
ΣΒΑΜΠ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΕΣΙΤΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 130

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΠΑΟΚ -Λαμία 2-1,Mvp Σχολια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από obanebane »

Επειδή γράφετε συνέχεια ανάλογο δεξί μπακ του Ματος.
Δε γίνεται να βρούμε ανάλογο δεξί μπακ του Ματος,ο Ματος ο γαμάτος είναι το καλύτερο δεξί μπακ που έχει παίξει στη χώρα εδώ και τουλάχιστον 35 χρόνια που θυμάμαι εγώ το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ας βρούμε έναν κανονικό παίχτη από εκεί,αν δεν μπορούμε ας μονιμοποιήσουμε τον Λυρατζη γίατι δεν υστερεί σε τίποτα των δύο βραζιλιανων,γιατί δεν καταλαμβάνει θεση ξένου γιατί είναι δικό μας παιδί και γιατί μόνο να βελτιωθεί μπορεί κάποιος με τις συμμετοχές.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Λουτσεσκου το έχει χάσει το πράγμα,αν στηριχτεί όμως θα το γυρίσει 100% και δε μιλάω μόνο για μεταγραφική στήριξη.
Έχω πάρα πολλά να γράψω,δεν έχω διάθεση όμως,ίσως επανέλθω κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Για τον αγώνα λίγο-πολύ έχουν ειπωθεί όλα.
Τρομερό τρύπημα από το διαιτητή.
Για άλλη μία φορά ο συγκεκριμένος έδειξε την εμπάθειά του με τον ΠΑΟΚ. Όσες φορές μας έχει παίξει τα 2-3 τελευταία χρόνια μας πηγαίνει αίμα...

Εγώ θέλω να σταθώ στην απόδοση του Τσιγγάρα και αυτά που παρατήρησα στο παιχνίδι του.
Για μένα ήταν ο κύριος άξονας ανάπτυξης της ομάδας από τον άξονα.
Βασικά, παίζοντας περισσότερο σαν 8άρι (αφού ο Κούρτιτς ήταν αυτός που χαμήλωνε για να πάρει την πρώτη πάσα), μπόρεσε να παίξει γρήγορα και κάθετα. Όταν μπορούσε και αποφάσιζε να προωθήσει το παιχνίδι με τον τρόπο αυτό ο ΠΑΟΚ αποκτούσε ταχύτητα και δημιουργούσε ωραία πράγματα από τον άξονα.
Αμυντικά, στο χώρο ευθύνης του ήταν πολύ-πολύ καλός, κερδίζοντας/κλέβοντας πολλές φορές τη μπάλα.
Ωστόσο, παρατήρησα ότι επιθετικά δεν πλησίαζε περιοχή με τίποτα (όταν παίζεις 8αρι πρέπει όχι μόνον να πλησιάζεις, αλλά και να πατάς περιοχή), ενώ αμυντικά μου φάνταζε αργός όταν έπρεπε να καλύψει κάποιες τρύπες.

Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ, πιστεύω ότι παίρνοντας παιχνίδια, θα αποκτήσει ρυθμό και εμπειρίες.
Μόνον καλύτερος μπορεί να γίνει.
Δεν ξέρω αν θα γίνει σούπερ και αν θα μπορεί να λογίζεται βασικός στο μέλλον, αλλά δεν βλέπω κανέναν λόγο για να μην συμμετέχει στο ροτέισον.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Όποιος θέλει ας τα βάλει με την ομάδα, που βρέθηκε να χάνει με γκολ που ξεκίνησε από ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ σε βάρος μας. Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω. Κι επίσης όποιος λέει ότι ήμασταν τυχεροί απόψε στο τέλος, ας σκεφτεί το πώς χάσαμε τα τρία προηγούμενα ματς κι αν έπρεπε να τα χάσουμε, όσο χάλια κι αν ήμασταν. Στο δια ταύτα αυτή είναι η ομάδα τώρα, τη στηρίζουμε και προχωράμε μέχρι τις μεταγραφές του Γενάρη. Είπαμε είμαστε χάλια. Βεβαίως, αλλά μην τα κάνουμε κι εμείς ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Κυρ 12 Δεκ 2021, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Με 80% κατοχή στο πρωτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε 2 κίτρινες και τα ταγαρια καμία, 2 αποβολές σε αυτους αβαβα... Να μη πω για το γκολ τους ότι ξεκινάει από φάουλ.

Στο αγωνιστικό, η ομάδα ήταν καλή, ουσία δεν είχαμε και νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει είτε παίζοντας με αντεπιθέσεις αφήνοντας στον αντίπαλο την μπάλα, ετσι Ακπομ και Αντριγια αποκτούν πλεονέκτημα. είτε παίζοντας 442 με φορ όποιον από τους δυο και Ζίβκοβιτς σε στιλ Πέλκα να βγαίνει κρυφός και το κέντρο σε ρόμβο με βάση Τσιγάρα δεξιά Αύγουστο Αριστερά Κουρτιτς και κορυφή Μουργκ, έτσι και οι γραμμές θα είναι πιο κοντά οπότε λιγότερα σπριντ με ένταση και πιο σφιχτή άμυνα.

Για τους ραδιοφωνικούς φίλους θα συμβούλευα να σταματήσουν να ακουν τα ραδιοφωνικά ραδίκια που ζυγίζουν 200κιλα ο κάθε ένας και το γήπεδο νομίζουν πως είναι στάνη για τα προβατα, να πανε στο γήπεδο και να δουν μερικές προπονησεις από κοντά, να μάθουν κανόνες και μετά θα αντιληφθούν ποσο λάθος βλέπουν την ομάδα...

Όσον αφορά το κοράκι, τη "δικαιοσύνη" που αποδίδει στον ΠΑΟΚ να την βιώνει στην ζωή του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Caballo Viejo έγραψε:Όποιος θέλει ας τα βάλει με την ομάδα, που βρέθηκε να χάνει με γκολ που ξεκίνησε από ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ σε βάρος μας. Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω. Κι επίσης όποιος λέει ότι ήμασταν τυχεροί απόψε στο τέλος, ας σκεφτεί το πώς χάσαμε τα τρία προηγούμενα ματς κι αν έπρεπε να τα χάσουμε, όσο χάλια κι αν ήμασταν. Στο δια ταύτα αυτή είναι η ομάδα τώρα, τη στηρίζουμε και προχωράμε μέχρι τις μεταγραφές του Γενάρη. Είπαμε είμαστε χάλια. Βεβαίως, αλλά μην τα κάνουμε κι εμείς ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Παρά πολύ σωστό σχόλιο, αυτή είναι η κατάσταση,στηρίζουμε και το γυρίζουμε όλοι μαζί,πιστεύω ότι υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ξερω αν ειμαι ο μοναδικος, αλλα εγω την ειδα βελτιωμενη την ομαδα σημερα.

Η κυκλοφορια της μπαλας γινοταν αρκετα πιο γρηγορα και σωστα σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια.
Ειδα μεγαλυτερη κινηση ολων των ποδοσφαιριστων χωρις την μπαλα.
Αρκετα και καλα ανεβασματα απο τα μπακ μας.

Ειχαμε θεμα και παλι στην τελικη μας ενεργεια και φυσικα περισσοτερο ψυχολογικο θεμα στο τελος του παιχνιδιου, που αντι να κρατησουμε την μπαλα και να κανουμε κατοχη, καναμε επιπολαια λαθη και επιτρεπαμε στην Λαμια να βγει στην επιθεση.

Οπως και να εχει, μετραει η νικη αλλα και η βελτιωση που εδειξε η ομαδα στη μεγαλυτερη διαρκεια του παιχνιδιου.

Επισης, οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους, οταν η ομαδα στην κατασταση που ειναι και αγωνιστικα και ψυχολογικα, βρισκεται πισω στο σκορ με καθαρο φαουλ που δεν δινεται, μονο μπραβο μπορω να της πω που γυρισε το ματς.

Διπλο μεσα στα Γιαννενα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μπράβο στα παιδιά, που μέσα στη μαυρίλα και την έντονη επιθετικότητα των οπαδών της εναντίον της, με γκολ που ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ, που ακούν τα εξαμαξης επειδή βρίσκονται σε δυσκολη αγωνιστική κατάσταση, βρήκαν τον τρόπο και γύρισαν το παιχνίδι. Όταν κάποιοι δικοί μας άνθρωποι βρίσκονται στα κάτω τους, τους δίνουμε ένα χέρι βοηθείας να ξανασηκωθουν και όχι μια κλωτσιά να τους τελειώσουμε.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χιλιοπαιγμενο έργο. Τους υπερασπιζομαστε Κυριακή και οι ίδιοι θα τους αφοριζουμε την Τετάρτη η την επόμενη Κυριακή.
Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω από που αντλειτε την αισιοδοξία ότι θα ανακάμψει η ομάδα. Το ίδιο χαλι παίζουμε σε όλα τα ματς. 1-2 παίχτες, άπειροι κι αυτοί, δεν πρόκειται να κάνουν τη διαφορά. Θα ήθελα επίσης να μάθω για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια και για τις σχέσεις μεταξύ των παιχτών.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ρε παιδιά έχω δει πολλές φορές το βίντεο με το πρώτο γκολ της Λαμίας.. Το φάουλ σε ποιον έχει γίνει;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η μαυρίλα βρίσκεται μέσα στην ομάδα και κανένας οπαδός δεν ασκεί μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα από την ήδη τεράστια πίεση του να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Το χέρι βοηθείας μπορεί να το δώσει μόνο η ιδια η ομάδα στον εαυτό της. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε.
Άβαταρ μέλους
Alkatraz-4b

Δημοσίευση από Alkatraz-4b »

Κερδισαμε χωρις να πεισουμε-Ολα καλα προς το παρον και παμε παρακατω-Επιτελους και μια ανατροπη
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

markos4 έγραψε:Ρε παιδιά έχω δει πολλές φορές το βίντεο με το πρώτο γκολ της Λαμίας.. Το φάουλ σε ποιον έχει γίνει;
σπρώξιμο σε Τσιγγαρα και προβολή στον Σιγκλεη.

Διαλεγεις και παιρνεις, 2 παραβασεις στην ιδια φαση

Sent from my iPhone using Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

obanebane έγραψε:Επειδή γράφετε συνέχεια ανάλογο δεξί μπακ του Ματος.
Δε γίνεται να βρούμε ανάλογο δεξί μπακ του Ματος,ο Ματος ο γαμάτος είναι το καλύτερο δεξί μπακ που έχει παίξει στη χώρα εδώ και τουλάχιστον 35 χρόνια που θυμάμαι εγώ το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ας βρούμε έναν κανονικό παίχτη από εκεί,αν δεν μπορούμε ας μονιμοποιήσουμε τον Λυρατζη γίατι δεν υστερεί σε τίποτα των δύο βραζιλιανων,γιατί δεν καταλαμβάνει θεση ξένου γιατί είναι δικό μας παιδί και γιατί μόνο να βελτιωθεί μπορεί κάποιος με τις συμμετοχές.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Λουτσεσκου το έχει χάσει το πράγμα,αν στηριχτεί όμως θα το γυρίσει 100% και δε μιλάω μόνο για μεταγραφική στήριξη.
Έχω πάρα πολλά να γράψω,δεν έχω διάθεση όμως,ίσως επανέλθω κάποια στιγμή.
Σ' αυτό που λες για την ποδοσφαιρική αξία του Μάτος δεν έχεις άδικο αλλά σίγουρα μπορούμε να βρούμε έναν ποιοτικό παίκτη και σε καλή ηλικία που να μπορεί να καλύψει επάξια την θέση. Τώρα ο Λύρατζης ίσως για δεύτερος αλλά οι δύο Βραζιλιάνοι σίγουρα στα "δεν", καλύτερα να αποχωρήσουν άμεσα. Όσο για τον Λουτσέσκου είμαι σίγουρος ότι θα το γυρίσει, όμως πόσο μακριά μπορεί να φτάσει εξαρτάται από τον ίδιο και τη διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

buffalobill4 έγραψε:Η μαυρίλα βρίσκεται μέσα στην ομάδα και κανένας οπαδός δεν ασκεί μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα από την ήδη τεράστια πίεση του να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Το χέρι βοηθείας μπορεί να το δώσει μόνο η ιδια η ομάδα στον εαυτό της. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε.
Και μείς αυτό το χέρι το κόβουμε. Ή όχι;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos4 έγραψε:Ρε παιδιά έχω δει πολλές φορές το βίντεο με το πρώτο γκολ της Λαμίας.. Το φάουλ σε ποιον έχει γίνει;
Στον τσιγγαρα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”