Formula 1!
Re: Formula 1!
48.12
....Unless the clerk of the course considers the
presence of the safety car is still necessary, once the last lapped car has passed the leader the
safety car will return to the pits at the end of the following lap.
Θα έληγε με SC ο αγώνας όπως λέει ο betrayor.
Αλλιώς δε θα έπρεπε να δώσει εντολή να περάσει κανένα αυτοκίνητο που ήταν ντουμμπλαρσιμένο.
Αυτό έκαναν στην αρχη, μετα βεβαια ειδαν οτι δεν βόλευε οπότε προχώρησαν σε κάτι "ενδιάμεσο", να περάσουν μόνο τα 3 μονοθέσια για να έχουμε χιτσκοκικό φινάλε.
Απόφαση με βάση την ακροαματικότητα δηλαδή.
Η F1 δεν ήταν ποτέ αμερικανιά με buzzer beater κλπ, αλλά αυτό πάνε να κάνουν, να κερδίσουν επιτέλους το αμερικανικό κοινό, με κανόνες που δεν υπάρχουν και τους σκέφτονται εκείνη τη στιγμή.
....Unless the clerk of the course considers the
presence of the safety car is still necessary, once the last lapped car has passed the leader the
safety car will return to the pits at the end of the following lap.
Θα έληγε με SC ο αγώνας όπως λέει ο betrayor.
Αλλιώς δε θα έπρεπε να δώσει εντολή να περάσει κανένα αυτοκίνητο που ήταν ντουμμπλαρσιμένο.
Αυτό έκαναν στην αρχη, μετα βεβαια ειδαν οτι δεν βόλευε οπότε προχώρησαν σε κάτι "ενδιάμεσο", να περάσουν μόνο τα 3 μονοθέσια για να έχουμε χιτσκοκικό φινάλε.
Απόφαση με βάση την ακροαματικότητα δηλαδή.
Η F1 δεν ήταν ποτέ αμερικανιά με buzzer beater κλπ, αλλά αυτό πάνε να κάνουν, να κερδίσουν επιτέλους το αμερικανικό κοινό, με κανόνες που δεν υπάρχουν και τους σκέφτονται εκείνη τη στιγμή.
Ναι αν και συμπαθω τον μαξ και πιστευω οτι φετος μαλλον αξιζε τον τιτλο, πολυ απλα οχι μονο σε αυτο τον αγωνα, οι αγωνοδικες πηραν παραλογες αποφασεις ποτε υπερ της μιας ομαδας και ποτε υπερ της αλλης, και να φαινεται να ειχαν στο μυαλο τους να κανουν οσο πιο συναρπαστικο το πρωταθλημα.
Απο την μια το καταλαβαινω γιατι ειχε κανταντησει απελπιστικα βαρετο, απο την αλλη οι κανονες πρεπει να ειναι κοανονες για ολους και να ακολουθουνται με τον ιδιο τροπο.
Απο την μια το καταλαβαινω γιατι ειχε κανταντησει απελπιστικα βαρετο, απο την αλλη οι κανονες πρεπει να ειναι κοανονες για ολους και να ακολουθουνται με τον ιδιο τροπο.
- ΑποστόληςΑ
Βγηκε η αποφαση της ενστασης , δεν θα αλλαξει το αποτελεσμα, ο Φερσταπεν παραμενει παγκοσμιος πρωταθλητης.
Η μερσεντες μαλλον θα φτασει και ως το ΚΑΣ...
Η μερσεντες μαλλον θα φτασει και ως το ΚΑΣ...
- ΑποστόληςΑ
-
mbison
Ας μου πει καποιος παρακαλώ. Μετα το ατυχημα ο Φερσταπεν μπηκε γρηγορα στα πιτ. Γιατι δεν μπηκε και ο Χαμιλτον? Δεν ειχε δικαίωμα? Μόνο ένας μπαίνει?
Ειχε δικαιωμα, ηταν απλα στρατηγηκη της μερσεντες,mbison έγραψε:Ας μου πει καποιος παρακαλώ. Μετα το ατυχημα ο Φερσταπεν μπηκε γρηγορα στα πιτ. Γιατι δεν μπηκε και ο Χαμιλτον? Δεν ειχε δικαίωμα? Μόνο ένας μπαίνει?
ο χαμιλτον ζητησε να μπει αλλα του ειπαν απο την ομαδα οχι.
Και ο λογος ηταν απλος, αν εμπαινε ο χαμιλτον δεν θα εμπαινε ο μαξ, που σημαινει οτι θα τον περνουσε, και δεν ειχαν ιδεα ποση ωρα θα κρατουσε το αυτοκινητο ασφαλειας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μακριά από τα demolition derby η παρωδία της F1. Εκεί έχει κανονες!Parolos έγραψε:Μόνο εσύ το έχεις παρατηρήσει φίλε μου ναι.
Το ήθος που έχει σαν αθλητής μόνο εσύ δεν θα το έβλεπες ναι.. α και οι νεοπαδοι της F1.
Αν είστε κάτω από 30 χρονών σας δίνω το άλλοθι.
Άξιος πρωταθλητής με τις ταρζανιες που έκανε ο Μαξ?
Φτάσαμε στο 2021 για να αλλάξουν οι κανόνες για πρώτη του.
Να παίζουμε συγκρουόμενα με 300 χλμ/ώρα και να μην τιμωρείται.
Για Destruction Derby καλά θα ήταν αλλά για Φόρμουλα 1 και την ιστορία της η φετινή χρονιά ήταν παρωδία.
Λογικό πως θα παραδεχτούν ότι παραβίασαν τους δικούς τους κανόνες η FIA? Παρωδία φέτος τί να λέμε. Ούτε στον Μαξ θα κάνει καλό το φετινό πιστεύω.
Αποστόλη του χρόνου με Ράσελ θα τα πούμε όπως πρέπει.
Το 8ο θα έρθει θέλετε δε θέλετε.
Θυμησε μου ο τελευταίος πρωταθλητής σας ο τεράστιος Kimi?
Που να αναφέρουμε πως σήμερα ήταν ο τελευταίος του αγώνας. Μόνο ρισπεκτ επίσης για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποστόλη του χρόνου με Ράσελ θα τα πούμε όπως πρέπει.
Το 8ο θα έρθει θέλετε δε θέλετε.
Θυμησε μου ο τελευταίος πρωταθλητής σας ο τεράστιος Kimi?
Που να αναφέρουμε πως σήμερα ήταν ο τελευταίος του αγώνας. Μόνο ρισπεκτ επίσης για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mbison
Εννοώ να έμπαινε μετά τον Φερσταπεν. Φαινόταν ότι θα υπηρχε μεγαλη καθυστερηση από την τράκα. Δεν ειχε δικαίωμα?betrayor έγραψε:Ειχε δικαιωμα, ηταν απλα στρατηγηκη της μερσεντες,mbison έγραψε:Ας μου πει καποιος παρακαλώ. Μετα το ατυχημα ο Φερσταπεν μπηκε γρηγορα στα πιτ. Γιατι δεν μπηκε και ο Χαμιλτον? Δεν ειχε δικαίωμα? Μόνο ένας μπαίνει?
Και ο λογος ηταν απλος, αν εμπαινε ο χαμιλτον δεν θα εμπαινε ο μαξ, που σημαινει οτι θα τον περνουσε, και δεν ειχαν ιδεα ποση ωρα θα κρατουσε το αυτοκινητο ασφαλειας.
Γιατι τον επαιξε ο Τοτο, πραγμα το οποιο δεν προκειται να παραδεχθει ποτε ο αντιπαθητικος, και τωρα ψαχνει να κερδισει αλλιως. Τι γλεντι ηταν αυτο το σημερινο.mbison έγραψε:Ας μου πει καποιος παρακαλώ. Μετα το ατυχημα ο Φερσταπεν μπηκε γρηγορα στα πιτ. Γιατι δεν μπηκε και ο Χαμιλτον? Δεν ειχε δικαίωμα? Μόνο ένας μπαίνει?
Δηλαδη εσενα ρε παρολε σου αρεζε αυτη η αηδια που ειχε καταντησει η Φ1 τοσα χρονια ? Πριν ξεκινησει η χρονια ξεραμε πρωταθλητες. Μετα απο τοσα χρονια εμφανιστηκε ενας να το σπασει αυτο με χειροτερο μονοθεσιο και ολοι πεσανε να τον φανε.
Ειχε δικαιωμα, αλλα αν εμπαινε μετα τον μαξ θα τον περνουσε σιγουρα ο μαξ στα πιτ, και δεν ηταν καθολου σιγουρο οτι θα εφευγε το αυτοκινητο ασφαλειας μεχρι το τελος του αγωνα.mbison έγραψε:Εννοώ να έμπαινε μετά τον Φερσταπεν. Φαινόταν ότι θα υπηρχε μεγαλη καθυστερηση από την τράκα. Δεν ειχε δικαίωμα?betrayor έγραψε:Ειχε δικαιωμα, ηταν απλα στρατηγηκη της μερσεντες,mbison έγραψε:Ας μου πει καποιος παρακαλώ. Μετα το ατυχημα ο Φερσταπεν μπηκε γρηγορα στα πιτ. Γιατι δεν μπηκε και ο Χαμιλτον? Δεν ειχε δικαίωμα? Μόνο ένας μπαίνει?
.
Καλά η Ρεντ δεν είχαν φέτος χειρότερο μονοθέσιο, κάθε άλλο, και δείκτης είναι ο Μπότας για αυτό.nothu έγραψε:Δηλαδη εσενα ρε παρολε σου αρεζε αυτη η αηδια που ειχε καταντησει η Φ1 τοσα χρονια ? Πριν ξεκινησει η χρονια ξεραμε πρωταθλητες. Μετα απο τοσα χρονια εμφανιστηκε ενας να το σπασει αυτο με χειροτερο μονοθεσιο και ολοι πεσανε να τον φανε.
Που φέτος πάντα τέταρτος. Για τους τελευταίους αγώνες δε, δεν το συζητώ ήταν Χάμιλτον vs 2 Reds.
Συμφωνούμε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός αλλά η Φόρμουλα 1 δεν είναι αυτή η παρωδία που αλλάζουν οι κανόνες κατά το δοκούν.
Επίσης οι χρονιές που θεωρούνται ότι οι Μερσεντες το πήραν αέρα από τις Φεράρι, κάθε άλλο αέρα τις πήραν. Για μένα ήταν πολύ πιο συναρπαστικές οι χρονιές. Υπήρχε μάχη επιπέδου (ώσπου να κάνουν την πατάτα με τον κινητήρα που έκαιγε λάδι).
Δε μετράει μόνο η βαθμολογία στο άθλημα.
Πλέον μπλέξαμε με το ενεργειακό ποτό και θα πρέπει να μπει με το στανιό στο αμερικανικό κοινό το άθλημα.
ΥΓ: Για τον Μαξ πιστεύω ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ το φετινό. Έρχεται ο Ράσελ τα επόμενα χρόνια και ίσως έρθει ανώμαλη η προσγείωση.