Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Πρώτη τελική ο γαύρος β στο 71 ένα πλασε έξω από την περιοχή στα βουνά από τον δανεικό σέντερ φορ του γαύρου α. Κλαυσιγελος
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Γαύρος γ΄ αδελφέ. Ο γαύρος β' παίζει στην SL2.lamosas έγραψε:Πρώτη τελική ο γαύρος β στο 71 ένα πλασε έξω από την περιοχή στα βουνά από τον δανεικό σέντερ φορ του γαύρου α. Κλαυσιγελος
- buffalobill4
Συγνώμη ρενεγκεητ αλλα για τον μουργκ δεν μπορώ να σπαταλησω ούτε άλλα 2 λεπτά της ζωής μου για να δω τι έκανε. Μου αρκεί που βλέπω τι κάνει.renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά κανείς απ' αυτούς δεν μπορεί όχι βασικός να παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε 20αδα να σταθεί.buffalobill4 έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στη λίγκα και μάλιστα από τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες που αύριο παίζουν βασικοί σε εμάς αν αποκτηθουν. Αυτό δείχνει την πλήρη ανοργανωσιά που επικρατεί στην ομάδα που έχει το δεύτερο πιο ακριβό ροστερ.
Ενδεικτικά θα αναφέρω τον περεα του πας που τον πήρανε με 50 Χιλ ενώ εμείς παίρναμε τον ακπομ με συμβόλαιο και εγώ δεν ξέρω πόσο. Πιρσμαν σαλιακας εραμουσπε πληρώνονται το ένα δέκατο του βαρελα όλοι μαζί. Οι Σονι και σιτο της Τρίπολης επίσης θα άξιζε να ασχοληθούμε μαζί τους όπως επίσης και ο Κολομβιανός φορ του Βόλου το σέντερ μπακ του ο περουβιανοελβετος και οι Μπαρτολο Ορός. Εμείς ήμασταν μπιζι να απλώνουμε εκατομμύρια στους μιτριτσες και τζιοβινκους.
Και εκεί έρχεται το αιώνιο ερώτημα. Τι να τα κάνεις τα χρήματα που βάζει ο Σαββίδης αν οι επιλογές είναι τραγικές. Λέμε όλοι να βάλει ο Σαββίδης πακέτα τον Γενάρη. Αν είναι να επιλέξουν παικτες οι ίδιοι με το καλοκαίρι καλύτερα να μην βάλει τίποτα μπας και γλιτώσει και ο ίδιος κάνα φράγκο.
Και ας πάρω παράδειγμα το πρώτο όνομα στην λίστα σου. Τον θυμάσαι τον Περεα στον βάζελο? Είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις στον Βόλο και στη Λάρισα από το να παίζεις σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.
Πάρε για παράδειγμα καιδες τα ματς του μουργκ στην ραπίντ ( στην ραπίντ, όχι σε καμιά κωλοπετινιτσα τύπου Λαμίας ή Βόλου) και θα δεις δύο διαφορετικους παίκτες.
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν είναι.
Σε εμάς πέφτει λιγος παίκτης που ήταν στην επιλογή της χρυσής ολυμπιακης ομάδας της Βραζιλίας
Ίσως οι παραπάνω δεν κάνουν για βασικοί στον ΠΑΟΚ των ονείρων σου/μου αλλά αυτοί που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν κάνουν ούτε για βασικοί στον Βόλο/πας/αστέρα. Βαρελα κρεσπο τευλορ ροντριγκο Μιτριτσα μουργκ ακπομ δεν παίζουν βασικοί εκεί. Εμείς θέλουμε καλύτερους από αυτούς που προανέφερα και αυτό είναι θεμιτό. Μέχρι όμως κάποιος να μπορέσει να φέρει καλύτερους θα παίζουμε με αυτούς τους παίκτες και είτε θα χάνουμε είτε θα παλεύουμε να κερδίσουμε την Λαμία. Είναι απλά τα πράματα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Πολυ ωραιο το θεατρο στο Νοβα πριμε.
Εξαιρετικη παρασταση, μονο την Σασα δεν ειδα να βγαινει στη σκηνη να φιλησει τους πρωταγωνιστές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εξαιρετικη παρασταση, μονο την Σασα δεν ειδα να βγαινει στη σκηνη να φιλησει τους πρωταγωνιστές.
Γιατί σκουζουν για σφαγή τα ληκια; Κάτι για πεναλτι λένε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να έχεις λεφτά να χώνεις...80% κέρδος από τον καναπέ...αυτές είναι startups...

1.45 το βρηκα και εβγαλα λεφτάκια.
Για μαλακες ψαχνουν οι τυποι.
Σιγα μην δεν υποκλεινονταν στον αφεντη τους.
Για μαλακες ψαχνουν οι τυποι.
Σιγα μην δεν υποκλεινονταν στον αφεντη τους.
- Alkatraz-4b
Έφτασε στο 1.80 στην πορεία. Όταν είδα το γκολ που τους ακύρωσαν, βεβαιώθηκα για την επιτυχία της επένδυσης..
Να μη σου δινουν δυο πεναλτι, να χανεις 1-0 και να μην κανεις μιση αναφορα για αυτα, στις δηλωσεις μετα το παιχνιδι.
Προπονητης, παικτες, κανεις.

Προπονητης, παικτες, κανεις.

- sourmenetes
- Moderator
Τα παιδιά κατεβήκαν ξεκάθαρα για το διπλό!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ένα καθαρό δε δόθηκε.Kos-T έγραψε:Γιατί σκουζουν για σφαγή τα ληκια; Κάτι για πεναλτι λένε.
Ισχυει ότι τα νερά του παλέτα πηγαίνουν με πλοία του πρεζέμπορα στην Κίνα;Οι ιδιοι τα γραφουν.
ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ για ένα εμφιαλωμένο
ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ για ένα εμφιαλωμένο
- john4serres
2002 το τελευταίο διπλό του άρη στον γαύρο
2010 η τελευταία του νίκη ανεξαρτήτως έδρας
2010 η τελευταία του νίκη ανεξαρτήτως έδρας