ΠΑΟΚ -Λαμία 2-1,Mvp Σχολια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ -Λαμία 2-1,Mvp Σχολια & Παραλειπόμενα
1 Γεναρη ο Ακπομ πρεπει να ναι πισω στην Αγγλια. Το παλικαρι δεν μπορει και παιρνει και παρα πολλα.
Ιδανικα 1 Γεναρη θα πρεπε να παρει δρομο και ο Μουργκ. Τεραστια ποδοσφαιρικη απατη.
Κατα τα λοιπα η ομαδα δειχνει παρατημενη απροπονητη αγυμναστη και τραγικη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιδανικα 1 Γεναρη θα πρεπε να παρει δρομο και ο Μουργκ. Τεραστια ποδοσφαιρικη απατη.
Κατα τα λοιπα η ομαδα δειχνει παρατημενη απροπονητη αγυμναστη και τραγικη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
BlackFriday
Υπήρχαν πιστεύω σίγουρα 3 ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε δώσει κόκκινη.
- sourmenetes
- Moderator
Τα φορ του ΠΑΟΚ σε 12 ματς έχουν 7 γκολ!
Να πούμε κι άλλα;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πούμε κι άλλα;;;
Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του, που κρίθηκε υπέρ μας στις λεπτομέρειες.Κολλυριο,αναισθησια και συνεχίζουμε το φετινό αγωνιστικό μαρτυρίο.
- rade paprica
ας κρατήσουμε τη νίκη
και τη θετική εμφάνιση των μικρών
δε νομίζω ότι θα δούμε αλλαγές πριν το Γενάρη
η ομάδα είναι μπλοκαρισμένη
και τη θετική εμφάνιση των μικρών
δε νομίζω ότι θα δούμε αλλαγές πριν το Γενάρη
η ομάδα είναι μπλοκαρισμένη
Ετσι θα πανε και τα επομενα δυο ματς. Να παλεψουμε και μετα ελπιζω να δουμε μια αρκετα διαφορετικη ομαδα απο τη νεα χρονια.
-
deathmassious
Στο 52΄ του αγώνα ΠΑΟΚ-οσφπ της 23/2/20, σε σέντρα φάουλ του ΠΑΟΚ ο Βαρέλα σε ελεγχόμενη θέση πηδάει και δεν βρίσκει μπάλα. Στη συνέχεια τη βρίσκει ο Μπουχαλάκης και ο Βαρέλα με διπλή προσπάθεια σκοράρει. Μετά από υπόδειξη και έλεγχο VAR το γκολ δεν μετράει και ο Γερμανός διαιτητής εξηγεί κιόλας στους παίκτες μας τον λόγο της ακύρωσης.
Παρόμοια φάση είναι η σημερινή της Λαμίας, ο παίκτης είναι σε ελεγχόμενη θέση και προσπαθεί να παίξει την μπάλα, άσχετα αν η μπάλα περνά από πάνω του.
Όλα αυτά σε τίποτα δεν αναιρούν και με τίποτα δεν δικαιολογούν το χάλι μας στο β΄ και τον πανικό στα τελευταία 10΄. Η ομάδα θέλει ενίσχυση σε πολλές θέσεις και αλλαγή νοοτροπίας. Πολλές ελλείψεις, χωρίς καθαρό μυαλό και να μην μπορούν να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή μας στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα δυστυχώς είναι σε προθανάτια κατάσταση και δεν ξέρω πως θα βγει από αυτήν, όταν μάλιστα δεν βρίσκει και ΜΕΘ. Με τέτοια εικόνα λυπάμαι που γίνομαι μάντης κακών, αλλά η έξοδος το Con.L. μόνο εφικτή δεν είναι.
Ο Κούρτιτς έχει μόνος του περισσότερα γκολ και από τους δύο μας φορ; Αν δεν θυμάμαι λάθος αυτό λέει πάρα πολλά.
Ελπιδοφόρα η εμφάνιση των Λύρατζη και Τσιγγάρα, αλλά αυτοί οι δύο πλαισιωμένοι με αυτούς που έχουμε δεν μπορούν φυσικά να σηκώσουν την ομάδα. Σήμερα φάνηκε κυρίως στο α΄ στο οποίο είμαστε υποφερτοί η απουσία σέντερ φορ και εξτρέμ αντί του Μουργκ, όπως επίσης και ότι ο Αντρίγια έσκασε με το τρέχει στα προηγούμενα παιχνίδια για τους άλλους 10. Χρειάζεται ανάσες, αλλά πότε θα τις πάρει; Συμπλήρωσε 4 κίτρινες αλλά δεν βλέπω να εκτίει ούτε στα Γιάννινα αλλά ούτε και με τον Αστέρα στην Τούμπα. Το πιθανότερο με το Αγρίνιο τη νέα χρονιά. Ελπίζω να σκεφτεί να τον ξεκουράσει με την ΑΕΛ.
Τύχη αρκετή χρειαζόμαστε στα Γιάννινα και ο ΠΑΣ όλη τη ρέντα που είχε χθες, να τη χάσει την Τετάρτη.
Παρόμοια φάση είναι η σημερινή της Λαμίας, ο παίκτης είναι σε ελεγχόμενη θέση και προσπαθεί να παίξει την μπάλα, άσχετα αν η μπάλα περνά από πάνω του.
Όλα αυτά σε τίποτα δεν αναιρούν και με τίποτα δεν δικαιολογούν το χάλι μας στο β΄ και τον πανικό στα τελευταία 10΄. Η ομάδα θέλει ενίσχυση σε πολλές θέσεις και αλλαγή νοοτροπίας. Πολλές ελλείψεις, χωρίς καθαρό μυαλό και να μην μπορούν να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή μας στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα δυστυχώς είναι σε προθανάτια κατάσταση και δεν ξέρω πως θα βγει από αυτήν, όταν μάλιστα δεν βρίσκει και ΜΕΘ. Με τέτοια εικόνα λυπάμαι που γίνομαι μάντης κακών, αλλά η έξοδος το Con.L. μόνο εφικτή δεν είναι.
Ο Κούρτιτς έχει μόνος του περισσότερα γκολ και από τους δύο μας φορ; Αν δεν θυμάμαι λάθος αυτό λέει πάρα πολλά.
Ελπιδοφόρα η εμφάνιση των Λύρατζη και Τσιγγάρα, αλλά αυτοί οι δύο πλαισιωμένοι με αυτούς που έχουμε δεν μπορούν φυσικά να σηκώσουν την ομάδα. Σήμερα φάνηκε κυρίως στο α΄ στο οποίο είμαστε υποφερτοί η απουσία σέντερ φορ και εξτρέμ αντί του Μουργκ, όπως επίσης και ότι ο Αντρίγια έσκασε με το τρέχει στα προηγούμενα παιχνίδια για τους άλλους 10. Χρειάζεται ανάσες, αλλά πότε θα τις πάρει; Συμπλήρωσε 4 κίτρινες αλλά δεν βλέπω να εκτίει ούτε στα Γιάννινα αλλά ούτε και με τον Αστέρα στην Τούμπα. Το πιθανότερο με το Αγρίνιο τη νέα χρονιά. Ελπίζω να σκεφτεί να τον ξεκουράσει με την ΑΕΛ.
Τύχη αρκετή χρειαζόμαστε στα Γιάννινα και ο ΠΑΣ όλη τη ρέντα που είχε χθες, να τη χάσει την Τετάρτη.
- buffalobill4
Συγχαρητήρια σε όλους για την επική νίκη με ανατροπή (την πρώτη στην χρονιά) κόντρα σε μια ομάδα με μεγαλύτερο βάθος πάγκου από την δικιά μας.
Μία ομαδα που έχει την πολυτέλεια να έχει Ελευθεριάδη νουνιες και ρομανιτς πίσω από τον αραμπουλι και να τραβάει από τον πάγκο τον tyronne ενώ εσύ αναγκάζεσαι να παίζεις με αγκουστο μουργκ και ακπομ. Που έχει μπακ προβυδακη και σαραμαντα ενώ εσύ κάτι πανερατους βραζιλιάνους.
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια.
Μία ομαδα που έχει την πολυτέλεια να έχει Ελευθεριάδη νουνιες και ρομανιτς πίσω από τον αραμπουλι και να τραβάει από τον πάγκο τον tyronne ενώ εσύ αναγκάζεσαι να παίζεις με αγκουστο μουργκ και ακπομ. Που έχει μπακ προβυδακη και σαραμαντα ενώ εσύ κάτι πανερατους βραζιλιάνους.
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια.
- sourmenetes
- Moderator
Έχεις δικιοdeathmassious έγραψε:Ο Τσιγγάρας που είναι στη ψηφοφορία για mvp?
- thanos-xanthi
ευτυχως μας εσωσε το οφ σαιντ στο τελος απο αλλη μια αυτοκτονια
αρρωστησαμε και σημερα με τον πονοματο του δευτερου ημιχρονου
οφ σαιντ ηταν βασει κανονισμου, κι εκει σταματαει η κουβεντα
ομαδα χωρις τερματοφυλακα, χωρις σεντερ φορ, χωρις δεκαρι
ενα αχρωμο αγευστο πραγμα, παρτε παιχτες το Γεναρη και επιστρεψτε δανεικα σαπακια
αρρωστησαμε και σημερα με τον πονοματο του δευτερου ημιχρονου
οφ σαιντ ηταν βασει κανονισμου, κι εκει σταματαει η κουβεντα
ομαδα χωρις τερματοφυλακα, χωρις σεντερ φορ, χωρις δεκαρι
ενα αχρωμο αγευστο πραγμα, παρτε παιχτες το Γεναρη και επιστρεψτε δανεικα σαπακια
- navigator11
Έπεσε πίκρα και για το αποτέλεσμα ,πέραν της κακής εμφάνισης, εε;;; Τι να κάνουμε,συμβαίνουν και απρόβλεπτα, "συνοπαδοί" μου. Αφήνοντας στην άκρη τις γελοιότητες περί δήθεν αλλοίωσης του αποτελέσματος σήμερα, ένα πράγμα θέλω να τονίσω. Δε θέλω άλλο Πασχαλάκη βασικό, ακόμα και σε αυτόν το δυσλειτουργικό ΠΑΟΚ. Όχι ξανά. Ποτέ ξανά. Η ομάδα χρειάζεται 3 ποδοσφαιριστές πανέτοιμους να προσφέρουν ΑΜΕΣΑ. Να μην πω 4. Χρέος του προπονητή να τους αξιώσει. Και δημόσια, αν απαιτηθεί.
- Sick Bastard
Γιατι πικρα ρε παιδια?
Αυτοι που χαιρονται με την αποτυχια της ομαδας μας, απλα ΔΕΝ ειναι ΠΑΟΚ....
Απλα τα πραγματα...
Αυτοι που χαιρονται με την αποτυχια της ομαδας μας, απλα ΔΕΝ ειναι ΠΑΟΚ....
Απλα τα πραγματα...
Για πες σε ποιες θέσεις να δω κάτι;navigator11 έγραψε:Έπεσε πίκρα και για το αποτέλεσμα ,πέραν της κακής εμφάνισης, εε;;; Τι να κάνουμε,συμβαίνουν και απρόβλεπτα, "συνοπαδοί" μου. Αφήνοντας στην άκρη τις γελοιότητες περί δήθεν αλλοίωσης του αποτελέσματος σήμερα, ένα πράγμα θέλω να τονίσω. Δε θέλω άλλο Πασχαλάκη βασικό, ακόμα και σε αυτόν το δυσλειτουργικό ΠΑΟΚ. Όχι ξανά. Ποτέ ξανά. Η ομάδα χρειάζεται 3 ποδοσφαιριστές πανέτοιμους να προσφέρουν ΑΜΕΣΑ. Να μην πω 4. Χρέος του προπονητή να τους αξιώσει. Και δημόσια, αν απαιτηθεί.