ΠΑΟΚ-Λαμία 12/12-17:15, Novasportshd
- NikLiverpool
Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 12/12-17:15, Novasportshd
Αχρωμοι, άοσμο, αγευστοι. Μια από τα ίδια.
Έχουμε κάνει τον κάθε πικραμενο να σε χτυπάει στα ίσα.
Μόνο τη νίκη κρατάω. Τίποτα άλλο.
Αν δεν Έχουμε συγκλονιστικες αλλαγές το Γενάρη θα ζορίστουμε για play off.
Έχουμε κάνει τον κάθε πικραμενο να σε χτυπάει στα ίσα.
Μόνο τη νίκη κρατάω. Τίποτα άλλο.
Αν δεν Έχουμε συγκλονιστικες αλλαγές το Γενάρη θα ζορίστουμε για play off.
Και είναι οκ κάποιοι συνοπαδοί μας να θεωρούν ότι δεν ήταν οφσάϊντ. Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα.
- O Teleutaios Savourai
- episimos73
Ρε παίδες καθαρό οφσάιντ είναι. Μην αυτομαστιγώνεστε πάλι οι γνωστοί.
Τέλος. Νίκη και πάμε παρακάτω. Τα υπόλοιπα γνωστά.
Τέλος. Νίκη και πάμε παρακάτω. Τα υπόλοιπα γνωστά.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Ντροπιαστική είναι μόνο η τοποθέτησή σου.τσιριγωτης έγραψε:Ντροπή ήταν, όχι οφσάιντ..ούτε στην μπάλα πάει, ούτε ακουμπάειΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Συμφωνούμε καθαρό οφσάιντ.τσιριγωτης έγραψε:Πείτε τώρα για την διαιτησία..καθαρό ήταν
Δεν θελω να γραψω αυτα που μου βγηκαν αυθορμητα μετα και το ΔΕΥΤΕΡΟ ελευθερο του Πασχαλακη που πηγε πλαγιο αουτ γιατι θα με μπαναρετε. Το μονο που θελω να πω οτι ειναι επιτελους παρτε εναν ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Για τον Θεο.
Το μόνο που θα πω είναι ότι ένας στημένος διαιτητής θα το μετρούσε το γκολ, κάτι που κάνει τη διαιτησία 50αρισια. Ήταν οφσάιντ αλλά ήταν και στην κρίση του διαιτητή το αν θα το δώσει. Και έκανε το λογικό.Banksy έγραψε:Έτσιskalon έγραψε:Επηρεάζει, ή δεν επηρεάζει τη φάση?
Τραβάει τον αμυντικό με την κίνησή του στη μπάλα ή όχι?
Αυτό είναι το ερώτημα και η απάντηση είναι προφανής.
-
ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ,
ΛΥΡΑΤΖΗΣ,
ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ,
ΤΟ ΕΥΟΊΩΝΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΛΥΡΑΤΖΗΣ,
ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ,
ΤΟ ΕΥΟΊΩΝΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΤΟΥ ΠΑΟΚ
-
Tο κατάντημά μας τελειωμό δεν έχει.. Και φυσιολογικά θα πω εγώ με το ρόστερ που διαθέτουμε. Σήμερα αγχωτική νίκη με τη λαμία ... Έλεος.
Το γκολ είναι οφσάιντ καθώς ο παίκτης μετέχει στη φάση.. άλλο βέβαια αν εκ του αποτελέσματος την επηρεάζει. Για μένα ο Σίντκλει πάλι έτσι άθλια θα έδιωχνε..
Το γκολ είναι οφσάιντ καθώς ο παίκτης μετέχει στη φάση.. άλλο βέβαια αν εκ του αποτελέσματος την επηρεάζει. Για μένα ο Σίντκλει πάλι έτσι άθλια θα έδιωχνε..
-
και που παει αν δεν παει στην μπαλα?? τα θελετε και τα λετε αυτα ?τσιριγωτης έγραψε:Ντροπή ήταν, όχι οφσάιντ..ούτε στην μπάλα πάει, ούτε ακουμπάειΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Συμφωνούμε καθαρό οφσάιντ.τσιριγωτης έγραψε:Πείτε τώρα για την διαιτησία..καθαρό ήταν
- sourmenetes
- Moderator
Στο γκολ της Λαμίας ειναι φαουλ;;blackzone4 έγραψε:Αρα με λιγα λογια συμφωνουμε οτι το γκολ της χαρτινης με τον μαουρισιο σωστα επρεπε να ακυρωθει.Εγω διαφωνω,και γαυρος-χαρτινος δε θα γινω.Επρεπε να παρει το Χ η λαμια σημερα και δικαιως θα βγαλει ανακοινωση.Το πιο τραγικο φυσικα ειναι οτι εχει μπει το VAR και παρολαυτα γινονται ακομη και ετσι λαθος αποφασεις,οτι χειροτερο.skalon έγραψε:Επηρεάζει, ή δεν επηρεάζει τη φάση?
Τραβάει τον αμυντικό με την κίνησή του στη μπάλα ή όχι?
Αυτό είναι το ερώτημα και η απάντηση είναι προφανής.
Ο. Μαου είναι πίσω από το τέρμα αν θυμάσαι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ ότι κατάλαβα αυτό το αλματακι που κάνει ο παίχτης της Λαμίας το θεώρησε κίνηση πρως την μπαλα.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πες τα.icue έγραψε:Δεν θελω να γραψω αυτα που μου βγηκαν αυθορμητα μετα και το ΔΕΥΤΕΡΟ ελευθερο του Πασχαλακη που πηγε πλαγιο αουτ γιατι θα με μπαναρετε. Το μονο που θελω να πω οτι ειναι επιτελους παρτε εναν ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Για τον Θεο.
Όλοι είμαστε ζοχαδιασμένοι με την ομάδα, αλλά μερικοί απλά προσπαθείτε να αναδείξετε το κόμπλεξ σας σε κάθε φανταστική περίπτωση υπερ μας αδικίας. Κάνει κίνηση προς την μπάλα, επηρεάζει την φάση, τραβάει πάνω του παίχτη που θα μπορούσε να μαρκάρει τον παίχτη που βγάζει την σέντρα, τέλος τελειώσαμε.Εάν μερικοί θέλετε να το παίξετε οσιομάρτυρες ώστε να έρθει η λύτρωση μέσα απο τα συνεχή βασανιστήρια της ομάδας, δίκαι ή άδικα, να κάνετε καμιά αίτηση στις αρμόδεις αρχές να σας παραδώσει το φωτοστέφανο. Άιντε γιατι δεν έχετε μέτρο μερικοί εδω μέσα.