Formula 1!

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
betrayor

Re: Formula 1!

Δημοσίευση από betrayor »

astral έγραψε:Εγώ ξερω πολύ κόσμο που είδε πρώτη φορά φ1 μετά από χρόνια και δε θα ξαναδεί ποτέ.
Μάλλον ούτε εγώ.
Μπορούμε να λέμε για τη χρονιά γενικώς και να διαφωνούμε ποιος ήταν καλύτερος, αλλά αυτό που έγινε με το safety είναι τεράστιο λάθος και ξεφτιλίζει τον πιο σημαντικό αγώνα.
Νομιζω το αντιθετο ο κοσμος επιζητα την μαχη μεταξυ των οδηγων και τον σασπενς, ηταν απιστευτα βαρετο να βλεπεις να κερδιζει μονο ενας και με μεγαλη διαφορα γιατι ειχε ομολογουμενως το καλυτερο μονοθεσιο, ειχα σταματησει να βλεπω τα τελευταια χρονια γιατι ηταν σιγουρο απο πριν οτι θα νικουσε ο χαμιλτον,(φυσικα τα πηρε δικαια και φυσικα ειναι πολυ καλος οδηγος) αλλα θελω να βλεπω ανταγωνισμο.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Parolos έγραψε:
Geor1926 έγραψε:Ας έκοβε ξανά δρόμο στον τελευταίο γύρο ο γαβρος με τα ραστα.
Φίλε το φετινό πρωτάθλημα είναι σαν το χαρτινο της κουλας.
Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τί θεωρείς γαβρικο και τί όχι.

Αγωνιστικά ο Χάμιλτον το άξιζε αποδεδειγμένα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.Δεν μου καίγεται καρφί για τη φόρμουλα,όποτε δεν έχει μπάλα,συνήθως βλέπω μέχρι τον 15ο γύρο και με παίρνει ο ύπνος.

Σημερα δεν έχασα λεπτό λόγω 'τελικου'.Αυτη η ντροπή να κόβει ο άλλος δρόμο να κερδίζει +2 δευτερόλεπτα διαφορά και να μην τρέχει τίποτα και στη συνέχεια ο ευνοημενος να έχει το θράσος να διαμαρτύρεται επειδή πάλεψε να τον καθυστερήσει ο περεζ, μου θύμισε νοοτροπία και ήθος γαβρου.

Απο αυτά τα λίγα που έχω ψυλλιαστει, όντως θεωρώ πως είναι γρηγορότερος ο Χάμιλτον.Αλλά το σημερινό το ευχαριστήθηκα γιατί τιμωρήθηκε η γαβρικη νοοτροπία με τον καλύτερο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε Αποστόλη πλάκα μας κάνεις?
Ποιοι κανόνες?
Οι κανόνες εφαρμόστηκαν σήμερα?
Που άφησαν μόνο τους 3 και ξεκίνησε ο αγώνας ξανά χωρίς να έχουν πάρει καν τη θέση τους?

Αν γινόταν ανάποδα τί θα ακούγαμε?

Έλα τώρα κι έχουμε να δούμε και τη Λαμία.

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Geor τα 2" τα έδωσε πίσω το έδειξε η τηλεμετρία.

Το προσπερασμα του Μαξ δεν ήταν προσπερασμα ήταν καθαρά εξαιτίας του, collision.
Δεν έπρεπε να δώσει τη θέση του πίσω γιατί πολύ απλά ο Μαξ δεν τον προσπέρασε ποτέ.

Γαυρικη νοοτροπία είναι να κερδίζεις με όλα τα μέσα και άδικα, κάτι που έγινε φέτος, όχι να κερδίζεις επειδή είσαι ο καλύτερος. Just saying.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 12 Δεκ 2021, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Parolos έγραψε:Χάρτινος πρωταθλητής?
Αγόρι μου σε όλη την καριέρα, επειδή πιο πάνω γράφτηκε, έχασε μόνο μια χρονιά από Ρόσμπεργκ κι αυτό με συγκυρία.

Μιλάμε για το ταλέντο που στο ντεμπούτο του στην F1 κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα και κέρδισε τον teammate Αλόνσο στο pick του. Για τα υπόλοιπα στην καριέρα του και τις μυθικές νίκες είναι αμέτρητες. Τί να λέμε δε χωράνε σελίδες.

Θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξαναδούμε τέτοιο θρύλο στο άθλημα.
Το 8ο θα παρθεί του χρόνου.

Οι υπόλοιποι Drive to Survive και δεν είμαι καλά.

Μιλάμε και για ταλέντο που βολόδερνε από το 2009 μμέχρι το 2014, μέχρι να φτιάξει πύραυλο η ομάδα του. Χώρια οι αλλαγές κανονισμών που ευνόησαν την Μερσεντες, και έτη φωτός μποστά δεν είναι πλέον, αλλά μερικούς αιώνες μπροστά είναι ακόμα.
Επειδή λες για ηλικίες, εσύ έχεις δει δλδ Αλόνσο, Σουμάχερ, ίσως και Σενα Προστ και θεωρείς τον Χάμιλτον θρύλο και ταλέντο σαν αυτούς; Και μη μου πεις για αριθμούς πρωταθλημάτων, να χαρείς. Πες μου για εμφανίσεις έπη με κατώτερα μονοθέσια. Πχ, Σένα Μονακο 1984, Σένα Βραζιλία με κολλημένη την 5η στο κιβώτιο, Σουμάχερ 1998 Ουγγαρια, 1996 Ισπανια, διεκδίκηση πρωταθλήματος το 97-99 με χειρότερο αυτοκίνητο. Αλόνσο με χειρότερη Φεράρι ενάντια σε Φέτελ με Ρεντμπουλ, και πολλά άλλα. Πες μου πότε έδωσε με τέτοια συνέπεια διαπιστευτήρια μεγάλου οδηγού ο Λιούς, για να τον χαρακτηρίζεις ως θρύλο της Φ1, εκτός από τα στατιστικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Να σου πω,
Θρυλικό ντεμπούτο που έχασε από ατυχία το πρωτάθλημα με ισάξιο αν όχι κατώτερο μονοθέσιο από τη Φεράρι,
με κατώτερο μονοθέσιο το πρώτο πρωτάθλημα από τη Φεράρι,
τρομεροί αγώνες και νίκες στα χρόνια της Ρεντ Μπουλ με κατώτερο μονοθέσιο,
και δυο πρωταθλήματα προπερσυ και παραπροπερσυ από τη Φεράρι επίσης με κατώτερο μονοθέσιο, άσχετα αν ο Φεττελ δεν ήταν ικανός να βγάλει πρωταθλήτρια τη Φεράρι.
Ο Λεκλερ με Σαινζ θα το είχαν πάρει προπερσυ.

Και το φαν φακτ όπως ανέφερες τον αγώνα του Σένα.
Ο Χαμ έχει κερδίσει και με 3 ροδες. :)
Γενικά έχει πολλές επικές νίκες οι οποίες το καταλαβαίνω ότι σκεπάζονται από τις αρκετές εύκολες που έχει κάνει.

Τέλος πάμε να δούμε Λαμία.
(Γαμώ το σπίτι μου 0-1 όλα σκατά σήμερα)
black death

Δημοσίευση από black death »

Ασχετα με το τι εγινε σημερα, μαλλον κάποιοι ξεχνατε οτι ο Μαξ εχασε 50 βαθμους απο χαμιλτον-μποτας και 25 απ'την πιρελι.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ξέχασες το Σπα που νίκησε αγώνα 3 γύρων πίσω από αυτοκίνητο ασφαλείας και Τζέντα που αντί για μαύρη σημαία τον τιμωρούν όσο όσο για να μη χάσει κανένα βαθμό.
black death

Στο σπα και να γινόταν κανονικα παλι θα κερδιζε στη βροχη και το ξέρεις. Θα επαιρνε και παραπανω βαθμους.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Κυρ 12 Δεκ 2021, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

billagorn έγραψε:
Parolos έγραψε:Χάρτινος πρωταθλητής?
Αγόρι μου σε όλη την καριέρα, επειδή πιο πάνω γράφτηκε, έχασε μόνο μια χρονιά από Ρόσμπεργκ κι αυτό με συγκυρία.

Μιλάμε για το ταλέντο που στο ντεμπούτο του στην F1 κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα και κέρδισε τον teammate Αλόνσο στο pick του. Για τα υπόλοιπα στην καριέρα του και τις μυθικές νίκες είναι αμέτρητες. Τί να λέμε δε χωράνε σελίδες.

Θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξαναδούμε τέτοιο θρύλο στο άθλημα.
Το 8ο θα παρθεί του χρόνου.

Οι υπόλοιποι Drive to Survive και δεν είμαι καλά.

Μιλάμε και για ταλέντο που βολόδερνε από το 2009 μμέχρι το 2014, μέχρι να φτιάξει πύραυλο η ομάδα του. Χώρια οι αλλαγές κανονισμών που ευνόησαν την Μερσεντες, και έτη φωτός μποστά δεν είναι πλέον, αλλά μερικούς αιώνες μπροστά είναι ακόμα.
Επειδή λες για ηλικίες, εσύ έχεις δει δλδ Αλόνσο, Σουμάχερ, ίσως και Σενα Προστ και θεωρείς τον Χάμιλτον θρύλο και ταλέντο σαν αυτούς; Και μη μου πεις για αριθμούς πρωταθλημάτων, να χαρείς. Πες μου για εμφανίσεις έπη με κατώτερα μονοθέσια. Πχ, Σένα Μονακο 1984, Σένα Βραζιλία με κολλημένη την 5η στο κιβώτιο, Σουμάχερ 1998 Ουγγαρια, 1996 Ισπανια, διεκδίκηση πρωταθλήματος το 97-99 με χειρότερο αυτοκίνητο. Αλόνσο με χειρότερη Φεράρι ενάντια σε Φέτελ με Ρεντμπουλ, και πολλά άλλα. Πες μου πότε έδωσε με τέτοια συνέπεια διαπιστευτήρια μεγάλου οδηγού ο Λιούς, για να τον χαρακτηρίζεις ως θρύλο της Φ1, εκτός από τα στατιστικά.
Τα διαπιστευτήρια του τα χει δώσει πριν καν μπει στην f1, αλλά όλη η ρούκι σεζόν είναι φανταστική (μιας και μιλάς για Αλόνσο). Είναι ο μοναδικός οδηγός με νίκη σε κάθε σεζόν που συμμετέχει (και με υποδεέστερο μονοθέσιο προφανώς), τρομερός στις κατατακτήριες ( πχ Σιγκαπούρη 18 η Μερσέντες ήταν 3η σε ρυθμό ενός γύρου), από τους καλύτερους οδηγούς στη βροχή και πλέον και από τους καλύτερους στη διαχείρηση ελαστικών. Όσον αφορά την καραμέλα με το Ρόσμπεργκ, τον έχει νικήσει στα ίσια από την παιδική ηλικία και το πρωτάθλημα του 16 το έχασε καθαρά λόγω (μη) αξιοπιστίας κινητήρα. Τώρα για νίκες αξιοσημείωτες υπάρχουν αρκετές, Ιαπωνία 2007, Μ. Βρετανία 2008, Ουγγαρία 2009, Κίνα 2011, Μπαχρέιν 2014 (μάχη με πιο αργή γόμα με το Ρόσμπεργκ), Ιταλία 2018 (Φεράρι ανώτερη σε αυτήν την πίστα τότε), Βραζιλία φέτος είναι μερικές από αυτές.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Επειδή διαβάζω ότι οι αγωνοδίκες δεν άφησαν όλα τα αυτοκίνητα να προσπεράσουν στον τελευταίο γύρο.
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι θα άλλαζε; Από περιέργεια ρωτάω.

Λογικά θα προσπερνούσαν σε 4-5 δευτερόλεπτα, ίσως και πολλά να λέω, και η μάχη των δυο θα ήταν η ίδια. Άλλωστε ο Λιούις καθυστερούσε επίμονα να ξεκινήσει τη μάχη.

Αφού έμενε ένας γύρος, ο Μαξ πάλι θα περνούσε.

Άρα μιλάμε για το τυπικό κομμάτι ή έχει κάποια ουσία που δεν αντιλαμβάνομαι;
black death

Εχει την ουσια να κυνηγησει ο τοτος το χαρτινο.
betrayor

Δημοσίευση από betrayor »

potamda έγραψε:Επειδή διαβάζω ότι οι αγωνοδίκες δεν άφησαν όλα τα αυτοκίνητα να προσπεράσουν στον τελευταίο γύρο.
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι θα άλλαζε; Από περιέργεια ρωτάω.

Λογικά θα προσπερνούσαν σε 4-5 δευτερόλεπτα, ίσως και πολλά να λέω, και η μάχη των δυο θα ήταν η ίδια. Άλλωστε ο Λιούις καθυστερούσε επίμονα να ξεκινήσει τη μάχη.

Αφού έμενε ένας γύρος, ο Μαξ πάλι θα περνούσε.

Άρα μιλάμε για το τυπικό κομμάτι ή έχει κάποια ουσία που δεν αντιλαμβάνομαι;
Αν αφηνε ολα τα αμαξια να προσπερασουν θα ειχαν μπει στο τελευταιο γυρο πραγμα που σημαινει οτι δεν θα ειχαμε αγωνα και θα εληγε ο αγωνας πισω απο το αυτοκινητο ασφαλειας....
Κατα την γνωμη μου το πιο δικαιο θα ηταν κοκκινη σημαια με την τρακα του λατιφι και καθαρος αγωνας για 4 γυρους....
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ευχαριστώ! Δεν το είχα προσέξει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”