Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
staurostoumpa

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από staurostoumpa »

xxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εγώ δε κόβω να παιρνουμε 10άρι αν δεν είναι παίχτης και φθηνός και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
Αν βρήκε κάποιον τέτοιο ο Ζήσης καλώς αλλά τα ονόματα που λέτε (τα περισσότερα) δε μου γεμίζουν και τόσο το μάτι για μία θέση που δε χρειαζόμαστε παίχτη άμεσα, πρίν τους δούμε στην προετοιμασία δηλαδή...

Εκτός και αν όπως είπα ειναι ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΚΡΑΟΥΥΥΥ αλλά ΚΑΙ σε λογική τιμή/ελευθερος..

ΥΓ:Ξαναφέρε Ζαγόρ το ΣΙΚαμπάλα να σπάσω μόνος όλα τα πατώματα με τα χέρια μου!! :) :)
Άβαταρ μέλους
paokara129

Δημοσίευση από paokara129 »

Αν γυρίσει ο Σίκα πίσω θέλω να ακούσω περιγραφή απο Μίνο..Τα σπαέι..
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Ασχετο. Σημερα ειχα την τιμη να μιλησω με τον Ζαγορακη στην Καλλιθεα Χαλκιδικης ο οποιος ηταν με την συζυγο του και ειχαν την μικρη τους σε μια κουνια. Φυσικα πηγα τον "ενοχλησα" και βγηκα φωτο μαζι του. Ολο χαμογελα ο προεδρος και με το στυλ που μας εχειι κερδισει ολους. Τον ρωτησα Θοδωρε να περιμενουμε κατι μεγαλο? Και απαντησε με καταφατικο νευμα "Ολα θα πανε καλα, λιγο υπομονη".
Άβαταρ μέλους
DonConstantino

Δημοσίευση από DonConstantino »

ioanmits έγραψε:Καλή η σκέψη σου ότι μπορεί να είναι ο Λιβεράνι, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι θα πάρουμε 33χρονο παίκτη. Η μέχρι τώρα λογική δείχνει ότι παίρνουμε νέους σε ηλικία παίκτες (ο Τσιρίλο είναι σεντερ μπακ και η θέση του επιτρέπει να παιξει άλλα δύο χρόνια)

ε για λιβερανι μιλαμε τωρα οχι για κανα πεταμενο...

(ο λιβερανι επαιζε βιολα αλλα οχι οταν επαιζε κ ο βρυζας)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dj_timo έγραψε:Ασχετο. Σημερα ειχα την τιμη να μιλησω με τον Ζαγορακη στην Καλλιθεα Χαλκιδικης ο οποιος ηταν με την συζυγο του και ειχαν την μικρη τους σε μια κουνια. Φυσικα πηγα τον "ενοχλησα" και βγηκα φωτο μαζι του. Ολο χαμογελα ο προεδρος και με το στυλ που μας εχειι κερδισει ολους. Τον ρωτησα Θοδωρε να περιμενουμε κατι μεγαλο? Και απαντησε με καταφατικο νευμα "Ολα θα πανε καλα, λιγο υπομονη".
τυχερε .....πες ρε τον προεδρο οτι κανει δεν κανει τον μπαμ εμεις θα ειμαστε
μαζυ του παμε πολυ καλα............σε ολα τα θεματα........
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

με τη συζυγο φωτογραφηθηκες τιμ ή περιοριστηκες στον προεδρο μονο?με βαση τα λεγομενα του τρανσφερ και την "επιβεβαιωση" απο τιεστο-τιμο μερια,ισως να σκασει καμμια εκπληξη.υπομονη λοιπον...
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Αδερφε με τον προεδρο μονο γιατι δεν ηθελα να ενοχλησω παραπανω τη στιγμη που ειχαν τη μικρη στην κουνια. Κι εμενα μου εδωσε να καταλαβω οτι κατι καλο θα εχουμε. Παντως πιστευω οτιι φετος δε φοβομαστε κανενα σισε, μελμπεργκ η αμπρεου. Ειμαστε πληρης σε καθε θεση σχεδον με πολυ ποιοτικους παικτες

ΥΓ Τιεστο-Τιμο μερια??? χχαχαχ γ@ματος!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ο Μετρουλάκης γράφει για Λιβεράνι σήμερα... Αυτοί μάλλον από το forum μας κάνουν ρεπορταζ....
Σκεφτείτε για τι ασοβαρους δημοσιογράφους πρόκειται....
TomG4

Δημοσίευση από TomG4 »

ειναι αστειοι πραγματικα...
Άβαταρ μέλους
parmas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από parmas »

xaaxaxaxaaaxxaxaax
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Dj_timo έγραψε:Ασχετο. Σημερα ειχα την τιμη να μιλησω με τον Ζαγορακη στην Καλλιθεα Χαλκιδικης ο οποιος ηταν με την συζυγο του και ειχαν την μικρη τους σε μια κουνια. Φυσικα πηγα τον "ενοχλησα" και βγηκα φωτο μαζι του. Ολο χαμογελα ο προεδρος και με το στυλ που μας εχειι κερδισει ολους. Τον ρωτησα Θοδωρε να περιμενουμε κατι μεγαλο? Και απαντησε με καταφατικο νευμα "Ολα θα πανε καλα, λιγο υπομονη".
βρε τιμο μας εχεις τρελανει παληκαρι μου!!!!!

μια μας λες οτι ο Σαλπη ειναι εγγονος σου
την αλλη οτι εισαι ο τομ κρουζ και εκαμνες κοκταιειλ τον βιτολλο και εγινε λιομα
και τωρα μας λες οτι εισαι ο babysitter της κορης του προεδρου.
:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Η μπουγάδα αργεί αλλά πάντα είναι αποτελεσματική! Tώρα ποιας προελεύσεως είναι η τακτική με την οποία στέγνωσε τα ρούχα;;; Έχω δύο τρεις υπόψιν μου.... Θα τον ρωτήσω και θα σας πω!!

Μπουγάδα
Μπουγάδα (η), είναι όρος προερχόμενος από τη Βενετία (bugada) και σημαίνει το πλύσιμο ρούχων ή τα πλυμένα ρούχα.
Παλαιότερα, το πλύσιμο αυτό γινόταν είτε εντός σπιτιού, είτε εκτός, σε χώρους με τρεχούμενο νερό. Για να καθαρίζουν καλύτερα τα ρούχα, χρησιμοποιούσαν πέτρες, ξύλα, βούρτσες κ.ά. με τα οποία τα έτριβαν.
Συνηθισμένη ήταν και η χρήση εργαλείων όπως η Σκάφη, ένα επίμηκες ξύλινο ή μεταλλικό σκεύος με ανάγλυφες προεξοχές επάνω στις οποίες έτριβαν τα ρούχα αφού πέρναγαν πρώτα από πάνω τους μερικές φορές το σαπούνι. Όταν εφευρέθηκε το πλυντήριο στις ΗΠΑ το 1907, το πλύσιμο των ρούχων άρχισε σταδιακά να γίνεται αυτόματα, με ανάδευση ρούχων, νερού και απορρυπαντικού, η οποία προκαλείται από την περιστροφή ενός μεταλλικού τυμπάνου.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF% ... E%B4%CE%B1

http://www.worldofstock.com/closeups/ADT1913.php

http://www.appropedia.org/Image:Underware.jpg

http://www.fotosearch.com/GLW452/gwt218021/

:)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

:) Υπονοείς κάτι για Μύκονο μεγάλε????;)
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Νομίζω ότι ο Transfer με τους τρόπους αναφέρεται στο είδος της μεταγραφής, δηλαδή παίχτης δανεικός, ελεύθερος ή αγορά από την ομάδα του. Για τον παίχτη νομίζω ο kos το έλυσε πρώτος αναφερόμενος στο Liverani
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”