Formula 1!
Re: Formula 1!
Ποιός Λιούις, που πήρε 5/7 όχι με χαμηλό αλλά με ανύπαρκτο ανταγωνισμό! Και μόλις τον ζόρισε ο τιμμειτ (Ροσμπεργκ) τα χασε. Τα ίδια και φέτος.
Χώρια που ο τύπος προσπαθεί να μιλήσει για ευαίσθητα θέματα (δικαιώματα κλπ) και είναι λες και τον έχουν κουρδίσει να τα πει. Είναι λες και δε νιώθει τίποτα απόσα λέει. Σαν άψυχη κούκλα που μιλάει είναι, μόνο εγώ το χω παρατηρήσει;
Α και επειδή καρμα ισ α μπιτς, σήμερα με διαλυμένα ελαστικά ο Λιουις και φρέσκα ο Μαξ, άνετη προσπέραση στον τελευταίο γύρο. Μήπως θυμήθηκε ο Λιούις το 2008 από την ανάποδη; (στεγνά λάστιχα ο Γκλοκ στο βρεγμένο, βρόχινα ο Χαμιλτον και προσπέραση στην τελευταία στροφή για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο σπορ, η στέρηση πρωταθλήματος από τον Μάσα μέσα στη Βραζιλία για έναν βαθμό. Αδικία εφάμιλλη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ 90-94.)
Μπράβο στον Φερστάπεν, άξιος πρωταθλητής για φέτος, ειδικά όταν στους τελευταίους αγώνες η Μερσεντες απλά δεν πιανόταν, γενικά τα τελευταία 7-8 χρόνια έχει μεγαλύτερη διαφορά και από τις αυτόματες Γουίλιαμς 1995-1997!
Χώρια που ο τύπος προσπαθεί να μιλήσει για ευαίσθητα θέματα (δικαιώματα κλπ) και είναι λες και τον έχουν κουρδίσει να τα πει. Είναι λες και δε νιώθει τίποτα απόσα λέει. Σαν άψυχη κούκλα που μιλάει είναι, μόνο εγώ το χω παρατηρήσει;
Α και επειδή καρμα ισ α μπιτς, σήμερα με διαλυμένα ελαστικά ο Λιουις και φρέσκα ο Μαξ, άνετη προσπέραση στον τελευταίο γύρο. Μήπως θυμήθηκε ο Λιούις το 2008 από την ανάποδη; (στεγνά λάστιχα ο Γκλοκ στο βρεγμένο, βρόχινα ο Χαμιλτον και προσπέραση στην τελευταία στροφή για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο σπορ, η στέρηση πρωταθλήματος από τον Μάσα μέσα στη Βραζιλία για έναν βαθμό. Αδικία εφάμιλλη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ 90-94.)
Μπράβο στον Φερστάπεν, άξιος πρωταθλητής για φέτος, ειδικά όταν στους τελευταίους αγώνες η Μερσεντες απλά δεν πιανόταν, γενικά τα τελευταία 7-8 χρόνια έχει μεγαλύτερη διαφορά και από τις αυτόματες Γουίλιαμς 1995-1997!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billagorn την Κυρ 12 Δεκ 2021, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόνο εσύ το έχεις παρατηρήσει φίλε μου ναι.
Το ήθος που έχει σαν αθλητής μόνο εσύ δεν θα το έβλεπες ναι.. α και οι νεοπαδοι της F1.
Αν είστε κάτω από 30 χρονών σας δίνω το άλλοθι.
Άξιος πρωταθλητής με τις ταρζανιες που έκανε ο Μαξ?
Φτάσαμε στο 2021 για να αλλάξουν οι κανόνες για πρώτη του.
Να παίζουμε συγκρουόμενα με 300 χλμ/ώρα και να μην τιμωρείται.
Για Destruction Derby καλά θα ήταν αλλά για Φόρμουλα 1 και την ιστορία της η φετινή χρονιά ήταν παρωδία.
Το ήθος που έχει σαν αθλητής μόνο εσύ δεν θα το έβλεπες ναι.. α και οι νεοπαδοι της F1.
Για Destruction Derby καλά θα ήταν αλλά για Φόρμουλα 1 και την ιστορία της η φετινή χρονιά ήταν παρωδία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 12 Δεκ 2021, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να λέμε την αλήθεια....
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος βλέπει για πρώτη φορά F1 σήμερα, κατά 99% αποφασίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να ξαναδεί.
Ναι αυτά γίνονται αλλά άντε να εξηγήσεις πως για 55 γύρους ένας οδηγός είναι 15" μπροστά μπαίνει safety car εκμηδενίζοντας την διαφορά και "βγαίνει" ακριβώς στον τελευταίο γύρο ώστε να υπάρξει το πολυπόθητο φινάλε (τελευταίος αγώνας , τελευταίος γύρος)..
Στα μάτια ενός νέου φιλάθλου του αθλήματος όλο μοιάζει πολύ στημένο...
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος βλέπει για πρώτη φορά F1 σήμερα, κατά 99% αποφασίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να ξαναδεί.
Ναι αυτά γίνονται αλλά άντε να εξηγήσεις πως για 55 γύρους ένας οδηγός είναι 15" μπροστά μπαίνει safety car εκμηδενίζοντας την διαφορά και "βγαίνει" ακριβώς στον τελευταίο γύρο ώστε να υπάρξει το πολυπόθητο φινάλε (τελευταίος αγώνας , τελευταίος γύρος)..
Δεν ξέρω ποιος αξίζει και τι στη ζωή γενικώς και δεν συμπαθώ κανέναν από τους 2, αλλά το άθλημα το σκότωσε η Fia
-
black death
Δηλαδη σημερα τι επρεπε να κάνει η fia, πέρα απ'το να πει στο Λούις να δωσει τη θεση πισω στην αρχη;
Απλα ισως θα επρεπε να μην υπάρχει δυνατοτητα αλλαγης ελαστικων με safety car.
Απλα ισως θα επρεπε να μην υπάρχει δυνατοτητα αλλαγης ελαστικων με safety car.
Φίλε το φετινό πρωτάθλημα είναι σαν το χαρτινο της κουλας.Geor1926 έγραψε:Ας έκοβε ξανά δρόμο στον τελευταίο γύρο ο γαβρος με τα ραστα.
Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τί θεωρείς γαβρικο και τί όχι.
Αγωνιστικά ο Χάμιλτον το άξιζε αποδεδειγμένα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη, αλλά με 300+ πέταξε ο Λιούις φέτος τον Μαξ στις μπαριέρες στη Βρετανία και δεν άνοιξε ρουθούνι. Συμφωνώ ότι ο Μαξ οδηγεί πολύ πιο επιθετικά, στο όριο των κανονισμών πολλές φορές (όχι όπως στα πρώτα του χρόνια βέβαια). Γενικά όμως ο Λιούις έχει ασυλία σε πολλά τα τελυταία 5 χρόνια, με ποινές χάδι, απλά δεν υπήρχε ανταγωνισμός για να έχουν αντίκτυπο. Απλά φέτος έκανε taste his own medicine.Parolos έγραψε:Μόνο εσύ το έχεις παρατηρήσει φίλε μου ναι.
Ο πιο χάρτινος πολυπρωταθλητής έβερ.
Τα περί ήθους τα ακούω βερεσέ, ο άνθρωπος δε νιώθει αυτά που λέει, φυτευτός για το έξω προφίλ της Φ1 είναι.
σε ολη την χρονια ηταν χαλια η FIA βασικα δεν ηταν καθολου σταθερη στις ποινες και στους κανονες, αλλες φορες βοηθησε τον Μαξ και αλλες τον Χαμιλτον, γενικα παντως πιστευρω πως ο Μαξ ηταν ο καλυτερος οδηγος φετος.
Χάρτινος πρωταθλητής?
Αγόρι μου σε όλη την καριέρα, επειδή πιο πάνω γράφτηκε, έχασε μόνο μια χρονιά από Ρόσμπεργκ κι αυτό με συγκυρία.
Μιλάμε για το ταλέντο που στο ντεμπούτο του στην F1 κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα και κέρδισε τον teammate Αλόνσο στο pick του. Για τα υπόλοιπα στην καριέρα του και τις μυθικές νίκες είναι αμέτρητες. Τί να λέμε δε χωράνε σελίδες.
Θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξαναδούμε τέτοιο θρύλο στο άθλημα.
Το 8ο θα παρθεί του χρόνου.
Οι υπόλοιποι Drive to Survive και δεν είμαι καλά.
Αγόρι μου σε όλη την καριέρα, επειδή πιο πάνω γράφτηκε, έχασε μόνο μια χρονιά από Ρόσμπεργκ κι αυτό με συγκυρία.
Μιλάμε για το ταλέντο που στο ντεμπούτο του στην F1 κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα και κέρδισε τον teammate Αλόνσο στο pick του. Για τα υπόλοιπα στην καριέρα του και τις μυθικές νίκες είναι αμέτρητες. Τί να λέμε δε χωράνε σελίδες.
Θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξαναδούμε τέτοιο θρύλο στο άθλημα.
Το 8ο θα παρθεί του χρόνου.
Οι υπόλοιποι Drive to Survive και δεν είμαι καλά.
Εγώ ξερω πολύ κόσμο που είδε πρώτη φορά φ1 μετά από χρόνια και δε θα ξαναδεί ποτέ.
Μάλλον ούτε εγώ.
Μπορούμε να λέμε για τη χρονιά γενικώς και να διαφωνούμε ποιος ήταν καλύτερος, αλλά αυτό που έγινε με το safety είναι τεράστιο λάθος και ξεφτιλίζει τον πιο σημαντικό αγώνα.
Μάλλον ούτε εγώ.
Μπορούμε να λέμε για τη χρονιά γενικώς και να διαφωνούμε ποιος ήταν καλύτερος, αλλά αυτό που έγινε με το safety είναι τεράστιο λάθος και ξεφτιλίζει τον πιο σημαντικό αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 12 Δεκ 2021, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mbison
14 sec πισω ηταν ο Μαξ με 3 αμαξια αναμεσα και ξαφνικα εκκινουν δίπλα? Τι λέει ο κανονισμός για τα ενδιάμεσα αυτοκίνητα και τη διαφορά που υπηρχε?
Μόνο τα ενδιάμεσα οι υπόλοιποι προφανώς δε μας ενδιέφεραν κατά τη FIA.
Και προφανώς ούτε πήραν τη σωστή θέση στο γκριντ αυτοί οι 3.
Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει αφήστε το καλύτερα.
Να βγει ωραίο το ντοκιμαντέρ κι όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.
Και προφανώς ούτε πήραν τη σωστή θέση στο γκριντ αυτοί οι 3.
Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει αφήστε το καλύτερα.
Να βγει ωραίο το ντοκιμαντέρ κι όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι στημένο, απλά αυτοί είναι οι κανονισμοί που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια. Σήμερα ο Ολλανδός στάθηκε τυχερός, γιατί ο Λατίφι του έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα χαμένο αγώνα.nunies4 έγραψε:Να λέμε την αλήθεια....
Επίσης οι διοργανωτές δεν ήθελαν να τελειώσει ο αγώνας με SC, αλλά έδωσαν ένα γύρο αγώνα. Η διαφορά είναι ότι δεν πέρασαν όλοι όσοι ήταν ένα γύρο πίσω μπροστά απο το SC, αλλά μόνο όσοι ήταν ανάμεσα στους δύο διεκδικητές. Κάτι βέβαια που δεν επηρέασε την μάχη των δύο.