Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Εγώ θα πω κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχολούμαστε με τις αθλήτριες που στελεχώνουν την Εθνική. Η Ομοσπονδία είναι πολύ βρώμικη και έχει δείξει ότι δε σε θέλει σαν οργανισμό και αυτό φαίνεται από τον προκλητικό αποκλεισμό των κοριτσιών μας ή τη μηδενική χρησιμοποίησή τους όταν τις επιλέγουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Παίκτριες σα τη Βλαχάκη, τη Βασιλαντωνάκη, τη Στράντζαλη και τις υπόλοιπες δε θα έρθουν ποτέ γιατί έχουν προ πολλού επιλέξει στρατόπεδο και ξέρουν ότι αν αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ, δε θα ξαναπαίξουν στην Εθνική.

Εγώ προσωπικά χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να είναι αυτόνομος και μακριά από αυτό το απόστημα που λέγεται Ομοσπονδία, επικροτώντας τη μεγάλη επένδυση στα δικά μας κορίτσια. Θεωρώ ότι είναι πιο σοφό να αναδείξουμε τις δικές μας αθλήτριες από το να περιμένουμε να έρθουν τα ονόματα που έχουν αναφερθεί. Στο ερώτημα Κυπαρίσση ή κάποια διεθνή φυσικά και θα προτιμήσω τη Σταματία. Καλύτερα να φτιάξουμε τη δική μας γενιά παρά να βασιζόμαστε σε αθλήτριες που χειραγωγούνται από την Ομοσπονδία επηρεάζοντας τις επιλογές τους.

Να με συγχωρέσετε για την απουσία των τελευταίων ημερών και την απουσία ανάλυσης στο ανδρικό τμήμα, αλλά πλέον είμαι στην τελική ευθεία της διπλωματικής μου και αν όλα πάνε καλά, θα αποφοιτήσω.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

PaokCuba4 έγραψε: Παίκτριες σα τη Βλαχάκη, τη Βασιλαντωνάκη, τη Στράντζαλη και τις υπόλοιπες δε θα έρθουν ποτέ γιατί έχουν προ πολλού επιλέξει στρατόπεδο και ξέρουν ότι αν αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ, δε θα ξαναπαίξουν στην Εθνική.

Εγώ προσωπικά χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να είναι αυτόνομος και μακριά από αυτό το απόστημα που λέγεται Ομοσπονδία, επικροτώντας τη μεγάλη επένδυση στα δικά μας κορίτσια. Θεωρώ ότι είναι πιο σοφό να αναδείξουμε τις δικές μας αθλήτριες από το να περιμένουμε να έρθουν τα ονόματα που έχουν αναφερθεί. Στο ερώτημα Κυπαρίσση ή κάποια διεθνή φυσικά και θα προτιμήσω τη Σταματία. Καλύτερα να φτιάξουμε τη δική μας γενιά παρά να βασιζόμαστε σε αθλήτριες που χειραγωγούνται από την Ομοσπονδία επηρεάζοντας τις επιλογές τους.

Να με συγχωρέσετε για την απουσία των τελευταίων ημερών και την απουσία ανάλυσης στο ανδρικό τμήμα, αλλά πλέον είμαι στην τελική ευθεία της διπλωματικής μου και αν όλα πάνε καλά, θα αποφοιτήσω.
Δεν θελω να σου αλλαξω αποψη, απλα νομιζω οι αθλητριες που αναφεραμε ειναι κατασταλγμενες και εχουν κανει ονομα στο εξωτερικο, οταν η Στραντζαλη κανει αυτες τις δηλωσεις στο καναλι του ΠΑΟΚ, ξερει που τις κανει και τι σημαινει αυτο, δεν συμφωνω με την αποψη οτι δεν θα ερθουν στον ΠΑΟΚ. Τωρα, αν τις θελουμε εμεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Φιλε καλο πτυχιο!!! Αντε με το καλο!!

ΥΓ. Το αυριανο ματς απο το SDNA σε αυτο το λινκ:

[youtube]UDsHOQ-utWI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

PaokCuba4 έγραψε:Εγώ θα πω κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχολούμαστε με τις αθλήτριες που στελεχώνουν την Εθνική. Η Ομοσπονδία είναι πολύ βρώμικη και έχει δείξει ότι δε σε θέλει σαν οργανισμό και αυτό φαίνεται από τον προκλητικό αποκλεισμό των κοριτσιών μας ή τη μηδενική χρησιμοποίησή τους όταν τις επιλέγουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Παίκτριες σα τη Βλαχάκη, τη Βασιλαντωνάκη, τη Στράντζαλη και τις υπόλοιπες δε θα έρθουν ποτέ γιατί έχουν προ πολλού επιλέξει στρατόπεδο και ξέρουν ότι αν αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ, δε θα ξαναπαίξουν στην Εθνική.

Mε το καλό!

Επιστρέφεις Παλατάκι μετά?

Είμαι κάπου στη μέση. Δηλαδή ναι μεν κάποιες απο αυτές, ειδικά οι Θεσσαλονικιές και αυτές που έχουν κάνει τον κύκλο τους στην Εθνική δεν θα είχανε πρόβλημα ή ενδοιασμό να έρθουν στον ΠΑΟΚ, απο την άλλη η προσθήκη της Στράντζαλη ή/και της Βλαχάκη σημαίνει οτι κάποιες απο τις νεότερες παίκτριες ίσως θα πρέπει να μετακινηθούν για να εξελιχθούν.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Φίλε miburosaito εντάξει δεν μου κάνει εντύπωση που τους προσφέρεις δωρεάν υπηρεσία με τα βίντεο και αυτοί πετάνε χαρταετό... εδώ ακόμη δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση να συνδέσουν τα διαρκείας του ποδοσφαίρου με κάρτες μέλους του ερασιτέχνη ώστε να έχει ο ΑΣ έξτρα έσοδα, τα content creation είναι κάτι υπερβατικό έως εξωπραγματικό... Αλλά είναι κρίμα να μην κάνουν τα προφανή.
ΥΓ Frank Zappa, Lee DaYeong και τα μυαλά στο μίξερ!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε: Φιλε καλο πτυχιο!!! Αντε με το καλο!!
Descartes έγραψε: Mε το καλό!

Επιστρέφεις Παλατάκι μετά?
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ο στόχος μου είναι να μείνω μόνιμα στην Ολλανδία, καθώς είναι πολύ καλύτερη η ζωή από ότι στην Αθήνα και ξέρω ότι άμα γυρίσω δεν έχω κάποιο μέλλον επαγγελματικά παρότι ο κλάδος μου είναι σημαντικός και υπάρχει στην Ελλάδα. Το Παλατάκι δε θα το αφήσω, όπως δεν το άφησα όλα αυτά τα χρόνια. Ούτε τα 385 ούτε τα 10.000 χλμ δε θα με εμποδίσουν από το να δω την ομάδα μου. ;)

Τώρα όσον αφορά τις διεθνείς μακάρι να δικαιωθείτε και οι 2. Απλά είμαι περισσότερο υπέρ της ανάπτυξης και συνέχισης του έργου που επιτελείται στις ακαδημίες απέναντι σε μια κατάσταση που καταστρέφει το βόλεϊ παρά το βελτιώνει και προσπαθούν να το περάσουν και στους άνδρες. Επίσης ποτέ δεν ενθουσιάζομαι όταν ακούω για διεθνείς σε άνδρες και γυναίκες. Οι ικανότητες φαίνονται στο τάραφλεξ και όχι στις κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό. Είναι λίγο κακό αυτό που λέω αλλά στο τέλος μετράει για μένα η προσφορά και όχι αν ακούγεσαι παντού.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Κουβανε με αφορμη τα της ομοσπονδιας....

https://www.cev.eu/national-team/europe ... gue/women/

https://www.cev.eu/national-team/europe ... gue/women/

Ανακοινωθηκαν τα νεα CEV European Leagues για το 2022, το Silver και το Golden League των γυναικων

Μαντεψε ποια ομαδα λειπει ΠΑΛΙ απο μεγαλες διεθνεις διοργανωσεις? Η ΕΛΛΑΔΑ βεβαια

Τι δικαιολογια θα πει παλι ο Καραμπετσος? Για να δουμε....

Παλι θα πει δεν εχει λεφτα? Τη χρονια που επεσε χρημα απο το στοιχημα στον ερασιτεχνικο αθλητισμο? :roll:

Αν δεν παιζει η Εθνικη σε διεθνεις διοργανωσεις, πως περιμενουμε να βελτιωθει?

Επιπλεον, για τα στατιστικα στις γυναικες ακομα ουτε λογος....
Μεσα Δεκεμβρη πιασαμε κι ακομα να τα δουμε :cry:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Κλασσικά εικονογραφημένα. Θα φέρουμε και κανένα "χαρτάκια" με τρίμηνο συμβόλαιο που θα το ανανεώνουμε ανάλογα με τις υπηρεσίες του (βλέπε Ναράνχο) και είμαστε κομπλέ. Ο μηχανισμός λειτουργεί σωστά. Θέλανε και κάποιοι Φιλίπ Μπλεν.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Πάμε ομαδάρα! Πατήστε τις!

Υγ; Κουβανέ, καλό πτυχίο!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σε ευχαριστώ πολύ V-olakiotis!!

Άντε κοριτσάρες!!! Με το διπλό μες την Αθήνα!!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Πώς δεν πήγα ρε γμτ; Δεν έχει πολύ κόσμο...

Άβαταρ μέλους
miburosaito

V-olakiotis έγραψε:Πώς δεν πήγα ρε γμτ; Δεν έχει πολύ κόσμο...

Θα ησουν και με τον Κορεατη!

Να τον προσεχεις κιολας γιατι δεν τον βλεπω καλα.....
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Σεμνός είναι σήμερα...

Άβαταρ μέλους
Descartes

Ωχχχχ άρχισε να πανηγυρίζει το αλάνι ο δικός μας.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Αλάναρος ο Κορεάτης!
Άβαταρ μέλους
Descartes

Του έγραψα να μην πάει ή τουλάχιστον αν πάει να μη φορέσει τιποτα με λογότυπο του ΠΑΟΚ. Δεν απάντησε, μού έβαλε καρδούλα... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”