Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kabamaru11 έγραψε:
Tolaros έγραψε:Ίσως, πάλι ίσως, λέω, τα σχόλια τύπου κομπλεξικός τρελός επικίνδυνος και άλλα που γράφτηκαν με το που εληξε το ματς επειδή δεν πήρε χρόνο ο Ντελιας, για τον προπονητη του ΠΑΟΚ μετά από ευρωπαϊκή πρόκριση, ίσως να μην είναι τόσο υγιή και να κρύβουν μεγάλα συμπλέγματα, ίσως πάλι λέω, ίσως
Οχι ισως,να εισαι απολυτα σιγουρος,μεγαλα κ πολλα συμπλεγματα μιλαμε.Αγαπανε πιο πολυ την αποψη τους,παρα την ομαδα.Λεω εγω ισως....
Δε νομιζω. Ολοι αγαπαμε την ομαδα, απλως μερικοι (κι εγω μεσα) παρασυρομαστε και γραφουμε πραγματα πανω στην ενταση
Άβαταρ μέλους
Мир

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Мир »

Να δουμε και κανένα αυτοματοσμό κοουτς γιατι μεχρί τώρα μονο αυτοματοπιλοτισμούς βλέπουμε στα ματς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 10 Δεκ 2021, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

nunies4 έγραψε:
Mutasevic έγραψε:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Για όσους γράφουν για τους πιτσιρικάδες
που έχουν θέση στην α ομάδα.
Μπορούν να μας πουν αφού έχουμε τόσο
έτοιμα ταλέντα γιατί ο ΠΑΟΚ Β είναι έβδομος
στην έκτη αγωνιστική στην β Εθνική;
Γιατί επαιζε χωρίς φορ, κρατουσε ο λουτσεσκου τον Κουτσια στην Α κ τον αχρηστευε με φορ τον κανενα 7ος θασαι, ο γκορτεζιανι ήταν κ τραυματιας

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αααα άρα και για τον ΠΑΟΚ Β ο Λουτσεσκου φταίει.
Μήπως φταίει και για την κακή πορεία του μπασκετικού ΠΑΟΚ; Ψάξε ψάξε κάποια σύνδεση θα βρεθεί.
Έμμεσα φυσικά και φταιει. Άσχετα που δεν υπάρχει δόλος

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Ο Λουτσέσκου είναι καλός προπονητής. Δεδομένα είναι ο πιο επιτυχημένος της ιστορίας μας και ομολογουμένως φέτος δεν έχει ανταπεξέλθει στις προσδοκίες μας. Δεν θα αναλύσω τους λόγους για τους οποίους η ομάδα έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση, καθώς δεν έχω τη γνώση και η άποψη χωρίς τη γνώση συνήθως είναι εσφαλμένη, όμως σίγουρα μεγάλη ευθύνη έχει ο προπονητής. Σε αυτό που όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε είναι ότι η αλλαγή προπονητή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα ήταν λάθος.
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω όποιον πει ότι ο καταλληλότερος για να βελτιώσει την κατάσταση της ομάδας είναι ο Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ημουν υπερμαχος της επιστροφης Λουτσεσκου γιατι ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ και δεν θελω να φυγει. Αλλα με στεναχωρουν ιδιαιτερα καποια κολληματα του που κανουν κακο στην ομαδα και στο μελλον της.
Τον Τσιγγαρα τον ειδαμε και τον ξερουμε, απο την στιγμη που ανανεωσε ποιος ο λογος να μην παιζει οταν τα χαφ μας εμφανιζουν αυτα τα χαλια και κανενας τους δεν ειναι ταχυδυναμικος?
Τον Λυρατζη τον θυμομουν σαν ενα ασθενικο παιδακι, αλλα χθες που τον ειδα, ειδα οτι "αντρεψε". Φετος του ανανεωσαμε το συμβολαιο μεχρι το 2025 αν δεν κανω λαθος, δεν ξερω γιατι. Γιατι δεν παιρνει καποια παιχνιδια, αφου τον Ροντριγκο δεν το θελει, ο Βιερινια ειναι τραυματιας και υπαρχει μονο αυτος ο Τεηλορ? Ποιος θα παιξει τωρα με την Λαμια με τον Τεηλορ τραυματια? Ο σχεδον φευγατος Ροντριγκο? Και ο ΠΑΟΚ που πληρωνει και θα πληρωνει τον Λυρατζη?
Ο Κωνσταντελιας ποτε θε παιξει αν οχι χθες για να παρει και καποιθν ρυθμο? Και δεν ειναι η καυλα μου να βλεπω αποκλειστικα τους μικρους να παιζουν. Δεν εχεις αλλους. Τον Μπισεσβαρ παραδεχτηκες οτι τον εκαψες και πλησιαζει και αυτος στον τραυματισμο, παικτη δεν σου φερανε, ο Καντουρι τραυματιας και πολυτραυματιας. Ποιος θα παιξει?
Ο Κουτσιας γιατι δεν παιρνει 10λεπτα-15λεπτα, τι θα γινει σε περιπτωση ενος μυικου τραυματισμου ή καρτων του ενος απο τους 2 επιθετικους, ποιος θα παιξει αλλαγη?

Ο ΠΑΟΚ εχει απο τις ακριβοτερες και πιο επιτυχημενες ακαδημιες, πληρωνει 2η ομαδα, γιατι? Για να μη παιζει κανενας? Και ειδικα οταν δεν εχεις αλλους.

Ειλικρινα αντιπροταση δεν εχω, θελω να μεινει ο Λουτσεσκου, αλλα θελω να σκεφτει και την ομαδα και το μελλον της, και παρον απο οτι φαινεται.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομίζω ότι οι περισσότεροι λίγο πολύ έχουμε αυτές τις αποριες

Ισως σιγα σιγά δούμε κάποιους από τους νεαρούς να παίρνουν χρόνο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Λουτσέσκου αναμφίβολα είναι καλός προπονητής.

Αλλά το 2017 βρήκε μια έτοιμη και καλή ομάδα από τον Ιβιτς στην οποία προστέθηκαν 2-3 πινελιές.

Το κακό είναι ότι έχει δεθεί υπέρ του δέοντος με την νταμπλούχο ομάδα.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Οι 28αρηδες - 30αρηδες της εποχής εκείνης έχουν μεγαλώσει. Δεν είναι πλέον για ομάδα με μεγάλους στόχους.

Από τη στιγμή που ανέλαβε το καλοκαίρι έπρεπε αρχής -εξαρχής (και αφού είδε ότι με υπερήλικες δεν πας πουθενά) να ζητήσει να φτιάξει την ομάδα από την αρχή. Έστω και σταδιακά. Κι ας είχαμε μια χαμένη χρονιά, δεν θα χαλούσε ο κόσμος.

Το λάθος του είναι ότι πίστεψε πως μπορεί να πάρει πρωτάθλημα με μια ομάδα που από πλευράς δύναμης, αντοχών και αθλητικότητας έπνεε τα λοίσθια. Σ' αυτόν δεν τον βοήθησαν καθόλου και οι μεταγραφές που ο ίδιος έδωσε το ο.κ.

Το μόνο που μένει είναι κτίσιμο από την αρχή. Με νέους παίκτες, νέες μεταγραφές, νέα φιλοσοφία.

Όπως είχε γίνει το καλοκαίρι του 2016.

Εφόσον και ο κόσμος δει ότι κάτι καλό πάει να γίνει δεν θα ζητήσει πρωτάθλημα εδώ και τώρα. Πρωτεύει η δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί για τα επόμενα 4-5 χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει υπομονή από όλους.

Εκτός και αν ο ίδιος δεν μπορεί να φτιάξει νέα ομάδα, αλλά προτιμά τα έτοιμα...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

κατι μου λεει οτι την κυριακη η 11αδα θα ειναι .. πασχα- κρεσπο(δεξι μπακ)-βαρελα-μιχαηλιδης-σιντκλει- εσιτι-κουρτιτς-μπισε-ζιφκο-μουρκ-σβι
ουτε τσιγγαρας ουτε λυρα... και δεν λεω οτι ειναι πελεδες και θα αλλαξουν την ομαδα.. αλλα χειροτερη απο αυτο το χαλι δεν θα ειναι σιγουρα.. και θα ξεκουραστει το ματι μας λιγο..
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ο ρουμανος ειναι μερος του προβληματος και οχι η λυση του.

Η απαντηση στο τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια ειναι απλη και θα δοθει συντομα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αυτό είναι πολύ σοβαρό αν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

paok düsseldorf έγραψε:Ο ρουμανος ειναι μερος του προβληματος και οχι η λυση του.

Η απαντηση στο τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια ειναι απλη και θα δοθει συντομα.
Δυστυχως αυτο φοβαμαι κι εγω. Μακαρι να αποδειχθει διαφορετικα, δεν ειμαστε για αλλαγες προπονητων τωρα.
Και επουδενι δεν θελω να κατηγορηθει ξανα ο προπονητης για τον κακιστο και γελοιο μεταγραφικο σχεδιασμο το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εγω παλι ξερω τους αριθμους του Τζοκερ που θα κληρωθει την Κυριακη,αλλα δεν τους λεω απο τωρα κ ας κανουν γαβ γαβ στα κεραμιδια,θα σας τους πω συντομα,απο δευτερα.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Αν ο Λουτσέσκου είχε μείνει το 19, τότε
1) Θα είχαν παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και οι:
...α) Πασχαλάκης
...β) Βαρέλα
...γ) Κρέσπο
...δ) Καντουρί
...ε) Βιειρίνια
.στ) Μπίσεσβαρ
που ούτως ή άλλως έμειναν.

2) Δεν θα είχαν φύγει οι:
...α) Σάκχοφ
...β) Κάνιας
...γ) Μαουρίτσιο
...δ) Μάτος (μα αφού δεν τον ήθελε ο κακός Αμπέλ, αφού...)

3) Θα είχε έρθει (ήρθε) ο Ζίφκοβιτς (εισήγηση του...)

4) Θα έφερνε μόλις μπορούσε τον Ολιβέιρα (τον έφερε)

Ποιος πιστεύει πως τα πράγματα σήμερα θα ήταν διαφορετικά για το ρόστερ από αυτά που περιγράφω παραπάνω;

Ποιος πιστεύει ότι εχθές η 11αδα (χωρίς τραυματισμούς) θα ήταν διαφορετική από την παρακάτω;

..............................Πασχαλακης...............................
Μάτος......... Βαρέλα......... Κρέσπο......... Βιειρίνια
.......... Σάκχοφ...........Κάνιας....... Μαουρίτσιο........
........Μπίσεσβαρ..... Ολιβέιρα.........Καντουρί.........

Η άποψή μου είναι πως ο συγκεκριμένος προπονητής, είναι για αποστολές αυτοκτονίας.

Μπορεί βραχυπρόθεσμα, με μεγάλη ευκολία και επιτυχία, να ξεγελάσει αριθμούς και πραγματικότητα, μα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βασιστεί επάνω του, ένα μακροπρόθεσμο πλάνο ομάδας το οποίο θα εμπεριέχει πολλαπλούς στόχους.

Έχει έναν μοναδικό τρόπο να κάνει τα πράγματα να φαίνονται πως πάνε μπροστά, ενώ στην πραγματικότητα πάνε 100% προς τα πίσω.

Υ.Γ. Έγκλημα για μένα η μη στήριξη του πλάνου του Άμπελ, ο οποίος μπορεί να ήταν σχετικά άπειρος, αλλά ταυτόχρονα πολύ εξελίξιμος και με σύγχρονες ποδοσφαιρικά ιδέες.
Το ποδόσφαιρο, έχει ξεπεράσει προ πολλού προπονητές τύπου Λουτσέσκου.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ποιο πλανο Αμπελ φιλε? Ο ανθρωπος δεν ειχε πλανο. Η τουλαχιστον ειχε αλλο πλανο. Στο τελος των πλευοφς γυρισε σε 3-5-2 του βγηκε και μετα επαιζε συνεχεια αυτο. Καλο οταν επαιζε με καλυτερες ομαδες καταστροφικο οταν επαιζε με χειροτερες/μικροτερες. Οτι κιαν κανει οτι κιαν πετυχει στην καριερα του σε εμας ηρθε ψιλοασχετος. Αν μαθαινει με τον καιρο μπραβο του. Αλλα μεχρι εκει.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Totem_pk έγραψε:Ποιο πλανο Αμπελ φιλε? Ο ανθρωπος δεν ειχε πλανο. Η τουλαχιστον ειχε αλλο πλανο. Στο τελος των πλευοφς γυρισε σε 3-5-2 του βγηκε και μετα επαιζε συνεχεια αυτο. Καλο οταν επαιζε με καλυτερες ομαδες καταστροφικο οταν επαιζε με χειροτερες/μικροτερες. Οτι κιαν κανει οτι κιαν πετυχει στην καριερα του σε εμας ηρθε ψιλοασχετος. Αν μαθαινει με τον καιρο μπραβο του. Αλλα μεχρι εκει.
Συμφωνω, οπως ο Τσολακ ετσι και ο Φερειρα, οσο ηταν στον ΠΑΟΚ ηταν για τα αναθεμα.... Και χρυσο παππουτσι να παρει ο ενας και τσαμπιονς λιγκ ο αλλος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”