ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από icue »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τζιοβινκο πάντως είναι ακόμα ελεύθερος
Αν όντως τον ήθελε τόσο πολύ ο Ραζβαν, πιστεύω θα γίνει κίνηση

Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει κίνηση και για εξτρέμ (τον Ζαμπα δεν τον πιστεύω καθόλου) και ίσως για στόπερ.

Δεξί μπακ να πάρει ευκαιρίες ο Λυρατζης, που νομίζω τις αξίζει.

Με το καλό να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2021 και μετά θα ασχοληθούμε περισσότερο με τα μεταγραφικά
Μετα (και) τον Καγκαβα δεν νομιζω να ασχοληθουμε ξανα με τετοιες περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

DamoN έγραψε:Σέντερ μπακ γρήγορο να ταιριάζει με Ινγκασον σε 2 αδα και μιχαηλιδη και να παίζει και δεξι και αριστερο στόπερ. Παμπλο κοντρερας δηλαδη μέχρι 28 χρόνων
Εικόνα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ricardo Goulart... ελεύθερος.. Παίκτης που θα προσφέρει σε γκολ και ασιστ.. Περίπτωση Βούκιτς σε καλύτερη ηλικία.. second striker...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

john4serres έγραψε:
DamoN έγραψε:Σέντερ μπακ γρήγορο να ταιριάζει με Ινγκασον σε 2 αδα και μιχαηλιδη και να παίζει και δεξι και αριστερο στόπερ. Παμπλο κοντρερας δηλαδη μέχρι 28 χρόνων
Εικόνα
Νόμιζα κουμαλο θα βάλεις…
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τζιοβινκο πάντως είναι ακόμα ελεύθερος
Αν όντως τον ήθελε τόσο πολύ ο Ραζβαν, πιστεύω θα γίνει κίνηση
Την είδαμε αυτή την ιστορία με τον Καγκάβα πέρσι. Τώρα παίκτης 35 χρονών που έκανε χαζοπροετοιμασία στην Αραβία το καλοκαίρι (καθώς γνώριζε ότι θα αποχωρήσει) και έπειτα απροπόνητος εδώ και 4 μήνες θα ήταν εγκληματική κίνηση
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ελπίζω περί Τζιοβίνκο να είναι απλά μια κουβέντα που κάνουμε εδώ μέσα για τον χαβαλέ. Καλύτερα να μείνει ο Καγκάβα. Πιο πολλές πιθανότητες να προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Με την έλευση Ζαμπα και την αντικατάσταση του Καγκάβα με ενδεκαδατο δεκαρι μπορεί πλέον ο Ομάρ βα λογίζεται καθαρά ως 8αρι προσθέτοντας στις λύσεις για την μεσαία γραμμή. Αν δεν υπάρξει πώληση Αουγκούστο ή Εσιτι τότε ο Τσιγγαρας καλό θα ήταν να πάει κάπου με εξάμηνο δανεισμό για να πάρει παιχνίδια σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό της Σουπερλιγκ 2 που του προσφέρει η Β ομάδα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Παικτης ζαμπα δεν υπαρχει τι τον υπολογιζετε?
Στην β βραζιλιας και παρακαλουσαν να φυγει..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σουριναμέζος έγραψε:Με την έλευση Ζαμπα και την αντικατάσταση του Καγκάβα με ενδεκαδατο δεκαρι μπορεί πλέον ο Ομάρ βα λογίζεται καθαρά ως 8αρι προσθέτοντας στις λύσεις για την μεσαία γραμμή. Αν δεν υπάρξει πώληση Αουγκούστο ή Εσιτι τότε ο Τσιγγαρας καλό θα ήταν να πάει κάπου με εξάμηνο δανεισμό για να πάρει παιχνίδια σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό της Σουπερλιγκ 2 που του προσφέρει η Β ομάδα
Ο ποιος;;;; ο Ομαρ;;
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

paokkerkir έγραψε:
PAOK_1926 έγραψε:Επιστροφή Μάτος, που γράφτηκε πιο πάνω, δεν μπορεί να γίνει, καθώς ο ίδιος ο Μάτος, σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε ότι έχει ήδη ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά, με τη Βάσκο ντα Γκάμα.
Για το αν του δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία και το πόσο θα σκεφτόταν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:

Κοιτάξτε, έχω συμβόλαιο με τη Βάσκο, τιμώ την ομάδα και την υπογραφή μου. Όμως, όλοι γνωρίζετε την απάντηση, δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο.
Με την επιστροφή του Ντάνι Αλβές στη Μπαρτσελόνα και κυρίως με τον τρόπο που έγινε αυτή δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που σκέφτηκαν αμέσως μια δική σου επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Εσύ θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ; Είναι αυτό ένα όνειρο για σένα;

«Ναι! Αν μου δινόταν αυτή η δυνατότητα-ευκαιρία θα ήταν κάτι σαν όνειρο για εμένα! Η Βάσκο ανανέωσε βέβαια το συμβόλαιο μου για ακόμα ένα χρόνο, αλλά μου ζητά να μείνω περισσότερο, λόγω των εμφανίσεων και της απόδοσης μου στο γήπεδο, αλλά και των αρχηγικών ικανοτήτων μου και της βοήθειας που δίνω στους νεαρούς ποδοσφαιριστής της ομάδας». (Forza)
Είναι εμφανές ότι ο Λέο Μάτος, θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αν και ήδη έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με την ομάδα της Βάσκο.

Αυτό, θεωρώ και εκτιμώ, ότι είναι τελείως αδύνατο στην παρούσα φάση, τόσο από άποψη κλίματος, όσο και από άποψη ηλικίας.
Διότι η γενική άποψη που επικρατεί αυτή τη στιγμή, στον κόσμο, είναι για ανανέωση του αγωνιστικού δυναμικού με παίκτες νέους σε ηλικία.
Μία επιστροφή Μάτος, ακόμα και δωρεάν να ερχόταν για να παίξει αυτή τη στιγμή, θα δημιουργουσε ενδεχομένως, μεγαλύτερο εκνευρισμό και δυσφορία στον οργανισμό.
Χωρίς αυτό να μειώνει την τεράστια αξία του παίκτη.
Η ομάδα του νταμπλ, πρέπει να αποσυρθεί όλη και να ανανεωθεί - φτιαχτεί η καινούρια ομάδα, χωρίς άλλους συναισθηματισμούς.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

giliopoulos έγραψε:Παικτης ζαμπα δεν υπαρχει τι τον υπολογιζετε?
Στην β βραζιλιας και παρακαλουσαν να φυγει..
Δεν περιμένει κανείς να έρθει και να κάνει παπάδες παίρνοντας την φανέλα βασικού αλλά ειλικρινά αυτή την στιγμή έχω περισσότερες ελπίδες να δω τον Ζαμπα να προσφέρει στην ομάδα παρά τον Μιτριτσα. Και σαν χαρακτηριστικά έχει να προσφέρει στην ομάδα πράγματα καθώς είναι κανονικός εξτρέμ την στιγμή που όλοι όσοι αγωνίζονται στα άκρα φέτος (Ζιβκοβιτς, Μπισεσβαρ, Μουργκ, Μιτριτσα, Καντουρι) δεν είναι εξτρέμ αλλά αρέσκονται να παίζουν πιο κεντρικά με αποτέλεσμα να μην έχει πλάτος η ομάδα σε καμία πλευρά κάτι που στο 4-2-3-1 είναι δυσλειτουργικό
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ που τον ΜΑΤΟΣ τον λατρεύω . Με την σημερινή κατάσταση αλήθεια δεν θα τον γυρνούσα.
Εκτός και αν με ένα μαγικό τροπο έφευγαν όλοι οι δεξιοί μπακ. Και οι 3 αγόραζα βασικό και έπαιρνα τον ΜΑΤΟΣ για μπακ απ μόνο και μόνο με την τρέλα του να μπαίνει ξέρω γω στο 70. Και να κλείσει την καριέρα του όπως του αξίζει.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον συμπαθέστατο Λέο Μάτος θα πρέπει να υπάρξει πρόταση συνεργασίας με την ομάδα, μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του. Θα του ταίριαζε ένας ρόλος στις ακαδημίες, να μεταδίδει το πάθος του και την αγάπη του για τον σύλλογο.
Αγωνιστικά, το συμβόλαιο του με την Βάσκο λήγει τον επόμενο Δεκέμβρη. Θα μπορούσε να έρθει ένα εξάμηνο τιμητικά στην ομάδα για να κλείσει την καριέρα του εδώ το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Προτιμώ να βλέπω τον κόσμο να θυμάται τον Μάτος με νοσταλγία παρά να τον δω και αυτόν να αντιμετωπίζεται όπως ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Μπίσε ακόμα και ο Αντρέ σήμερα. Το ότι δεν έμεινε να φθαρεί ήταν το καλύτερο δυνατό για την υστεροφημία του, έτσι αξίζει σε αυτή την φουρνιά παικτών να πίνει ο κόσμος νερό στο όνομα τους όχι η ανθρωποφαγία που βλέπουμε για τους υπόλοιπους.

Τώρα το ότι ακόμα και στα 36 του κάτι ροντριγκοι και τέιλορ θα ήταν λίγοι ακόμα και για να κάνουν τα ρεπό του είναι δεδομένο.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ξαναγράφω λοιπόν:
Μεταγραφή πρώτη : Διορισμός προέδρου
Μεταγραφή δεύτερη : ΤΔ
Μεταγραφή τρίτη :ορισμός μπατζετ και στόχων.
Μεταγραφή Τετάρτη: Λουτσεσκου
Πάμε στην ομάδα.

Οι στόχοι τέλος για φέτος, ενω για του
χρόνου Φτιαξιμο ομάδας με στόχο
να πρωταγωνιστήσει του παραχρονου.

Γεναρης : Σπάσιμο δανεισμού Ακπομ, Μιτριτσα
Σπάσιμο συμβολαίων Ροντρίγκο, Καγκαουα, Ζιφκο,
Βιερίνια νέο πόστο.
Πώληση: Σφιντερσκι, Αουγκούστο και οποίου πουλειται
(Τσολάκ, Εσιτι, Ζαμπα, Μουργκ, κλπ.)
Ανανέωση : Ινγκασον για να πουληθεί καλοκαίρι, Κουτσίας, Σβαμπ +1, Πασχαλακης +1,Μπισε +1 (για αλλαγη λόγω ποιότητας)
ΠΑΟΚ Β : Λυρατζης, Κουτσιας, Κωνσταντελιας
για να παίξουν (το καλοκαίρι στην Α ομαδα όσοι μπορούν)

Μεταγραφές: βασικος τέρμα, βασικό δεξί Μπακ, αριστερό Μπακ, αμυντικό χαφ, βασικό 10αρι, δύο εξτρέμ,φορ.
Σύνολο 8 παίχτες

Καλοκαίρι : Πώληση Ινγκασον, Αντρέι Ζιφκοβιτς (δε νομίζω ότι μπορούμε να τον κρατήσουμε),κλπ.
Αποδεσμευση Βαρελά, Κρεσπο,

Μεταγραφές: Δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένα εξτρέμ,
Σιντκλευ αγορά(στο 1Μ),
ΣΥνολο 4 παίχτες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”