Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από tad »

Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένας Παοκτσής που θα ασκήσει κακή κριτική στον Λούτσε εξαιτίας άλλων λόγων πχ Γκαρσία ή οτιδήποτε άλλο ...

Ο Λούτσε είναι κορυφαίος άνθρωπος καταρχήν στην ιστορία μας και δεν νομίζω ότι υπάρχει παοκτσής που σέβεται και να του κάνει άδικη κριτική ...

αλλά πρέπει επιτέλους να δούμε την πραγματικότητα κατάματα ...

το θέμα του ΠΑΟΚ είναι αγωνιστικά οργανωτικό και ο ΠΑΟΚ είναι εδώ και 2,5 χρόνια άρρωστος ... δεν έχει κατεύθυνση με κύρια ευθύνη στην διοίκηση ... και ο Λουτσέσκου έχει όμως μεγάλη ευθύνη γιατί είναι κεντρικό πρόσωπο και πριν και τώρα που γύρισε ...

τα λέγαμε από την αρχή της χρονιάς ότι πρέπει να δούμε τα θέματα καθαρά αγωνιστικά και εκεί υπάρχει θέμα ... η ομάδα δεν έχει στρατηγική ανάπτυξης ... οι παίχτες δεν έχουν ταχύτητα, νιάτα, δύναμη και δίψα ... και το χειρότερο είναι ότι η φιλοσοφία Λουτσέσκου δεν έχει φαινομενικά τουλάχιστον αυτά τα στοιχεία μέσα ...

δεν βγαίνει ο άνθρωπος να πει ότι εγώ δεν θέλω νέους ... ούτε λέει ότι δεν θέλει γρήγορους ή ποιοτικούς ... αλλά πάντα τον θυμόμαστε να τονίζει άλλα πράγματα όπως κυρίως το θέμα της ισορροπίας και δεν ξέρω τι άλλο ...

εχθές οι δηλώσεις του περί 2 αγώνων την εβδομάδα είναι απαράδεκτες ... δεν γίνεται να κάνεις τέτοιες δηλώσεις προπονητής του ΠΑΟΚ ... εγώ θα τον καλούσα κατευθείαν να μιλήσουμε τι εννοεί εάν ήμουν διοίκηση ...

Τέλος πάντων ... όσο δεν συμφωνούμε τι θέλουμε στον ΠΑΟΚ αγωνιστικά τα ίδια θα έχουμε ... εγώ έχω δηλώσει χρόνια ότι θέλω την δική μας σχολή ποδοσφαίρου ... με ταχύτητα, δύναμη και ποιότητα όσο το δυνατόν καλύτερη ... και μέσο όρο ηλικίας ποτέ μεγαλύτερο από 25...

το καλοκαίρι που τα γράφαμε μας την πέσατε κάποιοι άσχημα ... τώρα βλέπω κράξιμο ... ναι αλλά με το κράξιμο ο ΠΑΟΚ μάγκες δεν θα πάει καλύτερα ... θα γυρίσει εκεί που ήταν ... στην ανυποληψία ... στις στραβοστομιές και καγκουριές και αλητείες των τελευταίων ημερών ...

υποσ.
και επιτέλους κάποιοι αφήστε την απαξία στους λίγους άξιους της ιστορίας του ΠΑΟΚ ... είτε λέγονται Κούδας, είτε Γκαρσία, είτε Βιερίνια, είτε Σκαρτάδος κλπ
αυτοί είναι η ζωντανή ιστορία του συλλόγου ... εννοείται ότι έχουν κάνει και λάθη ... εννοείται ότι είναι επαγγελματίες και ενδιαφέρονταν για τα χρήματα ...
εμείς δηλαδή τι είμαστε ? αναμάρτητοι ... εμείς δεν ενδιαφερόμαστε για τα χρήματα ?
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Απλά πες μας γιατί έβαλες τον αφάνα να χάνει τα άχαστα και να κάνει 5 λάθη σε 4 επαφές, όταν χθες έλεγες οτι τον έχεις κάψει. Σε τελειωμένο ματς δεν υπήρχαν 15' για ένα μικρό;

Ρίχτον τώρα για 10' όταν θα παίζεται η πρόκριση με ΑΕΛ να σου γυρίσει το ματς.

Τρικυμία εν κρανίω.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

WestBlock4 έγραψε:Σχόλια να γελάς εδω μεσα πραγματικά, δεν ξέρω όμως αν οι περισσότεροι κράζετε το λουτσεσκου γιατί πιστεύεται ότι φταίει για το χάλι της ομάδας η απλα θέλετε διακαώς να επιστρέψει ο Γκαρσία...
Ίσως τελικά αυτό ταιριάζει Στον ΠΑΟΚ .
Ένας προπονητης λέμε τώρα που να τον έχουν σημαία ολοι κ ας χάνει δε θα ανοίγει ρουθούνι.
Δε θα μας πειράζουν ουτε ο ντελιας αν δε παίζει ουτε όταν κοιμόταν στο πάγκο κ τα χανε.
Πραγματικά λυπάμαι καποιους εδω μεσα

Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος γίνεται? Άλλοι προπονητές δεν υπάρχουν στον πλανήτη?
Πόσο δύσκολο είναι να φέρουν έναν έμπειρο προπονητή χωρίς εμμονές και ιδεοληψίες?
Ευχαριστούμε τον Λούτσε για ότι πρόσφερε αλλά πλέον δεν. Δεν φταίει μόνο αυτός. Αλλά απόψεις του στυλ δεν αλλάζω σύστημα θα δουλέψουμε το υπάρχον ενώ το υλικό του είναι εμφανές ότι δεν μπορεί με αυτό το σύστημα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Παρειπτόντως γιατί λέει ότι δεν αλλάζει σύστημα? Με τη Λάρισα 4-4-2 δεν κατέβασε ή εγώ κανω τόσο λάθος? Εκτός αν δεν θέλει να δοκιμάσει το συγκεκριμένο 3-5-2 για να μην φάνεί ότι κάτι ξέραν οι προηγούμενοι....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο που πρεπει ολοι να εχουν καταλαβει ειναι η αμεση αλλαγη φιλοσοφιας που χρειαζεται η ομαδα.
Δεν μιλαω απλα για ανανεωση την οποια την θεωρω αυτονοητη.
Αλλα για αλλαγη φιλοσοφιας. Προς ενα ποδοσφαιρο ταχυτητας μιας επαφης, πιεσης και αμεσης επανακατοχης .
Το ευκολο ειναι να λεμε γιατι δεν βαζει τον ταδε μικρο η τον ταδε παικτη. Ομως καλο θα ειναι να μην ξεχναμε οτι αυτος ειναι εκει καθε μερα και τους βλεπει ολους.
Εγω δεν μπορω να θεωρησω οτι ο ανθρωπος που σμπαραλιασε ΚΑΙ με τα mind games του ολο το συστημα πριν 3 χρονια, ειναι τοσο κουτος που ετσιθελικα να μην βαζει παικτες που θα του δωσουν κατι καλυτερο.
Αυτο που ευχομαι ομως ειναι να εχει αναθεωρησει ως προς το "balance" ποδοσφαιρο που λατρευει (ειδικα αν με το balance ενοει τον αργο ρυθμο, το σετ παιχνιδι και το "οριζοντιο" ποδοσφαιρο.
Αλλαγη φιλοσοφιας πανω απο ολα. Το να φερουμε πχ τον 25χρονο επομενο Κουρτιτς με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν θα το θεωρησω ανανεωση.

Και ναι αν με ρωτουσατε ποιον θα ηθελα να εχει προπονητη ο ΠΑΟΚ σε αυτη την μεταβαση τον Ραζβαν θα διαλεγα και παλι με κλειστα ματια (ενταξει και εναν ακομα που ειναι καψουρα μου και που θεωρω οτι δεν τελειωσε ποτε το εργο του αλλα τελος παντων..... :D :D )
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

nunies4 έγραψε:Αυτο που πρεπει ολοι να εχουν καταλαβει ειναι η αμεση αλλαγη φιλοσοφιας που χρειαζεται η ομαδα.
Δεν μιλαω απλα για ανανεωση την οποια την θεωρω αυτονοητη.
Αλλα για αλλαγη φιλοσοφιας. Προς ενα ποδοσφαιρο ταχυτητας μιας επαφης, πιεσης και αμεσης επανακατοχης .
Το ευκολο ειναι να λεμε γιατι δεν βαζει τον ταδε μικρο η τον ταδε παικτη. Ομως καλο θα ειναι να μην ξεχναμε οτι αυτος ειναι εκει καθε μερα και τους βλεπει ολους.
Εγω δεν μπορω να θεωρησω οτι ο ανθρωπος που σμπαραλιασε ΚΑΙ με τα mind games του ολο το συστημα πριν 3 χρονια, ειναι τοσο κουτος που ετσιθελικα να μην βαζει παικτες που θα του δωσουν κατι καλυτερο.
Αυτο που ευχομαι ομως ειναι να εχει αναθεωρησει ως προς το "balance" ποδοσφαιρο που λατρευει (ειδικα αν με το balance ενοει τον αργο ρυθμο, το σετ παιχνιδι και το "οριζοντιο" ποδοσφαιρο.
Αλλαγη φιλοσοφιας πανω απο ολα. Το να φερουμε πχ τον 25χρονο επομενο Κουρτιτς με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν θα το θεωρησω ανανεωση.

Και ναι αν με ρωτουσατε ποιον θα ηθελα να εχει προπονητη ο ΠΑΟΚ σε αυτη την μεταβαση τον Ραζβαν θα διαλεγα και παλι με κλειστα ματια (ενταξει και εναν ακομα που ειναι καψουρα μου και που θεωρω οτι δεν τελειωσε ποτε το εργο του αλλα τελος παντων..... :D :D )
Σ αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά δεν πιστεύω ότι θα δούμε τέτοιο ποδόσφαιρο ever με τον Λουτσέσκου στο τιμόνι. Είναι τελείως έξω από την ιδιοσυγκρασία του.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχει πάρει χρόνο ο κάθε τυχαίος και θα διώξουμε τον Ραζβαν στο 5μηνο.
Με το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων.
οκ.

Χάλια είμαστε και μακάρι το πρόβλημα να ήταν ο προπονητής και το 3-5-2. Δυστυχώς είναι πολύ χαμηλά στη λίστα των προβλημάτων μας. Παίζει να ήταν η μόνη σωστή κίνηση της διοίκησης μαζί με τον Αντρίγια.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

NikLiverpool έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Σχόλια να γελάς εδω μεσα πραγματικά, δεν ξέρω όμως αν οι περισσότεροι κράζετε το λουτσεσκου γιατί πιστεύεται ότι φταίει για το χάλι της ομάδας η απλα θέλετε διακαώς να επιστρέψει ο Γκαρσία...
Ίσως τελικά αυτό ταιριάζει Στον ΠΑΟΚ .
Ένας προπονητης λέμε τώρα που να τον έχουν σημαία ολοι κ ας χάνει δε θα ανοίγει ρουθούνι.
Δε θα μας πειράζουν ουτε ο ντελιας αν δε παίζει ουτε όταν κοιμόταν στο πάγκο κ τα χανε.
Πραγματικά λυπάμαι καποιους εδω μεσα

Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος γίνεται? Άλλοι προπονητές δεν υπάρχουν στον πλανήτη?
Πόσο δύσκολο είναι να φέρουν έναν έμπειρο προπονητή χωρίς εμμονές και ιδεοληψίες?
Ευχαριστούμε τον Λούτσε για ότι πρόσφερε αλλά πλέον δεν. Δεν φταίει μόνο αυτός. Αλλά απόψεις του στυλ δεν αλλάζω σύστημα θα δουλέψουμε το υπάρχον ενώ το υλικό του είναι εμφανές ότι δεν μπορεί με αυτό το σύστημα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Παρειπτόντως γιατί λέει ότι δεν αλλάζει σύστημα? Με τη Λάρισα 4-4-2 δεν κατέβασε ή εγώ κανω τόσο λάθος? Εκτός αν δεν θέλει να δοκιμάσει το συγκεκριμένο 3-5-2 για να μην φάνεί ότι κάτι ξέραν οι προηγούμενοι....
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά τη τωρινή στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει κανένας να μπορεί να τρέξει ένα επαγγελματικό πλάνο που ονειρεύομαστε.
Ο λουτσε ειναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή άσχετα με τη κακή ψυχολογια που έχει η ομαδα το μονο που διαφωνώ ειναι οτι πρεπει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι κ να ζητήσει μεταγραφες κάτι που φωνάζαμε ολοι από,το καλοκαίρι κ πίστεψε σ αυτους που εχει
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δηλαδή είστε ικανοποιημένοι από τις δηλώσεις του όπου ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ευρώπη και πρωτάθλήμα ταυτόχρονα?
Αν ναι πάω πάσο. Να μείνει χίλια χρόνια, να μαζέψουμε όλες τις αργοκούτες (συγγνώμη έμπειρους ήθελα να πω) να αποκλειόμαστε τσακ μπαμ απο Ευρώπη μην κουραζόμαστε κιόλας και να το παλεύουμε για πρώτοι στην Ελλάδα..not.

Μετά όμως να μην απορούμε γιατί η ομάδα δεν έχει έσοδα και ξεπουλάμε και κανείς σοβαρός ξένος δε θα θέλει να έρθει για να παίζει μόνο στο εκπληκτικό μας πρωτάθλημα.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Διαβασα τις δηλωσεις του και νομιζα οτι μπερδευτηκα με καμια προσφατη συνεντευξη του Τσιοδρα!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Χαρηκα που ήρθε,τον προτιμούσα από τον Γκαρσία
Πέρα από όλα τα άλλα φετινά στραβά όμως οι δηλώσεις του για τις 2 διοργανωσεις και τα 2 παιχνίδια την εβδομάδα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ
Στον ΠΑΟΚ βρίσκεσαι
Όχι στον Πας ούτε στον οαρη ούτε στην Ξάνθη

Τα 36 + 6-9 κυπέλλου + 10+ ευρώπης θα πρεπει να είναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Και μεγαλη έμφαση στο + της ευρώπης

Στην Ασια δηλαδή πως τα καταφερες??

Μην ΔΙΑΝΟΕΙΘΕΙΣ να παρατησεις διοργάνωση
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Απαράδεκτες δηλώσεις και απαράδεκτη συμπεριφορά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Αυτο που έκανε στον Ντελια εχθές ειναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και ανικανότητας του Λουτσε.
Για μενα πρέπει να φύγει χθες, οσο κάθεται θα χειροτερεύει η κατάσταση.
Οι τραυματισμοί δείχνουν οτι τίποτα δεν πάει καλά στο προπονητικο τιμ.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

paok re niamou έγραψε:Απαράδεκτες δηλώσεις και απαράδεκτη συμπεριφορά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Αυτο που έκανε στον Ντελια εχθές ειναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και ανικανότητας του Λουτσε.
Για μενα πρέπει να φύγει χθες, οσο κάθεται θα χειροτερεύει η κατάσταση.
Οι τραυματισμοί δείχνουν οτι τίποτα δεν πάει καλά στο προπονητικο τιμ.
Επειδή όλοι φωνάζετε για τον ντελια. Ο τζορμπατζογλου ειπε μολις χωρίς να το επιβεβαιώνω ότι ο ντελιας είναι ο μόνος που πέρασε κορονοοιο παρα πολυ δυσκολα κ φοβούνται να τον εντάξουν σε αγώνα από τωρα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

NikLiverpool έγραψε:Δηλαδή είστε ικανοποιημένοι από τις δηλώσεις του όπου ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ευρώπη και πρωτάθλήμα ταυτόχρονα?
Αν ναι πάω πάσο. Να μείνει χίλια χρόνια, να μαζέψουμε όλες τις αργοκούτες (συγγνώμη έμπειρους ήθελα να πω) να αποκλειόμαστε τσακ μπαμ απο Ευρώπη μην κουραζόμαστε κιόλας και να το παλεύουμε για πρώτοι στην Ελλάδα..not.

Μετά όμως να μην απορούμε γιατί η ομάδα δεν έχει έσοδα και ξεπουλάμε και κανείς σοβαρός ξένος δε θα θέλει να έρθει για να παίζει μόνο στο εκπληκτικό μας πρωτάθλημα.
Χάλια οι δηλώσεις, χάλια και η ομάδα.
Να φύγει να μας φέρουν άλλο αυτοί που έφεραν τις αργοκαρούτες? Ο άλλος θα μάθει τον Κουρτιτς να μαρκάρει, τον Μιχαι να πασαρει, τον Ακπομ να πλασάρει, τον Μπισε να τρεχει, τον Μουργκ ποδόσφαιρο γενικώς, κλπ?

Το πρόβλημα στο ρόστερ δημιουργήθηκε από χρόνια κακών επιλογών και δε φτιάχνει σε 3 μήνες από κανέναν.
Υπομονή δουλειά, στήριξη και καλύτερα λιγότερες δηλώσεις. Με απολύσεις προπονητή στο 5μηνο με κουτσό ροστερ και στραβή διοίκηση δεν εφτιαξε ομάδα κανένας.

πσ: το είπε και ο Ραζβαν για τον Ντελια οτι πέρασε δύσκολα με την ίωση.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ο Κούτσιας σε ποιο τομέα ήταν δύσκολα για να μην παίξει με τα β' της Λάρισας;;

Μάλλον στον τομέα under34

Αν κάποιος είναι στον πάγκο σημαίνει πως 10 λεπτά μπορεί να παίξει σε ματς που έχει κριθεί
Αν δεν μπορεί εξαρχης ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Βάζεις οποιονδήποτε ακόμα και από ΠΑΟΚ Β που να μπορεί ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Παρ 10 Δεκ 2021, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τον μεγαλο προπονητη τον κανουν οι μεγαλοι παιχτες..
Εναι ενας απο τους "νομους" σε ολα τα ομαδικα αθληματα..
Απο την αλλη ομως αν εισαι πραγματικα μεγαλος προπονητης πρεπει να δημιουργεις και να αναδεικνυεις μεγαλους παιχτες..
Να εχεις αυτο που λεμε "ματι ποδοσφαιρικο" οπως και γνωσεις σε αυτοματισμους και συστηματα..
Ο Λουτσεσκου στην πρωτη του θητεια ηταν προπονηταρα γιατι τον κανανε οι παιχταραδες που ειχε..
Εμμονες και κολληματα ειχε και τοτε,απλα δεν φαινοταν τοσο πολυ..
Ο Ραζβαν χωρις παιχταρες ειναι ενας προπονητης μετριος για μικρο καλαθι..
Ειναι ενας προπονητης που αν βρει ετοιμη κατασταση θα σε παει τραινο..
Δεν ειναι ο προπονητης που θα σου φτιαξει ομαδα..Δεν ειναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ για να το πω πιο απλα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”