Κέσκεσε ΕΒΑ???aspromauri έγραψε:Χμμμμμμ ..... Η υγεία είναι ανεκτίμητη ..... γι'αυτό προτείνω την δίδα ΕΒΑ που ξέρει από κυνήγι "ποντικιών" !!!!!!!!!!!!!
εγώ ξέρω μόνον Εύα!!!!!!
Κέσκεσε ΕΒΑ???aspromauri έγραψε:Χμμμμμμ ..... Η υγεία είναι ανεκτίμητη ..... γι'αυτό προτείνω την δίδα ΕΒΑ που ξέρει από κυνήγι "ποντικιών" !!!!!!!!!!!!!
aspromauri έγραψε:αχαχαχαχαχαχαχαχαχ .... ΚΑΛΟ!!!!!
Είπαμε ..... ΑΔΙΚΗ ΖΩΗ!!!!!!!!
Όσο για την "αερολογία" .... που είναι ο υπουργός παρα τύπου??????
aspromauri έγραψε:αχαχαχαχαχαχαχαχαχ .... ΚΑΛΟ!!!!!
Είπαμε ..... ΑΔΙΚΗ ΖΩΗ!!!!!!!!
Όσο για την "αερολογία" .... που είναι ο υπουργός παρα τύπου??????
Μάιστα ..... αυτά να τα βλέπουν αυτοί που υποτίθεται ότι σας ψήφισαν!!!!blackterror4 έγραψε:Λογω σημαντικων ''ΔΟΥΛΕΙΩΝ'' με τις 24 μελαμψες που χα στο ακαπουλκο δεν μπορεσα να ενημερωσω τους πολιτες του οτι να ναι....
Είσαι το 71 επιβεβαιωμένο κρούσμα .... και εγώ με την γνωστή μου μικροβιοφοβία θα σε δώσω στιγνά στις αρμόδιες αρχές και ξέχνα τοblackterror4 έγραψε:Μαλιστα κολλησα και την νεα γριπη και ειμαι ετοιμος να την μεταδωσω στην αγαπητη αλλα αποτυχουσα αντιπαλος μας που ρωταει για αυτο ΦΥΛΑΚΣΟΥ θα σε βρω
Επίσης τα 24 μελαμψά καθόλου δεν σας βοήθησαν ...blackterror4 έγραψε:επομενο ταξιδι στις ΜΑΛΔΙΒΕΣ
blackterror4 έγραψε:προθυουγο
blackterror4 έγραψε:Το ποντικι μετεξεληχθηκε και εγινε αζορ για αυτο οχι πολλα για το λαμπραντορ μας...
Μαλιστα...φορεστε και μια κουκουλα οταν με καταδωσετε...ειδου ποιο ειναι το πιον της αντιπαλης παραταξεωςaspromauri έγραψε:Είσαι το 71 επιβεβαιωμένο κρούσμα .... και εγώ με την γνωστή μου μικροβιοφοβία θα σε δώσω στιγνά στις αρμόδιες αρχές και ξέχνα τοblackterror4 έγραψε:Μαλιστα κολλησα και την νεα γριπη και ειμαι ετοιμος να την μεταδωσω στην αγαπητη αλλα αποτυχουσα αντιπαλος μας που ρωταει για αυτο ΦΥΛΑΚΣΟΥ θα σε βρω
Μας βοηθησαν παρα πολλη... ''ανυψωσαν'' το ηθικο της κυβερνησεωςaspromauri έγραψε:Επίσης τα 24 μελαμψά καθόλου δεν σας βοήθησαν ...blackterror4 έγραψε:επομενο ταξιδι στις ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Αφηστε τον πρθυπουγο μας να μεταλαχθει οπως θελει οπου θελειaspromauri έγραψε:blackterror4 έγραψε:προθυουγο
Τέλος .... έτσι εξηγείται και η μετάλλαξη του Dr Dream σε "προθυουγο".....
Εδω απο τι φαινετε μεινατε αφωνη απο το δεος και τον φοβο που προκαλει το αζορ μας...aspromauri έγραψε:blackterror4 έγραψε:Το ποντικι μετεξεληχθηκε και εγινε αζορ για αυτο οχι πολλα για το λαμπραντορ μας...
Τωρα εφυγα ηδη...ας με το λεγες πιο νωρις να κανονιζαμε...Θα παμε μαζι στην ΚΟΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ και στην ΙΠΑΝΕΜΑ την αλλη βδομαδα μολις επιστρεψω για σοβαρες ''δουλειες'' της κυβερνησεως...εις το επανιβινdreamwarrior έγραψε:Εμένα θα με πάρεις μαζί σου στις βαλβίδες;;;;
Ε φανταστικέ υπουργέ μου;;;;;;
Ποιο είναι αυτό το γατάκι που τολμά να κλέβει ιδέες και να τις λανσάρει σα μόδα????? Ποιοςςςςςςςςςςςςς??stephanos έγραψε:Όταν ο Novito δημιουργεί μόδα...