Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Εγώ δεν λέω να φύγει, λέω να ξεκαθαρίσει τι θέλει και να το ανακοινώσει. Έτσι θα είναι ανάλογες οι προσδοκίες μας και η κριτική μας.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο Ιβάν μας ανέβασε στα ουράνια το 16-19
Ο Ιβάν μας γύρισε σε πέτρινες εποχές γούμενου κ.λπ το 20-22
Ήρθε η ώρα να μας ξανανεβάσει.
Ελπίζουμε ακόμα σε αυτόν.
Και όχι μόνο με μεταγραφές.
Να γίνει πάλι ο Ιβάν ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ

είμαστε το ίδιο τώρα δηλ με τις εποχές γούμενου;

To ότι μόλις για μία νίκη μας, δεν μας έχει ο Ολυμπιακός στο double score στη βαθμολογία.
Tο ότι είμαστε 13 βαθμούς από την κορυφή 3 μήνες από την εναρξη του πρωταθλήματος.
Tο ότι ο Άρης του Καρυπίδη έχει μαζέψει 23 βαθμούς και η ΑΕΚ του κάβουρα 26, όταν εμείς είμαστε στους 19.
Το ότι έχουμε χάσει στην Τούμπα από Γιάννενα και Άρη, και έχουμε φέρει Χ με Βόλο, ενώ έχουμε μόλις 2 νίκες.
Το ότι χάσαμε μέχρι και από τον ουραγό του πρωταθλήματος με ένα άνετο 2-0.
Το ότι από πριν τελειώσουν οι μεταγραφές ξέραμε ότι φέτος θα παλεύουμε για τα play off.
Ε αγωνιστικά αυτό δεν το λες ομάδα δισεκατομμυριούχου χωσάδα πρόεδρα.
Από εκεί και πέρα, η ιδανική λύση είναι να ξαναγίνει ο Ιβάν αυτός που ήταν και όχι φυσικά να φύγει.
Tο ότι είμαστε 13 βαθμούς από την κορυφή 3 μήνες από την εναρξη του πρωταθλήματος.
Tο ότι ο Άρης του Καρυπίδη έχει μαζέψει 23 βαθμούς και η ΑΕΚ του κάβουρα 26, όταν εμείς είμαστε στους 19.
Το ότι έχουμε χάσει στην Τούμπα από Γιάννενα και Άρη, και έχουμε φέρει Χ με Βόλο, ενώ έχουμε μόλις 2 νίκες.
Το ότι χάσαμε μέχρι και από τον ουραγό του πρωταθλήματος με ένα άνετο 2-0.
Το ότι από πριν τελειώσουν οι μεταγραφές ξέραμε ότι φέτος θα παλεύουμε για τα play off.
Ε αγωνιστικά αυτό δεν το λες ομάδα δισεκατομμυριούχου χωσάδα πρόεδρα.
Από εκεί και πέρα, η ιδανική λύση είναι να ξαναγίνει ο Ιβάν αυτός που ήταν και όχι φυσικά να φύγει.
Βροχη οι προσφυγες. Μην βλεπεις που δεν τα λενε στις ειδησεις.freemind έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο Ιβάν μας ανέβασε στα ουράνια το 16-19
Να γίνει πάλι ο Ιβάν ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ![]()
![]()
![]()
-
Μην κρύβεσαι, αυτό γράφεις ή υπονοείςjohnpet έγραψε:Εγώ δεν λέω να φύγει, λέω να ξεκαθαρίσει τι θέλει και να το ανακοινώσει. Έτσι θα είναι ανάλογες οι προσδοκίες μας και η κριτική μας.
Άκου να δεις Κώστα, ούτε κρύβομαι, ούτε φοβάμαι, ότι θελω να πω το λέω στα ίσια, έχω μάθει να έχω το θάρρος της γνώμης μου. Το έχω δείξει άλλωστε, είμαι η μειοψηφία εδώ μέσα. Τώρα εάν εσύ φαντάζεσαι άλλα πράγματα, πρόβλημα σου, δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μην κρύβεσαι, αυτό γράφεις ή υπονοείςjohnpet έγραψε:Εγώ δεν λέω να φύγει, λέω να ξεκαθαρίσει τι θέλει και να το ανακοινώσει. Έτσι θα είναι ανάλογες οι προσδοκίες μας και η κριτική μας.
-
Βρε θα μας τρελανετε;
Εχουμε τον πιο ακριβοπληρωμενο προπονητη-ΤΖΕΝΕΡΑΛ-και το δευτερο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ του πρωταθληματος.
Ο ΙΒΑΝ φταιει που μας γλεντανε ψαραδες ,σερβιτοροι,και ο καθε πικραμενος;
Πιο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ πεθαινεις.
Εχουμε τον πιο ακριβοπληρωμενο προπονητη-ΤΖΕΝΕΡΑΛ-και το δευτερο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ του πρωταθληματος.
Ο ΙΒΑΝ φταιει που μας γλεντανε ψαραδες ,σερβιτοροι,και ο καθε πικραμενος;
Πιο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ πεθαινεις.
-
1. Από καθαρά αγωνιστική άποψη, έχεις να κερδίσεις ένα μήνα παίζοντας με ομάδες ουραγούς και τον αρούληicue έγραψε:Βροχη οι προσφυγες. Μην βλεπεις που δεν τα λενε στις ειδησεις.freemind έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο Ιβάν μας ανέβασε στα ουράνια το 16-19
Να γίνει πάλι ο Ιβάν ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ![]()
![]()
![]()
2. Από άποψη διοικητικής λειτουργίας, η παε είναι σε κώμα.
3. Το μόνο που τρέχει κανονικά είναι οι μισθοί των μισθοφόρων. Εντάξει, προσφυγές δεν κάνουν οι μισθοφόροι αφού το χρήμα πέφτει κανονικά.
4. Τότε, μπορώ να σου πω ότι όσοι έπαιζαν είχαν πιο πολύ φιλότιμο αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες που επικρατούσαν
- PAOK_Antarctica
-
Ποιός είπε κάτι τέτοιο ?PAOK_Antarctica έγραψε:Ε άρα ένας Γούμενος θα είναι αναβάθμιση.
Τα γεγονότα αναφέρουμε.
Σημαίνει αυτό ότι θέλεις κανείς επιστροφή σε γούμενους ?
Πρόκειται όμως για δίλημμα εγκλωβισμού.
ΔΗλαδή θα ανεχόμαστε να βρίσκόμαστε σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε φέτος ενώ έχουμε πολυεκατομμυριούχο στο τιμόνι γιατί αλλιώς γυρνάμε στο γούμενο και στην καταραμένη φτώχεια και ανέχεια ?
Να μην ζητάμε το καλύτερο με τον Σαββίδη ? Ή όπως είμαστε τώρα ή γούμενος ?
-
-
Να πέσει η οικογένεια Σαββίδη πάνω στην ομάδα και να κάνει ότι χρειάζεται για να την ξανακάνει μεγάλη αγωνιστικά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αν δεν ανέχεσαι, λοιπόν, τι προτείνεις να γίνει??
Να γίνει ένας από τους σκοπούς της ζωής τους να γίνουμε πάλι από του χρόνου πρώτοι.
Να ανοίξει η κάνουλα πάλι. Και τώρα και το καλοκαίρι. Να έρθει ο Μίχελ πάλι.
- PAOK_Antarctica
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ποιός είπε κάτι τέτοιο ?PAOK_Antarctica έγραψε:Ε άρα ένας Γούμενος θα είναι αναβάθμιση.
Τα γεγονότα αναφέρουμε.
ΔΗλαδή θα ανεχόμαστε να βρίσκόμαστε σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε φέτος ενώ έχουμε πολυεκατομμυριούχο στο τιμόνι γιατί αλλιώς γυρνάμε στο γούμενο και στην καταραμένη φτώχεια και ανέχεια ?
Τι εννοείς "να ανεχόμαστε μια κατάσταση"; Ποια κατάσταση ανεχεσαι ακριβώς; Το ότι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα φέτος; πωπω τραγωδία που μας βρήκε!!Φέτος βρήκες να μην το ανεχεσαι; Πριν 6 μήνες σηκώσαμε κούπα και τώρα δεν ανεχεσαι;
Πολύ καλομαθημενα έχετε γίνει ορισμένοι.
Δηλαδή τα προβλήματα σας να'χα, πραγματικα.
-
PAOK_Antarctica έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ποιός είπε κάτι τέτοιο ?PAOK_Antarctica έγραψε:Ε άρα ένας Γούμενος θα είναι αναβάθμιση.
Τα γεγονότα αναφέρουμε.
Τι εννοείς "να ανεχόμαστε μια κατάσταση"; Ποια κατάσταση ανεχεσαι ακριβώς; Το ότι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα φέτος; πωπω τραγωδία που μας βρήκε!!Φέτος βρήκες να μην το ανεχεσαι; Πριν 6 μήνες σηκώσαμε κούπα και τώρα δεν ανεχεσαι;
Το έχω ξαναγράψει. Δεν καίγομαι σώνει και καλά να πάρω το πρωτάθλημα. Να το διεκδικώ ναι. Να μην χάνω από τους ουραγούς και κάθε πικραμένο θέλω.
Πολύ καλομαθημενα έχετε γίνει ορισμένοι.
Δηλαδή τα προβλήματα σας να'χα, πραγματικα.