Ποια στραβά μάτια ρε φίλε; Κανένας δεν έκανε τα στραβά μάτια στις ανορθογραφίες του Ιβαν. Αλλά το να ζητάς να φύγει ο Ιβαν γιατί υπάρχουν άλλοι καλύτεροι δείχνει ότι ξεκάθαρα έχεις δίκη σου ατζέντα.johnpet έγραψε:Δηλαδή τι λέτε εδώ μέσα ορισμένοι; Επειδή ο Ιβάν έδωσε τα χρήματα στην ΚΑΕ, ξαναλέω συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση του, πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Πρέπει να βλέπουμε αυτήν την εμφάνιση χτες στη Λάρισσα και την Κυριακή στην Τούμπα και να λέμε όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα επειδή έκανε τη δωρεά στην ΚΑΕ; Το καράβι χτύπησε στο παγόβουνο και μπάζει νερά και εσείς παίζετε μουσική...
Ιβάν Σαββίδης V
- Montrealiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Να φυγει ο Ιβαν και να ερθει ποιος; Η θ4; Αυτα ουτε για αστειο δε πρεπει να λεγονται.
Κοίταξε να δεις Κώστα τα λιβανιστήρια και οι χειροκροτητές εδώ μέσα πάνε σύννεφο, κριτική γίνεται από πολύ λίγους που τους στολίζετε με διάφορα επίθετα. Εγώ αυτό που λέω από την αρχή είναι να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει με πράξεις και έργα και όχι με λόγια. Τα τελευταία 2 χρόνια άλλα μας λέει και άλλα τελικά κάνει. Εγώ θέλω καθαρές κουβέντες, τώρα αυτό εάν εσυ το θεωρείς προσωπική ατζέντα μάλλον είσαι κάπου λάθος.Kostas87 έγραψε:Ποια στραβά μάτια ρε φίλε; Κανένας δεν έκανε τα στραβά μάτια στις ανορθογραφίες του Ιβαν. Αλλά το να ζητάς να φύγει ο Ιβαν γιατί υπάρχουν άλλοι καλύτεροι δείχνει ότι ξεκάθαρα έχεις δίκη σου ατζέντα.johnpet έγραψε:Δηλαδή τι λέτε εδώ μέσα ορισμένοι; Επειδή ο Ιβάν έδωσε τα χρήματα στην ΚΑΕ, ξαναλέω συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση του, πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Πρέπει να βλέπουμε αυτήν την εμφάνιση χτες στη Λάρισσα και την Κυριακή στην Τούμπα και να λέμε όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα επειδή έκανε τη δωρεά στην ΚΑΕ; Το καράβι χτύπησε στο παγόβουνο και μπάζει νερά και εσείς παίζετε μουσική...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnpet την Τρί 07 Δεκ 2021, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο Ιβάν μας ανέβασε στα ουράνια το 16-19
Ο Ιβάν μας γύρισε σε πέτρινες εποχές γούμενου κ.λπ το 20-22
Ήρθε η ώρα να μας ξανανεβάσει.
Ελπίζουμε ακόμα σε αυτόν.
Και όχι μόνο με μεταγραφές.
Να γίνει πάλι ο Ιβάν ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ
Ο Ιβάν μας γύρισε σε πέτρινες εποχές γούμενου κ.λπ το 20-22
Ήρθε η ώρα να μας ξανανεβάσει.
Ελπίζουμε ακόμα σε αυτόν.
Και όχι μόνο με μεταγραφές.
Να γίνει πάλι ο Ιβάν ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ
Είπες παίρνουμε λεφτά για να γράφουμε εδώ, είπες για ελληναραδες άσχετους, τώρα λες για λιβανιστιρια και χειροκροτητες εδώ μέσα.johnpet έγραψε:Κοίταξε να δεις Κώστα τα λιβανιστήρια και οι χειροκροτητές εδώ μέσα πάνε σύννεφο, κριτική γίνεται από πολύ λίγους που τους στολίζετε με διάφορα επίθετα. Εγώ αυτό που λέω από την αρχή είναι να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει με πράξεις και έργα και όχι με λόγια. Τα τελευταία 2 χρόνια άλλα μας λέει και άλλα τελικά κάνει. Εγώ θέλω καθαρές κουβέντες, τώρα αυτό εάν εσυ το θεωρείς προσωπική ατζέντα μάλλον είσαι κάπου λάθος.Kostas87 έγραψε:Ποια στραβά μάτια ρε φίλε; Κανένας δεν έκανε τα στραβά μάτια στις ανορθογραφίες του Ιβαν. Αλλά το να ζητάς να φύγει ο Ιβαν γιατί υπάρχουν άλλοι καλύτεροι δείχνει ότι ξεκάθαρα έχεις δίκη σου ατζέντα.johnpet έγραψε:Δηλαδή τι λέτε εδώ μέσα ορισμένοι; Επειδή ο Ιβάν έδωσε τα χρήματα στην ΚΑΕ, ξαναλέω συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση του, πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Πρέπει να βλέπουμε αυτήν την εμφάνιση χτες στη Λάρισσα και την Κυριακή στην Τούμπα και να λέμε όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα επειδή έκανε τη δωρεά στην ΚΑΕ; Το καράβι χτύπησε στο παγόβουνο και μπάζει νερά και εσείς παίζετε μουσική...
Δεν ξέρω πως και γιατί σε ανέχονται ακομα εδώ αλλά τραβα στο διαόλο με τους χαρακτηρισμους κάθε φορα. Κανονικοτατη κριτική γίνεται από τους περισσότερους, χωρίς εμπάθεια, ειρωνεία και χαρακτηρισμους προς τον Ιβαν για "σοβιετ" και άλλα τραγελαφικα.
Τι έγινε astral, έχουμε αλλεργία στην αντίθετη άποψη; Εγω νομίζα ότι εδώ μέσα γράφουμε για τον ΠΑΟΚ, αλλά προφανώς εσένα άλλη είναι η κάψα σου. Γι αυτά που λέω βέβαια κουβέντα. Τι να κάνουμε astral, το ημερολόγιο δείχνει 7 Δεκεμβρίου και η βαθμολογία λέει 13 βαθμούς πίσω από τον γαύρο και 7 από την κούλα, την χρονιά που πάμε για πρωτάθλημα συμφωνα με τα λεγόμενα του αφεντικού. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν κάποιοι φταίνε, Ίσως φταίω εγώ με την εμπάθεια μου και την ειρωνεία μου. Ίσως φταίνε κάποιοι παίκτες που μεγαλώσανε και δεν παραμείναν νέοι. Ίσως φταίει μόνο ο προπονητής που δεν μπορεί να κάνει αρκετά μαγικά. Ίσως να έφταιγε ο ΤΔ εάν είχαμε. Για όλα αυτά έχεις να πεις τίποτα, ή μόνο κραυγές και βρισιές.astral έγραψε: Είπες παίρνουμε λεφτά για να γράφουμε εδώ, είπες για ελληναραδες άσχετους, τώρα λες για λιβανιστιρια και χειροκροτητες εδώ μέσα.
Δεν ξέρω πως και γιατί σε ανέχονται ακομα εδώ αλλά τραβα στο διαόλο με τους χαρακτηρισμους κάθε φορα. Κανονικοτατη κριτική γίνεται από τους περισσότερους, χωρίς εμπάθεια, ειρωνεία και χαρακτηρισμους προς τον Ιβαν για "σοβιετ" και άλλα τραγελαφικα.
ΥΓ Τις νίκες, τα κύπελλα, τα πρωταθλήματα τα πιστώνεται ο Ιβάν δικαίως γιατί αυτός δημιούργησε την ομάδα που τα κατέκτησε. Όμως όσο και αν δεν σου αρέσει astral, για την σημερινή είκονα και την ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια ο Ιβάν έχει πάλι την ευθύνη, αυτός την δημιούργησε. Δεν γίνεται στους τίτλους να παίρνει την δόξα και στις στραβές να είναι ανεύθυνος...
Καθόλου αλλεργία και μου είναι αδιάφορη η "άποψη" σου. Εχω γράψει κι εγώ την κριτική μου και μια χαρά κουβέντα γίνεται.
Να μου πεις ποιος με πληρώνει και πόσα όπως είχες γράψει στο προαγόμενο ποστ. Να μας πεις ποιοι είναι λιβανιστιρια και χειροκροτητες εδω μεσα και ποιοι ειναι ελληναραδες άσχετοι.
Μέχρι τότε τράβα στο διάολο και εσύ και η "άποψή" σου.
Να μου πεις ποιος με πληρώνει και πόσα όπως είχες γράψει στο προαγόμενο ποστ. Να μας πεις ποιοι είναι λιβανιστιρια και χειροκροτητες εδω μεσα και ποιοι ειναι ελληναραδες άσχετοι.
Ξέρεις, με τις βρισιές δεν ψηλώνεις, απλώς δείχνεις το επίπεδό σου.astral έγραψε:Καθόλου αλλεργία και μου είναι αδιάφορη η "άποψη" σου. Εχω γράψει κι εγώ την κριτική μου και μια χαρά κουβέντα γίνεται.
Το επίπεδό μου είναι ήδη πάρα πολύ χαμηλό. Δεν πάει πιο κάτω. Τι περίμενες από πληρωμένο, λιβανιστιρι, χειροκροτητη, ελληναρα άσχετο ρε "ψηλέ"?johnpet έγραψε:Ξέρεις, με τις βρισιές δεν ψηλώνεις, απλώς δείχνεις το επίπεδό σου.astral έγραψε:Καθόλου αλλεργία και μου είναι αδιάφορη η "άποψη" σου. Εχω γράψει κι εγώ την κριτική μου και μια χαρά κουβέντα γίνεται.
- Alkatraz-4b
Ο Ιβαν πηγε κι εδωσε 2εκ ξανα για προπονητη και team
Του εφερε και παιχτες που ηθελε και τον κατηγορουμε κι απο πανω
Μονο ο Ιβαν δεν φταιει επειδη αυτοι σερνοντε και χανουν αβερτα
Το μονο που φταιει ειναι που δεν τους πλακωνει στα προστιμα
Του εφερε και παιχτες που ηθελε και τον κατηγορουμε κι απο πανω
Μονο ο Ιβαν δεν φταιει επειδη αυτοι σερνοντε και χανουν αβερτα
Το μονο που φταιει ειναι που δεν τους πλακωνει στα προστιμα
Ελα Ιβαν διαβαζεις? Λοιπον.
Πουλα το Ραζβαν 5 χαρτια
,, Κουτσια 6-8
,, Σφιντερσκι 6-8
,, Ζιφκο 10-12
,, Τσολακ 3
,, Ντοουγκλας 2-3
,, Εσιτι 2-3
,,Μουργκ 1-2
,, Ζιφκο,Ροντριγκο,Βαρελα.Καγκαβα,Κρεσπο 100-200 χιλαιρικα απο τον καθενα
δωσε 600-700 χιλαρικα στον Ατρομητο και παρε Κουλουρη-Παπαδοπουλο-Σπιριντονοβιτς(αν στους δωσει)
παρε Μελισσα και Μπαλογιαννη
ανεβασε Τσαουση και 2 εξτρεμ απο τη β ομαδα
βαλε Γκαρσια προπονητη
Βαλε 40 χαρτια στη τσεπη σου να εισαι ενταξει,κοιτα για το γηπεδο και ασε μας και εμας να ηρεμησουμε να παμε παρακατω.
Πουλα το Ραζβαν 5 χαρτια
,, Κουτσια 6-8
,, Σφιντερσκι 6-8
,, Ζιφκο 10-12
,, Τσολακ 3
,, Ντοουγκλας 2-3
,, Εσιτι 2-3
,,Μουργκ 1-2
,, Ζιφκο,Ροντριγκο,Βαρελα.Καγκαβα,Κρεσπο 100-200 χιλαιρικα απο τον καθενα
δωσε 600-700 χιλαρικα στον Ατρομητο και παρε Κουλουρη-Παπαδοπουλο-Σπιριντονοβιτς(αν στους δωσει)
παρε Μελισσα και Μπαλογιαννη
ανεβασε Τσαουση και 2 εξτρεμ απο τη β ομαδα
βαλε Γκαρσια προπονητη
Βαλε 40 χαρτια στη τσεπη σου να εισαι ενταξει,κοιτα για το γηπεδο και ασε μας και εμας να ηρεμησουμε να παμε παρακατω.
-
Παντως ουτε το πρωτο γινεται ουτε το δευτερο αλλα ουτε και το τριτο απ την δευτερη προταση σου ως τωρα με τους ανικανους-διακοσμητικους που ειναι μονιμοι κι αναντικαταστατοι και που του λενε παντα και μονο yes.-Mīngus έγραψε:Νομίζω ότι ο Ιβάν σε επιτελικές θέσεις είτε δεν εμπιστεύεται εύκολα ανθρώπους είτε τους δίνει ελάχιστο χρόνο.
Το θέμα είναι να υπάρχουν στελέχη ικανά, που να μπορούν ταυτόχρονα να διαφωνήσουμε με τον Ιβάν όταν χρειάζεται κι αυτός να μην τους έχει για διακοσμητικούς ή να τους παρακάμπτει.
Τουλαχιστον οπως δειχνουν πολλα απο τα αποφασισμενα και πεπραγμενα!
Αυτο ειναι που ισχυει οσο κι αν αρεσει σε καποιους η δεν αρεσει στους υπολοιπους καποιους! Τελεια και παυλα.-Sick Bastard έγραψε:Το κουράζουμε πάρα πολύ.
Το δεδομένο είναι αυτό που μόλις διάβασα από τον Ισοβίτη:
Αυτό είναι το τωρινό δεδομένο. Όσο και να χτυπάμε τον κώλο μας από κάτω, αυτό είναι τώρα.Από την καταστροφική σεζόν 1985-86, που είχε ακολουθήσει την προηγούμενη κατάκτηση Πρωταθλήματος, δηλαδή εδώ και 36 χρόνια, ο ΠΑΟΚ στα χειρότερά του είχε κάνει μέγιστο 5 ήττες στις πρώτες 12 αγωνιστικές. Με Χάρη Σαββίδη, με Βουλινό, με Μπατατούδη, με Γούμενο, με Ζαγοράκη, με Βρύζα, με οποιονδήποτε διοικούσε τον ΠΑΟΚ τις προηγούμενες σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Φέτος έχει κάνει το μέγιστο, δηλαδή 5 ήττες σε 12 αγωνιστικές. Με μια ομάδα που αξίζει, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ίσως όσο όλες οι ομάδες μαζί του Χάρη Σαββίδη, του Βουλινού, του Μπατατούδη, του Γούμενου, του Ζαγοράκη, του Βρύζα.
Σε όλο αυτό το παραπάνω, ένας, ένας γαμώτι μου δηλαδή, έχει τα γένια, τα χτένια, τις τρίχες, όλα τα κομμωτήρια και τις βούρτσες και τα μαλλιά και όλα μα όλα όσα έφεραν την ομάδα εδώ κι όλα όσα μπορούν να την ξανανεβάσουν.
Τον λένε Ιβάν Σαββίδη και αυτό είναι το τόπικ του.
Τίποτα καλό ή κακό δεν θα γίνει στην ομάδα ερήμην του. Τίποτα.
Αυτή είναι η βάση της κουβέντας.
Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά παρατηρήσεις και μάλιστα όχι ότι γίνεται μέσα
αλλά στο αποτέλεσμα που παρουσιάζεται.
Οι λογοι για τους οποιους διαχειριζεται με οποιους διαφορους ειτε θετικους ειτε αρνητικους τροπους παιρνοντας αποφασεις και χαραζοντας την οποια στρατηγικη ειτε για την ομαδα (παιχτες προπονητες ΤΔ) ειτε και για τον οργανισμο (Προεδροι μελη ΔΣ και διοικητικα στελεχη) ειναι αποκλειστικα δικοι του κι εμεις περισσευουμε ξερετε!
Κοινως μας εχει γραμμενους στα χοντρα ασπρομαυρα @@ του γιατι ουτε και στρατο χρειαζεται ουτε και ψηφους.-
Οσο κι αν αυτο δεν εχει καμια λογικη οσο κι αν (δεν) κανει το ιδιο με αλλες επιχειρησεις του "take it or leave it".-
ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τον Σαββιδη ουτε θα τον παρατησουμε για τον Σαββιδη και θα ειμαστε και μετα τον Σαββιδη!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...montekristo έγραψε: Αυτο ειναι που ισχυει οσο κι αν αρεσει σε καποιους η δεν αρεσει στους υπολοιπους καποιους! Τελεια και παυλα.-
Οι λογοι για τους οποιους διαχειριζεται με οποιους διαφορους ειτε θετικους ειτε αρνητικους τροπους παιρνοντας αποφασεις και χαραζοντας την οποια στρατηγικη ειτε για την ομαδα (παιχτες προπονητες ΤΔ) ειτε και για τον οργανισμο (Προεδροι μελη ΔΣ και διοικητικα στελεχη) ειναι αποκλειστικα δικοι του κι εμεις περισσευουμε ξερετε!
Κοινως μας εχει γραμμενους στα χοντρα ασπρομαυρα @@ του γιατι ουτε και στρατο χρειαζεται ουτε και ψηφους..
Τίποτε, τα είπες όλα μόνος σου.astral έγραψε:Το επίπεδό μου είναι ήδη πάρα πολύ χαμηλό. Δεν πάει πιο κάτω. Τι περίμενες από πληρωμένο, λιβανιστιρι, χειροκροτητη, ελληναρα άσχετο ρε "ψηλέ"?johnpet έγραψε:Ξέρεις, με τις βρισιές δεν ψηλώνεις, απλώς δείχνεις το επίπεδό σου.astral έγραψε:Καθόλου αλλεργία και μου είναι αδιάφορη η "άποψη" σου. Εχω γράψει κι εγώ την κριτική μου και μια χαρά κουβέντα γίνεται.
- Montrealiotis
Όχι φίλε μου δεν λες απλά να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο Ιβαν, λες να φύγει και ότι υπάρχουν άλλοι καλύτεροι να αναλάβουν. Αυτή είναι η προσωπική ατζέντα. Να μην βλέπεις ότι ο Ιβαν ακόμα και με τα λάθη του είναι ότι καλύτερο έτυχε ιδιοκτησιακά στον σύλλογο. Και αυτό δεν είναι άποψη μου, είναι γεγονός.johnpet έγραψε:Κοίταξε να δεις Κώστα τα λιβανιστήρια και οι χειροκροτητές εδώ μέσα πάνε σύννεφο, κριτική γίνεται από πολύ λίγους που τους στολίζετε με διάφορα επίθετα. Εγώ αυτό που λέω από την αρχή είναι να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει με πράξεις και έργα και όχι με λόγια. Τα τελευταία 2 χρόνια άλλα μας λέει και άλλα τελικά κάνει. Εγώ θέλω καθαρές κουβέντες, τώρα αυτό εάν εσυ το θεωρείς προσωπική ατζέντα μάλλον είσαι κάπου λάθος.Kostas87 έγραψε:Ποια στραβά μάτια ρε φίλε; Κανένας δεν έκανε τα στραβά μάτια στις ανορθογραφίες του Ιβαν. Αλλά το να ζητάς να φύγει ο Ιβαν γιατί υπάρχουν άλλοι καλύτεροι δείχνει ότι ξεκάθαρα έχεις δίκη σου ατζέντα.johnpet έγραψε:Δηλαδή τι λέτε εδώ μέσα ορισμένοι; Επειδή ο Ιβάν έδωσε τα χρήματα στην ΚΑΕ, ξαναλέω συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση του, πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Πρέπει να βλέπουμε αυτήν την εμφάνιση χτες στη Λάρισσα και την Κυριακή στην Τούμπα και να λέμε όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα επειδή έκανε τη δωρεά στην ΚΑΕ; Το καράβι χτύπησε στο παγόβουνο και μπάζει νερά και εσείς παίζετε μουσική...