και παραμενει 10χ καλυτερος του αφανατσιριγωτης έγραψε:Ανευρο παικτακι της σειράς
10. Thomas Murg
-
Re: 10. Thomas Murg
-
χθες ο Λουτσέσκου είπε την αλήθεια. Όταν μπαίνει ως αλλαγή κάτι δίνει. Λίγο τα στημένα του, λίγο κάποια γκολ που βάζει, δικαιολογεί την παρουσία του. Το πρόβλημα είναι όταν ξεκινάει όπου είναι το απόλυτο τίποτα και φυσικά γίνεται αλλαγή. Οι ελλείψεις όμως του ρόστερ τον φέρνουν πιο ψηλά στην επιφάνεια (ενδεκάδα) από αυτό που μπορεί. Εάν τον δούμε ως μια αλλαγή, ως μια βοήθεια από τον πάγκο, που την προσφέρει υπό συνθήκες, νομίζω θα πάψουμε να γκρινιάζουμε. Η όλη γκρίνια μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήρθε ως αντικαταστάτης του Πέλκα και μάλιστα με περισσότερα χρήματα (2εκ) και αυτό μας δημιούργησε μια προσδοκία που ποτέ δεν εκπλήρωσε γιατί είναι μέτριος παίκτης συγκεκριμένης χρησιμότητας. Νομίζω και ο ίδιος προτιμάει αυτό το ρόλο παρά του βασικού. Τώρα για τα λεφτά που πληρωθήκανε για την αγορά του δε φταίει αυτός αλλά η αξιολόγηση του ΠΑΟΚ. Πως να μην τα παίρνει μετά ο ΙΒΑΝ όταν ο τδ του αγόρασε με 2εκ Μούργκ και με 3εκ Τσόλακ. Για να μη θυμηθώ τον Μπράνκο που αγόρασε με 3,5εκ Εσίτι. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι επιφυλακτικός με την πρόσληψη τδ. Ξέρει ότι θα τον "φάνε" και θα είναι μάπα και οι παίκτες. Όπως έλεγε και ο Φέρμας σε μια παλιά Ελληνική ταινία "και τα λεφτά σου δίνεις και δουλειά δεν κάνεις". Οπότε προτιμάει άλλη οδό στη διαδικασία των μεταγραφών.
- Σουριναμέζος
Σε ποιο όνειρο του?alexgarcia6 έγραψε:και παραμενει 10χ καλυτερος του αφανατσιριγωτης έγραψε:Ανευρο παικτακι της σειράς
-
Πραγματικά ρε φίλε, απορώ με πολλούς...10 φορές καλύτερος ο μουργκ από τον, μπισε; ;αλήθεια; ; πόσο μυρωδιαδες δηλαδήΣουριναμέζος έγραψε:Σε ποιο όνειρο του?alexgarcia6 έγραψε:και παραμενει 10χ καλυτερος του αφανατσιριγωτης έγραψε:Ανευρο παικτακι της σειράς
Ρε παιδια τι φταινε οι παικτες μας? Εδω πηραμε νταμπλ με τον πυραυλοκινητο Λημνιο εξω δεξια. Επισης δεν φταινε αυτοι που ετσι οπως ειναι τα πραματα καλουνται να σηκωσουν πολλαπλασια βαρη απο αυτα που μπορουν.
Εμενα δεν μου φταει κανενας παικτης. Συγκρινουμε τωρα τον Μουργκ με τον Πελκα. Τελειως αλλοι παικτες. Επισης οταν ειχαμε τον Πελκα πολλοι απο εμας τα ιδια γραφανε εδω μεσα και γιαυτον.
Ηρεμηστε και στηριξτε. Μια χαρα παικτης να ερχεται ως αλλαγη και κατι να κανει εκει μπροστα. Ποσο μαλλον δε τωρα που ειμαστε εντελως γυμνοι εκει μπροστα. Κλεινουν οι αντιπαλοι τον Μπισε (οσο αντεχει πλεον δεν εχω απαιτησεις απο παικτη που εδωσε οτι ειχε σε 21 ματς σε 3 μηνες) ριχνουν και μπολικες κλωτσιες στον Ζιφκο και τελειωσαμε μπροστα.
Στηριξτε αυτους που εχουμε. Ολοι θελουμε καλυτερους και πρωτοκλασατους παικτες. Αυτους ομως εχουμε τωρα. Και σε μια κακη και προβληματικη ομαδα δυστυχως ολοι οι παικτες χανουν κατι απο την ατομικη τους δυναμικη.
Αντιθετως σε μια καλη ομαδα παιρνεις νταμπλ με Λημνιο.
Εμενα δεν μου φταει κανενας παικτης. Συγκρινουμε τωρα τον Μουργκ με τον Πελκα. Τελειως αλλοι παικτες. Επισης οταν ειχαμε τον Πελκα πολλοι απο εμας τα ιδια γραφανε εδω μεσα και γιαυτον.
Ηρεμηστε και στηριξτε. Μια χαρα παικτης να ερχεται ως αλλαγη και κατι να κανει εκει μπροστα. Ποσο μαλλον δε τωρα που ειμαστε εντελως γυμνοι εκει μπροστα. Κλεινουν οι αντιπαλοι τον Μπισε (οσο αντεχει πλεον δεν εχω απαιτησεις απο παικτη που εδωσε οτι ειχε σε 21 ματς σε 3 μηνες) ριχνουν και μπολικες κλωτσιες στον Ζιφκο και τελειωσαμε μπροστα.
Στηριξτε αυτους που εχουμε. Ολοι θελουμε καλυτερους και πρωτοκλασατους παικτες. Αυτους ομως εχουμε τωρα. Και σε μια κακη και προβληματικη ομαδα δυστυχως ολοι οι παικτες χανουν κατι απο την ατομικη τους δυναμικη.
Αντιθετως σε μια καλη ομαδα παιρνεις νταμπλ με Λημνιο.
Προσωπικά θεωρώ τον μουργκ ως την προσωποποιηση της μεταγραφικής αποτυχίας των τριών τελευταίων χρόνων. Αμφιβάλλω αν τον είχε δει κανείς ή απλά τον πήραμε επειδή μας τον προώθησε η Rogon. Δεκάρι δεν είναι εξτρεμ δεν είναι δεύτερος επιθετικός δεν είναι και ποδοσφαιριστης για μεγάλη ομάδα σε οποιοδηποτε πρωτάθλημα πάλι δεν είναι. Από τους πρώτους που θα ήθελα να φύγει το καλοκαίρι
-
Τώρα σοβαρα; Τι σας εχει κανει το παλικαρι ρε παιδια;
Παιζει μόνιμος ως αλλαγη μπαινει δινει το 100% και εχει βαλει και 3 γκολ σε λιγότερα απο 700λ συμμετοχής .
Σε σύγκριση με αλλους μεσοεπιθετικους φετος πλην του ζιφκοβιτς ΝΑΙ ειναι καλυτερος!
Δεν λεω οτι θα τον ειχα στον ΠΑΟΚ των ονείρων μου αλλα καπου ώπα
Για μενα δεν ειναι ουτε στους πρώτους 10 που θελω να φυγουν!
Παιζει μόνιμος ως αλλαγη μπαινει δινει το 100% και εχει βαλει και 3 γκολ σε λιγότερα απο 700λ συμμετοχής .
Σε σύγκριση με αλλους μεσοεπιθετικους φετος πλην του ζιφκοβιτς ΝΑΙ ειναι καλυτερος!
Δεν λεω οτι θα τον ειχα στον ΠΑΟΚ των ονείρων μου αλλα καπου ώπα
Για μενα δεν ειναι ουτε στους πρώτους 10 που θελω να φυγουν!
-
Και να σημειώσω οτι περσι ξεκινησε εξαιρετικά με γκολ στο ΟΑΚΑ με το που μπηκε, και γκολ στην Ομόνοια, μεχρι που γυρισε ο αμπελ σε 3-4-3 και προφανως δεν κόλλησε. Προφανως και εχει και αυτος ευθυνη για αυτο, αλλα δεν εγινε αυτοματα αχρηστος.
Και εδειξε την καποια ποιοτητα του στο τελος της σεζον με την απιστευτη φαουλαρα στον ημιτελικο.
Εχει στημενα, εχει γυρίσματα πισω και σχετικα καλο ποδι. Δηλαδη τι να τον συγκρίνω με ελκαντουρι μπισε που ειναι μονίμως (ειδικα ο 2ος) οι χειρότεροι στο γηπεδο;
Και ειναι και απτα νιάτα (27 ετων) της ομαδας, δλδ αυτον θα διώχνατε πρωτο και θα κρατούσατε τους «παλαίμαχους»
Και εδειξε την καποια ποιοτητα του στο τελος της σεζον με την απιστευτη φαουλαρα στον ημιτελικο.
Εχει στημενα, εχει γυρίσματα πισω και σχετικα καλο ποδι. Δηλαδη τι να τον συγκρίνω με ελκαντουρι μπισε που ειναι μονίμως (ειδικα ο 2ος) οι χειρότεροι στο γηπεδο;
Και ειναι και απτα νιάτα (27 ετων) της ομαδας, δλδ αυτον θα διώχνατε πρωτο και θα κρατούσατε τους «παλαίμαχους»
-
Δρόμο θέλει..όλοι οι μέτριοι εδώ μαζεύτηκαν..Τέιλορ; ;μετριατζα, σιντκλει το ίδιο, αουγκουστο επίσης, μιτριτσαχαχαχαχα, Ροντρίγκο; ;;;;μπουτιας, Ζίφκο ζιφκοβιτς αστειος, ακπομ λίγος,..να συνεχίσω ή είμαι μηδενιστης; ;
Έχει ακουστεί πολλές φορές ότι ο Μούργκ είναι ένας πολύ μέτριος παίκτης.
Ο Μούργκ είναι ένας παίκτης που τακτικά είναι σωστός, έχει επιστροφές, τρέχει, έχει πάσα, έχει σέντρα , έχει σουτ.
Του αρέσει να ξεμαρκάρεται για να πάρει την μπάλα, κινείται ανάμεσα στις γραμμές , προτιμάει το παιχνίδι μιας επαφής αλλά αυτό δεν υπάρχει στην ομάδα μας.
Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με διαφορετικό τρόπο επιθετικά και όχι σέτ επιθέσεις ο παίκτης μας και τα χαρακτηριστικά του θα αναδεικνύονταν περισσότερο.
Δεν νομίζω ότι ο Μουργκ είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή, ούτε ο Μιτρίτσα .
Το κυριότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι συνολικό και έχει να κάνει με την ένταση που έχουμε στο παιχνίδι μας ή να το πω καλύτερα δεν έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν υπάρχουν παίκτες που κάνουν επιθετική άμυνα, να βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα , συνήθως περιμένουν 2 μέτρα πίσω τον αντίπαλο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να έχει χρόνο να βγει μπροστά ή να έχει πιο εύκολη την ατομική ενέργεια.
Πολλές φορές φεύγουν παίκτες απο την ομάδα μας που θεωρήθηκαν παλτά και πηγαίνουν σε άλλες ομάδες και είναι μια χαρά παίκτες, πρόσφατο παράδειγμα ο ΤΣΟΛΑΚ.
Ο Μούργκ είναι ένας παίκτης που τακτικά είναι σωστός, έχει επιστροφές, τρέχει, έχει πάσα, έχει σέντρα , έχει σουτ.
Του αρέσει να ξεμαρκάρεται για να πάρει την μπάλα, κινείται ανάμεσα στις γραμμές , προτιμάει το παιχνίδι μιας επαφής αλλά αυτό δεν υπάρχει στην ομάδα μας.
Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με διαφορετικό τρόπο επιθετικά και όχι σέτ επιθέσεις ο παίκτης μας και τα χαρακτηριστικά του θα αναδεικνύονταν περισσότερο.
Δεν νομίζω ότι ο Μουργκ είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή, ούτε ο Μιτρίτσα .
Το κυριότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι συνολικό και έχει να κάνει με την ένταση που έχουμε στο παιχνίδι μας ή να το πω καλύτερα δεν έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν υπάρχουν παίκτες που κάνουν επιθετική άμυνα, να βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα , συνήθως περιμένουν 2 μέτρα πίσω τον αντίπαλο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να έχει χρόνο να βγει μπροστά ή να έχει πιο εύκολη την ατομική ενέργεια.
Πολλές φορές φεύγουν παίκτες απο την ομάδα μας που θεωρήθηκαν παλτά και πηγαίνουν σε άλλες ομάδες και είναι μια χαρά παίκτες, πρόσφατο παράδειγμα ο ΤΣΟΛΑΚ.
Συμφωνω σε καποια αλλα φιλε μου συγγνωμη ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ. Εγω αν τρεξω πρεπει να παρει μηχανακι για να με προλαβει. Δες το γκολ των σκουληκιων. Παταει πολλες φορες την μπαλα και πεφτει, δεν μπορει να κρατησει μπαλα λογω σωματοδομης. Στα υπολοιπα, δν ξερω αν μπορει η ομαδα να αλλαξει ολο το συστημα απλα και μονο επειδη δν εχουμε εξτρεμvan rooy έγραψε:Έχει ακουστεί πολλές φορές ότι ο Μούργκ είναι ένας πολύ μέτριος παίκτης.
- ΑποστόληςΑ
Είναι το είδος του παίκτη που αν δεν σκοράρει ή δεν ασιστάρει δεν φαίνεται να έχει καμία προσφορά στην ομάδα.
- Sick Bastard
εγώ θα έλεγα πως είναι το είδος του ανθρώπου που σε πάρτι με πάρα πολύ κόσμο, κάθεσαι επάνω του χωρίς να το πάρεις χαμπάρι γιατί ούτε εσύ τον προσέχεις, ούτε αυτός διαμαρτύρεται.
Μέχρι να τον καταπιεί ο καναπές και να χαθεί για πάντα μαζί με τα 10λεπτά και τα καπάκια από τα στυλό.
Μέχρι να τον καταπιεί ο καναπές και να χαθεί για πάντα μαζί με τα 10λεπτά και τα καπάκια από τα στυλό.