Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από invincible »

Το μόνο που δεν μου άρεσε μεγάλε Ιβάν Σαββίδη είναι ότι τώρα που η ομάδα περνάει μία κρίση άρχισαν πάλι τα ΑΡΔ να βγάζουν ''πρώτος στόχος το δεξί μπακ της Ουντινέζε'' , ΄΄η δύσκολη περίπτωση΄΄ κτλ κλισέ και διαρροές ονομάτων. Δεν νομίζω ότι ησυχάζουν τον κόσμο αυτά. Δεν νομίζω ότι τα πιστεύει κανείς πλέον. Χειρότερα τα κάνουν.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

invincible έγραψε:Το μόνο που δεν μου άρεσε μεγάλε Ιβάν Σαββίδη είναι ότι τώρα που η ομάδα περνάει μία κρίση άρχισαν πάλι τα ΑΡΔ να βγάζουν ''πρώτος στόχος το δεξί μπακ της Ουντινέζε'' , ΄΄η δύσκολη περίπτωση΄΄ κτλ κλισέ και διαρροές ονομάτων. Δεν νομίζω ότι ησυχάζουν τον κόσμο αυτά. Δεν νομίζω ότι τα πιστεύει κανείς πλέον. Χειρότερα τα κάνουν.
δεν νομιζω να υπαρχει....συνδεση ...αδερφε...

απλως τα καρταλια βρηκαν ευκαιρια σε εναν πληγωμενο ΠΑΟΚ και ...γλεντανε...

χρονια τωρα αυτοι και οι γνωμες των παλαιμαχων...

απο τσουρελα μεχρι προσφατα τον λεοντιαδη...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paok re niamou έγραψε:Ολόκληρο Μπερμπατωφ είχαμε στην ομάδα και δεν του βρήκαμε μια θεση στην βιτρίνα μας οπως πχ τον πρωην της Σκλερανικοβα.
Αλλα βλέπεις θα τους εκλεβε την αίγλη και την προβολή.
Περπατοφ τον λεγανε κ τον εφυγαν λες κ ηταν ο τοργκελε. Οταν ο γκει εχει ποδοσφαιρανθρωπους να του φερνουν καμαρα καθε χρονο, εμεις εχουμε βολεμενους να πριονιζουν.
Το εχω ξαναπει, αγαπαμε Ιβαν αλλα το μισο τσαγανο του χοντρου θα ηθελα να ειχε οταν βλεπει ποδοσφαιρικη κατρακυλα.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Dimg4 έγραψε:
paok re niamou έγραψε:Ολόκληρο Μπερμπατωφ είχαμε στην ομάδα και δεν του βρήκαμε μια θεση στην βιτρίνα μας οπως πχ τον πρωην της Σκλερανικοβα.
Αλλα βλέπεις θα τους εκλεβε την αίγλη και την προβολή.
Περπατοφ τον λεγανε κ τον εφυγαν λες κ ηταν ο τοργκελε. Οταν ο γκει εχει ποδοσφαιρανθρωπους να του φερνουν καμαρα καθε χρονο, εμεις εχουμε βολεμενους να πριονιζουν.
Το εχω ξαναπει, αγαπαμε Ιβαν αλλα το μισο τσαγανο του χοντρου θα ηθελα να ειχε οταν βλεπει ποδοσφαιρικη κατρακυλα.
Όσο και να μισούμε το αφεντικό του Θρήνου ένα πράγμα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, είναι γαύρος από τα γεννοφάσκια του.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Γαμιεται ο θρήνος και ο μπειραιας
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Αν είχαμε ένα δίδυμο στο κέντρο που να συνεργάζεται τόσο καλά, όσο εσείς οι δύο, εδώ στο νήμα του Σαββίδη, θα είχαμε χτυπήσει πρωτάθλημα....
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

johnpet έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Ασχετο.. Ο ιβάν που βρισκεται αυτό τον καιρό;
Μα φυσικά στο Porto Carras.... :D
Αν είχαμε ένα δίδυμο στο κέντρο που να συνεργάζεται τόσο καλά, όσο εσείς οι δύο, εδώ στο νήμα του Σαββίδη, θα είχαμε χτυπήσει πρωτάθλημα....
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

xanapaok έγραψε:
johnpet έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Ασχετο.. Ο ιβάν που βρισκεται αυτό τον καιρό;
Μα φυσικά στο Porto Carras.... :D
Είμαι μεγαλύτερος από τους Καντουρί και Μπίσεσβαρ οπότε έχω αρκετές ελπίδες να παίξω στο φετινό ΠΑΟΚ.

ΥΓ Επίσης όταν έπαιζα στο σχολείο ήμουν τερματοφύλακας αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια...
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Παιδια εγω οταν εκανα την ερωτηση δεν εκανα χαβαλε, κυριολεκτικα ρωτουσα για τοποθεσια
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Επιτρέψτε μου να προσθέσω στον προβληματισμό για την χρησιμοποίηση πρώην ποδοσφαιριστών σε πόστα στην ομάδα:
πολλές φορές μπορεί ένας παίκτης που ήταν ταλαντούχος ή αγαπητός να μην έχει τις γνώσεις ή τα στοιχεία που απαιτούνται σε διοικητικές ή προπονητικές θέσεις.
Αντίστοιχα, κάποιος άλλος που δεν ήταν το ίδιο αγαπητός στην κερκίδα, να μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό στέλεχος της ομάδας.

Κάνοντας μια αναδρομή στα ρόστερ των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων:
-Ο Ivica Iliev έχει περάσει ως Sporting Director από την Παρτιζάν τις σεζόν 15/16-18/19.
- Λίνο και Μουσλίμοβιτς είναι δύο παίκτες που αγαπήθηκαν και ίσως θα μπορούσαν να προσφέρουν.
- Κονσεισάο και Βλάνταν Ίβιτς είναι δύο πετυχημένοι προπονητές που βγήκαν από τον σύλλογο.
- Υπάρχει η κατηγορία Ελλήνων διεθνών με τους Σαλπιγγίδη, Χαλκιά, Κατσουράνη, Τζιόλη.
Ο Κατσουράνης έχει δοκιμάσει 2 φορές την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Παναχαική και στην Νίκη Βόλου.
Ο Τζιόλης, παρότι δεν αγαπήθηκε ποδοσφαιρικά, ήταν παίκτης με σημαντικές παραστάσεις και πάντα σοβαρός στις δηλώσεις του.
- Ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει γίνει μάνατζερ παικτών και συνεχίζει να μένει στην Ελλάδα. Ένας άνθρωπος με αρκετές διασυνδέσεις στην Ιταλία.
- Ο Φρανκ Ζουέλα που πέρασε ένα εξάμηνο στην ομάδα, αλλά αρκετά χρόνια της καριέρας του στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχει πλέον γίνει υπεύθυνος των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην Ελλάδα και δημιουργήσει δική του εταιρεία συμβουλευτικής ποδοσφαιριστών.
- Ο Michael Gspurning, Αυστριακός τερματοφύλακας, είχε περάσει από την Ξάνθη, πριν έρθει για μια σεζόν, είναι από το 2017 προπονητής τερματοφυλάκων στην Union Berlin στην Bundesliga.
- Ο Maarten Martens είναι προπονητής της Κ21 ομάδας της Άλμααρ στην Β κατηγορία της Ολλανδίας.
- Ο Hedwiges Maduro είναι προπονητής ακαδημιών και βοηθός στην Κ17 της εθνικής Ολλανδίας.
- O Berbatov δοκίμασε πέρσι για ένα εξάμηνο ως forward coach στην βουλγαρική Etar της Β' κατηγορίας και διαθέτει δίπλωμα UEFA A.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Νομίζω ότι ο Ιβάν σε επιτελικές θέσεις είτε δεν εμπιστεύεται εύκολα ανθρώπους είτε τους δίνει ελάχιστο χρόνο.
Το θέμα είναι να υπάρχουν στελέχη ικανά, που να μπορούν ταυτόχρονα να διαφωνήσουμε με τον Ιβάν όταν χρειάζεται κι αυτός να μην τους έχει για διακοσμητικούς ή να τους παρακάμπτει.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Mīngus έγραψε:Νομίζω ότι ο Ιβάν σε επιτελικές θέσεις είτε δεν εμπιστεύεται εύκολα ανθρώπους είτε τους δίνει ελάχιστο χρόνο.
Το θέμα είναι να υπάρχουν στελέχη ικανά, που να μπορούν ταυτόχρονα να διαφωνήσουμε με τον Ιβάν όταν χρειάζεται κι αυτός να μην τους έχει για διακοσμητικούς ή να τους παρακάμπτει.
Και εμπιστεύεται ΚυρΚυρ και Γκαγκάτση για μια δεκαετία? Κάτι δεν κολλάει εδώ.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

WeWillRockYou γενικά βρίσκω σωστή την τοποθέτηση σου με μια μόνο αντίρρηση: μακριά από Κωστάκη Χαλκιά :mrgreen:
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

τωρα ειμαστε πολυ κοντα στον αλλον Χαλκια, αυτον με τα κλαρινα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το κουράζουμε πάρα πολύ.
Το δεδομένο είναι αυτό που μόλις διάβασα από τον Ισοβίτη:
Από την καταστροφική σεζόν 1985-86, που είχε ακολουθήσει την προηγούμενη κατάκτηση Πρωταθλήματος, δηλαδή εδώ και 36 χρόνια, ο ΠΑΟΚ στα χειρότερά του είχε κάνει μέγιστο 5 ήττες στις πρώτες 12 αγωνιστικές. Με Χάρη Σαββίδη, με Βουλινό, με Μπατατούδη, με Γούμενο, με Ζαγοράκη, με Βρύζα, με οποιονδήποτε διοικούσε τον ΠΑΟΚ τις προηγούμενες σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Φέτος έχει κάνει το μέγιστο, δηλαδή 5 ήττες σε 12 αγωνιστικές. Με μια ομάδα που αξίζει, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ίσως όσο όλες οι ομάδες μαζί του Χάρη Σαββίδη, του Βουλινού, του Μπατατούδη, του Γούμενου, του Ζαγοράκη, του Βρύζα.
Αυτό είναι το τωρινό δεδομένο. Όσο και να χτυπάμε τον κώλο μας από κάτω, αυτό είναι τώρα.

Σε όλο αυτό το παραπάνω, ένας, ένας γαμώτι μου δηλαδή, έχει τα γένια, τα χτένια, τις τρίχες, όλα τα κομμωτήρια και τις βούρτσες και τα μαλλιά και όλα μα όλα όσα έφεραν την ομάδα εδώ κι όλα όσα μπορούν να την ξανανεβάσουν.
Τον λένε Ιβάν Σαββίδη κι αυτό είναι το τόπικ του.
Τίποτα καλό ή κακό δεν θα γίνει στην ομάδα ερήμην του. Τίποτα.
Αυτή είναι η βάση της κουβέντας.
Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά παρατηρήσεις και μάλιστα όχι ότι γίνεται μέσα
αλλά στο αποτέλεσμα που παρουσιάζεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”