Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
lkosmid

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από lkosmid »

DimitrisS έγραψε:Mεσα σε ολα.

Για ποιο π@@στη λογο εχεις βγαλει την γκρι ζακετα;

Και γιατι δεν φορας εστω το σκουφι;
Το μόνο πράγμα που έχω να σου προσάψω πραγματικά.
Αφού το έβαλες στην Κοπεγχάγη και δούλεψε, γιατί δεν βάζεις πάλι; Αυτά τα κολλήματα να μην είχες σαν προπονητής... Μπας και αλλάξει λίγο η τύχη μας και γυρίσουμε στο δοκάρι και μέσα!
Και ότι τα στημένα μας εκτός από τα απευθείας φάουλ θέλουν δουλειά. Δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη θητεία σου. Θεωρητικά ο Μπάντζι ήταν υπεύθυνος για τις στατικές φάσεις, αλλά εκ του αποτελέσματος ίσως να ήταν και ο Λόνγκο που αναφέρθηκε παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μία λεπτομέρεια. Η ομάδα δέν κατρακύλησε στο χθεσινό από κάπου καλύτερα.

Από το πρώτο μάτς στο καλοκαίρι έτσι ακριβώς παίξαμε, έτσι έως τώρα παίζουμε το ίδιο σύστημα με πάνω κάτω τους ίδιους παίκτες. Δεν μιλάω αποκλειστικά για το 4231, αλλά για το πώς κινείται όλη η ομάδα στο γήπεδο και πώς διαχειρίζεται τον αγώνα. Καμία κατρακύλα λοιπόν.

Προσωπικά πιστεύω οτι αυτό που βλέπουμε είναι ευθύνη του προπονητή. Δεν είχε ποτέ καθαρή εικόνα για τους παίκτες του και το τί μπορούν να δώσουν σε μία χρονιά με πολλά παιχνίδια. Υποτίμησε τους προηγούμενους προπονητές που αναγκάστηκαν να αλλάξουν ολόκληρο το σύστημα, διάταξη, τακτική και να παίζουν στην αντεπίθεση, κράτησε παίκτες που είχαν σχεδόν αποτελέσει παρελθόν καθαρά λόγω απόδοσης και αφαίρεσε το ᾽᾽νέο αίμα᾽᾽ από την 11άδα.

Αν περιμένουμε να αλλάξει και να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στις νίκες, ναί ίσως το κάνει, ίσως όχι. Απλά δεν βλέπω ποιό είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ, ποιά τα σχέδια για το 2022. Το να μπαλώσεις πράγματα με 2 χάφ, κλπ, μεταγραφές, δεν θα αλλάξει κάτι. Χρειάζεται σχεδιασμός, μεταγραφές που θα υποστηρίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι που θέλει να παίξει ο προπονητής και ποδοσφαιράνθρωποι που θα υποστηρίξουν το τμήμα. Τίποτα απο αυτά δεν βλέπουμε προς το παρόν στον ορίζοντα.

Οσο δέν αλλάζει κάτι λοιπόν, όλο τα ίδια σχόλια θα κάνουμε και θα αναμασάμε τα προφανή λάθη που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

To λάθος του είναι ότι επιμένει με Μπισεσβαρ - Βαρέλα αντί Κωνσταντέλια ( ακόμη και Κούτσια σε σύστημα με δύο φορ) - Μιχάι ( και δευτερευόντως Εσίτι αντί Τσιγγάρα).
Αλλά δεν μπορεί να χρεωθεί αυτός τον λαθος σχεδιασμό που έγινε εδώ και δύο χρόνια.
Εχεις 5-6 συμβόλαια συνολικής αξίας πάνω απο 5 εκ ευρώ που δεν παίζουν ( και άλλους 2 βασικούς μόνιμα τραυματίες και κατά μέσο όρο 2 -3 με λιγότερο σοβαρούς). Προσπάθησε να πάρει ό,τι μπορούσε απο αυτούς, αλλά πλέον είναι προφανές ότι μόνο κακό κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αφού κοιμηθήκαμε μερικές ώρες και εχτές δεν είπα τίποτα για τον αγώνα ούτε για παίχτες ούτε για προπονητή.

Θα συμφωνήσω με τον dani το δάσκαλο καθώς το έχω πει και λίγες μέρες πριν.

Η ομάδα απλά πρέπει να στηθεί πίσω καθώς τρώμε αστεία γκολ στην κόντρα.

Ας μη γελιομαστε ο Βαρέλα ποτέ δεν ήταν αμυντικός καλός σε ανοιχτό χώρο. Ούτε και με το νταμπλ.
Απλά αυτό το ριμαδι το κενό μεταξύ άμυνας και κέντρου όταν βρισκόμαστε σε αμυντικό τρανσισιον δεν μπορεί η ομάδα να το καλύψει χωρίς αμυντικό χαφ σοβαρό.

Η ομάδα πρέπει να στηθεί πίσω, και θα τα πάρει τα ματς όταν βρει ανοιχτούς χώρους.

Δεν είμαστε ομάδα να σπάσουμε τριπλές ζώνες άμυνας πρέπει να το πάρουμε απόφαση, 1 χρόνο τώρα το ίδιο πράγμα συμβαίνει. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μας κερδίσει αν μας παίξει στην κόντρα. Ταυτόχρονα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε κι εμείς οποιαδήποτε ομάδα σε χώρους.

Η μόνη ομάδα που κατέβηκε ψηλά με εμάς ήταν η κουλα φέτος και την καθαρίσαμε σαν αυγό.

Και πάμε στον προπονητή. Εχτές ήθελα απομάκρυνση Λουτσεσκου καθώς πιστεύω ότι δε γυρίζει το μενταλιτι.
Απ' την άλλη σήμερα δε θέλω να αφήσει αυτό το συνονθύλευμα σε οποιοδήποτε διάδοχο. Κι ο Αντσελοτι να έρθει δε ξέρω αν γυρίζει το μενταλιτι. Μένουμε όπως είμαστε απλά πρέπει ο Λουτσεσκου να αλλάξει την προσέγγιση των αγώνων.

Απομάκρυνση του προπονητή θα μας ματώσει οικονομικά ενώ θα καεί και ο επόμενος σε 2 μήνες το πολύ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

pk77 έγραψε:To λάθος του είναι ότι επιμένει με Μπισεσβαρ - Βαρέλα αντί Κωνσταντέλια ( ακόμη και Κούτσια σε σύστημα με δύο φορ) - Μιχάι ( και δευτερευόντως Εσίτι αντί Τσιγγάρα).
Αλλά δεν μπορεί να χρεωθεί αυτός τον λαθος σχεδιασμό που έγινε εδώ και δύο χρόνια.
Εχεις 5-6 συμβόλαια συνολικής αξίας πάνω απο 5 εκ ευρώ που δεν παίζουν ( και άλλους 2 βασικούς μόνιμα τραυματίες και κατά μέσο όρο 2 -3 με λιγότερο σοβαρούς). Προσπάθησε να πάρει ό,τι μπορούσε απο αυτούς, αλλά πλέον είναι προφανές ότι μόνο κακό κάνουν.
Αυτό ακριβώς!! Το θέμα είναι ότι επιμένει σε αυτό και δεν λέει να το καταλάβει
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Το ότι ακόμα συζητάμε αν είναι κατάλληλος μετά από τόσες καρπαζιές από ομάδες καφενεία έχει δυο αναγνώσεις
Η πραγματικά λείπει η νοημοσύνη η υπάρχει πολύ εγωισμός
Ποιος ν είναι κατάλληλος αυτός π θεώρησε αυτό το ρόστερ ρόστερ πρωταθλητισμού ;
Αυτός π ανανέωσε Καντουρι για τρία χρόνια ;αυτός π πίστεψε ότι θα τη βγάλει με Βαρέλα κρεσπο μπισεσβαρ ;
Αυτός π δεν ειδε ότι η ομάδα θέλει ταχύτητα κ διάλεξε τον κουρτιτς ;
Αυτός π έφερε αλλά κ κράτησε τον ζιφκοβιτς στο τέρμα ;
Π έδιωξε ουαρντα για ν παίζει μόνο με τον μπισεσβαρ ;
Π περίμενε τον τζοβινκο ως σωτήρα ;
Αυτόν π κάνει δηλώσεις αστείες τύπου Πέμπτη Κυριακή κ δε τον παίρνουν με τις ντομάτες ;
Αυτός π έλεγε ότι ο τζολης βγήκε επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είχε στόχους κ ας έπαιζε προκριματικά τς λ πετώντας έξω Μπεσίκτας μπενφικα ;
Αυτός π δε βλέπει τους Έλληνες παίκτες εξαφάνισε τσιγγαρα ντελια κουτσια για ν παίζει ο ακπομ κ ο εσιτι ;
Αυτός π όταν ήρθε είχε συμπεριφορά μεσσία μέσα στην αλαζονεία ακουσμενος μέχρι τις κάλτσες λες κ απευθυνόταν σε κατώτερους ;;
Θα μιλήσει η πραγματικότητα έγραψα όταν κατηγορήθηκα για τα ποστ μ για τον λουτσεσκου
Η πραγματικότητα μιλάει αν την ακούσουμε έχει καλώς αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα κ τελικώς γιε χάρη τ Ρουμάνου βλέπω ν γίνεται άνω κάτω η ομάδα σε πολλά επίπεδα
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Obdulio έγραψε:
gika έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ακουγεται παραιτηση
Που;
Να, ας πούμε στο Βήμα της γνωστής ιδιοκτησίας.
ΠΑΟΚ – Ραγδαίες εξελίξεις με Λουτσέσκου – Σκέψεις για παραίτηση

https://www.google.gr/amp/s/www.tovima. ... itisi/amp/
Το βήμα είναι του μαρινακη νομίζω φίλε μαζί με τα νέα, το έθνος είναι του Σαββίδη
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Προσωπικά από το καλοκαίρι και μετά την πώληση του Τζολη περιμενα τη δυσκοιλιότητα στο γκολ καθώς τέτοια νούμερα δεν αντικαθίστανται εύκολα

Αυτό που δεν περιμενα από ομάδα Λουτσε είναι η τραγική άμυνα και το αμυντικό τρανζισιον ..

Ελαφρυντικά έχει πολλά και σίγουρα δεν ευθύνεται αποκλειστικά για το μεταγραφικό ντεμαραζ των τελευταίων 2,5 ετών. Δεν γνωρίζω αν ήταν επιλογή του να στηριχθεί σε κουτσα άλογα ή έγινε μετά από συμφωνία με την ιδιοκτησία και μεταφέρθηκαν όλα τα για το μέλλον ..

Το μόνο σίγουρο για μένα, είναι ότι ο δρόμος είναι μακρύς, θα χρειαστούν πάνω από 3 μεταγραφικές περίοδοι για να στρώσει όλο αυτό το χάλι και το πιο σημαντικό είναι ΠΟΙΟΣ θα το αναλάβει …
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Parolos έγραψε: Θα συμφωνήσω με τον dani το δάσκαλο καθώς το έχω πει και λίγες μέρες πριν.

Η ομάδα απλά πρέπει να στηθεί πίσω καθώς τρώμε αστεία γκολ στην κόντρα.
Δεν υπάρχει τίποτα ''απλό'' στην ομάδα
Δεν είναι λύση απλά να στηθεί πίσω, αν ήταν αυτή η λύση θα είχε βρεθεί ήδη.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Λουτσέσκου πρέπει να αντιληφθεί έστω και αργά ότι πρέπει να αλλάξει τακτική σε όλα τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας.

Δεν με ενδιαφέρει ποιοι παίκτες θα παίζουν, νέοι, μεσήλικες,γέροι αρκεί να επιτυγχάνει τους στόχους της ομάδας μας.

Η τακτική της κατοχής μπάλας και κυριαρχικού ποδοσφαίρου με τα ανάλογα ποδοσφαιρικά εργαλεία ( σέντερ φορ που να σκοράρει χάφ που να σκοράρουν μπακ που να ανεβαίνουν κατεβαίνουν τις πλευρές) δεν μπορεί να επιτευχθεί καθώς η ομάδα μας πάσχει σε αυτές τις θέσεις σε μεγάλο βαθμό.

Αρκετοί προπονητές πεθαίνουν με τις ιδέες τους, αν είναι ένας απο αυτούς τότε θα πω ότι έχει πεθάνει . Διαφορετικά θα πρέπει να μάθει την ομάδα μας εκτός απο το κυριαρχικό ποδόσφαιρο να μάθει να παίζει και τον κλεφτοπόλεμο.

Περισσότερο απο όλα στην ομάδα λείπει η γρήγορη ανάκτηση χαμένων μπαλών , και η ενεργητική άμυνα που ξεκινούσε απο την επίθεση.

Περιμένουμε τις εξελίξεις, την αντίδραση του όπως δήλωσε.

Τώρα θα φανεί αν έχει ισχυρή προσωπικότητα ή όχι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τον υποστηριζω μεχρι τελους!
Φοβαμαι ομως τον εγωισμο του. Αυτο το "θα δειτε την αντιδραση μου" με προβληματισε.
Ξαναλεω.....φοβαμαι τον εγωισμο του.
Ειναι τοσο εγωιστης που δεν θα μου κανει εντυπωση σε τοσο κρισιμο ματς οπως της Πεμπτης να κατεβασει
Μιχαι, Λυρατζη, Τσιγγαρα, Κωνσταντελια, Κουτσια....
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Και ποιον να κατεβασει ρε αδερφε.. Τον βαρελα και τον χοντρομπισεσβαρ? Για ονομα.. 1000 φορες κουτσια κωνσταντελια
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

nunies4 έγραψε:Τον υποστηριζω μεχρι τελους!
Φοβαμαι ομως τον εγωισμο του. Αυτο το "θα δειτε την αντιδραση μου" με προβληματισε.
Ειναι τοσο εγωιστης που δεν θα μου κανει εντυπωση σε τοσο κρισιμο ματς οπως της Πεμπτης να κατεβασει

Κι αυτό θα φανέρωνε εγωισμό? Μόνο?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

nunies4 έγραψε:Τον υποστηριζω μεχρι τελους!
Αν το κανει αυτο, εγω πονταρω οτι θα περασουμε αερα. 4-5 νεοι και οι υπολοιποι εμπειροι. Ασε που θα εχει και κανα Μπισε για αλλαγη στο 70.
Αυτο που μας λειπει ειναι φρεσκαδα, κ@υλα και τρεξιματα. Οι νεοι τα εχουν. Το μειονεκτημα τους ειναι η απειρια που οδηγει σε λαθη. Αν δεν βλεπαμε τραγικα λαθη απο τους παλιους μεχρο τωρα, θα ημουν κι εγω σκεπτικος. Αλλα τωρα; Τι εχουμε να χασουμε;
Δηλαδη ποσο χειροτερα μπορει να παιξει ο Μιχαι ας πουμε απο τον Βαρελα; o Ντελιας απο τον Μπισε; ή o Κουτσιας απο τον Ακπομ;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

giliopoulos έγραψε:Και ποιον να κατεβασει ρε αδερφε.. Τον βαρελα και τον χοντρομπισεσβαρ? Για ονομα.. 1000 φορες κουτσια κωνσταντελια
το θεμα ειναι να το κανει συνηδειτα μετα απο διαπιστωση για ελλειψη ενεργειας. Αν το κανει ομως γνωριζοντας τον εγωισμο του εσυ πιστευεις οτι θα το κανει για αυτο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”